Nuffnang

zoomartis

sumber :-

zoomartis


ORIANTHI LIVE IN KUALA LUMPUR...

Posted: 24 Jun 2010 10:12 AM PDT

At 24 years old, Orianthi has already experienced what most aspiring musicians only dream of. She's opened for her hero, Steve Vai, backed an Idol, Carrie Underwood, traded solos with a legend, Carlos Santana and shared the stage with the King of Pop, Michael Jackson. What's left to conquer? The world stage, for one, and this guitar wunderkind has her sights clearly set on the road ahead.

Her first support show was for Steve Vai at age 15. Orianthi had the opportunity to meet and jam with Carlos Santana when she was 18. He invited Orianthi to get up and jam with him at soundcheck then later asked she would join him on stage that night. She signed with Geffen Records in late 2006 and struck a management deal with 19 entertainments.

Orianthi packs modern girl-power punch into every turn of phrase, but it's the shredding that takes her brand of rock to an entirely new level. Songs like "Suffocated" and "Think Like A Man" are anthemia rock tracks recalling at time Evanescence, Avril Lavigne, Paramore and even a less-music row more-sunset strip Taylor Swift. First single "According To You" is a catchy tale of an ungrateful boyfriend with a killer guitar solo. The result: a thunderous, hook and riff driven debut that sounds larger than life. If, for a moment, you've thought the music world could use another taste of The Runaways' Joan Jett, let us introduce you to Orianthi.

Her song 'According To You' from the album 'Believe' was the first single of the week on iTunes on 27th October 2009. It has peaked at #6 in Australia and #17 in the US, and her debut album 'Believe' was released throughout the last three months of 2009 worldwide. In Malaysia, it's peaked at #2 on Hitz.fm top 20 charts. Orianthi new single called 'Shut Up and Kiss Me' officially hit radio airwaves on April 13th, 2010 in the US. Orianthi appeared on the American Idol results show on April 21st, 2010.

Orianthi Live in Kuala Lumpur will be held on 4th August 2010 from 8.00pm at KL Live @ 1st Floor, Live Centre, 20, Jalan Sultan Ismail, 50250 Kuala Lumpur. Orianthi Live in Kuala Lumpur is ticketed at RM98, RM188 (Rock Zone) & RM258 (VIP Upper Tier) per person (ticket handling fee included). Check out for more details at www.rockthisjoint.com.my & www.axcess.com.my.

Tickets are available at Rock Corner and Axcess Tickets outlets. Also lucky fans who purchase the VIP tickets will receive a Orianthi CD album, poster and more.(*while stocks lasts. Terms & conditions apply). Get your VIP ticket and stand a chance to meet Orianthi in person.

Orianthi Live in KL is brought to you by JS Concert Productions in association with Midas Promotion and organized by Fat Boys Records.

Gambar Linda Onn Semasa Menunaikan Umrah

Posted: 24 Jun 2010 09:53 AM PDT



Kagum sungguh kami dengan Linda Onn nie. Muda-muda lagi dah bergelar jutawan dan paling penting masih berkesempatan pergi menunaikan umrah di kala sibuk bekerja. Inilah yang orang kata bijak menguruskan masa. Tahniah kami ucapkan kepada Linda Onn.
Linda pergi menunaikan umrah bersama ahli keluarga dia. Dari gayanya, kemungkinan besar Linda Onn tanggung kesemua perbelanjaan ahli keluarga dia yang lain. Kalau betullah macam tue, memang Linda sangat-sangat wajar dikagumi. Tabik spring dari kami untuk Linda.


Yusry Lamar Shahrir Akademi Fantasia Berlakon Filem Seram "Karak"

Posted: 24 Jun 2010 09:45 AM PDT

Shahir disunting untuk melakonkan salah satu watak utama dalam filem terbitan KRU Studios itu. Filem itu akan menjalani penggambaran pada 19 Julai ini.
Selain Shahir, semua pelakon dalam filem itu merupakan muka baru dalam industri perfileman.


Zoom: Nak juga tengok Shahrir ni berlakon, tentu peminat diluar sana tidak sabar-sabar menunggu filem ni, apatah lagi Shahrir memegang watak utama



Suami Maya Karin Belum Ceraikan Beliau !!!

Posted: 24 Jun 2010 09:38 AM PDT

Maya hadir mengenakan baju kurung putih dengan bertudung litup putih manakala Muhammad Ali memakai sepasang sut hitam.


Hubungan pelakon Maya Karin,31, dengan suaminya Steven David Shorthose,40, atau nama Islamnya Muhammad Ali, pasangan itu disahkan belum lagi bercerai.


Ntahlah dah cerai ke tak...tetapi ini jawapan suami Maya Karin kepada Wartawan petang semalam...


"No divorce (tidak bercerai)," kata Muhammad Ali kepada wartawan selepas mengadakan prosiding di kamar hakim selama kira-kira dua jam.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ketawa ! Bergossip ! Info ! Suka-Suka ! Semua Ada

sumber :-

Ketawa ! Bergossip ! Info ! Suka-Suka ! Semua Ada


Gambar Seksi Sarah (Chloe Nicole Saralyn) – Pelakon Adamaya

Posted: 23 Jun 2010 09:22 PM PDT

Post Image


Ha korang yang kipas susah mati citer Adamaya mesti sangat perasan dengan sumandak Sabah ni kan? Ala dia ni la yang jadi kawan baik Lisa Surihana dalam citer Adamaya tu, Sarah. Tapi nama betul sumandak Sabah ni Chloe Nicole Saralyn. Agak comel dan agak cun jugak. Biasa la sumandak Sabah kan banyak ala-ala model.


Antara pencapaian minah ni:-

1) Miss Sabah Universe 1st runner up 2008
2) Miss DCIM Velocity Angels 2nd Runner up
3) Miss Malaysia Hot Babes 2nd Runner up
4) Adamaya(2010)-Sara
5) Senario:Asama Garam (2010)-May



Gambar Seksi Sarah (Chloe Nicole Saralyn) - Pelakon Adamaya

Gambar Seksi Sarah (Chloe Nicole Saralyn) - Pelakon Adamaya

Gambar Seksi Sarah (Chloe Nicole Saralyn) - Pelakon Adamaya

Gambar Seksi Sarah (Chloe Nicole Saralyn) - Pelakon Adamaya

Gambar Seksi Sarah (Chloe Nicole Saralyn) - Pelakon Adamaya

Gambar Seksi Sarah (Chloe Nicole Saralyn) - Pelakon Adamaya

Gambar Seksi Sarah (Chloe Nicole Saralyn) - Pelakon Adamaya


berdarah idung x? ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jomss Layansss!!

sumber :-

Jomss Layansss!!


Diana Danielle Mengandung??

Posted: 24 Jun 2010 06:28 AM PDT


Diana Danielle Mengandung?? Apekah?? Siapakah jejaka yang bertuah itu. Haha.... Ok. Maaf. Kami sekadar bergurau saje. Kami ambik gambar ni dari facebook Diana Danielle. Menurut caption pada gambar tersebut, "Look! I found this, haha... Berlakon mengandung ;)". 

Ooo.. berlakon jer.... ingatkan betul-betul punyer. :p





p/s : Anda sudah sertai ManggaAds ? Media pengiklanan paling masyuk untuk para blogger seperti anda. Jomss sertais sekarang. Memang Layansss...

Status Facebook Ariel Peterpan

Posted: 24 Jun 2010 06:16 AM PDT

Kes video lucah Ariel Peterpan makin bertambah panas nampaknya. Terbaru, pihak polis Indonesia sudah menjumpai 32 buah video yang mana empat daripadanya adalah aksi Ariel dengan laki-laki. Huh?? Jika benar bagai didakwa, nampaknya Ariel mempunyai nafsu bisesksual. Dua-dua dia balun.

Dalam kepanasan isu tersebut, kami menerima emel yang mengandungi gambar print screen facebook Ariel Peterpan atau nama sebenarnya Nazril Irham. Memula kami baca, ingatkan memang betul, rupanya ada orang buat joke plak. Tapi memang kelakar la terutamanya komen yang last sekali. hahaha...  layanssss




p/s : Anda sudah sertai ManggaAds ? Media pengiklanan paling masyuk untuk para blogger seperti anda. Jomss sertais sekarang. Memang Layansss...

Maya Karin & Suami Ke Mahkamah Syariah

Posted: 24 Jun 2010 03:32 AM PDT

Mstar Online melaporkan Maya Karin, 31 dan suaminya Steven David Shorthose,40 telah hadir ke Mahkamah Rendah Syariah. Bagaimanapun, pihak media masih tidak mengetahui apakah tujuan sebenar Maya & Steven hadir ke Mahkamah Rendah Syariah.

Maya Karin menolak untuk memberikan ulasan dan komen. Manakala suami Maya Karin, Steven hanya mengeluarkan perkataan "No divorce!"


sumber : mStar Online


p/s : Anda sudah sertai ManggaAds ? Media pengiklanan paling masyuk untuk para blogger seperti anda. Jomss sertais sekarang. Memang Layansss...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blog Carca Marba

sumber :-

Blog Carca Marba


Marina Bay Sands, Singapore

Posted: 24 Jun 2010 08:37 AM PDT

Marina Bay Sands yang terletak di Singapura yang dibangunkan dengan kos £4billion dibuka semalam (23 Jun 2010).

Memang cantik terutamanya infinity swimming pool atau kolam renang infiniti. Kolam tersebut sepanjang 150m iaitu 3 kali lebih panjang dari kolam renang Olimpik.







lagi gambar di www.dailymail.co.uk

Warga Pakistan Paksa & Rakam Wanita Bogel

Posted: 24 Jun 2010 06:40 AM PDT

Berita dari Harian Metro ini perlu diambil serius oleh semua orang. Macam-macam hal penjenayah sekarang. Yang buat aku geram ialah jenayah tersebut dilakukan oleh warga asing. Lepas tu suka hati jer suruh mangsa bogel dan ambik gambar. Memang kurang ajar kan.

KUALA LUMPUR: Bukan saja diculik selama lebih empat jam malah seorang pengurus syarikat turut menempuh saat memalukan apabila ditelanjangkan tiga penjenayah sebelum tubuh bogelnya itu dirakam menggunakan kamera dari pelbagai posisi.
Tindakan mengambil gambar bogel mangsa dilakukan suspek bertujuan menjadikan rakaman terbabit sebagai 'aset' untuk mengugut mangsa supaya tidak membuat laporan polis selain dijadikan modal memeras mangsa membayar wang dari semasa ke semasa.

Sumber polis berkata, kejadian dikatakan berlaku ketika mangsa berusia 35 tahun memberhentikan keretanya berhampiran Stesen Bas Pekeliling, di sini, kira-kira jam 8.30 malam kelmarin.

"Mangsa yang ketika itu bersendirian dalam kenderaan bagaimanapun terkejut apabila seorang lelaki tidak dikenali dipercayai warga Pakistan tiba-tiba meluru masuk ke dalam keretanya sebelum mengacukan parang.

"Suspek kemudian mengarahkan mangsa supaya mengikut arahan dengan memandu ke arah Klang, Selangor. Mangsa tidak berani melawan berikutan suspek berulang kali mengacukan parang ke tubuhnya," katanya.

Difahamkan, mangsa kemudian diarah masuk ke sebuah bangunan yang tidak dikenal pasti lokasinya sebelum 'disambut' tiga lagi lelaki.

"Suspek mengarahkan mangsa menyerahkan semua barang berharga dimiliki ketika itu antaranya kamera video, lesen memandu, kad pengeluaran wang automatik (ATM), wang tunai RM200, telefon bimbit dan komputer riba.

"Mereka kemudian memaksa mangsa memberikan nombor PIN kad ATM terbabit sebelum salah seorang daripada mereka pergi ke bank untuk mengeluarkan wang mangsa sebanyak RM800," katanya.

Menurutnya, kumpulan penjenayah terbabit bagaimanapun tidak berpuas hati dengan jumlah wang diperoleh sebelum mengarahkan mangsa menghubungi kenalannya dan memasukkan wang RM1,000 ke akaun bank diberikan.

"Mangsa yang bimbang dicederakan terpaksa akur dengan arahan itu sebelum rakannya bersetuju membantu dengan memasukkan sejumlah wang diminta tidak lama kemudian.

"Suspek kemudian sekali lagi mengeluarkan wang itu. Sebaik mendapat wang itu, mangsa diarah berbogel sebelum gambarnya dirakam," katanya.

Menurutnya, suspek memberi amaran gambar bogel itu akan disebarkan menerusi Internet sekiranya mangsa membuat laporan polis.

"Suspek kemudian mengarahkan mangsa masuk dan duduk di bahagian belakang keretanya sebelum memandu ke arah Lebuhraya Persekutuan.

"Tiba di satu kawasan, semua suspek turun dari kereta dan meninggal mangsa bersendirian. Mangsa kemudian pulang ke rumah tanpa membuat sebarang laporan polis," katanya.

Menurutnya, mangsa bagaimanapun terkejut apabila suspek tiba-tiba menghubunginya semula kira-kira jam 10.30 pagi semalam dan mahu wang RM1,000 lagi.

"Suspek meminta mangsa memasukkan wang itu ke dalam satu akaun bank sekiranya tidak mahu gambar bogelnya disebarkan.

"Mangsa yang tertekan dengan tindakan itu selain kerugian RM5,000 akhirnya mengambil keputusan nekad membuat laporan polis di Balai Polis Dang Wangi," katanya.

kredit : Harian Metro




Lotus Evora Dilancarkan Di Malaysia

Posted: 24 Jun 2010 02:39 AM PDT



Lotus Evora (bukan Exora yer) akhirnya dilancarkan secara rasmi semalam. Harga bermula dari RM443,480.00 hingga RM490,210.00. Wow! Murah kan? hehe... Dengar citer kat UK baru GBP49K atau RM245K. hmm..

The base Sport Spec will set you back RM443,480.00 while the Tech Spec and Sport & Tech Spec versions are priced at RM463,650.00 and RM472,110.00 respectively. The top-of-the-line Launch Spec can be yours for RM490,210.00. - Paultan.org












Disebalik Tersergamnya Bangunan Tinggi

Posted: 23 Jun 2010 09:45 PM PDT

Gambar-gambar berikut membuat aku berfikir banyak kali. Adakah ini gambar real atau telah diedit. Kenapa? Sebab semua pekerja-pekerja dalam gambar tersebut tidak memakai tali pinggang keselamatan atau safety belt! Nun tinggi di puncak awan. Biar betik!





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS