Nuffnang

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Persamaan diantara Suami Syella Kamarudin dengan Prince William

Posted: 21 Nov 2011 09:51 AM PST

Sebelum nie kecoh jugak apabila Syella dikatakan bersanding seorang diri gara-gara tak mahu menunjukkan suami kerana sebab-sebab tertentu (untuk menjaga hati pihak tertentu ).

Namun dapat jugalah kita lihat suami Syella yg telah dikaburkan rupanya,dalam sebuah lagi majlis perkahwinan yang bukan seorang diri.. kelihatannya baju pengantin suami Syella seolah-olah sama dengan baju perkahwinan Prince William dan Kate Middleton.hehe

syella kamaruddin dan suami




Apapun,Majlis berlangsung dengan kos sebanyak 15 juta..setelah dicampur dengan harga hantaran sebuah rumah banglo dengan sebuah kereta Audi R8.

Menurut Syella ,dia berkahwin dengan suaminya bukan kerana harta..tetapi kerana Cinta yang begitu mendalam ...buktinya uolss boleh tgk lah pic kahwin Syella siap kissing lagi dihadapan para jemputan dan flower girl dan flower boy..ala-ala mat salleh gitu..

apapun semoga pasangan pengantin baru ini bahagia hingga ke akhir hayat walaupun identiti suami terpaksa dirahsiakan...
syella kamaruddin dan suami

Gambar sekitar Karpet Merah FFM ke -24

Posted: 21 Nov 2011 10:04 AM PST

Seperti biasa acara karpet merah memang menjadi antara acara yang paling disukai ramai sebab kita dapat lihat kejelitaan,kehenseman ,fesyen dan busana yang dikenakan dan mekap yang glamour glamour belaka..

Lumrah duniakita sentiasa suka melihat yang cantik-cantik ...kata org nak cuci mata kan..

Sensasi rasa yang paling menyerlah pada malam itu pastilah Cik Fazura kita yang sedang hangat bercinta..

Part yang agak xdapat dielakkan adalah apabila pakaian Liyana Jasmay yang jelas kelihatan peluh dibawah ketiaknya..hehe..

enjoy mencuci mata..





Zizan Raja Lawak
Amanda Imani
Cantik. Diana Danielle menyarung busana rekaan dari pereka Syomir Ezwa
Pasangan Suami Isteri. Fauzi Nawawi menyarung rekaan dari Fairuz Hamdan manakala pakaian Lisdawati dari perekan Sheila Muhamad
Juliana Evan
Pakaian Kilafairy dari pereka terkenal Rizman Ruzaini
Neefola sentiasa kelihatan cantik ketika menghadiri mana - mana acara pun
Awal Ashaari menyarung suit dari Rizuan Ismail manakal Scha pula menyarung pakaian rekaan dari Wanpa




gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

Ezlynn tergelak besar sambil menangis apabila dilamar Adam,pengurusnya

Posted: 21 Nov 2011 08:14 AM PST

Tahniah Sensasi ucapkan kepada pasangan pengantin baru ini ..iaitu penyanyi Ezlynn dan suaminya Adam.. yang memilih tarikh 20.11.2011 sebagai tarikh penyatuan mereka dengan ikatan pernikahan..

Ezlynn menerima sebentuk cincin bertahtakan berlian yang disarungkan ke jari manisnya oleh Adam bagi melengkapi upacara membatalkan air sembahyang. Selain sebentuk cincin, Adam turut menyerahkan mas kahwin sebanyak RM80 serta wang hantaran sejumlah RM20,020.20.

Pada majlis bertunang yang diadakan sekitar jam tiga petang, pengantin perempuan telah menerima lima dulang hantaran dan berbalas tujuh dulang. Antara hantaran yang diterima Ezlynn adalah seperti kasut, senaskah Al-Quran dan tas tangan.

Sementara Adam pula, menerima hantaran berupa senaskah Al-Quran, kain songket, kemeja dan cuffling, pakaian untuk berbasikal, sepasang kasut, set haruman serta kaca mata.


Photobucket

Ezlynn dan Adam mula berkenalan pada tahun 2005. Jari manisnya disarungkan sebentuk cincin jade yang dibeli Adam di salah sebuah kedai di Phi Phi Island, Thailand dalam keadaan tergesa-gesa baru-baru ini.


"Saya tergelak besar bila Adam beritahu yang dia mahu mengahwini saya. Tapi gelak tawa saya itu diiringi air mata. Saya mengangguk tanda setuju dan berkata kepadanya mengapa dia mengambil masa terlalu lama.

"Memanglah kami sudah mengenali satu sama lain lebih enam tahun.Tapi hanya dua tahun kebelakangan ini kami rapat sebagai teman baik dan mula mengenali hati masing-masing," katanya dipetik sebagai berkata.

"Alhamdulillah,hari ini saya berasa sangat gembira kerana hari yang dinanti telah tiba dan semuanya berjalan lancar.

" Jujurnya, selepas kami tetapkan hari untuk bernikah, saya sudah tidak sabar untuk bergelar isteri. Ini adalah pencapaian terbaik bagi seorang wanita," ujar Ezlynn sebaik selesai majlis pernikahannya.

Adam telah dinikahkan sendiri oleh bapa Ezlynn, Ariffin Alang dengan disaksikan oleh Ustaz Muhammad Ridwan Mohd Yunus, Jurunikah Masjid Sg.Penchala. Majlis tersebut telah diadakan di Pusat Konvensyen Sime Darby, Bukit Kiara, Kuala Lumpur.



Photobucket
Photobucket



Photo: Media Hiburan


Photo: Media Hiburan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS