Nuffnang

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

sumber :-

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Gambar Awal Ashaari & Scha Alyahya di Suwon Korea

Posted: 23 Oct 2011 07:51 PM PDT

Destinasi pertama Budiey di Korea ialah ke Hwang Soong Fotress di Suwon, Korea. Rombongan kami sampai kat sini pada jam 10 pagi, di mana hanya 45 minit dari Hotel The Lexington, Korea. Tempat ini menjadi tempat bersejarah

di mana Maharaja Jeongjo bertemu dengan rakyat dan bertitah bersama pembesar-pembesarnya. Di sini tempat maharaja dan maharani berehat dan beradu.

Kat sini juga, Awal Ashaari dan Scha telah mencuba pakaian yang dipakai oleh Maharaja & Maharani. Sangat sesuai betul tengok diorang menggayakan pakaian. Awal cakap, rasa macam dah nak kawin pulak. Sila lihat entriEKSKLUSIF: Gambar Pra Persandingan Awal Ashaari & Scha Alyahya

Nak tahu dengan lebih lanjut, jangan lupa tonton program Traveloque bersama Awal Ashaari tajaan AirAsiaX yang akan disiarkan pada tahun depan.

Gambar-gambar yang Budiey ambil sepanjang pengambaran traveloque dan di sebalik tabir. Kacak!

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Awal Ashaari Korea

Tags: , ,

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

  • EKSKLUSIF: Gambar Pra Persandingan Awal Ashaari & Scha Alyahya
  • Traveloque Awal Ashaari di Hwang Soong Fotress di Suwon Korea
  • Gambar Awal Ashaari Dalam Bas Korea Trip
  • Gambar Awal Ashaari & Scha Alyahya di Karpet Merah ABP2010
  • Gambar Terkini Scha Alyahya & Awal Ashaari di Korea
  • Gambar Scha Alyahya di Anugerah Skrin 2010
  • Traveloque Awal Ashaari di Bird Park Everland Korea
  • Traveloque Awal Ashaari di FOUR SEASON GARDEN EVERLAND
  • Traveloque Awal Ashaari di Everland Theme Park Korea
  • Traveloque Korea Bersama Awal Ashaari & Scha Alyahya
  • Full content generated by Get Full RSS.

    Photo Everland Theme Park by Samsung di Korea

    Posted: 23 Oct 2011 07:21 PM PDT

    Lagi gambar-gambar yang Budiey ambil semasa berada di Everland, Korea. Korang patut datang ke sini. Sekarang ada tambah murah untuk penerbangan dengan AirAsiaX. Jom melancong!

    Budiey at Everland Korea

    Gambar bersama Awal Ashaari di Everland. Awal cakap, badan ni dah naik sikit. Itulah asyik makan coklat je. Mana tak naiknya. Awal biasanya bersenam di rumah je.Tapi kadang-kadang memang takde masa untuk exercise sebab terlalu sibuk dengan jadual jadi pengacara.

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Budiey at Everland Korea

    Tags:

    Click on the following buttons to share this article with your friends:

    Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Traveloque Awal Ashaari di FOUR SEASON GARDEN EVERLAND
  • Traveloque Awal Ashaari di Bird Park Everland Korea
  • Traveloque Awal Ashaari di Everland Theme Park Korea
  • Traveloque Awal Ashaari di Safari World Everland Korea
  • Samsung NX Camera Workshop For Shutter Bugs
  • Contest Double the Deal Double the Delight
  • Missy Elliot, Filo & Peri, Marcus Schossow, Yoji @ XLive Festival
  • Samsung Remains No.1 in the Monitor Business
  • Samsung GALAXY S II Price Malaysia
  • Samsung GALAXY S II Reaching 10 Million in Global Sales
  • Full content generated by Get Full RSS.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS

    borak kosong

    sumber :-

    borak kosong


    Hebat..Di Jepun bra lama dijadikan bahan bakar

    Posted: 23 Oct 2011 09:00 PM PDT

    Apa yang Anda lakukan dengan bra-bra lama yang sudah tak terpakai? Dibuang begitu saja? Ternyata, bra-bra bekas tersebut masih boleh dimanfaatkan. Siapa sangka ternyata bra bekas boleh didaur ulang jadi bahan bakar.

    Seperti yang dilakukan oleh perusahan pakaian dalam, Triumph International Jepun Ltd. Setiap bulan April dan Mei, Triumph Jepun menyediakan bekas beg untuk membuang bra di berbagai toko pakaian dalam.

    Sehingga, para pelanggan boleh meletakkan bra mereka yang sudah tak terpakai dalam kantong tersebut. Nantinya, besi pada bra akan dikeluarkan, lalu bra dibakar.

    "Tak hanya pertimbangan untuk melestarikan lingkungan, kami ingin mengurangi perasaan cemas dan bingung para wanita yang ingin membuang bra lamanya," kata juru bicara Triumph, dikutip dari Japan Times.

    Program ini sebenarnya sudah diperkenalkan sejak 2008, tapi, baru efektif pada 2009. Saat itu lebih dari 200 ribu bra terkumpul dan diubah menjadi 14 ton bahan bakar, yang dalam industri domestik disebut 'refuse paper and plastic fuel' atau RPF. Ini merupakan bahan bakar yang terbuat dari sampah kertas, plastik dan serat seperti yang terdapat pada bra.

    Tak hanya Triumph yang melakukan program 'bakar bra' ini. Perusahaan pakaian dalam wanita, Wacoal, juga melakukan hal yang sama. Bra yang dikumpulkan Wacoal mencapai 179.200 buah dan berhasil menghasilkan 17,9 ton bahan bakar RPF.

    J.Lo tinggalkan pentas kerana menangis semasa nyanyi lagu cinta

    Posted: 23 Oct 2011 07:00 PM PDT

    UNCASVILLE, Amerika Syarikat (AS) - Penyanyi terkenal, Jennifer Lopez meninggalkan pentas di sebuah auditorium yang dipenuhi penonton di sini kerana dia menangis semasa menyanyikan lagu mengenai cinta, lapor sebuah akhbar semalam.

    Lopez yang berusia 42 tahun membuat persembahan di auditorium Mohegan Sun Arena di sini ketika kejadian itu berlaku kelmarin.

    Penyanyi tersebut yang terkenal dengan panggilan JLo menyanyikan lagu I You Had My Love.

    JLo memberitahu penonton bahawa lagu tahun 1999 itu merupakan lagu pertama yang dihasilkannya berkaitan dengan cinta.

    Penyanyi itu yang pernah beremosi kemudian mengejutkan penonton dengan pertanyaan: "Apakah itu cinta."

    Sebelum dia menambah dengan menyatakan: "Selepas lagu terakhir saya mengenai cinta, banyak yang telah berubah sejak itu."

    Lagu I You had My Love dihasilkannya semasa dia menjalin hubungan dengan penyanyi rap, P. Diddy.

    Pasangan itu berdepan dengan hubungan yang berkocak selama tiga tahun sebelum JLo berkahwin dengan penari sokongan, Chris Judd.

    Penyanyi itu kemudian menjalin hubungan dengan aktor, Ben Affleck sebelum terputus walaupun mereka hampir berkahwin.

    Selepas episod sedih itu, dia berkahwin dengan penyanyi Latin, Marc Anthony.

    Bagaimanapun, pasangan itu mengumumkan perpisahan mereka pada Jun lalu.

    Menurut seorang saksi: "Pada penghubung nyanyiannya, dia mula sebak dan terpaksa mengambil sedikit masa untuk kembali tenang.

    Saksi itu berkata kepada laman hiburan RadarOnline.com, dia kemudiannya menangis dan berlari dari pentas. - Agensi

    sumber : kosmo online

    Penangan silat Tok Ghani buat penyamun cabut lari

    Posted: 23 Oct 2011 06:00 PM PDT

    JERTIH: Seorang warga emas terpaksa menggunakan kemahirannya bersilat selama 20 minit sebelum berjaya membuatkan penyamun bersenjatakan parang yang memecah masuk ke rumahnya melarikan diri dalam kejadian di Kampung Gong Nangka, Apal, di sini, kelmarin.

    Dalam kejadian jam 11 malam, Abdul Ghani Jusoh, 65, bersama isterinya berusia 68 tahun yang nyenyak tidur dikejutkan dengan bunyi benda jatuh di dapur rumah lalu keluar dari bilik tidur untuk memeriksa.


    Menurutnya, dia pada mulanya menyangka bunyi itu berpunca daripada kucing peliharaannya mengejar tikus sebelum terkejut apabila terserempak dengan seorang lelaki bersenjatakan parang di dapur rumahnya.


    "Lelaki terbabit yang memegang sebilah parang terus menerkam saya dan berlaku pergelutan selama 20 minit yang menyebabkan saya cedera di dada dan bahu kanan akibat terkena torehan parang lelaki itu.


    "Walaupun uzur saya tetap bersemangat untuk melawan lelaki itu dan menggunakan pengalaman ketika aktif bersilat pada zaman remaja untuk melawannya," katanya ketika ditemui di Ibu Pejabat Polis Daerah Besut (IPD) Besut di Kampung Raja, di sini, semalam.


    Menurutnya, lelaki terbabit melarikan diri manakala dia dikejarkan ke Hospital Besut oleh jiran sebelum dirujuk ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM), Kubang Kerian, bagaimanapun dibenarkan pulang kira-kira jam 10 pagi semalam.



    Abd Ghani yang luka di dada dan bahu akibat pergelutan itu menerima 10 jahitan di bahagian terbabit.


    "Saya dan isteri yang menghidap penyakit lumpuh tidak menyangka penyamun sanggup memecah masuk rumah kerana kami tidak memiliki barang berharga," katanya.

    sumber : myMetro

    Jawapan kanak-kanak pada tahun 1984 bila ditanya tentang komputer

    Posted: 23 Oct 2011 05:40 PM PDT

    Beginilah anak-anak di Sesame Street pada tahun 1984 menjelaskan tentang apa itu komputer. Dimana mereka dengan selamba menjawab bahawa komputer adalah sesuatu yang mempunyai tombol dan digunakan untuk membuat desain dan gambar.

    Selain itu, ada juga komen-komen lucu lainnya dari kanak-kanak yang terakam dalam video dibawah ini


    Boleh tempah awek melalui internet dan sms

    Posted: 23 Oct 2011 04:45 PM PDT

    SUBANG JAYA: Pilih wanita mengikut selera masing-masing melalui Internet dan tempah melalui SMS. Begitulah mudahnya khidmat disediakan `Pretty Women Club' atau Kelab Wanita Cantik kepada lelaki hidung belang untuk mendapatkan teman sosial di Selangor, Kuala Lumpur, Pahang dan Perak.

    Lebih memeranjatkan, sindiket memperdagangkan wanita berusia 19 hingga 24 tahun dari China, Vietnam, Myanmar, Indonesia dan Filipina itu menawarkan khidmat secara terbuka dengan membuka blog khas yang boleh dilayari sesiapa saja.

    Pelanggan hanya perlu melayari blog disediakan untuk memilih nama wanita yang turut disertakan gambar di lapan pusat operasi disediakan dan jika berkenan, terus hantar SMS kepada mereka tanpa melalui orang tengah atau bapa ayam.

    Ketua Penolong Pengarah Bahagian Siasatan Jenayah Perjudian, Maksiat dan Kongsi Gelap (D7) Bukit Aman, Senior Asisten Komisioner (ACP) Abdul Jalil Hassan ketika dihubungi berkata, kaedah digunakan Kelab Wanita Cantik adalah cara terbaru sindiket memperdagangkan wanita di negara ini.



    Sehubungan itu, katanya, polis akan menjalankan siasatan lanjut mengenai sindiket berkenaan dalam usaha membasmi kegiatan tidak bermoral itu.

    sumber : myMetro

    Aksi pelajar perempuan togak arak sampai mabuk

    Posted: 23 Oct 2011 11:01 AM PDT


    payah..bila masa sekolah dah kenal benda macam ni apalagi bila dah besar kelak...

    sumber gambar : bestoneoffour.wordpress.com

    Kesian..kakak ni baru perasan lupa kancing baju

    Posted: 23 Oct 2011 10:30 AM PDT



    Adegan korek dan j***t budak sekolah tepi jalan

    Posted: 23 Oct 2011 09:30 AM PDT

    aksi-korek_jilat1

    Adakah ini pengaruh keadaan sekeliling atau terlebih bebas pergaulan?Malang kalau generasi muda kita berkelakuan seperti ini.Rosak kehidupan bila nafsu menguasai diri...

    sumber gambar : bestoneoffour.wordpress.com

    Janda Kembang di perkosa 9 Lelaki ( lalu dibuang ke hutan )

    Posted: 23 Oct 2011 08:45 AM PDT

    Zona Malam - Polis sepertinya harus membenteras kejahatan seksual. Di Batam seorang janda k diperkosa, lalu dibuang ke hutan. Di Pasuruan, Jawa Timur, janda 17 tahun sebut Jelita diperkosa secara bergiliran oleh sembilan lelaki.

    Janda asal Kelurahan Tambakan, Kecamatan Gading Rejo, Kota Pasuruan diperkosa setelah menonton konsert dangdut.

    "Kes ini terungkap setelah salah seorang keluarganya melaporkan. Awalnya, korban tak mahu melaporkannya kerana trauma dan malu," kata Kasat Reskrim Polresta Pasuruan, AKP Ponasit kepada wartawan di pejabatnya.

    Setelah mendapat laporan, polis langsung melakukan penyelidikan. Polis pun menangkap salah seorang pelaku perkosaan. Pelaku itu adalah Munir (32) warga Desa Kalirejo, Kecamatan Kraton, Kabupaten Pasuruan di rumahnya.

    Lapan tersangka lainya masih dalam pemburuan pihak polis. Mereka melarikan diri kerana sudah tahu sedang diburu polis. "Beberapa tersangka ada yang lari ke luar kota," katanya.

    Perbuatan tak bertamadunl sembilan pelaku itu terjadi pada Sabtu . Saat itu Melati bersama temannya, SM (15) pulang ke rumah setelah menonton konsert dangdut.

    Saat pulang ke rumah, keduanya tiba-tiba dihadang lima lelaki mabuk yang kemudian menyeret mereka ke sebuah gubuk di dekat tambak di Kelurahan Tambakan, Kecamatan Gading Rejo, Kota Pasuruan.

    Jelita disetubuhi lima lelaki itu bergantian hingga tidakberdaya. Setelah menyetubuhi Jelita, lima pemuda itu mamanggil empat temannya untuk ikut 'menikmati' tubuh Jelita yang tergolek lemas.

    Empat lelaki itu adalah Munir yang mengaku sebagai orang terakhir yang memperkosa korban. "Teman korban berhasil lari. Kalau tidak ia pasti akan mengalami nasib serupa dengan korban," tutur Ponasit.

    Sementara itu salah satu pelaku yang tertangkap, Munir mengakui kalau ia melakukanya kerana ajakan teman-temannya. Meski janda, tubuh molek Jelita kata dia mampu menggugah nafsunya. Bahkan, ia pun sempat memberi wang kepada teman-temannya sebagai imbalan mengajaknya dalam 'pesta' tersebut.

    "Setelah selesai, saya kasih mereka wang Rp100 ribu," ungkapnya dengan nada tanpa rasa bersalah.

    gambar sekadar hiasan

    Jenazah Gaddafi yang dibuat macam haiwan buruan

    Posted: 23 Oct 2011 07:42 AM PDT



    mayatnya dipamerkan kepada orang ramai tanpa diuruskan dengan sempurna seperti haiwan buruan....


    Pistol Britney Spears Diprotes Parlimen Inggris

    Posted: 23 Oct 2011 07:00 AM PDT

    LOS ANGELES - Sutradara video klip Britney Spears, Chris Marrs Piliero, menanggapi protes yang dilontarkan oleh Parlimen Inggris tentang video yang dianggap kontroversi.

    Pada video Criminal tersebut menampilkan adegan bercinta antara Britney dan kekasihnya Jason Trawick. Selain itu, adegan Britney saat menggenggam pistol dianggap menyindir kerusuhan di London, beberapa waktu lalu.

    Sang sutradara, Chris Marrs Piliero, hairan mengapa para anggota parlimen memberikan kritikan yang aneh.

    "Memegang pistol saja menjadi sesuatu yang kontroversi kerana kami mengambil gambarnya di London dan mereka mengatakan di sana jarang sekali berkeliaran orang membawa senjata. Tapi kan orang jarang membawa senjata bukan bererti tidak ada yang menggunakan senjata. Saya merasa ini aneh. Buat saya yang lebih mengejutkan adalah para anggota parlimen yang mengungkapkan hal ini. Itu kan hanya video muzik dan kedua memangnya mereka tak melihat di televisyen bahawa kejahatan boleh muncul di mana saja? Ini benar-benar aneh untuk saya," ujar Chris yang dikutip MusicNews, Jumaat (21/10/2011).

    Chris merasa ini tidak adil kerana ini memang untuk sebuah video yang berjudul Criminal.

    "Kenapa bintang pop harus seperti selebriti lainnya? Kenapa anggota parlImen harus menyelidiki kenapa Britney membawa pistol, mereka adalah tokoh masyarakat, atau dia boleh bertindak lebih baik lagi dan dia adalah panutan. Tapi bagaimana dengan para aktor? Ini sangat aneh bagiku. Aku benar-benar terkejut mendengar bahwa penggunakan pistol harus dikritik," paparnya.

    Lelaki berbadan sasa dan bertato ini menangis gara-gara anjing kecil

    Posted: 23 Oct 2011 06:41 AM PDT

    ILLINOIS - Marvin Cruz, adalah seorang lelaki dengan berat badan 100 kilogram, bertubuh kekar, dan bertato. Namun jangan salah,lelaki ini sangat takut dengan anjing, dirinya bahkan sempat menangis gara-gara anjing kecil.

    Cruz memiliki ketakutan yang cukup tinggi terhadap anjing kerana dirinya sempat menyaksikan tetangganya dibantai oleh seekor anjing pit bull.

    "Ketika saya masih kecil, anjing pit bull menyerang tetangga saya. Setiap saya melihat anjing itu, saya langsung mengalami ketakutan yang amat sangat," ujar Cruz.

    Lelaki berusia 47 tahun ini bahkan tidak mengunjungi taman di dekat rumahnya selama 40 tahun. Cruz pun akhirnya masuk dalam acara "My Extreme Animal Phobia" yang ada di siaran televisyen Amerika Syarikat (AS). Demikian seperti diberitakan Daily Mail, Minggu (23/10/2011).

    Cruz akhirnya menjalani terapi selama lima hari dengan bantuan seorang psikolog Dr. Robin Zasio.
    Lelaki kekar ini akhirnya mulai berjalan ke sebuah taman yang terdapat di Romeoville, Illinois dan seorang yang membawa anjing pit bull kecil ini berjalan dengan santai di belakangnya.

    Ketika menyedari ada anjing di belakangnya, Cruz langsung berlari dan akhirnya lelaki ini pun menangis. Lelaki itu pun langsung ditenangkan dan akhirnya dia dapat menyentuh anjing pit bull tersebut.

    Cruz muncul dalam sesi terakhir dalam acara My Extreme Animal Phobia dan Dr. Zasio pun mengatakan, ketika ada sesuatu yang benar-benar menakutkan Anda, dan Anda terganggu akan hal itu, ini akan menjadi masalah serius yang harus segera diatasi.(rhs)

    Wanita penjual kek ini guna teknik pukulan tanpa bayang

    Posted: 23 Oct 2011 05:00 AM PDT


    Di China, Kungfu tidak hanya dilakukan untuk sekadar bela diri. Cuba saja lihat wanita penjual kek ini, saya kira dia pasti sudah menguasai teknik pukulan tanpa bayangan dengan sangat baik.

    Sayangnya kakak pada adiknya

    Posted: 23 Oct 2011 04:00 AM PDT

    walaupun kena jaga adiknya dia tetap juga belajar...

    Gigi geraham John Lennon akan dilelong

    Posted: 23 Oct 2011 03:00 AM PDT

    Gigi Geraham personal group The Beatles, John Lennon akan dilelong 5 November depan. dirumah Lelong Omega .

    Diketahui, Lennon memberikan gigi tersebut kepada Dorothy "Dot" Jarlett ketika dia bekerja sebagai pembantu rumah tangga di rumah Lennon di Kenwood, Weybridge, Surrey. Jarlett dipekerjakan antara tahun 1964 sampai 1968, dan mempunyai hubungan dengan Lennon, menurut keterangan puteranya, Barry.

    "Dia sangat dekat dengan John, dan satu hari sementara mereka berborak di dapur, John memberi ibuku giginya, kerana saat itu ia berkunjung ke doktor gigi untuk mencabutnya, dan menyarankan untuk memberikan gigi tersebut kepada kakak saya sebagai kenang-kenangan, kerana ia adalah penggemar berat Beatles," tuturnya.

    Inilah Bra untuk anak-anak berumur 9 tahun

    Posted: 23 Oct 2011 02:30 AM PDT

    Bra untuk anak berusia sembilan tahun kini telah diciptakan dan dipasarkan di London, Inggris. Bra yang tersedia dalam beberapa pilihan warna itu dirancang khusus untuk anak perempuan yang kini mencapai pubertas pada usia yang semakin dini.

    Desain bra yang dikembangkan kerjasama dengan Mumsnet dan Tesco ini, dibuat untuk terlihat tak seksi sesuai saranan para ibu.


    Menurut penelitian internasional, anak-anak perempuan masa kini mencapai pubertas sekitar satu tahun lebih awal. Berbeza pada 20 tahun yang lalu, mereka menggunakannya pada usia sembilan tahun sepuluh bulan.

    Pubertas lebih awal ini disebabkan oleh faktor makan berlebih dan obesitas. Meski demikian, para ibu yang merupakan anggota situs Mumsnet dan forum diskusi berkeras agar pelancaran bra anak-anak ini tidak dimanfaatkan para penjual.

    OMG!! Orang tua ini berhubungan seks dengan gadis 13 tahun setelah bernikah dalam sebuah game online

    Posted: 23 Oct 2011 01:48 AM PDT

    John W Phillips, 54 tahun dari Fitchburg Massachussetts dituduh melakukan hubungan seks dengan remaja 13 tahun sekurang-kurangnya 3 kali tahun lalu setelah mereka membentuk sebuah relationship di sebuah game online, RuneScape, sebuah game multiplayer.

    Dalam permainan itu, tokoh online John dan remaja dari Detriot itu menikah dan John pun memberikan sebuah handphone untuk si remaja itu pada Februari tahun lalu.

    Menurut polis, meski tokoh mereka menikah di dunia maya, namun John dan remaja itu secara nyata berhubungan layaknya suami istri di motel, van milik John dan juga di rumah si remaja itu.

    "Mereka menikah di game tersebut. Mungkin menurutnya (john) hal itu sah di kehidupan nyata. Padahal tak," ujar Kopral Johnson.

    Kejadian itu sendiri terungkap setelah ibu si remaja menemukan sms dari dan ke John, meski si remaja itu tak diperbolehkan memiliki ponsel.

    Si remaja itu saat ini sedang melakukan kaunseling, karena menurut Sherff Napoleon peristiwa itu membuat remaja itu jadi trauma.

    Saat ini John – yang sebelumnya Tak punya catatan kejahatan - ditahan di New York bulan lalu dan dituntut dengan 11 kejahatan termasuk serangan seksual, menggunakan computer untuk berkomunikasi dengan orang lain untuk melakukan sebuah kejahatan, mendekati seorang anak untuk tujuan-tujuan tak bermoral dan kegiatan penyiksaan seksual kepada anak.

    Hukuman maksima untuk kejahatan-kejahatan itu adalah hukuman penjara selama 4 hingga 20 tahun.

    Ini dia pegawai bank Singapura yang suka menunjuk bentuk badannya yang montok di internet

    Posted: 23 Oct 2011 12:25 AM PDT


    Dia begitu gemar memperagakan bentuk badannya yang montok dengan saiz dada 38DD. Dia juga berkongsi gambarnya yang sexy itu ke laman webnya dan terbaru gambar daringnya yang topless.Tetapi rahsia dirinya terbongkar dan bagaimana rahsia ini terbongkar sila tekan spoiler di bawah


    Spoiler:




    Finally here's a 'proper' report on this case that appeared in the Singapore national papers

    A Singaporean woman has exposed herself and her "secret double life" on the internet.

    The banker and model with 38DD breasts has been uploading sexy photos of herself onto her website, and recently, her topless photos as well.

    The topless photos are now being circulated on pornography websites.

    The woman goes by the online moniker of "Bustysingaporean" and according to information provided on her website, is actually a local banker by the name of Li Ling Ling.

    According to her online profile, Li works as a public relations manager in a well-known American bank in Singapore. Born in Taiwan, Li moved to Singapore at a young age and was raised in a strict Chinese family. She also holds degrees in law and business management.

    Expressing her thoughts on her website, Li wrote, "There are many restrictions in Singapore. People don't know that I am different beneath my elegant facade."


    She also states that she enjoys the attention of men, and gets "very excited" from the greedy looks of men when she dresses sexily.

    Despite indulging in her "alternative interest" on the internet, Li remains worried that her colleagues and clients may find out about her "secret double life".

    First reported: Shin Min Daily News



    A bit more details: FYI

    "I am Li Ling Ling who born in Taiwan on 11th Nov 1975. I migrated to Singapore when I was young. I currently work in a big US bank in Singapore as a Public Relation Manager in the Millennia Tower."

    How the photos leaked out??
    "I am 55 years old man and working as freelance IT expert that help to repair laptops and computers in USA. My business is very good as there isn't any proper computer shop in this town. Hence I was received a lot of business from a hotel when their guest's laptops and hard disk are not working. Of course, I charged at a very low fee, hence the hotel can make a cut in the profit when the guests are paying for a premium pricing for the computer servicing.

    Recently I received an assignment from the hotel to repair a laptop urgently. I turned to the computer to get started. It only took about 2 minutes of digging to find out why the guest was so desperate to have her computer cleaned up. I found plenty of emails in her sent and deleted items folders alone that were full of sexually-oriented chats, not to mention quite a few pictures of themselves in various stages of nudity and sexual poses that she had sent back and forth."

    sumber : http://forums.asiaone.com/showthread.php?t=43850&page=4#36



    Nenek curi kuda untuk rayakan hari jadi yang ke 80 tahun

    Posted: 22 Oct 2011 11:35 PM PDT

    Agrafena Vasilyevna terpaksa ditahan polis setelah mencuri Lyme, kuda milik Igor Vasilev jiran tetangganya dan menunggangi kuda itu .

    Agrafena sendiri sempat berjalan-jalan dengan Lyme selama 1 jam dan ketika dirinya kembali, tetangga dan kereta polis sudah menantinya.

    Kepada polis, Agrafena mengatakan dirinya selalu ingin naik kuda tapi tak pernah mendapatkan kesempatan itu.

    "Mereka menyuruhku pergi tapi naik kuda itu sangat sepadan. Aku telah mewujudkan satu mimpiku sejak aku masih anak-anak dan aku sudah kehabisan waktu," ujar nenek dari Tverskava itu.

    "Aku masih punya beberapa hal yang belum lagi aku buat dan telah dalam daftarku sehingga orang-orang harus bersiap-siap untuk terkejut," tambahnya lagi.

    Berhubungan seks di kereta dan 'topless' di ladang

    Posted: 22 Oct 2011 10:40 PM PDT

    INILAH.COM, Jakarta - Rihanna tampil panas untuk video klip terbarunya, We Found Love. Dalam video klip itu, Rihanna tampil bersama kekasih barunya, Dudley O'Shaughnessy.

    Rihanna sepertinya tak mahu kalah dengan Britney Spears yang tampil liar di video klip terbarunya, Criminal. Rihanna pun tampil panas untuk video klip terbarunya, We Found Love.

    Rihanna bahkan sempat tampil topless di sebuah ladang. Sampai-sampai shooting video klip tersebut dihentikan lantaran pemilik ladang tak terima tanahnya dibuat untuk shooting yang dianggapnya berbau lucah.

    Dalam video klip tersebut, pasangan ini terlihat begitu panas, hingga saling berpelukan, berciuman dan melakukan adegan hubungan seks di dalam kereta.

    "Kami tidak pernah melakukan video seperti ini sebelumnya. Ini mungkin salah satu video terdalam yang pernah saya lakukan. Ini semua tentang cinta dan cinta menjadi seperti ubat. Anda pasti mendapatkan sesuatu dari ini," kata Rihanna dalam akaun Twitternya, seperti dikutip Dailymail.

    Chemistry Rihanna dan Dudley begitu cair dan terasa dalam video tersebut. Keduanya saling memiliki ketertarikan fizik seperti tak ingin berpisah satu sama lain.

    Merokok , minum alkohol, hingga hubungan mereka ke tingkat lain ketika mereka menikmati kebersamaan di sebuah ladang. Gara-gara adegan ini, sang pemilik ladang, Alan Graham (61) meminta Rihanna untuk meninggalkan tempat lantaran terkejut melihat aksi gila Rihanna dan kekasihnya itu. [mor

    sumber gambar : dailymail.co.uk

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS