Nuffnang

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Pemain Lagenda Seperti Zidane Pun Masuk University Walaupun Dah Berjaya

Posted: 11 Oct 2011 11:14 PM PDT

Zinedine Zidane bekas bintang Peranchis dan Real Madrid telah dilaporkan akan kembali semula ke sekolah untuk belajar perkara asas tentang pengurusan sukan.

Zinedine Zidane, Real Madrid

Situasi ini menguatkan lagi khabar angin yang beliau akan menjadi seorang jurulatih selepas ini.
Sejak bersara dari arena bola sepak Zidane telah ditawarkan untuk menjadi jurulatih dan pengurus untuk beberapa kelab tetapi menolaknya. Tetapi kerana kesetiaannya kepada kelab kesayangannya iaitu Real Madrid beliau bersetuju untuk melibatkan diri kembali dalam arena bola sepak dengan memegang jawatan sebagai " Sporting Director" untuk Real Madrid.

Baca Lagi Kisah Zidane sambung belajar..

Reputasi Zizan Raja Lawak bakal jatuh ekoran kes ‘seks’ menurut Ramalan Mimpi Uncle Seekerz

Posted: 11 Oct 2011 11:16 PM PDT

Macam-macam cerita jugak si Uncle Seekerz nie,dari kerja mencari hantu,menulis tentang Mantan Permaisuri agong,bertikam Lidah dengan Dato' Fadzilah Kamsah,kini Uncle Seekerz muncul dengan Ramalan tentang Selebriti pulak..

Menurut Uncle dia mendapat ramalan-ramalan ini dari aktiviti tidur siang,lalu bermimpi.dan ditafsir mimpinya tue dengan ramalan-ramalan seperti kat bawah nie..

Seperti yang kita sedia maklum,Allahyarham Ahmad Jais telah pulang kerahmatullah.
Sebelum beliau meninggal Uncle Seekerz ada menulis di blognya tentang mimpi beliau yang seorang Selebriti terkenal bakal meninggal dunia.Walaupun tidak menyebut dengan jelas siapakah gerangan selebriti yang dinyatakan Uncle memaparkan gambar Ahmad Jais..

Tapi bagi Sensasi nie cuma kebetulan sahaja,Uncle menulis tentang ramalan kematian seorang Selebriti tersebut pada 25 September 2011, pada masa tue Ahmad Jais dah pun terlantar sakit dengan Unit kawalan Separa Rapi di Hospital KPJ sejak 22 September lagi. Mungkin Uncle Seekerz ada mengambil tahu tentang keadaan Ahmad Jais ketika itu dan mengambil kesempatan untuk membuat ramalan kononnya untuk membuktikan beliau pandai meramal...

Sensasi memang sangat lah tak percaya,tambah-tambah lagi mimpi di siang hari.Mimpi dising hari sememangnya takda maksud lainlah kalau mimpi tengah malam sehingga subuh.

Antara Ramalan Uncle Seekerz:

-Reputasi Zizan Raja Lawak bakal jatuh ekoran kes 'seks'

-Perjalanan Karier Nabil Raja Lawak perlahan dan menyebabkan Nabil mula berniaga

-Pemimpin PAS, Nik Aziz bakal letak jawatan sebelum 2013

-Anuar Zain akan membujang sehingga ke-tua

-Lisa Surihani dan Yusry KRU tidak akan kahwin

-Siti Nurhaliza harus meminta maaf kepada seseorang kerana kesilapan yang sengaja/tidak sengaja beberapa tahun lalu sekiranya mahu dapatkan zuriat

-Bijan ceraikan ahkak pink

So kita tunggu dan lihat mana tau ada ramalan yang menjadi kenyataan.huhuhu..
Apapun ramalan masa depan adalah syirik melainkan tafsir mimpi.

Tapi sensasi rasa kelakar jugaklah pasal reputasi Zizan jatuh kerana kes Seks..hadoi..bia bena nie

Gambar menarik: Pasangan Tinggi dan Pendek Selebriti Hollywood

Posted: 11 Oct 2011 10:43 PM PDT

Terkejut jugak Sensasi tengok gambar pasangan Shaquille dengan isterinya...memang mcm gergasi..huhu

Shaquille O'Neal & Nikki 'Hoopz' Alexander
Beza ketinggian: Shaq – 7'1" manakala Nikki – 5'2"

Kris Humphries & Kim Kardashian
Beza ketinggian: Kris – 6'9" manakala Kim – 5'2.5"
Wladimir Klitschko & Hayden Panettiere
Beza ketinggian: : Wladimir – 6'6" manakala Hayden – 5'1"

Will Smith & Jada Pinkett-Smith
Beza ketinggian: Will – 6'2" manakala Jada – 5'
Josh Duhamel & Fergie
Beza ketinggian: Fergie – 6'3.5" manakala Josh – 5'2"
Dax Shephard & Kristen Bell
Beza ketinggian: Dax – 6'2" manakala Kristen – 5'1"
Liam Hemsworth & Miley Cyrus
Beza ketinggian: Liam – 6'5" manakala Miley – 5'4.5"
Tony Parker & Eva Longoria
Beza ketinggian: Eva – 5'2" manakala Tony – 6'2"
Sacha Baron Cohen & Isla Fisher
Beza ketinggian: Sacha – 6'3" manakala Isle – 5'3"
Naomi Watts & Liev Scheiber
Beza ketinggian: Naomi – 5'5" manakala Live – 6'3"

Paul Bettany & Jennifer Connelly
Beza ketinggian: Paul – 6'3" manakala Jennifer – 5'7.5"
Mick Jagger & L'Wren Scott
Beza ketinggian: Mick – 5'10" manakala L'Wren – 6'4"
Nicole Kidman & Tom Cruise
Beza ketinggian: Nicole – 5'10.5" manakala Tom 5'7"
Seth Green & Clare Grant
Beza ketinggian: Ciput jer beza ketinggian diorang ni, Seth – 5'4" manakala Clare – 5'7"
Ethan Hawke & Uma Thurman
Beza ketinggian: Uma – 6' manakala Ethan 5'10.5"
Martin Scorcese & Helen Morris
Beza ketinggian: Martin berketinggian 5'4" walaubagaimanapun tidka dapat dipastikan berapakah ketinggian isteri Martin ini.
Ben Stiller & Christine Taylor
Beza ketinggian: Aktor dan pelawak versatile Ben berketinggian – 5'8" manakala Christine – 5'6.5"
Taylor Swift & Taylor Lautner
Beza ketinggian: Taylor Swift – 5'11" manakala Taylor Lautner – 5'10"
Jamie Cullum & Sophie Dahl
Beza ketinggian: Jamie – 5'4" manakala Sophie – 6'

Lan A to Z bakal berkahwin lagi pada 11 November 2011

Posted: 11 Oct 2011 10:16 PM PDT

Sebelum nie sensasi pernah terdengar tentang kisah Lan A to Z dengan bekas isterinya Marcela.Menurut sumber, mereka berpisah kerana masalah kewangan yang dihadapi sehingga menyebabkan Marcela pulang ke tempat asalnya di UK dan menuntut cerai daripada Lan,dimana Lan enggan menceraikan.Menurut Lan dia amat mencintai isterinya dan takkan berkahwin dengan wanita lain.

Namun bertahun sudah,cinta pergi dan datang.Lan sudah ada pengganti..
Lawa jugak bakal isteri Lan,masih muda baru berusia 24 tahun.





"Hubungan saya dengan bekas isteri masih baik dan kami selalu berhubung melalui Facebook. Pada pihak yang selalu melagakan cerita dan hubungan kami, saya harap mereka berhenti berbuat begitu kerana yang berdosa ialah mereka sendiri," ujar Lan A to Z atau nama sebenarnya Norazlan Abdul Aziz, 42, ketika dihubungi melalui telefon.

Lan berkata demikian bagi mengulas mengenai segelintir pihak yang sering membuat cerita kurang enak mengenai keruntuhan rumahtangganya dulu bersama Marcella. Pesan penyanyi yang pernah popular dengan lagu Itik Gembo-Gembo itu, berhentilah daripada mengutuk dan membuat dosa.

"Kan lebih baik jika mereka bertanya atau membuat pengesahan dulu daripada saya atau Marcella sendiri? Ni tidak, mereka buat cerita macam mereka tahu segala-galanya," tambah Lan dengan nada kesal.

Kekesalan Lan itu diluahkannya berikutan masih ada segelintir pihak yang mengungkit kisah lalu meskipun dia bakal membuka buku baru dalam hidupnya. Ini kerana, Lan yang sudah lama menduda akhirnya telah terbuka hati untuk berkahwin kali kedua dengan gadis pilihan hati.


Seterusnya ketika ditanya mengenai perkahwinannya dengan Siti Nur Ain Daud atau Ain, 24, dari Dengkil, Selangor nanti, katanya dia memilih tarikh nikah pada 11-11-11 dengan hantaran sebanyak RM11,111. Malah Lan juga akan menikah tepat pada jam 11.00 pagi di Masjid Kuala Kubu Bharu, Selangor.

"Majlis resepsi akan berlangsung pada 12 November di Kelab Kebajikan Dan Sosial Tun Teja Malaysia (KKDSTTM). Untuk pengetahuan semua, saya tidak bertunang dan akan terus berkahwin dengan Ain," ujarnya

Pian Cecupak syok sendiri mengaku bakal kahwini Aida,Aida menafikan

Posted: 11 Oct 2011 10:01 PM PDT

Beriya-riya Pian Cecupak memberitahu media bahawa dia akan berkahwin bahkan family wanita idamannya pun sudah bersetuju dan merestui..

Tiba-tiba wanita idaman Pian iaitu Aida sendiri memberi kenytaan bahawa semua itu sama sekali tak betul dan dia tak pernah bercinta pun dengan Pian dan katanya Pian buat publisiti murahan..

Tak kira lah murahan ke atau tak,yang pasti kini Pian Cecupak dapat jugaklah publisiti selain kisah Suntikan Kolagen di wajahnya

Pian memberitahu bakal berkahwin tak lama lagi

"Saya sudah berubah sepenuhnya, dan kini saya memilih untuk mendirikan rumah tangga buat kali ketiga bersama wanita idaman iaitu Aida," kata selebriti yang pernah muncul dengan kontroversi suntikan kolagen iaitu Mohd Rafiq Abdul Rahman, 41, atau Pian Cecupak.

Pian ketika ditemui di Balai Berita, di sini semalam, berkata dia gembira kerana menjalinkan hubungan cinta bersama model sambilan, Aida Hazira Adi Razman, 21, dari Sungai Petani, Kedah dan merancang mendirikan rumah tangga dalam masa terdekat jika ditemukan jodoh oleh Allah.

Katanya, gadis terbabit dikenalinya sejak lebih dua tahun lalu sesudah mengenali ibu dan bapa model terbabit kerana menguruskan rumah sewa Aida di Taman Datuk Senu, Sentul, di sini.

Katanya, bagaimanapun selepas itu, hubungan mereka terputus seketika dan berjumpa semula dalam satu majlis perkahwinan seorang selebriti di Restoran Seri Melayu pada 30 September lalu.

"Hubungan cinta kami terjalin secara serius sejak seminggu lalu dan kini merancang mendirikan rumah tangga bersama malah keluarganya ada memberitahu akan menerima saya seadanya jika ditemukan jodoh," katanya.


Menurut Pian, dia menginsafi perbuatan lalu dan berjanji tidak akan menggunakan kolagen lagi selain merancang untuk ke tanah suci Makkah memohon ampun kepada Allah di atas semua dosa yang dilakukan sebelum ini.

"Saya bersyukur kerana proses pembuangan kolagen kini sudah di peringkat terakhir (kali ke-6) dan hampir 90 peratus kolagen itu sudah berjaya dibuang," katanya.

Pian sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga bersama Rashidah Hashim, 38, dan dikurniakan dua anak iaitu Nor Azira Fazlin, 14, dan Nor Lina Fazrin, 12 namun bercerai pada 28 Julai 2000. Dia kemudiannya berkahwin semula dengan seorang wanita dikenali sebagai 'Maklang' pada 2007 namun perkahwinan itu hanya bertahan selama empat bulan.

"Saya berharap perkahwinan kali ini akan membahagiakan saya kerana saya mahu berubah menjadi seorang lelaki sejati dan penyayang," katanya.

Aida pula menafikan sekeras kerasnya

"Saya tidak pernah merancang untuk berkahwin dengan Pian Cecupak dan saya menafikan sekeras-kerasnya dakwaan dia, kononnya kami bakal berkahwin.

"Saya tahu Pian sengaja mengeluarkan kenyataan itu untuk mencari publisiti murahan," kata model sambilan, Aida Hazira Ahmad Razman, 23.

Aida Hazira membidas kenyataan yang dikeluarkan pelakon yang pernah muncul dengan kontroversi suntikan kolagen iaitu Mohd Rafiq Abdul Rahman, 41 atau Pian Cecupak kononnya mereka merancang untuk berkahwin.

Harian Metro Sabtu lalu melaporkan Pian memberitahu media dia sudah berubah sepenuhnya dan kini merancang untuk mendirikan rumah tangga buat kali ketiga bersama wanita idaman yang juga seorang model sambilan, Aida Hazira dalam masa terdekat jika ditemukan jodoh.


Aida ketika ditemui di Ampang Park, di sini, semalam melahirkan rasa kesal dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh pelakon terbabit dan menafikan sekeras-kerasnya dia pernah merancang untuk berkahwin dengan selebriti itu.


"Saya hanya menganggap Pian sebagai kawan. Malah dia juga saya anggap seperti abang kerana dia pernah membantu saya, tidak lebih daripada itu," katanya.

Katy Perry dengan wajah menakutkan

Posted: 11 Oct 2011 09:36 PM PDT


Penyanyi "Last Friday Night", Katy Perry, muncul dengan wajah tengkorak selepas melawat Knott's Scary Farm Haunt yang terletak di California, Amerika Syarikat baru-baru ini.

Isteri kepada pelakon komedi Russell Brand ini telah memuat turunkan gambar 'menakutkan' ini di akaun Twitter miliknya dengan mengatakan "Terus terang dengan saya, adakah saya nampak letih?" kepada pengikutnya.

Perry juga dikatakan telah bergurau-senda untuk mencium seorang pekerja taman tema tersebut, namun ditolak kerana lelaki tersebut dilaporkan tidak menyukai penampilan Perry ketika itu.

Bob Lokman ditahan ,Jais sahkan

Posted: 11 Oct 2011 09:34 PM PDT

Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) telah mengesahkan penahanan pelakon dan penulis lirik lagu "Isabela", Bob Lokman atau nama sebenarnya Muhammad Hakim Lok,am.47, kerana berceramah tanpa tauliahdi Masjid Sungai Lui, Hulu Langat kelmarin.
bob lokman
Menurut pengarah JAIS, Marzuki Hussin, Bob Lokman tidak pernah memohon tauliah daripada JAIS dan penahanannya dibuat mengikut seksyen 119 Enakmen Pentadbiran Islam (Negeri Selangor) 2003, berdasarkan maklumat awam.

Berdasarkan laporan yang dipetik daripada Berita Harian, Bob telah ditahan bersama-sama dengan Pengarah Pilihanraya Pemuda PAS, Mohd Sany Hamzan dan nazir masjiid ketika sedang berucap selepas solat maghrib dihadapan 70 jemaah.

Mereka kemudiannya dibawa ke balai polis berdekatan sebelum dilepaskan dengan ikat jamin.
"Kegiatan Bob Lokman sudah dipantau sejak minggu lalu, susulan ceramah di sebuah surau di Semenyih. JAIS sedang meneliti kandungan ceramahnya sama ada berbau politik atau sekadar berkongsi pengalaman penghijrahannya," ujar Marzuki.

Tambahnya lagi, Bob dan dua lagi rakannya itu gagal hadir di Ibu Pejabat JAIS sebelum tengah hari semalam selepas diminta berbuat demikian.

Sementara itu, Bob Lokman ketika dihubungi berang dan enggan mengulas mengenai isu penahanannya juga mengesahkan sama ada beliau sudah memberi keterangan di Ibu Pejabat JAIS seperti yang diarahkan.

Video comel:Kucing berdiri

Posted: 11 Oct 2011 06:33 PM PDT


hehe,sebenarnya tak tahu nak kategorikan sebagai comel atau kelakar..
Dah macam manusia dah kucing nie berdiri..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

sumber :-

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Video & Gambar Percutian Bersama 8TV & Star Cruise Libra

Posted: 11 Oct 2011 10:33 PM PDT

Video & Gambar Percutian Bersama 8TV & Star Cruise Libra

Pada 18 – 21 September lalu, Budiey.com satu-satunya wakil blogger untuk turut menyertai rombongan pelayaran kapal mewah Star Cruises Superstar Libra ke Phuket dan Krabi, Thailand bersama rombongan 8TV bersama dua hos program itu iaitu Naqib Nadhir Shamsuri dan Megan.

Paling best, rombongan 8TV dibawa secara eksklusif untuk dibawa ke Bridge Tour di Superstar Libra di mana menjadi pusat kawalan bagi kapal ini. Satu pengalaman luar biasa kerana dapat melihat sendiri kapal ini beroperasi. Ditemani oleh kapten kapal yang menerangkan tentang segala proses kapal ini ketika berada di laut dan tak lupa diperkenalkan juga pada kami peralatan canggih yang ada di bilik tersebut.

Bridge Tour Star Cruise Libra

Video Sekitar Percutian di Kapal Star Cruise Libra

Star Cruise

Media Trip 8TV Star Cruise Phuket Krabi Day 3

Media Trip 8TV Star Cruise Phuket Krabi Day 3

Media Trip 8TV Star Cruise Phuket Krabi Day 3

Media Trip 8TV Star Cruise Phuket Krabi Day 3

Media Trip 8TV Star Cruise Phuket Krabi Day 3

Tags: ,

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Gambar Cabin Star Cruse Libra
  • 8TV Ajak Media Belayar di Kapal Mewah Star Cruise Libra
  • Profile Nas-T Pelakon Drama KAMI
  • Oscar Academy Awards Cancelled?
  • Tom Cruise GAY!
  • LIST OF HOLLYWOOD'S BEST AND WORST MOVIE STARS 2008
  • TOM CRUISE & CAMERON DIAZ IN KNIGHT & DAY
  • Gambar Pemenang Percutian SPA & Isitirehat BALI Tajaan Hotlink
  • Gambar Marsha Jadi Juri di Be A Samsung Star and Shine Search
  • Isu Fitnah Ella & Jojie Berbogel dalam Video Klip Filem Lucah?
  • Full content generated by Get Full RSS.

    Ahmad Idham & Penerbit Upin Ipin Dituduh Bersekongkol dengan Pas Kelantan

    Posted: 11 Oct 2011 09:24 PM PDT

    Semalam, Budiey ada terbaca dalam sebuah blog sel13.com tentang kenyataan yang menuduh pengarah Ahmad Idham dan Penerbit Upin Ipin Bersekongkol dengan Pas Kelantan.

    Memetik dari blog tersebut, mengatakan Menteri Besar Kelantan & Mursyidul Am PAS sedang berusaha untuk mencari pendekatan berbeza bagi mengelakkan isu yang dapat menjatuhkan imej PAS iaitu dengan filem dan animasi. Dalam blog tersebut disebut, satu pertemuan antara pemimpin PAS, Nasaruddin Hasan dan AJK Pemuda PAS Pusat telah bertemu dengan pengarah Ahmad Idham pada 10 Oktober 2011.

    Sekadar memetik kenyataan dari blog tersebut:

    "Pertemuan tersebut difahamkan adalah untuk membincangkan sebuah projek filem pendek tetapi menggunakan modal abesar sebagai usaha propaganda PAS yang sedang teruk dihentam isu yang mereka sendiri cipta. Fokus filem tersebut lebih terarah kepada 'KEJAYAAN' Kelantan di bawah pentadbiran Nik Abdul Aziz.

    Pada mulanya, Ahmad Idham dikatakan tidak bersetuju dengan tawaran tersebut. Bagaimanapun selepas dipujuk dengan tawaran lumayan dan diberitahu, filemnya itu akan diberikan publisiti meluas selain menjanjikan keuntungan berlipat kali ganda, akhirnya Ahmad Idham bersetuju. Malah Ahmad Idham menganggap, filem yang akan dibiayai sepenuhnya oleh NIK ABDUH, anak Nik Abdul Aziz itu sebagai suatu JIHAD SENI.

    Besar kemungkinan antara barisan pelakonnya terdiri daripada BOB LOKMAN dan AZMIL MUSTAPHA.

    Pada masa yang sama, PAS Pusat dengan dalangnya adalah DAP sedang dalam rangka perbincangan dengan LES COPAQUE yang menerbitkan UPIN DAN IPIN untuk menghasilkan sebuah animasi dalam usaha mempromosi Pakatan Rakyat kepada golongan muda.

    LES COPAQUE sebelum ini menerima pelbagai bentuk pinjaman, bantuan dan insentif daripada kerajaan selepas kejayaan UPIN DAN IPIN. Malah slot UPIN DAN IPIN selama 5 minit mula ditayangkan di TV9 milik Media Prima Berhad, sebagai dorongan untuk LES COPAQUE bertapak sebagai syarikat animasi yang disegani. Sehingga kini UPIN DAN IPIN masih ditayangkan di TV9, biarpun khabarnya TV9 mampu mendapatkan siri animasi dari luar negara yang jauh lebih murah dan lebih panjang durasinya"

    Pada hari ini, tarikh 12 Oktober 2011, syarikat yang menerbitkan drama animasi Upin & Ipin telah mengeluarkan kenyataan rasminya untuk memperbetulkan fakta berita yang dikeluarkan dalam blog tersebut.

    "Upin Ipin" adalah sebuah siri animasi kanak-kanak yang diterbitkan oleh kami khas untuk anak-anak kita, supaya mereka dapat membesar dengan minda yang tidak dipengaruhi olih budaya barat. Siri tersebut sarat dengan pengajaran dan contoh yang baik untuk diikuti olih anak-anak kita sambil menerapkan budaya ketimuran supaya apabila besar kelak mereka mempunyai rasa bangga dengan budaya mereka.

    Oleh kerana siri animasi ini untuk anak-anak, kami tidak pernah berhasrat untuk memasukkan sebarang unsur politik apatah lagi berbincang dengan mana-mana parti politik bagi menggunakan watak Upin dan Ipin untuk tujuan tersebut. Kami memohon semua kepada semua pihak supaya berhenti dari mengeluarkan sebarang berita dan kenyataan yang tidak benar yang bolih memberi pandangan negatif kepada syarikat kami dan menjejaskan perniagaan kami.

    Les' Copaque Sdn Bhd adalah merupakan sebuah syarikat Bumiputra yang berjaya menerajui bidang perniagaan berlandaskan animasi sebagai teras perniagaan. Setakat ini, ia merupakan satu-satunya syarikat di Malaysia yang berjaya membangunkan harta intelek sendiri dengan menggunakan kepakaran tempatan seratus peratus dan memberi peluang pekerjaan kepada anak muda yang sebahagian besarnya adalah Bumiputra.

    Sememangnya kerajaan telah banyak membantu kami dari segi kewangan melalui gran MOSTI sebanyak RM 1juta dan galakkan pemasaran serta pembangunan modal insan. Walau bagaimanapun, kejayaan kami sehingga ini tidaklah semata-mata bergantung kepada pertolongan kerajaan, tetapi atas berkat usaha gigih kami untuk memajukan diri dan membuktikan bahawa Bumiputra pun bolih berniaga dan bersaing seperti kaum lain. Oleh itu, kami memohon kepada semua pihak, terutamanya Bumiputra, supaya menyokong usaha kami ini dan janganlah mengadakan berita yang boleh memudharatkan perniagaan kami."

    Jika ini tak benar, adakah perlu untuk Ahmad Idham dan penerbit Upin & Ipin akan saman pemilik blog tersebut? Atau adakah ini gimik semata-mata?

    Tags: ,

    Click on the following buttons to share this article with your friends:

    Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Video Upin & Ipin : Dan Kawan Kawan Episod 1 : Air Kolah, Air Laut
  • Gambar Nur Fathiah Who Play Upin & Ipin's Voice Geng: Pengembaraan Bermula Movie
  • Musim Baru Upin & Ipin Februari ini!
  • Paul Moss Pertikaikan Upin & Ipin?
  • Promosi Cuti Sekolah Menara Kuala Lumpur
  • Keputusan Pemenang Shout! Awards 2009
  • Perjumpaan Ahmad Idham & Dewan Pemuda PAS Malaysia
  • Gossip Ahmad Idham Jadi Ketua Pengarah FINAS?
  • Filem Geng Pengembaraan Bermula di TV9
  • Trailer Filem Geng: Pengembaraan Bermula Upin & Ipin
  • Full content generated by Get Full RSS.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS

    Zon Artis

    sumber :-

    Zon Artis


    ‘Kahwin Kali Ketiga’ – Pian Cecupak Syok Sendiri, Hanya Propa

    Posted: 11 Oct 2011 07:58 PM PDT

    PIAN CECUPAK PROPA

    Nampaknya, pengakuan Pian Cecupak yang dibuat kepada media konon'nya dia akan berkahwin buat kali ketiga dengan seorang gadis berusia 23 tahun iaitu Aida Hazira Ahmad Razman yang merupakan model sambilan hanya propa semata-mata apabila Aida Hazira tampil membuat kenyataan dengan menafikan kenyataan 'Kahwin kali ketiga' Pian Cecupak itu.

    Menurut Aida Hazira, dia tidak pernah merancang untuk berkahwin dengan Pian Cecupak dan dia menafikan sekeras-kerasnya dakwaan Pian Cecupak yang konon'nya mereka bakal berkahwin itu. Aida Hazira turut menambah yang Pian Cecupak sengaja mengeluarkan kenyataan itu untuk mencari publisiti murahan bagi menarik perhatian umum.

    Aida Hazira secara peribadi melahirkan rasa kesal dengan kenyataan sesuka hati yang dikeluarkan oleh Pian Cecupak itu dan dia juga menyatakan yang dia hanya menganggap Pian Cecupak sebagai kawan dan juga seperti abang. Bukannya sebagai kekasih apatah lagi bakal isteri.

    Related Posts with Thumbnails Full content generated by Get Full RSS.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS

    borak kosong

    sumber :-

    borak kosong


    Kasih Ibu, Rela Mati Demi Selamatkan Anak Dari Di Langgar Kereta Api

    Posted: 11 Oct 2011 09:25 PM PDT


    Pepatah yang berbunyi kasih ibu sepanjang masa memang benar adanya. Itulah yang baru saja terjadi iaitu sebuah pengorbanan seorang ibu hingga akhirnya kehilangan nyawanya demi anaknya yang sangat dikasihinya. Kisah nyata ini dialami seorang wanita Amerika Syarikat, Susan Dibene. Dikutip dari laman Daily Mail, 10 Oktober 2011, Dibene, 33, harus kehilangan nyawa setelah berhasil menyelamatkan anaknya dari ancaman dilanggar kereta api komuter yang melintas.

    Kejadian ini bermula ketika kereta sorong yang mengangkut bayinya yang baru berusia dua tahun tersangkut di rel kereta. Di saat-saat terakhir, Dibene berhasil melepaskan kereta dorong yang tersangkut dan mendorongnya keluar rel. Nahas, Dibene tidak memiliki cukup waktu menyelamatkan diri dan dia dilanggar oleh kereta api commuter Metrolink yang melintas.

    Polis mengatakan, Dibene terburu-buru melintasi rel i meski palang pintu kereta api telah turun. "Dia tidak berhasil (menyelamatkan diri)," ujar pihak polis Riverside, Sersan Dan Warren. "Bayinya baik-baik saja, tetapi ia (Dibene) dilanggar."
    Sersan Kendall Bank menambahkan, Dibene tetap melintasi rel meski palang pintu telah turun dan lampu menyala. "Kereta sorong terjebak dan dia tidak berhasil (melepaskan diri)," kata Bank.

    Suami Dibene, Paul mengungkapkan, emosinya bercampur aduk. Di satu sisi, ia kehilangan ibu dari anaknya. Di sisi lain, isterinya telah mengorbankan nyawanya. "Dia memberikan hidupnya untuk menyelamatkan anaknya. Kepanikan dan ketakutan boleh membuat Anda terdiam. Kemalangan itu boleh saja meragut nyawa keduanya," ujar Paul.

    Pasca kecelakaan, bayi berusia dua tahun tersebut dirawat di hospital setempat dan diasuh sang nenek. Sementara itu polis dan pegawai kereta api terus menyelidiki pelanggaran itu.

    Wow..awek Cristiano Ronaldo pose bogel untuk buku P.Diddy

    Posted: 11 Oct 2011 08:45 PM PDT


    Model Rusia Irina Shayk kembali tampil bogel dalam sebuah pengambaran. Kali ini kekasih Cristiano Ronaldo itu berpose bogel untuk buku P. Diddy atau Sean 'Diddy' Combs.

    Seperti dikutip dari Daily Mail, Irina nampak berpose bogel di atas tempat tidur yang dilapisi cadar berwarna putih. Ia berbaring dengan kedua tangannya menyentuh lantai.

    Tidak ada pakaian apapun yang dipakai oleh model 25 tahun itu. Rambutnya juga dibiarkan terurai sepeti tak terurus. Untuk menutupi bahagian punggungnya, beberapa titik dakwat seolah-olah dijatuhkan ke area tersebut.

    Pose Irina itu nantinya akan muncul dalam buku Culo. Buku tersebut merupakan kolaborasi Sean 'Diddy' Combs, pimpinan Interscope Jimmy Iovine dan fotografer fashion Raphael Mazzucco.

    Dalam buku Culo itu nantinya akan ada 284 foto yang menampilkan keindahan bahagian belakang tubuh wanita. Sean Combs menjadi eksekutif editor dalam projek buku tersebut.

    "Raphael merupakan seorang seniman sejati," kata Diddy. "Dia percaya pada insting, memotret kecantikan alami melalui lensannya di 'CULO'. Pekerjaannya selalu berghairah dan penuh semangat," tuturnya lagi.

    Mengenai Irina, wanita yang bercinta dengan Cristiano Ronaldo sejak musim semi lalu itu, memang terpilih untuk ikut ambil bagian dalam buku 'Culo'. Keseksian model yang menjadi sampul majalah Sports Illustrated itu memang sudah tidak diragukan lagi.

    Tentu saja untuk memiliki tubuh indah seperti Irina tidak mudah. "Aku bersenam 4-5 kali seminggu dengan pelatih peribadiku. Aku melakukannya bukan kerana aku ingin kurus, tapi kerana bersenam membuatku lebih bersemangat untuk memulai hari," tuturnya.

    Gila..bunuh wanita hamil untuk curi bayinya

    Posted: 11 Oct 2011 07:30 PM PDT



    MADISON: Seorang wanita Wisconsin yang mempunyai tiga anak tetapi gagal memberikan zuriat kepada teman lelaki barunya, semalam didakwa kerana membunuh seorang wanita hamil, membelah perut mangsa dan mengambil bayi itu untuk dijadikan anaknya.

    Menurut aduan dikemukakan pihak berkuasa, mangsa, Maritza Ramirez-Cruz, 23, hamil anak keempatnya dan bercadang menamakan bayi itu Omar.


    Wanita keturunan Puerto Rico itu tidak pernah menyangka bakal menemui ajal di tangan Annette Morales-Rodriguez yang mengaku berkeliaran di kawasan Milwaukee selama dua minggu untuk mencari wanita hamil.

    MARITZA...sarat mengandung.

    Pada 6 Oktober, Annette terjumpa Maritza - dijadual bersalin beberapa minggu lagi - dan menawarkan mangsa menaiki keretanya.


    Bagaimanapun, Annete mendakwa dia perlu pulang dulu ke rumah untuk menukar kasut, manakala Maritza meminta kebenaran menggunakan tandas suspek.


    Dokumen mahkamah menyatakan, sebaik saja Maritza keluar dari tandas, Annette, 33, memukul kepalanya dengan kayu besbol.



    Apabila Maritza terbaring, Annette mencekiknya hingga pengsan sebelum membelah perut mangsa dengan meniru prosedur pembedahan Cesaerean seperti pernah ditontonnya dalam siaran televisyen.


    Annette kemudian menyorok mayat Maritza di tingkat bawah rumahnya.


    Petang hari itu, pasukan paramedik tiba di rumah Annette selepas dia mendakwa kononnya dia baru bersalin dan bayi berkenaan mengalami kesukaran bernafas.


    Bagaimanapun, paramedik gagal menyelamatkan bayi berkenaan, manakala Annette dibawa ke hospital.


    Di situ, doktor kehairanan kerana mendapati tiada sebarang tanda Annette hamil atau baru bersalin.


    Siasatan lanjut polis mendapati Annette bukan ibu kepada bayi yang mati di rumahnya.


    Pegawai polis Wisconsin, Edward Flynn, berkata pemeriksaan di rumah Annette membolehkan polis menemui mayat Maritza yang disembunyikan sebelum itu. Doktor berkata, Maritza mati akibat kehilangan darah yang banyak. - DM

    sumber : myMetro

    Gila...Guna pembaris paku pukul murid

    Posted: 11 Oct 2011 06:30 PM PDT


    MANAMA: Seorang guru sekolah rendah dirujuk kepada pihak pendakwa raya di Bahrain kerana menggunakan pembaris kayu yang berpaku terhadap muridnya.

    Keputusan menggantung dan mengambil tindakan undang-undang terhadap guru wanita itu dibuat selepas disyorkan oleh panel penyiasat yang dilantik oleh Kementerian Pelajaran, sususulan aduan daripada ibu bapa yang mendakwa dia bertindak ganas terhadap muridnya.


    Panel penyiasat itu berkata, ia mengumpulkan beberapa kenyataan daripada pelbagai pihak yang mengesahkan guru berkenaan mengguna pembaris berpaku untuk memukul pelajar, menyebabkan mereka mengalami kesakitan fizikal dan psikologi. - AN

    sumber : myMetro

    Wanita potong kemaluan kekasihnya kerana dituduh merogol anaknya

    Posted: 11 Oct 2011 05:45 PM PDT


    Seorang wanita memotong alat kelamin kekasihnya setelah menuduhnya memperkosa anak perempuannya.

    Seperti yang diberitakan Metro.co.uk, Maria da Silva terang-terangan menyerang Isaias Saturnino yang berusia 42 tahun saat itu lagi tidur di rumah mereka di Brasil bagian timur laut.

    Setelah menyerang alat kelamin Isaias dengan menggunakan pisau dapur, Maria langsung melarikan diri dan masih belum ditemui.

    Isaias dioperasi dan diberitakan dalam keadaan yang baik, tapi Isaias terpaksa tinggal selama 2 bulan di hospital.

    Pegawai polis Fabio Gaudencio mengatakan kalau anak perempuan Maria, mengatakan Isaias memperkosanya sejak dia berusia 7 tahun.


    Cara keluar kereta paling gempak ketika kemalangan

    Posted: 11 Oct 2011 04:22 PM PDT


    Seperti cuma ada satu polis di seluruh dunia yang boleh keluar dengan tenang ketika keretanya sedang 'berguling' seperti ini. Dan lihat, ia masih memegang telefonnya.


    Alamak...Polis Singapura paksa peniaga minum air kencing

    Posted: 11 Oct 2011 04:03 PM PDT

    SINGAPURA: Polis republik ini semalam berikrar untuk menyiasat aduan seorang ahli perniagaan tempatan yang mendakwa didera selepas ditangkap atas tuduhan menjual peranti Apple bernilai jutaan dolar.

    Ong Su Ping, 32, berkata, polis memaksanya meminum air kencing mereka, memasukkan berus tandas ke dalam mulutnya, menyungkup kepalanya dengan seluar dalam yang sudah diguna, menarik rambutnya dan menyerang kemaluannya," lapor akhbar Straits Times.


    Ong yang berdepan dengan tuduhan menerima 3,400 peranti iPad dan iPhone yang dicuri bernilai Sg$1.4 juta (RM3.42 juta) memberitahu mahkamah semalam, penderaan itu berlarutan empat jam dan dia kemudian sering mengigau kerananya.


    Bapa Ong memberitahu akhbar itu, anggota keluarganya tidak dibenar menemui atau bercakap dengannya sejak sembilan hari lalu.


    Dakwaan itu mendorong hakim mencadangkan kepada polis supaya seorang pegawai yang tidak terbabit dengan penangkapan ahli perniagaan itu menyiasat dakwaan berkenaan. - AFP

    sumber : myMetro

    Abang askar ni tetap kawad walaupun seluar koyak nampak spender

    Posted: 11 Oct 2011 11:01 AM PDT

    Foto Bogel Guru Ini Disebarkan Oleh Murid-muridnya

    Posted: 11 Oct 2011 10:30 AM PDT



    berita2.com:Seorang guru Joanne Salley bekas miss Ireland Utara,pernah menjadi host sebuah acara televisyen dan bintang iklan peugeot 106 sepertinya harus menanggung malu kerana foto-foto telanjangnya beredar luas kerana kelakuan nakal murid-muridnya.

    Foto-fotonya diambil oleh fotografer profesional dan sesama rakan pengajar seni,Fiona Corthine, untuk keperluan peribadi. Foto-Foto ini ditemukan oleh sejumlah murid di tempat penyimpanan foto di laboratorium fotografi dan kemudian disebarluaskan.

    Atas kejadian ini Salley sempat mengutarakan pada sebuah majalah bulan lalu bahawa: "Saya merasa di bawah tekanan untuk membuktikan sekali lagi saya serius untuk mengajar," katanya seperti dilapor dailymail 9 Oktober 2011.


    Sementara pihak sekolah menolak untuk memberi komen foto-foto yang beredar, mereka hanya mengatakan: "Hal ini merupakan hal yang tidak pantas." Dan atas komentar ini Salley tidak dapat ditemui untuk diminta komenya.

    Abang dan kakak 'diskodeng' ketika sedang projek

    Posted: 11 Oct 2011 09:40 AM PDT








    Rupanya ada kaki skodeng dok seberang sungai...

    Gadis ini dipaksa melutut dan minta maaf kerana langgar kereta

    Posted: 11 Oct 2011 08:45 AM PDT



    The group of pictures was posted on mop.com, it shows a girl riding electric bike hit a car end, although the car has no serious problem, the female driver and another women forced the girl to kneel down and apologized to them.

    Gila..Guru Menari Striptease, Di depan Murid

    Posted: 11 Oct 2011 07:35 AM PDT

    Guru yang berparas cantik ini mempertontonkan tarian yang seharusnya tak layak disaksikan oleh murid-muridnya yang masih remaja itu. Dengan gaya yang menggoda, ibu guru ini terus melepas baju yang dikenakan di tengah sorakan para murid-muridnya.

    Ibu guru ini melepaskan bajunya untuk mempertontonkan bahagian payudara yang masih tertutup pakaian dalamnya sebelum kemudian membuka skritnya. Seorang pengajar lain yang mendapati aksi itu bergegas mengurungkan niat si ibu guru dan menutupi tubuhnya dengan alas meja. Namun sebelum tarian yang diiringi alunan musik itu selesai, salah seorang murid yang terbelalak menyaksikan apa yang ada di depan matanya sempat mengabadikan pertunjukkan itu di kamera ponselnya.

    "Sungguh menjijikkan. Guru macam apa bertindak seperti itu di depan murid. Ia seharusnya menari seperti itu di bar, bukan di sekolah," ucap salah satu orang tua yang melepaskan amarahnya.

    "Saat anak-anak mencabarnya untuk menari striptease ia malah mulai melucuti bajunya. Guru yang cantik jelita di usia 20-an tahun itu menyuguhkan tarian yang tak disangka-sangka akan dilakukan di hadapan muridnya," keluh beberapa orang tua lain.

    Namun, guru besar sekolah di Zalaegerszeg, Hungry barat, menolak untuk memecat guru yang tak disebut namanya itu meskipun mendapatkan tekanan dari kalangan orang tua dan beberapa guru lain."Saya terpaksa memberikan teguran ke guru berasal dari Jerman tersebut, namun aku tak akan memecatnya kerana ia merupakan guru berprestasi di sekolah kami," kata guru besar sekolah Sandor Rozman.
    "Ia tak sampai melucut seluruh pakaiannya seperti yang dilakukan oleh sejumlah orang di pantai," demikian alasan Sandor Rozman untuk tak memecat salah seorang gurunya itu.

    Lepas lari marathon ibu ini melahirkan anak

    Posted: 11 Oct 2011 06:47 AM PDT


    CHICAGO - Saat usia kandungan telah menghampiri 39 minggu, pada umumnya ibu-ibu hamil sudah mempersiapkan segala keperluan persalinan.

    Tapi tidak begitu dengan Amber Miller, yang tengah mengandung anak keduanya, dia menjadi salah seorang peserta lari maraton dalam acara Chicago Marathon.

    Saat dia sudah berada di dekat garis final, dia mengalami kontraksi.

    Tetapi, ibu yang luarbiasa dari Illinois ini tetap melanjutkan perjuangannya untuk sampai ke garisan penamat yang hanya tinggal beberapa langkah lagi.

    Dan hanya beberapa jam setelah dirinya menempuh trek sepanjang 26,2 mil (sekitar 42 kilometer) pada hari Minggu 9 Oktober 2011 yang ia lewati juga bersama suaminya selama 6 jam 25 menit, lahir lah bayi berempuan dalam keadaan sihat. Demikian lapor Daily Mail, Selasa (11/10/2011).

    Ternyata ini bukan kali pertama Amber mengikuti lari maraton ketika dirinya tengah mengandung. Saat mengandung putra pertamanya, Amber pun mengikuti lari maraton untuk ibu hamil saat usia kandungannya berumur empat bulan.

    Amber tetap nekad mengikuti lari maraton di usia kandungan yang sudah tua tersebut kerana sudah terlanjur menghanatar borang pada perlombaan tersebut.(rhs)

    Takut ayah marah artis ini tak nak bogel lagi

    Posted: 11 Oct 2011 05:40 AM PDT


    WartaNews-Los Angeles - Aktris cantik dan seksi Emma Stone mengaku bahawa dirinya tidak lagi menerima tawaran untuk beradegan telanjang meskipun mendapatkan bayaran yang cukup besar sekali tampil.

    Emma mengungkapkan, adegan tersebut memang sengaja ditolak demi rasa sayangnya kepada sang ayah yang sangat begitu besar. Ia menambahkan, jika dirinya melakukan adegan tersebut ayahnya akan marah bahkan akan membunuhnya.

    "Ayahku akan membunuhku jika aku berpose telanjang. Dia tidak akan bercakap kepadaku lagi. Aku sangat mencintai ayahku. Jadi akan ada sesuatu yang membuatku sedikit grogi jika menerima peranan seperti itu," terang Emma seperti dilansir Femalefirst.

    Namun, Emma sendiri mengaku tidak akan berhenti menunjukan kemampuannya di dunia akting walaupun telah menolak adegan yang biasa dilakoninya itu.

    Sahabat terdekat dan keluarga selalu memberikan dukungan yang besar untuk dirinya demi menggapai kesuksesan dalam berkarier.

    "Mereka adalah keluarga terhebat di seluruh dunia. Mereka mengajarkan kami tanggung jawab dari apa yang kita perbuat dan ketulusan. Keluargaku selalu membuatku merasa boleh melakukan semua. Seperti mereka kata Kamu paling hebat di semua hal. Kamu harus bekerja keras. Kita akan selalu mendukungmu . Dukungan itu sangat menakjubkan," tandasnya. (*/eko)

    Batu nisan terjatuh ketika berhubungan seks di kawasan kubur

    Posted: 11 Oct 2011 04:30 AM PDT

    TRIBUNNEWS.COM - Seorang perempuan berusia 39 tahun terpaksa dilarikan ke hospital setelah luka di pahanya. Petugas di hospital mengatakan kemungkinan perempuan ini berhubungan seks di kuburan kerana bekas luka tertimpa batu nisan. Demikian dilansir AOL.

    "Mungkin ada aktiviti luar biasa dan seperti terjadi hubungan intim di sana," jelas Kapten James Steven dari pejabat polis Hamilton Township, New Jersey, Amerika Syarikat (AS). Ia menambahkan jika si perempuan belum mengalami luka seperti itu saat insiden terjadi pada pukul 7 malam pada 31 Mei lalu sebelum ke kuburan.

    Berdasarkan keterangan, ia ke komplek kuburan dengan seorang lelaki dan Stevens tidak tahu bagaimana batu nisan itu jatuh menimpa si perempuan.

    Lelaki ini paksa gadis 17 tahun melacur untuk bayar duit bulanan keretanya

    Posted: 11 Oct 2011 03:00 AM PDT


    Pihak berkuasa di Mexico menangkap seorang lelaki kerana memaksa gadis remaja usia 17 tahun d menjadi pelacur. Wang hasil pelacuran gadis malang ini digunakan untuk membayar sewa bulanan kendaraannya. Demikian diberitakan AP, Isnin(10/10/2011).


    Pejabat Pendakwaraya Mexico City mengeluarkan pernyataan bahawa si lelaki yang identitinya dirahsiakan ini tinggal bersama sang korban sebelum akhirnya memaksanya menjadi pelacur pada awal September. Ia bahkan mengancam akan menyakiti sang remaja jika tak mampu menghasilkan wang seperti yang ditargetnya.

    Penemuan ini terjadi ketika pihak polis melakukan investigasi mengenai pelacuran di sebuah hotel di pusat kota dan menemukan sang korban. Si remaja malang ini pindah ke Mexico City sekitar enam tahun lalu dan bekerja sebagai pembantu rumah tangga.

    Wanita ini dalam keadaan sedar ketika proses pembedahan pembuangan tumor di otak

    Posted: 11 Oct 2011 02:45 AM PDT



    VIVAnews - Ramai orang mungkin pengsan saat menyaksikan pisau bedah menembus organ dalam tubuh manusia. Dan, mungkin akan semakin terkejut membayangkan pengalaman Grace Connell yang harus menyaksikan organ dalam kepalanya sendiri yang penuh pembuluh darah.

    Seperti dikutip dari The Sun, Grace sepenuhnya sedar ketika pasukan bedah menyingkirkan tumor selebar lima sentimeter dari otaknya, di hospital Charing Cross, London, Inggris.

    Grace menyaksikan detik demi detik proses operasi itu, melalui sebuah layar video yang menyorot isi kepalanya. "Sensasi yang saya rasakan adalah sedikit geli di wajah ketika mereka menyentuh bahagian tertentu otak saya," kata Grace.

    gambar : the sun

    Menurut Grace, operasi tanpa bius total itu memang permintaan doktor. Kala itu, doktor mengatakan perlu melakukan operasi pembuangan tumor sesegera mungkin dalam keadaan pesakit terjaga. Doktor terus meyakinkannya bahawa tak akan timbul rasa sakit selama operasi.

    Operasi harus dilakukan dengan keadaan pesakit terjaga kerana doktor memerlukan respons langsung otak selama pembedahan. "Saya diminta berhitung, menggoyangkan jari, dan mengidentifikasi gambar. Ini untuk membantu mereka menentukan bahagian yang harus dibuang dan tidak," katanya.

    Operasi berlangsung selama lima jam. Lantaran telah mendapat gambaran detail tentang proses operasi itu, Grace cukup tenang menjalaninya. Bahkan sesekali, wanita 29 tahun itu sempat bercanda dan tertawa kecil dengan sang doktor, Kevin O'Neill.

    Grace menyaksikan hampir seluruh proses operasi tersebut. Ia hanya dibuat tak sedar saat tengkorak dibedah dan dijahit. "Begitu masuk ruang operasi saya sempat tertidur, dan begitu bangun kepala sudah menganga siap dioperasi. Saya kembali dibuat tidur saat operasi hampir selesai," katanya. (Rudy Bun) (eh)

    Penyebab Kemalangan Lalu lintas [18+]Sorry Agak H*t

    Posted: 11 Oct 2011 01:45 AM PDT

    Kalau macamnilah keadaannya bukan pemandu kenderaan yang berlanggar..
    pejalan kaki pun boleh jatuh longkang...

    Lelaki ini ramas payudara "Dewi Payudara No.1" di China semasa siaran lansung (video)

    Posted: 11 Oct 2011 12:45 AM PDT


    Meng Qian, yang digelar "Dewi Payudara No.1" di China telah dicabuli oleh penggemar yang tidak boleh menahan diri saat acara live TV.

    Wanita cantik kelahiran Beijing 27 tahun yang lalu tersebut menjadi sangat terkenal semenjak menjadi pembawa acara tamu (guest host) di acara "Lady Guagua", acara talk show Star TV.

    Pada acara bulan Jun yang lalu, seorang penonton lelaki meminta tanda tangan Meng Qian dan ingin berjabat tangan dengannya. Akan tetapi, ketika lelaki tersebut bersalaman dengan idolanya, tiba-tiba tangannya terulur ke arah dada Meng Qian dan meramas payudara artis yang berukuran 38C dan mengenakan gaun seksi tersebut.



    Yang menariknya, rata-rata pengguna internet memberikan komentar dengan menyatakan bahwa penggemar gila itu "seorang pria yang beruntung" dan bukan mencemuh perbuatannya. [www.wartanews.com]

    Kecoh..Foto Madonna ketika hendak melakukan hubungan seks tersebar di internet

    Posted: 10 Oct 2011 11:45 PM PDT


    WartaNews-Los Angeles - Penyanyi terkenal Madonna mengaku terkejut setelah foto-foto topless dirinya untuk sebuah majalah telah tersebar di internet pada minggu lalu.

    Dalam foto-foto tersebut, Madonna terlihat mengenakan dress berwarna hitam dengan ditemani seorang lelaki yang hanya memakai seluar dalam berwarna hitam saja.

    Pada foto lain, Madonna juga terlihat sedang berciuman sambil mengenakan kacamata hitam. Madonna juga memperlihatkan tubuhnya dengan duduk di sofa yang mengenakan pakaian dalam serba hitam.

    Seperti dilansir femalefirst, foto-foto tersebut diambil di dalam bilik hotel di Brasil ketika Madonna bersama kekasihnya Jesus Luz yang menjalani sebuah pengambaran untuk majalah W.

    Foto toples Madonna dan kekasihnya itu mulai tersebar di internet pada Khamis (6/10) lalu. (*/eko)

    Wow...Bayi Raksasa Berusia 29 Tahun

    Posted: 10 Oct 2011 10:45 PM PDT


    Di tempat kerjanya, Stanley adalah seorang profesional di bidang komputer. Tetapi bila dia sampai di rumah, lelaki berusia 29 tahun berubah drastik dari lelaki dewasa menjadi seorang bayi raksasa.


    Stanley langsung dipakaikan pampers, minum melalui botol susu, makan disuapi, bermain boneka beruang dan lego di area bermain. Hal ini dia lakukan jika punya waktu luang.

    Sebagai 'bayi dewasa' lelaki asal California ini mendapat perawatan teman wanita yang pernah berprofesi sebagai bekas jururawat.

    Menurut medik, Stanley mengidap infantalisme, yaitu kelainan psikologis yang dihidapi orang dewasa yang bersikap seperti bayi atau kanak-kanak. Pengidapnya kerap dinamakan 'pecinta pampers' (DL). Namun pada beberapa kes, hal ini dapat berkembang menjadi fetish sexual. Yaitu, seseorang memperoleh kepuasan seksual dari objek atau keadaan tertentu.

    "Bagi kebanyakan dari kita, sepulang kerja Anda akan bersantai. Dan aku akan berubah menjadi 'seorang bayi' dan menyingkirkan semua barang-barang dewasa," ungkapnya. Stanley mengaku kebiasaan uniknya sudah berlaku sejak dia remaja 14 tahun. Dia menegaskan, kebiasaannya ini bukanlah demi memperolehi kepuasan seksual.

    Dalam sebuah tayangan National Geographic, Stanley dihadirkan lengkap dengan semua perlengkapan bayi sesuai ukuran tubuhnya. Sebuah katil bayi ukuran jumbo dibuat khusus dapat menampung berat tubuhnya yang mencapai 159 kilogram, kerusi khusus bayi, serta aneka mainan bayi.

    Dia pun mengungkap alasannya berperilaku bagai seorang bayi, "Aku melakukannya hanya untuk mendapatkan cinta, kasih sayang dan rasa aman selama di rumah."

    Stanley menambahkan, "Begitu keluar rumah saya langsung berubah menjadi seorang dewasa lagi," katanya dikutip dari Huffington Post.-vivanews

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS