Nuffnang

Celebrity News

sumber :-

Celebrity News


Isteri kantoi dengan suami orang !!

Posted: 24 Mar 2011 10:26 AM PDT

Nak tau lebih lanjut baca sampai habis ...
Sekadar Hiasan..



Dalam satu kejiranan...
bermulalah satu cerita dimana isteri jiran sebelah ni jatuh cinta dengan suami jiran sebelah. Jadi.....korang faham-fahamlah apa yang dia orang buat kat rumah si isteri tuh. Tak disangka-sangka, suami si isteri ni pulang awal dari kerja hari tu. Maka, kelam-kabutlah si isteri dengan boyfriend dia tu bersurai. Walaubagaimanapun, suami jiran sebelah tu dah tak sempat lagi keluar ikut pintu belakang.

Si suami jiran ni pun bagi idea kat si isteri. Lalu si isteri berlari dengan pantas ke bilik untuk mengambil baby oil dengan bedak badan lalu disapunya baby oil pada badan boyfriendnya. Setelah tu, diletakkan pula bedak badan pada badan boyfriendnya sehingga keseluruhan badan boyfriendnya itu kelihatan putih melepak. Lalu boyfriendnya pun berdiri di salah satu
sudut rumah dan meng'freze'kan dirinya supaya kelihatan seperti patung. Setelah melalui saat yang genting itu, si isteri pun membuka pintu kepada suaminya yang sudah sekian lama mengetuk pintu.

 Si suami tercengat seketika apabila ternampak 'patung' itu lalu bertanya kepada isterinya,"aik??!!.....dari mana pulak datangnya patung nih??" "oooo.....patung tuuu. Patung ni saya order dari katalog mak cik sebelah. Baru je sampai tadi." jawab si isteri selamba. "ooooooo.....begitu." balas si suami. Tepat pukul 3 pagi, tanpa mengejutkan isterinya, si suami keluar dari bilik tidur lalu menuju ke dapur.

 Kelihatan 'patung' tu masih berada dalam keadaan asalnya tanpa sebarang perubahan. Setelah tiba di dapur, si suami membuat sandwich lalu meletakkannya di atas trey menghidang bersama segelas susu. Setelah itu, si suami mengangkat makanan itu lalu berdiri betul-betul di hadapan 'patung' itu lalu berkata, "nah....makanlah.". Si 'patung' berasa amat terkejut dan takut kalau-kalau si suami mengetahui hal sebenarnya. 

Dengan selamba, si suami berkata," aik??!!! tak nak??? orang dah bagi makanan ambik la! Saya ni kira baik la..... Tak macam awak..........dulu, tiga hari tiga malam saya jadi patung kat rumah awak, jangankan makanan..........segelas air pun awak tak bagi!!!!!!"


Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Cerita Lawak : Kisah Cikgu Dan Anak Muridnya Dalam Kelas !!

Posted: 24 Mar 2011 04:24 AM PDT

Kelas yang  tadi bercempera tiada guru, kini
  menjadi senyap sunyi. Ini adalah kerana guru yang
  paling digeruni telah masuk ke dalam kelas.
 
  Wajahnya garang, seperti Jin yang tidak ada
  Shamsudin. Kalau hendak tahu, ikutilah pelajaran
  cikgu ini.
 
  Murid-murid: Selamat pagi, cikgu.
 
  Cikgu: (Menengking) Mengapa selamat pagi
  sahaja? Petang dan malam awak doakan saya
  tak selamat?
 
  Murid-murid: Selamat pagi, petang dan malam
  cikgu!
 
  Cikgu: Panjang sangat! Tak pernah dibuat oleh
  orang!
  Kata selamat sejahtera! Senang dan penuh
  bermakna.
  Lagipun ucapan ini meliputi semua masa dan
  keadaan.

 
  Murid-murid: Selamat sejahtera cikgu!
 
  Cikgu: Sama-sama, duduk! Dengar sini baik-
  baik. Hari ini cikgu nak uji kamu semua tentang
  perkataan
  berlawan. Bila cikgu sebutk perkataannya, kamu
  semua
  mesti menjawab dengan cepat,lawan bagi
  perkataan-perkataan itu, faham?
 
  Murid-murid: Faham, cikgu!
 
  Cikgu: Saya tak mahu ada apa-apa gangguan.
 
  Murid-murid: (senyap)
 
  Cikgu: Pandai!
 
  Murid-murid: Bodoh!
 
  Cikgu: Tinggi!
 
  Murid-murid: Rendah!
 
  Cikgu: Jauh!
 
  Murid-murid: Dekat!
 
  Cikgu: Keadilan!
 
  Murid-murid: UMNO!
 
  Cikgu: Salah!
 
  Murid-murid: Betul!
 
  Cikgu: Bodoh!
 
  Murid-murid: Pandai!
 
  Cikgu: Bukan!
 
  Murid-murid: Ya!
 
  Cikgu: Oh Tuhan!
 
  Murid-murid: Oh Hamba!
 
  Cikgu: Dengar ini!
 
  Murid-murid: Dengar itu!
 
  Cikgu: Diam!
 
  Murid-murid: Bising!
 
  Cikgu: Itu bukan pertanyaan, bodoh!
 
  Murid-murid: Ini ialah jawapan, pandai!
 
  Cikgu: Mati aku!
 
  Murid-murid: Hidup kami!
 
  Cikgu: Rotan baru tau!
 
  Murid-murid: Akar lama tak tau!
 
  Cikgu: Malas aku ajar kamu!
 
  Murid-murid: Rajin kami belajar cikgu!
 
  Cikgu: Kamu gila!
 
  Murid-murid: Kami siuman!
 
  Cikgu: Cukup! Cukup!
 
  Murid-murid: Kurang! Kurang!
 
  Cikgu: Sudah! Sudah!
 
  Murid-murid: Belum! Belum!
 
  Cikgu: Mengapa kamu semua bodoh sangat?
 
  Murid-murid: Sebab saya seorang pandai!
 
  Cikgu: Oh! Melawan!
 
  Murid-murid: Oh! Mengalah!
 
  Cikgu: Kurang ajar!
 
  Murid-murid: Cukup ajar!
 
  Cikgu: Habis aku!
 
  Murid-murid: Kekal kami!
 
  Cikgu: O.K. Pelajaran sudah habis!
 
  Murid-murid: K.O. Pelajaran belum bermula!
 
  Cikgu: Sudah, bodoh!
 
  Murid-murid: Belum, pandai!
 
  Cikgu: Berdiri!
 
  Murid-murid: Duduk!
 
  Cikgu: Saya kata UMNO salah!
 
  Murid-murid: Kami dengar KeADILan betul!
 
  Cikgu: Bangang kamu ni!
 
  Murid-murid: Cerdik kami tu!
 
  Cikgu: Rosak!
 
  Murid-murid: Baik!
 
  Cikgu: Kamu semua ditahan tengah hari
  ini!
 
  Murid-murid: Dilepaskan tengah malam itu!
 
  Cikgu: (Senyap dan mengambil buku-
  bukunya keluar.)
 
  Sebentar kemudian, loceng pun berdering. Murid-
  murid
  berasa lega kerana guru yang paling ditakuti oleh
  mereka telah keluar.
  Walaubagaimanapun,mereka merasa bangga
  kerana telah dapat menjawab kesemua soalan
  cikgu tadi, tetapi esok masih ada.
 
  Cikgu itu pasti akan datang lagi......
 
  kHoKhOkHokHo!!
  


Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Tahniah Kepada M.Nasir Kerana Terima Gelaran Dato

Posted: 24 Mar 2011 04:06 AM PDT

Berkat usaha dan penat lelah M.Nasir atau Dato M.Nasir beliau telah dikurniakan gelaran Dato oleh Istana Pahang hari ini. Majlis penganugerahan berlangsung di Pekan Pahang, dan menurut info M.Nasir yang merupakan penyanyi, pelakon dan pencipta lagu yang tidak asing lagi sebelum ini menerima AMK ( Anugerah Mangku Negara).

Tahniah sekali lagi...

Apa kata anda ?

Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Fakta Lawak : Apa Kata Perempuan Mengenai Lelaki

Posted: 24 Mar 2011 03:39 AM PDT

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool gila...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...


kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!


kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan itu!


kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknyameliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya).. .


kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi.. .


kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...


kalau lelaki handsome tak mahu bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mahu bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...


kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....


kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?


Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan