Nuffnang

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


Angelina Sah Anak Watie Elite, Bukan ‘Anak Tidak Sah Taraf’

Posted: 11 Jan 2011 08:37 PM PST

ANGELINA ANAK WATIE ELITE

Post terdahulu: Angelina Anak Watie Elite?

Straight to the point. Untuk pengetahuan anda semua, abang ipar Watie telah membuat kenyataan bahawa Angelina sememangnya adalah anak kepada Watie Elite dan pengakuan yang dibuat oleh Angelina mengenai dia adalah anak tidak sah taraf juga tidak benar sama sekali kerana Angelina dilahirkan hasil pernikahan Watie dengan bekas suaminya 15 tahun dahulu.

Berikut adalah kenyataan abang ipar Watie itu:

Memang gadis remaja yang keluar di Melodi itu anak kepada Watie, tetapi dia bukan lahir secara haram. Gadis itu adalah anak halal Watie bersama bekas suaminya, 15 tahun yang lalu.

Watie pernah bernikah dengan seorang lelaki warganegara Singapura dan dikurniakan seorang anak perempuan, namun selepas melahirkannya, Watie tidak dapat memelihara anaknya itu kerana suaminya mahu memberikan anak itu kepada keluarga abangnya yang menetap di Johor.

Saya berani bersumpah, kerana ketika itu, saya tinggal di Johor Bahru bersama isteri saya dan saya menyaksikan semua kejadian itu di depan mata saya. Beberapa kali Watie mahu bertemu anaknya, namun hasratnya dihalang oleh mereka.

Menurut abang ipar Watie lagi, apa yang berlaku ini adalah bermotifkan duit. Ini kerana, ibu angkat Angelina itu sudah menjadi ibu tunggal dan sedang kesempitan wang. Jadi mereka menggunakan Angelina untuk mendapatkan wang daripada Watie. Tapi disebabkan Watie enggan memberikan wang, perkara ini berlaku dengan niat untuk mengaibkan Watie.

Untuk baca lebih lanjut kenyataan dari abang ipar Watie, boleh baca DI SINI

Psstt: Siapa lagi nak kena cukur rambut guna sabit?

Related Posts with Thumbnails
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

OHBULAN!

sumber :-

OHBULAN!


Kekasih Baru Nabil Raja Lawak, Pramugari Yang Cun Meletup!

Posted: 11 Jan 2011 04:00 PM PST

zira Kekasih Baru Nabil Raja Lawak, Pramugari Yang Cun Meletup!OHBULAN! difahamkan bahawa kekasih terbaru Nabil Raja Lawak bukannya Uqasha, sebaliknya seorang pramugari syarikat penerbangan tempatan yang sangat cantik, smoking hot, marvellous! Kami dimaklumkan percintaan Nabil Raja Lawak & Zira ini hanya diketahui oleh orang terdekat, namun kami berjaya menghidu hubungan mereka berdua ini.

Memang kami tabik spring dengan Nabil, muka biasa-biasa tapi dapat tackle wanita-wanita yang cantik seperti Irma Hasmie, Uqasha & yang terbaru, pramugari bernama Zira. Apa'lah agaknya pickup line yang digunakan oleh Nabil untuk menambat hati wanita-wanita ini?

Mungkin taste wanita sekarang yang gemarkan lelaki pandai melawak, sekurang-kurangnya dapat menghilangkan stress kerja. Anda yang bergelar wanita, setuju?

DSC04407 Kekasih Baru Nabil Raja Lawak, Pramugari Yang Cun Meletup!

Status wanita ini yang berbunyi, "Officially missing him…" menimbulkan tanda tanya, sama ada ia ditujukan kepada Nabil Raja Lawak atau lelaki yang lain. Tetapi, ada orang berkata bahawa wanita ini sering bertukar-tukar gambar profil bersama Nabil dengan status berbaur cinta. Mungkin ada benar kata orang itu.

pixel Kekasih Baru Nabil Raja Lawak, Pramugari Yang Cun Meletup!
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

Melda Ahmad, Gadis Youtube Muncul Rancangan Realiti Gadis Semasa Sunsilk

Posted: 11 Jan 2011 03:45 PM PST

7832 163124779142 163050919142 2781757 96259 n Melda Ahmad, Gadis Youtube Muncul Rancangan Realiti Gadis Semasa SunsilkMelda Ahmad mungkin tidak dikenali secara peribadi, sebaliknya lagunya yang berjudul Putus amat popular di Youtube dengan jumlah tontonan sebanyak 230 ribu setakat hari ini. Lagu berkonsepkan cinta ini mendapat perhatian Gadis Semasa Sunsilk, lanataran itu sebuah rancangan realiti diterbitkan dan mula keudara di tv3 setiap hari selasa, jam 6 petang.

Jalan cerita juga amat menarik, ya memang serius menarik! Gadis Semasa mengisahkan seorang pelajar jurusan muzik yangdicungkil bakat muziknya menerusi laman sosial. Tidak pernah terlintas di fikirannya untuk merealisasikan minatnya dalam bidang itu sehingga ke pentas terkemuka. Namun dengan bantuan pakar, dia mula membina keyakinan diri dan melihat perubahan dalam hidup.

Rancangan ini sememangnya idea yang segar & baru untuk penonton drama. Kebiasaannya, pihak produksi & penaja lebih gemar mengambil selebriti popular untuk merealisasikan idea rancangan realiti. Berlainan pula kali ini mereka berani untuk mencuba sesuatu yang baru. Selepas menonton episod pertama, kami berani kata sambungan episod kedua akan lebih menarik dengan perkembangan cerita Melda Ahmad yang putus cinta, dan mencipta lagu ini.

Kami terfikir, kalau penyanyi Yuna boleh menyanyikan semula lagu ini dalam versinya, confirm awesome!

pixel Melda Ahmad, Gadis Youtube Muncul Rancangan Realiti Gadis Semasa Sunsilk
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Fesyen Artis di Red Carpet AJL25

Posted: 11 Jan 2011 10:41 PM PST

Lisa Surihani dan Mia Sara.


Datuk Siti Nurhaliza.
Ifa Raziah.
Iz OIAM.
Dynaz Mokhtar.
Ika Nabila dan Zoey.
Hujan.
Bunkface.
Zarina AF dan Sahri AF.
Sharifah Zarina.
Zahiril Adzim dan Shera Aiyob.
Nurul Syuhada.
Nabila Huda.
Fouziah Gous.
A.P.I
Yuna.

Siti Saerah (Adik Dato CT) dikatakan bersalin selepas 4 bulan menikah?Saida enggan komen

Posted: 11 Jan 2011 10:23 PM PST




Sebelum nie,gossip panas melibatkan seorang artis,adik kepada penyanyi terkenal tanahair dikatakan telah selamat melahirkan anak baru-baru ini walaupun usia perkahwinan baru 4 bulan.

Cerita gossip panas yang sensasi dengar nie tersebar tanpa disebut nama artis itu namun ramai yang membuat persepsi bahawa artis yang dikatakan itu adalah Siti Saerah kerana hint-hint yang dibarikan amat menjurus kepada Saerah.

antara hint-hint nya,artis nie baru berkahwin tahun lepas dan usia perkahwinan baru 4 bulan,selain pernah memasuki pertandingan realiti TV,Saerah sebelum ini pernah memasuki pertandingan One in a milllion dan berkahwin dengan Saiful Anuar pada 27 Oktober lalu.


Walaupun hint nya seolah-olah Siti Saerah,namun kita sendiri sebenarnya tak pasti tentang perkara ini,jadi Saida ,kakak kepada Siti Saerah diminta memberi sedikit komen tentang khabar angin yang kedengaran kebelakangan ini.

kata Saida:


"Saya tak boleh kata apa-apa tentang perkara ini, cukuplah sekadar saya mendoakan dia bahagia bersama keluarga barunya sekarang.

"Apa yang penting dia sudah pun bernikah dan mempunyai suami, saya harap dia dapat menjaga keharmonian keluarganya sehingga ke akhir hayat,"jelas Saida yang enggan mengulas lanjut tentang perkara itu.

Fasha Sandha hilang 2 hari selepas meminta maaf Isu bikini

Posted: 11 Jan 2011 10:13 PM PST



Tak tahu apa punca sebenar Fasha Sandha mengelak diri dan tidak pulang ke rumah selama 2 hari,adakah disebabkan kontroversi bikini yang kecoh tempoh hari?

Disebabkan tidak mahu membuat penampilan umum, Fasha membatalkan kehadirannya ke Pertunjukan Fesyen Cheongsam Green anjuran gedung beli-belah The Weld di sini pada saat-saat akhir semalam.

Tindakannya itu menyebabkan pereka terkenal, Hazree Wahid, 29, terpaksa menarik diri daripada majlis itu kerana busana Cheongsam yang dicipta khas untuk diperagakan oleh Fasha tidak dapat dipertontonkan.

Dia kecewa dengan sikap tidak profesional Fasha yang dianggapnya mementingkan diri sendiri.

"Dia (Fasha) sepatutnya menggayakan busana saya yang direka khas mengikut ukuran badan dia tetapi malangnya pada pukul 10 pagi tadi (semalam), dia beritahu tidak dapat hadir kerana ada hal lain.

Tapi Sensasi hairan jugakla,kalau pun Fasha takde takkan sampai perlu menarik diri dari Majlis tue,Model lain kan boleh menggayakan busana Cheong Sam tue jugak.

Apa pun,Fasha selama nie terkenal dengan sikap disiplin sehingga dia sering menjadi pilihan pengarah walaupun penuh kontroversi.

Facebook akan berakhir pada 15 March 2011,bakal diganti dengan DrBook dari Ddr Rozmey

Posted: 11 Jan 2011 10:01 PM PST



Begitulah yang dikatakan oleh pengasas Facebook iaitu Mark Zuckerberg.Dia mengatakan menguruskan Facebook menjadi satu tekanan yang amat kuat kepadanya

"Facebook has gotten out of control," kata Mark semasa sidang media di luar pejabatnya di Palo Alto. "and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness."


Menurutnya lagi,pengguna Facebook tidak dapat lagi menggunakan Facebook bermula 15 March 2011.seluruh website Facebook akan dihentikan.Naib Presiden Pengurusan Teknikal Facebook menyuruh pengguna Facebook menyimpan gambar-gambar mereka di Facebook di tempat lain sekiranya tidak mahu gambar itu hilang selepas penutupan Facebook.


Dalam telefon dia mengatakan kalau Facebook ditutup itu bukan satu masalah besar kepada dunia,bahkan tanpa Facebook org akan mula bersosial dan berjumpa diluar dimana itu dikatankan lebih sihat drpd terperuk dalam bilik menghadap Facebook.

Ada dikalangan pengguna Facebook yang marah dengan berita ini,kerana selama ini 10 jam masa drpd 24 jam sehari digunakan untuk mengadap Facebook je je..mcm yang korang selalu buat,dan mcm yang sensasi buat jugak sampai terlambat update blog.


Kata Mark,dia tak kisah tentang duit,kerana sekarang pun dia dah multi billionaire.

Korang rasa berita nie betul ke?menurut akhbar International Business Times tiada kenyataan rasmi dibuat drpd Mark ,cuma laman blog Weekly World news je yang mengeluarkan cerita nie.mungkin tak betul la kot..

Yang paling kelakar bila DDR Rozmey nak memperkenalkan DrBook...huhuhuu

Resipi: Kerutup Udang..Nyummy!

Posted: 11 Jan 2011 09:36 PM PST

Sensasi terliur tengok kerutup udang nie..mcm sedap jer..

Sila la cube resipi ini ,boleh dimakan dengan nasi ataupun pulut


BAHAN-BAHANNYA :-)
1 kg udang galah (atau udang bersaiz besar)
400 ml pati santan
160 ml sos tomato
2 camca besar kerisik
2 camca teh gula melaka
Garam secukup rasa

A...
4 biji bawang merah
2 ulas bawang putih
3 biji cili merah
1 camca besar cili kisar
1/2 biji bawang besar

B...
4 cm kayu manis
2 kuntum bunga lawang
2 biji buah pelaga

C...
3 cm kayu manis
2 kelopak bunga lawang
2 camca teh jintan manis
1 camca teh jintan putih
1 camca besar ketumbar


CARA MEMBUATNYA :-)


1. Udang dibersihkan, buang kotoran dikepala, cuci, toskan. Lumur dengan sedikit kunyit dan garam. Goreng hingga udang kemerahan. Angkat dan toskan. Kisar halus bahan2 "A". Masukkan bahan2 "C" ke dalam kuali dan goreng tanpa minyak hingga harum, kemudian kisar halus rempah tadi (gunakan pengisar kering). Ketepikan.

2. Panaskan lebih kurang 100 ml minyak dalam kuali, tumis bahan "B" hingga wangi, masukkan bahan "A" (yang kisar halus) dan tumis hingga harum. Tambah bahan "C" (rempah kisar kering), kacau rata dan masak hingga naik bau.

3. Tambah, sos tomato, gula melaka dan pati santan, kacau rata dan masak hingga mendidih, gunakan api sederhana. Tambah kerisik, masukkan udang, gaul rata. Masukkan garam secukup rasa dan masak hingga pekat. Rasa dan jika ok boleh alih ke dalam bekas sesuai.

4. Tabur hirisan daun bawang sebelum dihidangkan jika suka....Sedapppp!!

Pesawat Air Asia Terbabas di Kuching pada 10 Malam semalam (11.1.11)

Posted: 11 Jan 2011 09:20 PM PST






Sebaik-baik sahaja pesawat AirAsia mendarat, percikan api terhasil lantaran geseran yang berlaku antara sayap kanannya dengan landasan. Ruang kabin pula dipenuhi asap.

Bagasi yang diletakkan di ruang simpanan bertaburan. Lebih cemas lagi apabila penumpang dan anak kapal langsung tidak diberikan bantuan ketika mereka lari di padang berlumpur sebaik pintu pesawat dibuka.

Pengalaman ngeri pukul 10.02 malam kelmarin itu begitu mencemaskan buat 124 penumpang dan enam anak kapal pesawat jenis Airbus syarikat penerbangan tambang murah AirAsia yang tergelincir dan terbabas dari landasan sewaktu mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (LTAK) di sini.

Kejadian berlaku sewaktu pesawat AK5218 dari Kuala Lumpur itu melakukan pendaratan dalam hujan lebat.

Bagaimanapun, penumpang dan anak kapal terselamat tetapi empat daripada mereka cedera.

Sensasi difahamkan pada malam kejadian hujan sangat lebat .Nasib baik Pesawat tersebut tak meletup,kalau tak memang sungguh dasyat lah.

Penonton keluar meninggalkan Stadium Putra semasa Ana Raffali dinobatkan Juara

Posted: 11 Jan 2011 09:14 PM PST


Sensasi tengok AJL ke-25 hari ahad yang lepas sambil menontotn perlawanan Man U Vs Liverpool.

Masa Sensasi menonton persembahan Ana Rafalli memang sensasi langsung tak terdetik yang dia bakal menang apa-apa anugerah dalam AJL,sebab mcm bosan je,lagipun dia menyanyi dalam sangkar dan baju merah dia tak cantik :P

Pada malam tersebut ,memang sengit dengan lagu-lagu yang hebat dan vokal mantap.

Tapi akhirnya Ana Raffali telah dinobatkan sebagai Juara AJL ke 25,membolot RM35k,kerana lagu dan lirik juga dihasilkan sendiri.

Keputusan Juri sudahpun muktamad,cuma sekarang,.ramai yang mempertikaikan dan mcm tak puas hati.Kecoh la kat siber.


Kemenangan Ana Raffali menerusi lagu Tolong Ingatkan Aku kurang disenangi sesetengah pihak.

Selain tindakan penonton yang terus meninggalkan Stadium Putra Bukit Jalil sebaik sahaja lagu berkenaan diumumkan sebagai pemenang, terdapat banyak komen yang mempertikaikan pemilihan lagu itu dalam blog tempatan.


Ada yang menulis lagu itu membosankan, tidak ada daya penarik selain tiada kekuatan yang diperlukan untuk diangkat sebagai juara.


Rasa tidak puas hati itu mendorong pihak tertentu melepaskan rasa tidak senang mereka di Internet termasuk mewujudkan akaun Facebook dengan menggunakan nama 'Kami Tidak Bersetuju Ana Raffali Menang AJL25'.


Memetik beberapa kritikan daripada akaun Facebook itu seperti 'Ana Raffali menyanyi sambil menguap tak sedap langsung', 'Tolong Ingatkan Aku? Memang aku tak nak ingat dia yang menang', 'Aku tak kisah orang lain tetapi kenapa Ana Raffali' dan 'Ana Raffali penyanyi syok sendiri suara tak sedap dan lagu entah apa-apa.'

Tapi takpelah,agaknya dah memang rezeki dia nak menang.

Gambar sekitar Majlis Harijadi Siti Nurhaliza yang ke-32

Posted: 11 Jan 2011 09:06 PM PST

Datuk Siti Nurhaliza telah pun mencecah usia 32 tahun. Paling bersejarah lagi adalah kerana tarikh lahir beliau yang unik iaitu jatuh pada 11.1.2011.

Majlis sambutan hari lahir Datuk Siti telah diadakan di JW Marriot Hotel dengan dihadiri oleh rakan-rakan artis dan media. Dan pada majlis itu juga diumumkan mengenai kempen Wajah-wajah SimplySiti.







Dr Harlina Hamil 3 bulan,bakal timang baby bulan 7

Posted: 11 Jan 2011 09:06 PM PST




Sensasi nak update few days ago tp Internet problem pulak.

Dr Harlina dan Dr Syeikh Muszaphar Syukor telah diijabkabulkan pada 10 Oktober 2010.

Jadi baby mereka nie mestila honeymoon baby kan.Sebab skrg dah berusia 3 bulan.Zaman skrg banyak yang hamil honeymoon baby,maknanya lepas je kahwin beberapa hari kemudian terus berlaku persenyawaan dan hamil.

Ada sesetengah org yang tak suka nak dpt baby awal2 ,katanya nak honeymoon dgn wife dulu setahun dua,ada yang lepas kahwin tak sabar nak dpt anak.Sebenarnye anak nie anugerah tuhan,rezeki,jadi seronok sebenarnya dapat baby dgn org yg kita cintai kan.Tapi make sure anda bersedia jugakla dari segi Financial dan mental utk menambah ahli keluarga baru.

Dr SMS nak 10 org anak katanya..memang seronok ramai anak,kalautakda masalah kewangan,tp sensasi mcm terfikir,mcm mana nak pegi berjalan naik keta kalau 10 anak..mesti kene bawak bas la kot .huhu

Elyana Mengandung 4 Minggu

Posted: 11 Jan 2011 09:04 PM PST


Tak sangka cepat masa berlalu,rasa tak lama dulu Elyana masih seorang penyanyi remaja.Sekarang bakal menjadi seorang Ibu.

Tahniah kepada Elyana dan suami yang bakal menimang cahaya pada tahun ini.Anak sulung kena la jaga betul betul kandungan,maklumlah selalunya org mudah mengalami keguguran sebab rahim belum cukup kuat.

Sekarang kandungan Elyana dah berusia 4 minggu(sebulan) maknanya lagi 8 bulan kita dptla tengok Little Elyana :P Baby Leo atau Virgo.

Fasha Mohon Maaf kepada peminat kerana Berbikini semasa Sambutan Tahun Baru

Posted: 11 Jan 2011 09:04 PM PST



Pada minggu lepas kecoh mengenai isu gambar Fasha Sandha yang memakai bikini bersama rakannya ketika bercuti di Tanjung Benua Bali pada 30 Disember 2010 yang lalu. Gambar yang menunjukkan Fasha bersama rakannya di tepi pantai, bersama haiwan itu telah menjadi sebutan di laman-laman hiburan tanah air.

Namun kali nie Fasha lebih terbuka meminta maaf atas kontroversi yang ditimbulkan,sebab selalunya Fasha akan bersikap negatif bila dikritik.

Menurut Fasha tahun nie dia akan cuba mengurangkan kontroversi sebaik mungkin.

Fasha Mohon Maaf:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS