Nuffnang

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


Fouziah Gous Mengaku Berkasih Dengan Datuk Seri

Posted: 29 Mar 2012 04:53 AM PDT

Fouziah Gous, pelakon yang pernah digosipkan bercinta dengan Iqram Dinzly yang juga merupakan seorang pelakon. Rasanya anda semua tahu itu. Dulu, gosip itu mungkin boleh diterima tapi sekarang tidak lagi kerana Fouziah Gous sendiri telah mengesahkan yang dia sedang berkasih dengan seorang lelaki yang berpangkat Datuk Seri. Ya, Datuk Seri.

FOUZIAH GOUS

Menurut Fouziah Gous yang kami petik daripada mStar Online:-

"Hati saya mula terbuka untuk rapat dengannya selepas melihat ketulusan dan kesungguhan dia untuk berkawan dengan saya.

"Malah, dia yang kebetulan rakan niaga abang saya ada menyuarakan hasratnya kepada abang untuk melamar saya.

"Masih terlalu awal untuk saya ulas panjang kerana kami sedang mengenali hati budi dengan lebih mendalam pada waktu ini,"

Baguslah jika benar bagai dikata. Semoga semuanya baik-baik saja dalam fasa mengenal hati budi ni dan satu minta kami, jangan lama sangat. Kalau dah serasi bersama, cecepatlah naik pelamin sebab umur Fouziah Gous pun dah masuk 3 series orang cakap. Takkan tunggu masuk 4 series baru nak bergelar isteri? Huhu~

Oh ya, berbalik kepada kekasih Fouziah Gous yang bergelar Datuk Seri tu. Kami tiada info lanjut mengenai beliau. Tapi yang pasti, Datuk Seri tu merupakan seorang ahli korporat dan pernah berkahwin (namun kini berstatus duda). Samada mempunyai anak ataupun tidak, itu tak pula pasti. Tapi korang kisah ke pasal tu?

Berita penuh: mStar Online

Related Posts with Thumbnails

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Video Awal Ashari dan Scha ,Awal jatuh cinta pandang pertama.

Posted: 29 Mar 2012 03:09 PM PDT



Seperti biasa,tindakan Awal melamar Scha di dalam program Propaganza menimbukan isu tentang adat.

Awal dan Scha semasa ditemubual menerangkan niat sebenar Awal melamar Scha di televisyen.

Sebelum nie Awal sebenarnya merancang untuk melamar scha di ABPBH dan FFM..tapi tak berjaya kerana Scha tarik diri dari mengacara last minute.

Gambar-gambar Abby bertudung,perpisahan dengan Zul percepatkan niat Abby ke Mekah

Posted: 29 Mar 2012 02:41 PM PDT

Alhamdulillah seorang lagi selebriti kita dah berhijrah memakai tudung,semoga selepas ini Abby lebih tenang dan gembira.

Hasrat untuk bertudung telah lama terpendam tetapi tidak berani disuarakan kerana bimbang sekiranya ada segelintir yang berfikiran dia hanya ingin mengikut peredaran semasa.

"Takut juga sekiranya niat baik saya dipersendakan apabila timbul isu buka dan pakai tudung sewenang-wenangnya dan ditambah pula dengan tohmahan yang akan diterima daripada peminat jika kejadian sebegitu berlaku. Moga Tuhan tetapkan niat suci ini agar saya dikuatkan iman untuk kekal bertudung sehingga ke akhirnya," kata ibu tunggal kepada dua orang cahaya mata ini.

Tambahnya lagi, dia berharap dengan penghijrahan ini, peminat dan orang di sekeliling dapat membantunya untuk sama-sama menjadi insan yang lebih baik.

Ditanya tentang pengalaman mengerjakan umrah buat pertama kalinya, Abby atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan memberitahu semua urusan berjalan dengan lancar sepanjang dia berada di sana.

"Syukurlah, kali pertama menjadi tetamu Allah, kesihatan saya sentiasa baik. Saya juga sempat menunaikan umrah sebanyak tiga kali, mencium batu Hajarul Aswad dua kali, dapat menyentuh Kaabah dan banyak lagi."

Abby turut mengakui faktor perpisahannya dengan aktor Zul Ariffin adalah salah satu punca dia mempercepatkan niat untuk ke sana.

Takut juga kalau terjadi senario sekejap pakai dan sekejap buka tudung. Alhamdulillah, dua hari sebelum kembali ke Kuala Lumpur, di depan Kaabah saya nekad untuk bertudung sekaligus berdoa semoga Tuhan tetapkan iman saya untuk kekal begini. Saya juga berharap perubahan ini tidak akan menjadi masalah atau beban buat orang sekeliling. Apatah lagi hal bertudung ini sering diperkotak-katikkan, terutama apabila ia membabitkan individu yang memilih kerjaya seni untuk mencari rezeki.

gambar abby abadi bertudung

Gambar pertunangan Liyana Jasmay dan Fathudin: "Kami memiliki keserasian yang jitu"

Posted: 29 Mar 2012 02:33 PM PDT

hehe kalau korang perasan tunang liyana dan emaknya nampak serius je,manakala Liyana dan emaknya nampak hepi-hepi je..kebetulan je korang jangan spekulasi pulak.
Liyana Jasmay, sah bertunang dengan seorang ahli perniagaan muda, Fathuddin yang berusia 28 tahun.

Majlis pertunangan gilang-gemilang itu berlangsung di kediaman milik keluarga Liyana Jasmay di Kemensah Height, Hulu Kelang, malam Rabu semalam.

Ketika majlis pertunangan tersebut berlangsung, kedua-dua pihak telah bersetuju memilih tarikh pernikahan iaitu pada 24 Januari tahun hadapan selepas Liyana menamatkan kursus jangka pendeknya dalam bidang pengarahan di New York, Amerika Syarikat.

Liyana yang tampil anggun pada malam tersebut dengan memakai baju rekaan Rizman Ruzaini yang bernilai hampir RM 10,000 memberitahu bahawa majlis ini adalah tanda dia sudah bersedia memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri meskipun baru berusia 24 tahun.

"Walaupun orang cakap usia saya ini masih boleh berseronok dan tidak perlu memikirkan soal kahwin tapi pada saya, diri saya yang jauh lebih matang dari umur merasakan sudah bersedia memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri."

Pihak lelaki menghantar sebanyak 5 dulang hantaran yang kemudianya dibalas oleh pihak perempuan dengan 7 dulang.

Ujar LJ lagi, detik pertemuan mereka adalah apabila mereka diperkenalkan oleh rakan baiknya sebelum malam tahun baru. Perkenalan itu berterusan apabila Fathuddin mula memberikan pesanan ringkas berbunyi "Hi Jiran". LJ tersenyum apabila menerima pesanan tersebut, bermula dari situlah detik perkenalan mereka. Setelah bertemu untuk kali yang kelima, perasaan terhadap Fathuddin bertukar menjadi sayang.

"Saya merasakan kami mempunyai keserasian yang jitu. Dia juga walaupun nampak serius dan matang, masih ada sifat kelakar dalam dirinya. Selain daripada sifatnya yang ikhlas berkawan dengan saya, dia amat menyanyangi keluarga saya dan perkara itu membuatkan saya tersentuh dan merasakan dialah calon paling sesuai."

Liyana Jasmay bakal meriliskan lagu terbarunya pada 30 Mac ini yang berjudul "Cinta Bersatu" dimana lagu tersebut ditujukan khas untuk tunanganya Fathuddin atau nama sebenar, Fathuddin Mazlan.


nah sekeping gambar Liyana dan Fathudin yang ceria bersama..
Fathudin nampak matang dan dewasa manakala Liyana masih nampak seperti budak-budak..

Apepun tahniah sensasi ucapkan kepada Liyana Jasmay dan pasangan..

Video Aliff Aziz jelaskan isu cinta dengan Anne Ngasri

Posted: 29 Mar 2012 02:27 PM PDT



Aliff nampak ikhlas menerima Anne seadanya dan Anne pula happy dengan kehadiran aliff selepas bercerai.

Sensasi harap mereka berdua kekal dengan hubungan positif dan semoga happy bersama dan ada jodoh yea..hehe

mesti ramai cemburu jugak sebab Aliff Aziz nie hensem jugak orangya.

Angry Bird tahun 1982

Posted: 29 Mar 2012 04:31 AM PDT



kahkahkah, baru terjumpa, game Angry bird yang amat lah femes sekarang sebenar nya dah lama wujud, hehe joking je, nie ada lah mamat mana yang rajin membuat . anyway cmnie lah rupa nya kalau agry bird wujud zaman2 nintendo dulu hihi

KLCC Terbakar.

Posted: 29 Mar 2012 04:28 AM PDT

KLCC terbakar, ramai orang berpusu2 keluar dan kebakaran berlaku dipercayai berlaku di dapur Restoran Chinoz On The Park. Asap kelihatan keluar dengan banyak di atas bangunan Suria KLCC. Berikut adalah gambar semasa kejadian.







Punca kejadian mungkin masih dlm siasatan

Apa itu SNAPBACK!

Posted: 29 Mar 2012 02:55 AM PDT

Apa itu SNAPBACK?

OK,here aku akan menerang kan secara ringkas tapi tak beberapa pada apa itu SNAPBACK.Snapback merupakan sejenis topi (6 panel cap) yang menjadi trend dikalangan masyarakat masa kini bukan di Malaysia sahaja,malah serata dunia. Snapback telah wujud way long ago since zaman hip hop zaman atuk atuk kita lagi dan terus berkembang hingga ke masa kini dan terus di popular kan oleh artis yang popular seperti chris brown,wiz khalifa dan Caprice. Nowadays snapback telah dijadikan fesyen yang agak cool for me , because I like to wear a snapback too . Heres I give to you all serba sedikit gambar apakah itu snapback dan artis-artis yang mengayakan diri mereka dengan sejenis topi yang bernama SNAPBACK.





DOPE!

For those yang berminat nak beli satu, boleh search dekat facebook – OLEY STORE ,mereka menjual SNAPBACK dengan kualiti yang baik dan harga yang berpatutan.

Troll baby, so cute,must watch !

Posted: 29 Mar 2012 02:49 AM PDT



haha this baby so cute, kesian tgk ayah dia terpaksa melayan kerenah anak dia, tapi kalau saya dalam keadaan mcm nie, saya tidur sekali je, hehe enjoice

Gambar Azza Elite dengan bakal suami

Posted: 29 Mar 2012 02:24 PM PDT

Sama padan sama cantik pasangan Azza Elite dan bakal suaminya nie.Mereka bakal bernikah pada 1 April 2012.Azza enggan bertunang sebab takut melalui cabaran semasa bertunang.

Menurut Azza,Azlan melamarnya melalui perisian telefon..


Pertama kali saya berkenalan dengan Azlan, saya dapat rasakan bahawa dialah lelaki yang sesuai untuk dijadikan suami. Keikhlasan dan kejujurannya membuatkan saya tidak ragu-ragu untuk melangkah ke alam perkahwinan buat kali kedua.

Lebih bermakna lagi apabila kedua-dua belah pihak keluarga merestui hubungan kami.


PhotobucketPhotobucketPhotobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

sumber :-

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Video Lirik Lagu Aizat Amdan Jerrypah

Posted: 29 Mar 2012 04:28 PM PDT

Baru je semalam, Budiey ada perasan Aizat Amdan telah mengupload video berupa lirik sebuah lagu yang Budiey rasa sangat catchy, sangat layan orang kata, berjudul Jerrypah. Video tu bukannya video rasmi untuk lagu Jerrypah, cuma ia menampilkan Aizat memegang board yang tertera setiap bait lirik.

Memang kreatif gak la teknik pengambaran ni kerana sebenarnya, ia menggunakan berpuluh-puluh foto atau gambar Aizat lalu digabungkan ke dalam satu video. Teknik mengingatkan Budiey dengan sebuah iklan DiGi lakonan Aizat tak lama dulu yang menggunakan teknik yang sama. Tapi video iklan tu pergerakan atau pertukaran dari gambar ke gambar sangat cepat dan laju sekali.

Bagi Budiey, kali pertama dengar lagu ni rasanya masa Aizat perform kat Dewan Philharmonik Petronas tahun lepas. Entah macamana, lagu ini mengingatkan Budiey dengan lagu-lagu Beatles yang berirama pop klasik.

Menyentuh pada lirik, sebenarnya lagu ini mencampurkan dua bahasa iaitu bahasa Melayu dan bahasa Inggeris. Lirik yang mudah difahami oleh semua peringkat umur dan ia sangat best untuk layan.

Dari segi pemahaman dan maksud, lirik ini menyatakan rasa cinta seorang lelaki kepada seorang gadis.

Okaylah, korang layannnnzzzz!

Lirik Lagu Jerrypah – Aizat Amdan

Sayangku, aku pasti
Kau sebahagianku
Sayangku, aku yakin
Takdir kita bertemu

Biarkan semua berlalu
All i know i'll always have you
Pengganti tempat mengadu
Selamanya, engkaulah.. hanya

Sayangku, aku pasti
Takdir kita bertemu
Biarkan semua berlalu
All i know i'll always have you
Pengganti tempat mengadu
Selamanya, engkaulah

Biarkan semua berlalu
All i know i always have you
Pengganti tempat mengadu
Selamanya, engkaulah.. hanya

Selama-lamanya
Selamanya

Tags: , , , , , , , , , ,

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Gambar Aizat Amdan di Malam Gala SimplySiti
  • Gambar Aizat Amdan di Anugerah Juara Lagu Ke 26
  • Jemputan Pembaca Sensasi Selebriti ke Rumah Terbuka Aizat AF5
  • Aizat Bakal Berlakon Filem Animasi Firefly
  • Aizat Lancar Album Urusan Aizat Amdan
  • Sneak Preview Pelancaran Album Aizat Percubaan Pertama
  • Sekitar Pelancaran Album Aizat Percubaan Pertama
  • Video Aizat Nyanyi Lagu Kau dan Aku di Pelancaran Anugerah Skrin 09
  • Aizat Cipta Lagu Erti Hari Ini Untuk Rakyat Palestin
  • Eksklusif! Single & Album Terbaru Aizat – Sahabat
  • GAMBAR Restoran di Bangunan KLCC Terbakar

    Posted: 29 Mar 2012 04:34 AM PDT

    Kecoh betul kat Twitter dan Facebook sekarang ni apabila berita tentang sebuah restoran di Suria KLCC terbakar pada jam 5 petang, 29 Mac 2012. Jangan panik dan kecoh sangat lah. Mungkin ini satu petanda sesuatu atau satu perisitiwa yang berlaku tanpa sengaja? Restoran di dalam KLCC yang terbakar itu adalah Restoran Chinoz yang terletak di bawah Suria KLCC. Ini menyebabkan orang ramai dan peniaga terpaksa dipindah keluar sebagai langkah berjaga-jaga.

    Bagaimanapun, tiada kecederaan dilaporkan dan kebakaran itu sudah dipadamkan. Menurut jurucakap bomba, pihaknya menerima panggilan kecemasan berhubung kebakaran itu pada jam 5.25 petang.

    Syukurlah tiada yang cedera dalam kejadian ini.


    KLCC Terbakar

    KLCC Terbakar

    KLCC Terbakar

    KLCC Terbakar

    KLCC Terbakar

    KLCC Terbakar

    Gambar di bawah ini hanya gambar hiasan ya, jangan terpedaya sangat lah. Inilah gambaran jika KLCC terbakar gara-gara diserang pengganas atau jet pejuang. Tapi ini hanya ilustrasi semata-mata, sebab KLCC tak mungkin akan terbakar sampai bila-bila.

    KLCC Terbakar

    Tags: , , , ,

    Tags: , , , , ,

    Click on the following buttons to share this article with your friends:

    Baca artikel lain yang berkaitan:

  • David Teo: Personaliti Dunia Hiburan 2007
  • Suria KLCC Invites All To Earth Hour 2012 Celebration
  • Opening Ceremony Restoran RainForest Sports Bar Bistro @ Pavilion
  • Review Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur
  • Pejabat Facebook Sedang Dibina di Malaysia
  • Impiana KLCC Hotel is Recognized As The Top Hotel Of 2012
  • Budiey Belanja Tengok Wayang & Sambut Tahun Baru 2009
  • Kerja Kosong Kitchen Staff & Krew di Restoran Intai-Intai
  • Promo: Movie Day Out Bersama Aizat AF5
  • Rumah Allahyarham Sudirman Terbakar
    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS

    OHBULAN!

    sumber :-

    OHBULAN!


    Zarina Anjoulie Sudah Tidak Sabar Mahu Menimang Anak

    Posted: 29 Mar 2012 09:53 PM PDT

    Tahniah, bukan sebab sudah mahu dapat anak, tapi tahniah Zarina Anjoulie kerana tidak lama lagi dia akan melangsungkan perkahwinan dengan seorang jejaka pilihan yang OHBULAN! sendiri belum tahu siapakah identiti lelaki yang telah mencuri hati selebriti yang memang dikenali dengan kelantangannya bersuara.

    Namun begitu, apa yang lebih menarik, jika orang lain mungkin sudah pening kepala memikirkan macam-macam perkara untuk majlis bersejarah mereka, Zarina Anjoulie pula sudah tidak sabar mahu menimang anak. Dalam kenyataan terbarunya di Twitter, dia telah menulis bahawa dia sudah tidak sabar untuk mempunyai anak sendiri.

    Baguslah kalau begitu, OHBULAN! turut tumpang gembira dengan kenyataan Zarina ini. Apa pun, semoga apa yang diimpikan oleh Zarina akan menjadi kenyataan ya!

    Breaking News + Foto : Bangunan Suria KLCC Terbakar!

    Posted: 29 Mar 2012 03:36 AM PDT

    Foto kredit Malikridhwan

    Kebakaran yang tercetus daripada restoran Chinoz menyebabkan pihak pengurusan mengambil langkah keselamatan dengan menyuraikan orang ramai daripada mercu tanda Malaysia, KLCC sebentar tadi.

    Berdasarkan trending di Twitter, letupan kecil yang disyaki daripada kebocoran gas di bahagian ruangan dapur Chinoz telah berjaya dikawal oleh pihak berkuasa. Insiden seperti ini merupakan pertama kali yang seumpamanya berlaku.

    Difahamkan, tiada kecederaan terhadap pengunjung KLCC dan api berjaya dipadamkan.

    Update akan diberitahu daripada masa ke semasa.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS