Nuffnang

Blog BOM321

sumber :-

Blog BOM321


Katak Gergasi !

Posted: 03 Jul 2010 02:56 AM PDT

biggest frog
biggest frog
biggest frog
Ayam naik harga, Ikan naik harga, daging naik harga, terpaksalah makan katak, free je...

Mayat Berasap

Posted: 03 Jul 2010 12:00 AM PDT


AMPANG: Seorang wanita dipercayai warga Belgium ditemui rentung berhampiran keretanya di bahu jalan berhampiran rumah pam milik Syarikat Bekalan Air Selangor (Syabas) Menara Mutiara, Ampang, di sini, petang semalam.
Dalam kejadian jam 3.30 petang itu, mangsa ditemui dalam keadaan mengerikan dengan rentung hampir 90 peratus.


Ketua Polis Ampang Jaya, Asisten Komisioner Abdul Jalil Hassan, berkata mangsa dijumpai kakitangan Syabas yang kebetulan datang ke rumah pam berkenaan bagi memeriksa tahap tekanan air sebelum menghubungi polis.


"Kakitangan itu curiga selepas melihat ada sebuah kenderaan jip jenis Suzuki di bahu jalan berhampiran rumah pam itu sedangkan kawasan ini adalah agak sunyi dan berhampiran hutan.


"Dia cuba mendekati jip terbabit dan terkejut sejurus melihat satu mayat dalam keadaan rentung dan masih berasap dipercayai baru dibakar," katanya.


Katanya, hasil siasatan lanjut ke atas nombor pendaftaran jip itu mendapati ia milik seorang wanita warga Belgium berusia 40-an.


Polis tidak menolak kemungkinan mayat yang rentung itu adalah wanita berkenaan.


"Bagaimanapun, kita (polis) masih mengesan pemilik jip terbabit. Mayat mangsa dihantar ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) untuk bedah siasat.


"Melalui pemeriksaan anggota forensik, dipercayai mangsa dipengsankan atau dibunuh sebelum dibakar. Mangsa kemungkinan dibakar antara jam 9 pagi dan 3.30 petang," katanya ketika ditemui di sini.


Polis turut menemui satu pemetik api dan sebotol mineral yang dipercayai diisi minyak tanah berhampiran kawasan mayat mangsa ditemui. -MyMetro

Warga Emas Mati Dihentak Pasu Bunga

Posted: 02 Jul 2010 10:46 PM PDT


IPOH 3 Julai - Seorang warga emas wanita terbunuh selepas dihentak dengan pasu bunga dalam kejadian samun di rumahnya di Buntung di sini pukul 11.30 malam tadi.

Mangsa Chong Sing Moi, 62, mengalami cedera parah di kepala meninggal dunia di tempat kejadian.

Ketua Polis Daerah Ipoh, Asisten Komisioner Azisman Alias mengesahkan kejadian itu. – Utusan.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ketawa ! Bergossip ! Info ! Suka-Suka ! Semua Ada

sumber :-

Ketawa ! Bergossip ! Info ! Suka-Suka ! Semua Ada


Seksinya Sheera...

Posted: 02 Jul 2010 09:37 PM PDT

http://www.manggaonline.com.my/images/stories/---sheera-sexy.jpg
Sheera Iskandar makin berani


Makin berani nampaknya pelakon Sheera Iskandar sekarang. Yalah sudah semakin matang dah sekarang pastilah mahu buang imej anak manja.sekarang nak imej sexy plak ke?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


(Gambar Lama) Juliana Evans Ketika Bersosial Bersama Rakan-Rakan’nya

Posted: 03 Jul 2010 05:08 AM PDT


Nothing to says. Korang layankanlah terus gambar-gambar Juliana Evans yang sedang bersosial bersama rakan-rakan’nya kat bawah ni. Enjoy! P/s: Meh nengok ni pulak – Invisible Man

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Dunia Baru Reunion ..Drama paling kelakar dan best!

Posted: 02 Jul 2010 02:57 PM PDT


Sensasi sbnarnya tak layan drama Online..sebelum2 nie mmg tak pernah layan drama online mana2 pun..malas la lagipun mesti loading lambat la sume kans..

so one day masa sensasi tengah cari2 bahan untuk gossip dalam blog nie,sensasi pun come across satu video youtube Dunia baru Reunion...Sebab sensasi nak tengok Elyana berlakon jadi gemuk,sensasi pun tabahkan hati utk tengok drama Online tersebut..

Sekali tengok,memang terbahak2 dan enjoy sgt...since then,sensasi tak pernah miss menonton Drama tersebut..setiap Episode memang penuh dan sarat dengan jokes yg betul2 kelakar..adakalanya sensasi geram dgn boss Opie..

Lakonan Elyana sebagai Opie,mantop habis..dia berbakat sgt2 la...pandai wat kelakar plak tue..dan Tajol pun kelakar sgt2..

Pendek kata rugila kalau korang tak layan drama nie...nie bukan post advertorial..nie mmg sensasi promote sbb betul2 best...

Terbaru Episode 12...Opie dpt semangat untuk kuruskan badan..hee..funny..



Layan kat youtube slow sikit..bila tgk kat Website gua sendiri,mmg laju loadingnyer..kira video x buffered terus smooth je...maybe sbb Gua menggunakan server besar.

Nak layan Drama nie..leh la gi jenguk kat sini

Drama Dunia Baru Reunion


Enjoysz!!

Bunga Citra Lestari tiada Video Lucah dengan Ariel Peterpan,Polis mengesahkan

Posted: 02 Jul 2010 02:34 PM PDT



Umum telah mengetahui polis Indonesia menemui 32 klip video seks yang mengaitkan Ariel Peterpan dengan beberapa selebriti popular Indonesia. Setakat ini hanya klip video yang membabitkan Luna Maya dan Cut Tari yang menjadi tumpuan siasatan.

Bagaimanapun, kira-kira dua minggu lalu nama Bunga Citra Lestari (BCL) mula disebut-sebut sebagai salah seorang selebriti yang turut terlibat. Semua ini gara-gara terdapat penjualan VCD yang didakwa memaparkan aksi seks Ariel dan BCL. VCD yang diberi tajuk 'Penelusuran Tribun Manado' itu dijual secara meluas di Manado, Sulawesi Utara pada harga 60,000 rupiah.

Media Jakarta melaporkan BCL enggan mengulas tentang perkara itu. Sebaliknya isteri kepada Ashraf Sinclair ini memilih untuk menumpukan perhatian kepada kandungannnya yang berusia lima bulan. Malah, ibu kepada BCL juga memaklumkan dia tidak pernah membincangkan isu itu dengan BCL kerana percaya ia tidak benar.

Kini, BCL, Ashraf dan seluruh ahli keluarga boleh menarik lafas lega kerana Polis Indonesia telah mengesahkan klip video yang didakwa membabitkan BCL dan Ariel adalah palsu. Pengumuman ini dibuat kelmarin oleh Ketua Badan Siasatan Jenayah Polis Komisioner Jeneral Ito Sumardi.

Menurut Ito, pengumuman itu dibuat setelah pihak polis melakukan siasatan secara terperinci termasuk melihat sendiri kandungan video itu.

Sensasi:
pasti BCL dan keluarganya dpt menarik nafas lega dgn pengumuman ini..buat artis2 yang lain,beringatla sebelum terkena..bukan artis je malahan semua org la..

Gambar terbaru Baby Rusydi Ramli ,Reo yang berumur 9 bulan dan anak sulung Rusydi, 19 tahun

Posted: 02 Jul 2010 02:04 PM PDT

Sensasi:Comelnyerrrr baby Rusydi Ramli nie...Umur dia dah 9 bulan....Comel giler ok anak kacukan Melayu-Cina nie..hasil perkahwiinan terbaru Rusydi Ramli dengan Isterinya Sharon Anne Paul Abdullah.

Nama baby dier " Reo Ridza" ...modern name..mcm Indon name pun ader sikit2...hee

Dalam Picture tue Rusydi Bergambar dengan kedua2 anak lelakinya..yang sulung adalah hasil perkahwinan lamanya,anak lelaki berumur 19 tahun tue namanya Efiezal Ridza..

Rusydi kata setelah 19 tahun tak menimang anak...dia rasa nervous dan kekok nak dukung baby dier...skrg nie dia hepi dan asyik mendukung baby dia Reo yang sgt comel itu..







Sabrina Ali ,peserta Sehati Berdansa Ke-6 yang bercerai...Jom Ushar adik lelaki Sabrina yang berwajah Pan Asian

Posted: 02 Jul 2010 01:40 PM PDT





Sabrina Ali dan Shahrin adalah pasangan yang Ke-enam mengalami kegagalan rumahtangga dan bercerai..

Hasil perkahwinannya dengan Shahrin Sabrina dikurniakan seorang baby girl yang terssangatlahhh comelll..geram tgk..

Ini adalah kegagalan perkahwinan kedua Sabrina Ali

Ramai yang kata mcm badi Rancangan Sehati berdansa...sorang demi sorang berpisah..

Sebelum ini, peserta SB yang bercerai adalah Asheed Def Gab C dan pasangannya, Sharifah Noor Shima; Atilia & Ariff, Dira & Ash, Radhi OAG & Shazlin serta Anne Ngasri & Wafi yang baru melalui proses penceraian.

Fahrin yang menjadi pengacara pun siap sempat Break Off 2 kali..pertama dengan Pasangannya yang juga pengacara Sehati berdansa iaitu Linda Onn...Lepas tue Fahrin dengan Scha pulak jadi Pengacara and Split again..heee...

Sungguh banyak kebetulan dlm rancangan ini..

Nak kata Badi pun tak boleh,sebab soal jodoh nie ditangan tuhan..

Tapi disebabkan rancangan sehati berdansa nie menjemput para artis yang kahwin sesama artis,yg x kahwin sesama artis pun ada jugak,sebab tue nampak mcm rancangan nie yg ada "badi"..padahal hakikatnya sejak dulu lagi,perkahwinan Artis sesama artis sering menemui kegagalan..

sebab tue,ramai artis yang lebih suka berkahwin dgn org yg di luar industri ini...

Manusia semua mempunyai perasaan cemburu..jadi artis nie confirm la byk adegan peluk sana,peluk sini...sosial sana sosial sini..alasan "you kene faham la,i nie artis"...

So in the end...dah x tahan,nak bercerai la jwbnyer..

Bukan artis je,org biasa pun rasanya byk melalui penceraian...kerana perceraian dilihat adalah jalan terbaik untuk menentukan jalan hidup yang disukai masing2...

Mungkin org dah tak kisah bercerai sbb skrg janda pun org berebut...tgk sajala Rozita Che Wan..mcm goreng pisang panas..Anak dara pun kalah..


KEsian pada anak2...sebab memang la bagi derang tak pe zaman skrg dah modern..tp kalau jadi mcm Kes AC mizal,la Zainal Abidin,Ameng...yang liat bayar nafkah,jadi bahan bualan org ramai,anak2 malu..dan mungkin boleh menimbulkan jurang dlm hubungan anak-bapa sebab rasa bapa dia dah tak syg..ibu bapa yang bercerai zaman skrg,kurang fikirkan ttg anak2 ...


kat bawah nie gambar Adik lelaki Sabrina yang dikatakan hensem...Mcm pan Asian...


Aliff Satar cedera tulang belakang ,,Jatuh Skateboard

Posted: 02 Jul 2010 01:36 PM PDT

Sensasi: la...kesiannye..baru nak blaja main skateboard,jatuh pulak..dah jatuh cedera tulang belakang..kecederaan tulang belakang adalah bahaya...silap haribulan boleh menyebabkan lumpuh separuh badan..mcm Ida Nerina yang jatuh dan mengalami retak tulang belakang..sampai skrg dah lumpuh dari pinggang ke bawah dan menggunakan kerusi roda...kesian kan..harap2 Kecederaan yang dialami Aliff Satar tak serius.


AKIBAT ingin mencuba permainan Sketeboard, penyanyi lagu Jangan Nakal, Alif Satar dikejarkan ke hospital apabila mengalami kecederaan pada tulang belakang akibat terjatuh.

Dia dimasukkan ke hospital pakar Damansara Selasa lalu pada pukul 12 malam dan sehingga kini masih lagi mendapatkan rawatan fisioterapi bagi memulihkan kecederaan.

"Saya baru cuba untuk main skateboard dengan kawan-kawan, tiba-tiba terjatuh. Masa jatuh tidak terlalu sakit tetapi dua hari selepas itu baru saya rasa sakit yang teramat sangat sampaikan saya menangis ketika dalam perjalanan ke hospital.

"Doktor beritahu bahawa tulang belakang saya tergelincir atau "slip dics" dan perlu mendapatkan rawatan rapi. Tapi hari ini saya minta kebenaran keluar sekejap untuk sesi fotografi drama Idola Kecil The Series.

"Saya hanya boleh berdiri sekejap untuk bergambar dan banyak berbaring sahaja," ujarnya yang sedang dalam perjalanan pulang semula ke hospital

Jelasnya lagi, buat masa ini dia tidak dibenarkan menjalankan aktiviti lasak terutamanya bersukan. Malah perlu lebih banyak berehat sehingga benar-benar pulih.

"Mungkin beberapa hari lagi saya akan dibenarkan pulang jika keadaan mengizinkan. Tapi saya tidak boleh melakukan aktiviti lasak dan angkat benda berat," katanya yang baru menghasilkan single terbaru berjudul Cukup Indah.

Dalam pada itu, Alif juga baru sahaja selesai program Singing DiGiLive Tour yang menjelajah lapan buah negeri termasuk Sabah dan Serawak. Antara artis yang turut terlibat ialah 6ixth Sense, Disagree, Estrange, Ana Raffali dan ramai lagi.

Fazura dah Insaf dan Ingat tentang mati dan suka tengok rancangan Imam Muda?

Posted: 02 Jul 2010 01:14 PM PDT

Terbaru...Fazura dikatakan telah insaf melalui status2 yang ditunjukkan dalam Facebook nya...



Kalau betulla Fazura dah berubah dan Insaf...Harap2 janganla sekadar ckp je mcm ustazah kat dlm Facebook tetapi juga buktikan...Mcm2 cara boleh buktikan...cthnya,mula berpakaian sopan,kalau lebih extreme dan mengejutkan terus pakai tudung ke..

then ada duit gi la umrah ke,mcm artis-artis lain yg dah pergi haji dan umrah,drpd bershopping sakan..and stop clubbing...

hee...drpd status2 itu,mcm2 komen yg diberikan..ramai yg "berceramah"
,memberikan sokongan dan tak kurang juga yg perli...

Yang sensasi nak tergelak..ada sorang mamat nie siap promote diri dia ckp dia boleh tau tanda2 kematian dirinya...OMG...dier tuhan ke?sungguh tak semenggah disitu....siap bagi number fon suruh Fazura koling2....dier nak mengorat kot...huhuhu..



Kdg2 de jugak terdetik dihati..nie betul ke Fazura yg tulis sume nie..atau PA dier yg tulis?? kot la nak naikkan balik nama Fazura dgn publisiti baik drpd publisiti buruk yg byk melanda artis2 skrg...

Apa2 pun Sensasi harap..betul la Fazura dah mula berfikiran baik mcm tue...dan mengejutkan kita semua...so just wait n see..

Oh yea...sungguh teruja Fazura menonton Rancangan Imam Muda.....heeee :P

Siapakah artis yang tonggang arak nie?Ashraf Sinclair atau anuar Zain? Jom kita tinjau

Posted: 02 Jul 2010 12:44 PM PDT



Sensasi :Memula bila sensasi tengok je gambar nie mmg,terdetik dihati terus...wajah nya mcm Asyraf Sinclair,suami kepada Bunga Citra Lestari yang dilanda kontroversi Video Porno bersama Ariel skrg..

tapi sensasi enggan untuk mempercayai yg itu adalah asyraf,sebab gambar nie dari tepi lagipun mungkin ada org lain yg nampak mcm iras dier...

daripada komen org2 lain..ada yg ckp,itu adalah Anuar Zain sebab janggut mcm janggut anuar..

Tp sensasi tengok hidung Anuar zain bukan mcm tue,dan kulit anuar Zain juga lebih gelap...mcm mana boleh ramai yg meneka itu Anuar Zain?,...

Sensasi enggan post gambar tersebut dlm blog sebab tak suka spekulasi tanpa bukti...

Tiba2 sensasi mendapat gambar dari seseorang tentang gambar Kedua,dan ketiga sebagai perbandingan...

So adakah anda rasa mereka adalah org yang sama???

Rambut cam sama,baju sama.. spek sama...

gambar ini diambil di sebuah party...Bachelor Party seorang rakan kepada Ashraf Sinclair..

oh ya..topi pun sama..kebetulan kot... :P
Si baju Biru adalah Ashraf Sinclair...

botol dlm sluar mamat nie pun dicover dgn kertas...tatau la apsal..hee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

borak kosong

sumber :-

borak kosong


Layakkah AKU mencabar BEN ASHAARI?

Posted: 03 Jul 2010 01:59 AM PDT

Adakah aku layak mencabar BEN ASHAARI ? Adakah aku boleh jadi MR KLANG PARADE? Ben kau rasa aku layak tak ? Kalau tak layak kau tolong bagi tips-tips yang ampuh....

Canggihkah aku??

Posted: 03 Jul 2010 01:21 AM PDT

Canggihkah aku?Orang lain tak ade aku dah ade....Hebatkah aku?Orang lain tak ade...aku dah ade....Tapi bila dah canggih apakah akan dapat aku pertahankan budaya dan adat kaum aku? Apakah generasi aku akan mengingatkan sejarah tentang nenek moyangnya apabila generasiku sudah canggih dan apakah aku  akan dipersalahkan nanti apabila generasiku semakin liar kerana kecanggihan yang aku bawa????

Topeng muka atau penutup mulut?

Posted: 02 Jul 2010 11:46 PM PDT

Mana satu yang betul topeng muka atau penutup mulut? Guru atau murid?Bahasa yang salah atau perkataan yang tak betul?Jangan salahkan orang lain jika kita tak tahu ,tak pasti punca atau sebab sesuatu masalah itu berlaku.

Kurang Ajar!!!

Posted: 02 Jul 2010 10:44 PM PDT

Dalam satu perbicaraan di Makhamah...Hakim meminta pesalah berdiri untuk diperdengarkan tuduhan.
"Saudara didakwa membunuh seorang guru dengan menggunakan gergaji,"kata hakim.
Dari belakang terdengar  seseorang  berteriak ...."Kurang ajar!!!
Bawa bertenang.Ini Mahkamah!"bentak hakim
Hakim membaca lagi pertuduhan....."Saudara juga didakwa melakukan pembunuhan terhadap seorang penjual suratkhabar dengan menggunakan pisau...!"
"Celaka!!!"teriak orang tadi
"Tenang bawa bertenang!"teriak hakim dengan keras.
Hakim meneruskan lagi..."Dan saudara juga dituduh membunuh seorang posmen dengan menggunakan parang...!"
"Keparat!" teriak pengunjung tadi tanpa boleh di tahan lagi.
Dengan geram Hakim berkata."Jika anda tidak boleh berika alasan kenapa anda berperangai begini..saya akan perintahkan anda di masukkan ke Hospital Bahagia atas kesalahan menghina makhamah!"
"Maaf yang Arif..."orang tadi berkata..."Saya adalah jiran pesalah..sebenarnya setiap kali saya ingin meminjam gergaji,pisau dan parang dia selalu cakap tak ada!''

HUTANG

Posted: 02 Jul 2010 09:18 PM PDT

Seorang anak disuruh ibunya untuk berhutang beras :

Anak : "Pak cik.... mak suruh saya hutng bersa boleh?"
 
Penjual : "Boleh...mahu berapa kilo?"

Anak : "2 kilo pakcik"

Penjual : "Nah ambik ni..balik tu jalan elok-elok..."

Anak : "Eh..pakcik..wang bakinya mana? buat-buat lupa pulak dia ...."

Ikan Kap 40,000 paun Menyerupai Muka Manusia

Posted: 02 Jul 2010 08:14 PM PDT


Brendan O'Sullivan 44 tahun yang mambeli ikan kap lima bulan lalu ,tidak menyangka ikan itu mempunyai mulut ,hidung dan mata seperti manusia.Dia hanya menyedari ikan itu mirip wajah manusia apabila ikan itu berenang berhampirannya dan kejadian ini jarang berlaku.
Kini dengan kejadian peliknya dia menilaikan ikan itu berharga 40000 paun.-mail online

Remaja Di Tikam Mati Di Pangkuan Guru

Posted: 02 Jul 2010 07:12 PM PDT


Zac Olumegbon 15 tahun mati di pangkuan guru apabila ditikam di luar kawasan sekolahnya.Dia di tikam di dada oleh empat orang remaja yang bermotifkan balas dendam.
Dia yang di pangku oleh gurunya dikejarkan ke hospital menggunakan ambulan tetapi meninggal ketika didalam perjalanan.Kejadian ini berpunca daripada perselisihan kumpulan gangster-mail online

Bunuh Diri Kerana Ditegur Bapa Tonton Piala Dunia

Posted: 02 Jul 2010 06:22 PM PDT

Seorang petani Thailand 28 tahun membunuh diri dengan meminum racun rumpai setelah ditegur kerana banyak membazir masa dengan menonton Piala Dunia 2010 sehingga lewat malam.Dia ditegur kerana gagal membantu bapanya bekerja di sawah kerana asyik menonton perlawanan bola.Dia yang kesal dengan teguran bapanya sanggup meminum racun-kosmo

Anak Jiran Ajar Aksi Berahi

Posted: 02 Jul 2010 05:37 PM PDT

Umur baru 4 dan 5 tahun tetapi dua budak perempuan ini di cekup ibu mereka kerana melakukan aksi 'suami isteri' dalam bilik tidur.Lebih mengejutkan,mereka mendakwa mempelajarinya dari seorang  budak lelaki berusia 8 tahun yang juga anak jirannya.Ibunya yang terdengar bunyi ghairah dari bilik tidur dan menyaksikan anaknya sedang berpelukan dan bercium.-harian metro

10 kali gugur kandungan

Posted: 02 Jul 2010 10:19 AM PDT


Biarpun baru berusia belasan tahun seorang remaja bukan saja sanggup melakukan hubungan seks lebih lima lelaki secara serentak,malah melayan nafsu warga emas seusia bapanya hingga mendapat gelaran Ratu Bohsia.
Namun gadis ini tidak seharusnya dipersalahkan sepenuhnya kerana gelagat liarnya di dorong pengalaman hitam selepas dirogol oleh datuk sendiri menyebabkannya ketagih mengulangi perbuatan itu.
Demi memuaskan nafsu dan membalas dendam terhadap perbuatan datuknya,dia mula belajar meneguk minuman keras seawal usia 12 tahun dan mengikut lelaki hidung belang ke hotel murah untuk melakukan hubungan seks walaupun baru berkenalan beberapa jam.
Akibat keghairahannya,gadis terbabit mendakwa telah mengugurkan kandungan lebih 10kali sepanjang tempoh dia merelakan tubuhnya 'diratah'.
Bagaimanapun dia kini selamat dalam jagaan pusat perlindungan dan pemulihan akhlak dan di fahamkan sedang berusaha untuk melupakan peristiwa malang itu.

Cara Halus Yahudi Merosakkan Umat Islam

Posted: 02 Jul 2010 09:01 AM PDT


Mungkin ada dikalangan kita mengatakan ini semua satu kebetulan,sedangkan hakikatnya inilah perancangan teliti Yahudi,tanyalah diri sendiri samada kita pernah ditewaskan atau tidak dengan senjata-senjata ini :

SONG
  • Lagu yang menghiburkan.Ada anak-anak muda Islam yang tidak tahu mengucap tapi boleh menghafal lagu Hindustan atau lagu inggeris yang panjang menjela tapi tidak tahu membaca Al Fatihah.Malah ada dikalangan ibubapa yang menggalakkan untuk berkaraoke agar anak boleh menjadi penyanyi atau pelakon.
SEX
  • Lagi satu kegilaaan remaja atau orang tua.Sex ada dimana-mana,di kaca tv ,dalam filem,dalam iklan.Babak sex memang lumrah.Malah ada penerbit filem yang sudah berani memaparkan adegan berbikini di kolam renang.Ada pula yang lebih berani merakamkan adegan seks diri sendiri kononya untuk tatapan peribadi dan berkongsi dengan kawan menyaksikannya. Lagi sekali Yahudi Laknatullah berjaya.
SMOKE
  • Rokok menjadi kegilaan para remaja dan sekarang ini remaja perempuan semakin berani menghisap rokok di khalayak ramai.Kononya merekalah yang 'up to date'.Dulu perempun yang merokok ini adalah golongan pelacur atupun penari kabaret
SPORTS
  • Pelbagai jenis sukan ditonjolkan sama ada untuk lelaki atau perempuan.Mereka sama -sama berlumba untuk mencari nama hinggakan bola sepak wanita turut di adakan.Bila bersukan tutup aurat jauh sekali..Sembahyang pun selalu 'miss'. Bukan sahaja pemain,malahan yang menonton.
FUN
  • Hiburan dimana -mana.Kita dapati makin banyak pusat hiburan yang melalaikan di buka.Malahan makin ramai di panggil artis-artis luar negara untuk menghiburkan.Ada juga hiburan yang mengenakan sysrat membeli minuman keras untuk melihat konsert seseorang artis
FASHION
  • Fesyen terutama perempuan yang bermacam-macam,sehinggakan kalau pakai tudung punmereka tidak menutup aurat.Pakai tudung tapi berbaju ketat yang kadang -kadang menampakkan pusat.Yahudi ketawa lagi ...umat Islam dah hampir sama macam dia..
FOOD
  • Banyak makanan yang diragukan status halalnya dijual dipasaran kita.Kita berbangga dengan makan barat seperti fast food dan buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah di pandang hina.Bila makan benda haram ,macamana iman nak mantap,maka lahirlah generasi umat Islam yang berfikiran macam Yahudi.
Walaupun nampak remeh tapi inilah cara-cara halus Yahudi merosakkan hati generasi umat Islam.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS