Nuffnang

OHBULAN!

sumber :-

OHBULAN!


Shahir Tertekan Hidapi Simptom Penyakit Kanser

Posted: 28 Dec 2010 09:36 PM PST

shahir2 Shahir Tertekan Hidapi Simptom Penyakit KanserSemalam kami paparkan video Shahir meminta maaf di atas kehilangannya selama hampir sebulan, serta menangkis beberapa cerita yang mencalar imej'nya. Video berdurasi 3:39 minit itu ada menyebut bahawa dia menghilangkan diri di atas sebab-sebab kesihatan. Tiada pula cerita lanjut mengenai kesihatan'nya, sampai kami pula berfikir yang bukan-bukan. Cis!

Nah, sudah terjawab akhirnya apabila Shahir memaklumkan bahawa dia menghidapi simptom penyakit kanser selepas menjalani pemeriksaan perubatan.  Hasil temubual Shahir dengan Berita Harian, doktor mengesahkan dia mempunyai tanda-tanda penyakit kronik, lagi pun sebelum ini dia pernah dimasukkan ke dalam wad.

Sejurus selepas dimaklumkan dengan berita buruk, Shahir hanya terbayangkan kematian dan tidak tahu nak buat apa-apa. Disebabkan itu, Shahir lebih selesa mendiamkan diri kerana jiwa amat tertekan memikirkan penyakitnya.

Shahir juga risau andai kata bapanya yang menghidapi penyakit darah tinggi mengetahui penyakit kansernya. Menurut Shahir, "Lebih merisaukan bagaimana jika keluarga saya mendapat tahu perkara ini, terutama bapa saya. Sudahlah dia ada darah tinggi. Bimbang juga jika berita buruk ini membuatkan penyakitnya bertambah teruk. Jadi disebabkan tidak mahu perkara ini kecoh, saya fikir lebih baik saya mendiamkan diri saja dan mencari jalan untuk mengubat penyakit ini."

Kami doakan kesihatan Shahir sentiasa tiptop, moga dia dapat mencegah penyakit kansernya daripada merebak. Amin.

pixel Shahir Tertekan Hidapi Simptom Penyakit Kanser
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

Website RTM Digodam Indonesia, Salah Hack Rupanya! LOL!

Posted: 28 Dec 2010 08:45 PM PST

Screen shot 2010 12 29 at 12.21.25 PM Website RTM Digodam Indonesia, Salah Hack Rupanya! LOL!

UPDATE : Laman web rasmi RTM adalah RTM.Gov.my, bukan RTM.com.my. Biasa'lah, propaganda Indonesia.

Selepas website pelajar Malaysia, kali ini website yang kononnya milik RTM telah digodam oleh team hacker Indonesia yang dikenali sebagai ^s0n_g0ku^, beralamat email di mabuak[at]live.com.

Mesej mereka berbaur sentimen AFF Suzuki Cup berbunyi, "Loe Main Laser Gue Olang Main Server". Nampaknya, penyokong Indonesia bersikap kebudak-budakan dengan melepaskan kemarahan secara hacking. Kemungkinan besar hacker ini berketurunan Minang apabila lagu latar yang dimainkan berjudul Ayam Den Lopeh.

Malangnya, niat hacker Indonesia ini tidak kesampaian apabila mereka salah hack website rasmi RTM, LOL!

pixel Website RTM Digodam Indonesia, Salah Hack Rupanya! LOL!
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Kisah Coli Laser dan Julia Perez

Posted: 28 Dec 2010 03:45 PM PST




Bukan setakat baju je yang selalu singkat,bahkan pemikiran Jupe atau Julia Perez nie pun sememangnya secetek pakaiannya jugak..

Kisah tentang Laser semasa perlawanan AFF ,ala yang Malaysia belasah 3-0 kat Indonesia,masih menjadi bualan ramai pihak.

Tak terlepas Jupe yang mencari publisiti murahan dengan membuat kenyataan bahawa dia akan memakai pakaian dalam lengkap dengan Laser untuk mengganggu konsentrasi pemain bola sepak Malaysia..

Kenapa Jupe perlu buat mcm tue?adakah dia sendiri sedar yang pasukan Indonesia tidak hebat sehingga memerlukan dia untuk mengganggu pemain Malaysia?kesian..

Julia Perez nie memang terkenal dengan keseksiannya dan suka mendedah body kat orang ramai..

Plis lah Jupe..Dont make urself a joke....kenapa Jupe memilih Coli sebagai pilihannya sebab Jupe nie memang nak sgt tunjuk kat orang dada dia..hee tak senonoh je..



Awas skuad bola sepak Malaysia! Sebagai langkah membalas dendam atas gangguan cahaya laser ke atas penjaga gol Indonesia di Stadium Bukit Jalil kelmarin, Julia Perez menyiapkan senjata sulit untuk pemain Malaysia esok.

Kata Julia, pemain Malaysia akan 'diajar' melalui cahaya laser, tetapi ia lebih unik kerana dipancarkan dari coli khasnya.


"Saya akan turun padang menyaksikan perlawanan pusingan kedua Indonesia menentang Malaysia di Stadium Bung Karno di Jakarta.

"Kali ini saya akan pakai coli dilengkapi cahaya laser - biar buta mata semua pemain Malaysia.


"Saya tak rela pasukan Indonesia diperlakukan begitu oleh penyokong Malaysia di Kuala Lumpur," katanya.


Dalam perlawanan pusingan pertama di Kuala Lumpur kelmarin, Malaysia membuat permulaan meyakinkan apabila membenam Indonesia 3-0 dalam perlawanan akhir pusingan pertama Piala Suzuki.

Indonesia mendakwa, gangguan pancaran laser yang dihalakan kepada penjaga gol pasukan itu menjadi punca mereka tewas teruk.


Walaupun dilihat seperti bergurau, penyanyi dangdut dan aktres simbol seks itu sebenarnya serius dengan janjinya.

"Memang saya akan datang bersama coli laser, kecuali ada arahan dikeluarkan melarangnya," katanya

Video Shahir Beri Penjelasan masalah Disiplin kerana Sakit

Posted: 28 Dec 2010 03:33 PM PST




Jadi artis ada turun naiknya.Bagi seorang artis yang baru naik,mereka sering diperhatikan dan dengan mudah di hakimi oleh orang sekeliling terutama sekali Industri hiburan itu sendiri.

Shahir sebelum nie dikaitkan dengan masalah disiplin,yang melibatkan pembatalan appointment pada saat-saat akhir dengan hanya melalui SMS.Setiap kali akan memberikan alasan tidak sehat.

Bahkan konsert yang sepatutnya dijayakan oleh shahir di I-city,pun last minute Shahir SMS ckp tak sehat kepada pengurusan Astro.Itu yang menimbulkan masalah dengan masalah disiplin Shahir.Ada yang ckp,nak menghubungi Shahir cukup susah,setiap kali samada hempon ditutup atau tak dijawab...

Kemudian seorang wartawan yang cuba menghubungi shahir menerima SMS drpd Shahir berbunyi "Kebahagiaan dalam perpisahan"..ada yang buat spekulasi yang Shahir nie putus cinta sehingga membawa diri ke kampung dan takda mood nak layan orang..

Akhirnya empunya badan tamppil untuk membuat kenyataan,dan kata Shahir,dia tidak sehat dan ini adalah dugaan tuhan..

Sensaso pun malas la nak komen lebih-leih sebab sensasi pun tak berapa nak sehat..

Layanzz

Britney Spear bertunang dengan bekas Ejennya Jason Tarwick

Posted: 28 Dec 2010 11:04 AM PST


Britney Spears memarakkan khabar angin selepas dilihat memakai apa yang kelihatan seperti cincin tunang dalam sekeping gambar terbarunya, semalam.

Penyanyi berambut perang itu, yang berpacaran dengan bekas ejennya, Jason Trawick sejak setahun lalu, tersenyum lebar ketika bergambar dengan Santa Claus bersama adiknya, Jamie Lynn.


Gambar itu kemudian diletakkan dalam laman rangkaian sosialnya. Pada jari manis tangan kirinya, kelihatan sebentuk cincin perak. Meskipun hubungannya dengan Trawick, 38, sepanjang 18 bulan lalu tidak selalunya lancar, sumber yang rapat dengan Spears berkata, mereka kini sudah serius untuk berkahwin.

Spekulasi itu semakin marak apabila mereka dilihat meraikan Krismas bersama keluarga Trawick sebelum berlepas ke Louisiana untuk meraikan perayaan itu bersama keluarga Britney pula.


Beberapa minggu sebelum ini, terdapat laporan mendakwa Trawick bersikap ganas terhadap penyanyi itu.


Bagaimanapun, Britney menyangkal laporan berkenaan dengan menyifatkan media yang menyiarkannya sebagai pembohong

Tini Hot Fm selamat melahirkan bayi Perempuan

Posted: 28 Dec 2010 09:13 AM PST

Tahniah diucapkan kepada Tini Hot FM kerana telah melahirkan anak perempuan yang kini berada dalam keadaan sehat walafiat.Tini telah melahirkan babynya pada 27 Disember 2010 jam 8.45 pagi seberat 3.2kg..

Gambar Baby Tini belum dapat lagi sebab baru je berumur dua hari,sabar ye..

Tini semasa hamil mcm seksi la pulak kan,sensasi sebelum nie tak pernah tengok Tini seksi masa tak mengandung dulu....

Sekali imbas tengok mcm Bunga Citra Lestari masa mengandung pulak ..




Bakal Isteri Prince William,Kate Middleton Persis Lady Diana

Posted: 28 Dec 2010 09:02 AM PST

Akhirnya setelah 8 tahun bercinta dengan Kate Middleton ,Prince William telah melamar kekasihnya itu dan bakal berkahwin pada April 29, 2011 di Westminster Abbey.

Pasangan ini pertama kali bertemu semasa Prince William belajar tahun pertama di St Andrews University di Scotland,dimana Kate telah menjayakan Fahsion show carity disana.

Prince William telah melamar Kate dengan romantik dihadapan rakan-rakannya semasa mereka melawat Kenya pada oktober 2010,dan pertunangan mereka diumumkan kepada org ramai pada 16 November 2010.

Seingat sensasi lah,dulu pasangan nie ada jugak putus hubungan dan bercinta balik setelah beberapa tahun berpisah.Namun jodoh mereka kuat,jadi akhirnya mereka kembali bersama.

Fesyen Kate nie banyak yang kita lihat seolah-olah meniru gaya Lady Diana iaitu mendiang ibu Prince William.

Dengar kata Pasangan nie bakal ditabalkan menjadi King and Queen of England sebab mereka lebih sukakan Prince William naik takhta berbanding ayahnya Charles.















Kejam: Dicucuh api oleh kekasih

Posted: 28 Dec 2010 08:40 AM PST

Sensasi terima Emel ini,berkaitan nasib seorang perempuan yang telah dicucuh api sehingga terbakar oleh kekasihnya akibat cemburu...

Sensasi sebenarnye kurang suka tengok gambar-gambar mcm nie...

Kadang kala apabila kita marah,dan tidak mengawal diri,syaitan akan mula mempengaruhi tindak tanduk kita.Dan kemarahan itu yang tidak terkawal membuatkan seseorang itu hilang pertimbangan dan menurut kata hati..sehingga ada yang sanggup bertindak dengan kejam..

Sensasi rasa org yang kejam nie ada masalah mental la..sebab dier langsung dah hilang keupayaan untuk berfikir dengan waras...itu namanya gila..

Jadi bila marah ada baiknya kita berisgtifar 3 kali,berkali2 pun takpa...insyaallah dapat mengurangkan rasa marah...

Kalau pasangan kita sedang marah2,kita mintak dier beristighfar dulu dan tarik nafas...mungkin boleh menghilangkan sikit rasa marah...hehe..Sensasi ada cuba teknik ini,and berkesan lah... :)

Lagipun percayalah setiap perkara yang menyakitkan kita berlaku pasti ada hikmah disebaliknya...





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

sumber :-

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


ADV: Cara Berkesan Tingkatkan Kesuburan Lelaki

Posted: 28 Dec 2010 06:04 PM PST

Bagaimana caranya untuk meningkatkan kesuburan lelaki?

Percayakah anda, setiap tahun kesuburan lelaki semakin berkurang. Keupayaan genetic untuk menghasilkan sel sperma yang aktif semakin berkurang. Kenapakah ini terjadi?

Banyak sebab-musababnya, antaranya adalah:

  1. Kesan antioksida pada sel sperma
  2. Ketoksikan daripada ubatan atau pemakanan yang memberi kesan kepada sperma.
  3. Organ reproduktif yang abnormal seperti Varicocele.
  4. Pengawalaturan hormon yang tidak stabil dan bergelora.
  5. Dan Sperma yang abnormal

Sebenarnya, banyak lagi sebab berlakunya ketidaksuburan selain dari perkara di atas. Pernahkah anda terfikir pada zaman 50 an atau 70an setiap pasangan suami isteri tiada masalah untuk hamil atau mengandung. Tetapi pada zaman sekarang amat sukar untuk setiap pasangan memperolehi zuriat.

Seorang rakan online saya iaitu Hafiz Wasa telah mendedahkan rahsia Kesuburan Lelaki. Daripada punca-punca ketidaksuburan sehinggalah jalan penyelesaian kepada meningkatkan kesuburan diperjelaskan satu per satu. Kajian telah menunjukkan 15-20 peratus ketidaksuburan adalah berpunca daripada pasangan lelaki.

Di sini Saudara Hafiz Wasa telah berjaya merungkai bagaimana seorang lelaki dapat meningkatkan kesuburan mereka melalui kaedah semulajadi iaitu secara holistik tanpa bantuan ubat kesuburan sintetik.

Saya berharap anda Jjngan memandang remeh berkaitan kesuburan, kerana kesuburan yang terganggu akan menyebabkan kemandulan dan kemandulan akan membawa kepada krisis emosi dan tekanan mental yang akhirnya membawa kepada keretakkan keharmonian rumah tangga.

Untuk maklumat lanjut bagaimana anda dapat meningkatkan kesuburan dan meningkatkan peratusan kehamilan, terus sahaja ke laman web:
www.lelakisubur.com

Layari sekarang!!!

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

  • ADV: Dapatkan Rahsia Senang Hamil Sekarang!
  • Artis Pakai Susuk dan Selebriti Baiki Anu?
  • Cara untuk Langsing, Kurus dan Sihat di Hari Raya
  • Mahu Badan Langsing & Cantik di Hari Raya?
  • Charm School Realiti TV 8TV Untuk Lelaki Sejati
  • Nak Tambah Pendapatan? Jadilah Pengedar SIY Sekarang!
  • Bersama Normala Samsudin di TV1
  • ADV: Tingkatkan Tenaga Dengan Khasiat Jus Manggis Shamelin
  • Sheila Rusly: Watak Wanita Paling Jahat Dalam Drama 2007
  • Gambar Sekitar Bengkel Kecantikan Bersama Irma Hasmie
  • Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

    Jemputan Ke Party Ulangtahun Ke-4 Sensasi Selebriti

    Posted: 28 Dec 2010 03:05 PM PST

    Salam pembaca semua, ya sedar tak sedar, Budiey.com kini meningkat usia 4 tahun! Untuk pengetahuan semua, blog Sensasi Selebriti bermula pada tarikh 7 Januari 2007.

    Alhamdulilah, syukur! Seharusnya kita kena bersyukur dengan nikmat hidup yang diberikan sebab kadang-kadang tu, kita terlupa, masa berlalu dengan begitu cepat. Pejam celik-pejam celik… dah pun 4 tahun. Budiey rasa macam baru je semalam kita sambut ulangtahun ke-3 di Neway Karaoke, kan? kan? kan?

    Faizal Tahir

    Faizal Tahir juga setuju. Kata Faizal Tahir, tempoh 4 tahun dalam industri adalah satu tempoh yang lama. Sudah boleh mencapai satu kematangan. Itu kata FT. Pada yang belum tahu, Faizal Tahir pun dah 4 tahun dalam industri. Tonton ucapan Faizal Tahir kat bawah ni:

    SEJUTA PENGHARGAAN
    Di sini, Budiey nak ucapkan jutaan terima kasih kepada pembaca semua kerana sudi melayari blog ini setiap hari dan tidak putus-putus memberikan sokongan.

    Terima kasih juga kepada semua selebriti (tak kiralah samada artis, pelakon, penyanyi, band, indie band dan semualah yang pernah bekerjasama dengan Budiey. Tak kiralah siapa korang, Budiey rasa semuanya memang tak lokek untuk beri kerjasama. Korang memang sporting habis! Juga kepada PR dan pengurus artis, stesen radio dan TV yang banyak memberikan jemputan dan peluang kepada Budiey menghadiri majlis anjuran mereka.

    Tidak lupa kepada para penaja Budiey.com yang tak jemu-jemu menyumbangkan dana tajaan untuk perkembangan blog ini dari tahun pertama hinggalah sekarang. Tanpa sokongan semua pihak, Budiey rasa, blog ini tak mungkin akan hidup sampai hari ini.

    Tahun 2010 juga banyak mencipta kenangan dan sejarah dicipta. Biarlah semua itu menjadi kenangan yang tak mungkin kita lupakan.

    KENANGAN DI PARTI ULANGTAHUN KE-2
    Budiey rasa macam baru sahaja menyambut ulangtahun ke-2 bersama pembaca di Parti Ulangtahun ke-2. Ingat lagi tak kat mana? Untuk readers yang join, mesti ingat punya. Haa… kita pernah berparti di Restoran Rasa Utara, Tingkat 4, Berjaya Times Square pada 10 Januari 2009 (Sabtu).

    Kalau tak silap ada dekat 40 orang pembaca yang join. Walaupun buat di tempat yang sederhana, tanpa sound system dan persembahan artis, namun semua kata, parti ulangtahun ke-2 meriah sebab ramai yang hadir dengan warna tema orange dan putih.

    Diserikan lagi dengan kehadiran selebriti seperti Imran Ajmain, IZ OIAM serta PR Radio Suria FM dan NTV7. Lepas makan-makan, ada cabutan bertuah, kemudian ada sesi potong kek ulangtahun yang berbentuk nombor 2.

    Selepas lepak kat restoran Rasa Utara, pembaca semua ramai-ramai ke GSC untuk menonton filem YES MAN beramai-ramai. Itulah serba sedikit imbauan kenangan manis di parti ulangtahun yang lepas.

    party

    IMBAS MEMORI DI PARTI ULANGTAHUN KE-3
    Walaupun diadakan agak lewat, sambutan ulangtahun ke-3 yang lalu tetap hangat dengan warna tema merah menyala diadakan di Neway Karaoke, Berjaya Times Square pada 24 Januari 2010. Party ini ditaja oleb pelbagai pihak termasuklah Maxis, Suria FM, FOX, Disney, Brands, 8TV, Red Comm, ntv7 dan ramai lagi. Party yang dihoskan oleh Ajieb Murai itu dimeriahkan lagi dengan persembahan artis seperti Sabhi Saddi, Iqwal, Hyrul Mentor, Mimi Mystarz LG, IZ OIAM, Rubisa AF7 dan ramai lagi. Turut disampaikan beberapa anugerah kepada pembaca seperti Anugerah Pembaca Paling Setia, pakaian terbaik dan banyak lagi. Kemeriahan party diakhiri dengan sesi memotong kek yang ditaja oleh Sugarflour & SuriaFM dan sesi berkaraoke bersama pembaca.

    poster-khurafat

    PARTI KE-4: Berparty Sambil Menonton Filem KHURAFAT
    Untuk party kali ke-4, Budiey rasa sangat bertuah kerana mendapat kerjasama dari pihak Grand Brilliance & Skop Productions yang mengajak pembaca budiey.com untuk menonton filem KHURAFAT yang akan berada di pawagam pada 13 Januari 2010. Ini bermakna korang yang join menjadi antara penonton terawal yang menonton filem lakonan Syamsul Yusof ini. Budiey sudah pun menonton filem KHURAFAT dan apa yang boleh Budiey katakan, filem ini sangat-sangat-sangat seram, formula filem seram yang sukses, ada kejutan, impak bunyi yang buat anda rasa tak senang duduk. Wajib tonton!

    Budiey harap, korang enjoy dan tidak memberikan komen yang negatif memandangkan filem ini belum lagi berada di pawagam. Budiey harap korang dapat membantu mempromosikan filem Khurafat kepada kawan-kawan yang lain. Segala komen negatif tentang filem ini seharusnya korang elakkan sebab korang dijemput untuk enjoy dengan filem ini. Tak perlu fikir untuk kasi kritikan yang negatif. Harap korang faham ya.

    MENANGI PAS PERCUMA DI SURIA FM
    Party kali ini juga turut mendapat kerjasama dari radio Suria FM yang sudi menjadi radio rasmi. Sebanyak 10 pass masuk ke party ini telah diberikan kepada pendengar Suria FM. Sekiranya korang mahukan pass masuk ke party ini, kenalah dengar Suria Cinta yang dikelolakan oleh Deejay Lin dari jam 11 malam – 2 pagi. Menangi pass masuk dengan menyertai peraduan di segmen ini.

    Jemputan Eksklusif Kepada Pembaca Budiey.com
    Sempena dengan sambutan ulangtahun yang ke-4 ini, Budiey akan mengadakan parti bagi meraikan para pembaca yang tidak jemu-jemu memberikan sokongan.

    Kat Mana Tu?
    Foyer, Level 2M, Cathay Cineleisure, Mutiara Damansara
    Klik SINI untuk melihat lokasi

    Bila ek?
    8 Januari 2011, Hari Sabtu

    Jam Berapa Start?
    Jam 1 petang dah boleh ke sesi pendaftaran

    Yurannya Berapa RM?
    RM30 untuk seorang

    Tema?
    Warna Tema : Hijau Daun Pisang & Putih
    Sepanjang party berlangsung, diWAJIBkan semua pembaca yg hadir memakai Baju T-shirt Ulangtahun Budiey.com yang akan diberikan semasa pendaftaran.

    Artis yang dijemput untuk perform:
    Heliza Helmi, Sabhi Saddi, Aurora Salwa, Ning Baizura & ramai lagi

    Selebriti yang akan dijemput:
    Para pelakon filem KHURAFAT seperti Syamsul Yusof, Liyana Jasmay, Sabrina Ali & artis lain seperti Iz Sulaini, Scha Alyahya, Nita Hamzah… dan ramai lagi!

    Apa yang pembaca akan dapat?

    1. 1 X T-shirt Eksklusif Sensasi Selebriti 'Genap 4 Tahun Dah'. Pembaca boleh pilih saiz samada nak XS, S, M, L, XL, XXL atau XXXL
    2. 1 X goodie bag yang diisi pelbagai barangan & merchandise
    3. Memenangi hadiah & hamper di sessi cabutan bertuah
    4. Berhibur dengan persembahan artis
    5. Dapat bertemu & bermesra dengan selebriti
    6. Makanan juga disediakan
    7. Menjadi antara penonton pertama yang menonton filem KHURAFAT. Terima kasih GBSB & Skop Productions.

    Anugerah Pembaca Sensasi Selebriti 2010
    Semasa party ini juga, pihak budiey.com akan menyampaikan ANUGERAH PEMBACA SENSASI SELEBRITI kepada pembaca:

    1. Anugerah Pembaca Paling Cool
    2. Anugerah Pembaca Paling Sporting
    3. Anugerah Pembaca Paling Setia
    4. Anugerah Pembaca Paling Peramah
    5. Anugerah Pasangan Pembaca Paling Romantis
    6. Anugerah Pakaian Paling Meletop Pembaca Lelaki
    7. Anugerah Pakaian Paling Meletop Pembaca Wanita

    BAGAIMANA UNTUK MENYERTAI PARTI ULANGTAHUN INI?
    Senang saje! Ikuti kesemua langkah-langkah berikut ini:

    1. Hantarkan email kepada Budiey dengan menyertakan maklumat diri anda seperti:

    • Nama penuh:
    • No. IC:
    • Alamat:
    • No HP:
    • Saiz Baju T-shirt:

    2. Cipta slogan PALING KREATIF anda:

    Saya mahu join Parti Ulangtahun Ke-4 Budiey.com sambil menonton filem KHURAFAT kerana… (tidak lebih dari 20 patah perkataan)

    3. Hantarkan email anda itu kepada:

    Tajuk Email: Mahu Join Parti Ulangtahun Ke-4 Sensasi Selebriti

    4. Seterusnya, nantikan email dari Budiey.

    Kepada yang berjaya terpilih, Budiey akan reply email anda untuk arahan seterusnya termasuklah juga cara-cara pembayaran yuran. Semuanya akan diterangkan dalam email.

    5. Buat pembayaran.

    Oleh kerana parti diadakan di foyer yang tidaklah sebesar mana, jemputan ini hanya TERHAD kepada 100 orang pembaca sahaja! Jadi, siapa cepat dia dapat!

    P/S: Kepada individu dan syarikat yang ingin menaja parti kali ini, sila hubungi Budiey untuk menyumbang dari segi wang tunai, goodies dan hadiah untuk cabutan bertuah.

    TAK DAPAT JOIN, TAPI MAHU MEMILIKI T-SHIRT EKSKLUSIF
    Untuk korang yang tak dapat join, tapi mahu membeli T-shirt Eksklusif Sensasi Selebriti 'Genap 4 Tahun Dah!', anda boleh mendapatkannya dengan harga RM30 sahaja termasuk bayaran pos! Penghantaran akan dibuat melalui pos. Sila hubungi Budiey untuk proses pembayaran.

    T-shirt Party Budiey.com 4

    Terima kasih semua atas sokongan! Insyaallah, kita jumpa di parti nanti.

    Penaja Utama:

    Radio Rasmi:

    Lain-Lain Penaja:

    logo life records

    Antara hadiah cabutan bertuah yang menanti pembaca:

    MP3 Player sumbangan Red Communication

    Digital Photo Frame sumbangan BIO Channel

    DVD Player sumbangan Sony Music

    Voucher Newsplus sumbangan Sungei Wang Plaza

    Voucher Sakae Sushi sumbangan Satu Music

    Merchandise sumbangan FOX

    Merchandise sumbangan Disney

    Merchandise sumbangan Buena Vista

    Hamper sumbangan 8TV

    Hamper sumbangan Portal GUA

    Hamper sumbangan SimplySiti

    Hamper sumbangan O'slee

    Hamper sumbangan Astro

    dan banyak lagi…!

    DSC_0106

    Mp3 Player sumbangan Red Communications

    Goodies Party Budiey.com ke-4
    Hamper sumbangan dari 8TV

    DSC_0104
    Merchandise Ben 10 sumbangan Arcis Communication

    Goodies Party Budiey.com ke-4
    Voucher Shopping dari Sungei Wang Plaza

    Goodies Party Budiey.com ke-4
    Notebook sumbangan Maxis & Hotlink

    Goodies Party Budiey.com ke-4
    Beg serba guna dari ntv7

    Goodies Party Budiey.com ke-4
    Notebook sleeves sumbangan BIO Channel

    Goodies Party Budiey.com ke-4
    Pouches bag sumbangan BIO Channel

    Goodies Party Budiey.com ke-4
    Ubat Gigi Mu'min

    DSC_0102
    InnerShine Pati Beri sumbangan Brands

    Goodies Party Budiey.com ke-4
    Coca Cola

    dan banyak lagi menanti anda!

    Click on the following buttons to share this article with your friends:

    Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Happy Birthday Erin Malek
  • Neway Karaoke Box Siarkan Berita Parti Ulangtahun Budiey.com
  • Gambar Amy Mastura @ Party KLIK VIP Suria 2008
  • Trivia: Perut Bonyot Pelakon Mana Ni?
  • Party Masquerade Media Hiburan
  • Jemputan Pembaca Sensasi Selebriti ke Rumah Terbuka Aizat AF5
  • Parti Ulangtahun Ke-3 Budiey.com Kembali Lagi!
  • Sekitar Sambutan Anniversary 10 Tahun Saluran NTV7
  • Selamat Menyambut Ulangtahun Pertama Portal GUA
  • Youth 08: Traffic Jam Blogger Party Anjuran Nuffnang
  • Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS