Nuffnang

OHBULAN!

sumber :-

OHBULAN!


10 Foto Terbaru Maya Karin Di Travelog AirAsia.

Posted: 18 Nov 2011 10:34 PM PST

Rindukan Maya Karin? Ini kami paparkan 10 keping foto terbaru pelakon anggun ni yang dirakamkan ketika pelancaran Travelog AirAsia di Bangsar Village 2, Rabu lepas.

Full content generated by Get Full RSS.

Video : “Rokok & Kopiah” Arahan Mat Luthfi, Sentappp!

Posted: 18 Nov 2011 09:54 PM PST

Banyak pengajaran dalam masa 13 minit, dan sesuai untuk ditonton lapisan masyarakat.

Inilah idea terbaru dari Mat Luthfi yang sentiasa memberikan pengisian dan pengajaran dalam pelbagai video pendek arahannya. Selepas 3 hari ditayangkan di laman Youtube, jumlah penonton telah mencapai hampir 93 ribu penonton.

Antara komen-komen yang diberikan termasuklah,

"People can chance. it's just a matter of time" – faeza902, "Masa dia keluakan Quran instead of rokok. Jiwa keperempuanan aku Tersentapp . by far the best video from matlutfi .kudos!" – darkair.

Kepada anda diluar sana, tontonlah video ini dan fahamkan maksud-maksud yang tersirat agar tidak terpesong dari pengisiannya. Enjoice.

Full content generated by Get Full RSS.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

borak kosong

sumber :-

borak kosong


Gila..Cikgu gunakan komputer sekolah untuk kendalikan situs pornonya

Posted: 18 Nov 2011 09:00 PM PST

STOCKTON, KOMPAS.com — Adalah hal lumrah jika seorang guru memiliki pekerjaan sampingan selain mengajar. Namun, lain ceritanya jika guru punya pekerjaan lain sebagai operator situs porno.

Itulah yang dialami oleh Heidi Kaeslin (35), seorang guru pendidikan khusus di Lincoln High School, Stockton, California, Amerika Syarikat. Bekas pelatih bolasepak wanita itu diduga bekerja sama dengan bekas polis dalam menjalankan sebuah situs porno.

Kes ini terungkap setelah suami Kaeslin yang curiga terhadap adanya sejumlah nama domain situs yang didaftarkan dengan alamat rumah mereka. Salah satu situs tersebut menggunakan nama domain yang dicurigai berisi pornografi para guru. Maka dari itu, dia melaporkan ke sekolah tempat isterinya bekerja.

Setelah diselidiki, ternyata diketahui bahawa Kaeslin menggunakan laptop di sekolahnya untuk mengoperasikan situs panas tersebut. Seorang pakar komputer dilibatkan langsung untuk memeriksa isi laptop Apple yang dipakai oleh Kaeslin. Pengelola sekolah kemudian memberikan cuti sementara kepada Kaeslin sampai penyiasatan terhadap situs itu selesai.

Rakan Kaeslin, Richard Fields, mengaku bahawa dia memang mengembangkan sejumlah situs, termasuk situs porno yang dikelola oleh Kaeslin. Namun, Fields menyebutkan bahawa keterlibatan Kaeslin di situs itu dibatasi. Fields juga menyebutkan bahawa situs itu telah ditutup.

Surat Khabar Stockton Record melaporkan bahawa Fields dan Kaesling seperti dua orang yang menjalin hubungan mesra. Kaeslin sudah bekerja sebagai guru di sekolah itu sejak 2002, sementara Fields pencen dari polis pada Mei 2011, lalu bekerja di sekolah yang sama dengan Kaeslin.

Dewan sekolah akan mengadakan pertemuan pada bulan depan untuk menentukan apakah mereka akan tetap mempertahankan Kaeslin atau memecatnya.

Sumber : Daily Mail

Wow.! Samsung Lancarkan Komputer Tablet 40 Inci

Posted: 18 Nov 2011 08:00 PM PST

Teknologi multi-touch yang dirintis Apple dengan iPhonenya sekarang dapat ditemukan dimana saja pada dunia modern ini. Namun raksasa teknologi Korea Selatan, Samsung, rupanya akan membawa teknologi tersebut pada tingkat yang paling baru.


Generasi terbaru ini, membuat permukaan layar sentuh 40-inci ini boleh merasakan 50 sentuhan sekaligus. Bahkan layar ini juga bisa merasakan pena, pointer atau apa pun yang diletakkan diatasnya. Dimana layar pada iPhone hanya dapat merasakan jari-jari.

Layar Full HD dari SUR40 ini memiliki PC Windows berkekuatan tinggi yang dibangun hanya setebal empat inci. Dan saat ii telah dapat dipesan dengan harga 7499 poundsterling .

Cara kerja layar ini dengan menyinarkan cahaya melalui layar, yang dipantulkan kembali ke lapisan sensor di belakang layar. Inilah yang membuat layar dapat mendeteksi objek apapun yang berada di atas meja, yang membungkam teknologi touchscreen lainnya yang mempunyai keterbatasan dalam mendeteksi objek.


Menurut mail online, tablet ini dilengkapi dengan aplikasi yang memungkinkan anak-anak untuk melukis atau menggambar langsung pada layar, bahkan untuk mengedit foto dan mengupload langsung ke Facebook.

Kesal Ibunya Hisap Ganja, Remaja 11 Tanun Lapor ke Polis

Posted: 18 Nov 2011 07:00 PM PST

Pasangan Heidi dan Mark Siebenaler

MINNESOTA - Remaja berusia 11 tahun melaporkan Ibunya sendiri ke pihak polisi kerana tidak tahan dengan kebiasaan Ibunya yang menghisap ganja. Polis pun menyelongkar rumah remaja itu, dan menemukan ganja yang sepertinya siap diedarkan.

Keberanian remaja ini tentunya menjadi bantuan besar bagi polis. Pihak Polis Dakota, Minnesota, mengatakan remaja itu mengaku tidak tahan dengan bau ganja di rumahnya.

Tak tahan dengan sikap ibunya, remaja berusia 11 tahun itu pun mengambil foto Ibunya yang sedang menghisap ganja. Foto itu kemudian dikirim kepada polis dan tidak lama kemudian petugas datang ke rumahnya untuk melakukan penangkapan.

Polis melakukan penangkapan atas Heidi Christine Siebenaler, yang selama ini bekerja sebagai pengawal tahanan yang menerima pembebasan bersyarat. Polis pun menemukan ganja seberat 3,62 kilogram di dalam rumah perempuan berusia 40 tahun tersebut.

Selain Heidi, polis pun melakukan penangkapan terhadap suaminya Mark Siebenaler dan mendakwanya dengan tuduhan hendak menjual ganja tersebut. Tetapi Mark membela diri bahawa ganja itu dimilikinya untuk kepentingan medik kerana dirinya mengalami cedera otak sekira 20 tahun lalu.

Mark sendiri mengaku, bahwa Heidi tidak mengetahui keberadaan ganja itu dan selalu menjauhkannya dari anak-anak. Bahkan Heidi membantah tuduhan dari putranya sendiri.

"Anak saya tidak tahan bau dari ganja dan terpaksa keluar rumah untuk menghirup udara segar. Hal itu tidak benar, saya tidak pernah menghisapnya. Ganja membuat saya sakit," ucap Heidi seperti dikutip The Star Tribune, Jumat (18/11/2011).

Tetapi remaja tersebut mengaku kepada polisi bahwa rumahnya selalu dipenuhi asap ganja.
(faj)

Rindu, Kim Ubah Ayahnya Jadi Tasbih

Posted: 18 Nov 2011 06:00 PM PST

SEOUL - Kim Il Nam selalu merasakan kesedihan yang luar biasa ketika ayahnya meninggal dunia 27 tahun yang lalu. Dirinya pun menggali kuburan ayahnya dan menjadikan tulang belulang ayahnya menjadi tasbih.

Pria ini menggali kuburan ayahnya dan mengkremasi tulang belulang ayahnya. Setelah tulang-tulang itu menjadi abu, Kim pun merubahnya menjadi tasbih yang tampak seperti mutiara.

"Bila saya melihat tasbih ini, saya mengingat ayah saya. Saya selalu mengingat masa-masa bahagia bersamanya," ujar pria berusia 69 tahun yang berambut kelabu, seperti dikutip Associated Press, Kamis (17/11/2011).

"Saat saya masih kecil, saya sering tertidur dalam pelukannya," ujarnya sambil menangis dan menatap tasbih berwarna biru kehijauan tersebut.

Beberapa dekad yang lalu, enam dari 10 orang warga Korea Selatan yang meninggal dunia dikubur, sesuai dengan tradisi Kong Hu Chu. Namun, ada desakan dari Barat yang mendorong para warga Korsel agar melakukan kremasi (pembakaran jenazah) untuk menjimatkan lahan kubur.

Sekira 500 orang bahkan dikhabarkan sudah merubah abu yang berasal dari jenazah kerabatnya menjadi tasbih Budha di Icheon. Pembuatan tasbih dari abu mayat ini pun semakin mengalami kemajuan.

"Tasbih yang kami buat bersih, tasbih itu tidak akan jamuran dan bau," ujar CEO dari perusahaan pembuat tasbih, Bae Jae Jul.

Bae menggunakan temperatur tinggi untuk mengkristalkan abu mayat dan sekira 90 menit, abu mayat itu akan berubah menjadi tasbih. Warna tasbih itu umumnya biru kehijauan atau merah muda. Terkadang menjadi ungu atau bahkan hitam.

Bisnis pembuatan tasbih dari abu mayat ini sempat dilancarkan di Amerika Syarikat, Eropah, dan Jepun, namun bisnis ini tidak sukses kerana warga setempat lebih memilih untuk menguburkan jasad orang yang sudah meninggal dunia.

Kim pun berniat untuk menjadikan abu dari jenazah ibunya menjadi tasbih pada 2012 nanti.

"Saya juga memiliki seorang puteri dan saya ingin dirinya menjadikan saya tasbih ketika saya sudah tiada nanti," ujar Kim.(rhs)

Lelaki jumpa bangkai burung dalam salad yang dibeli di Tesco

Posted: 18 Nov 2011 05:00 PM PST


SOMERSET - Seorang lelaki di Somerset, Inggris menemukan burung mati di dalam salad yang dibeli keluarganya dari supermarket. Salad itu rencananya akan menjadi sajian pencuci mulut setelah makan malam.

Paul Streeter mengatakan, kekasihnya langsung terkejut setelah menemukan burung mati di saladnya. Salad itu dibeli di Supermarket Tesco's Burnham.

"Saya hampir tak mempercayai ini, ini sangat menjijikkan, kekasih saya hampir memakannya," ujar Paul, seperti dikutip BBC, Jumaat (18/11/2011).

Paul dan keluarganya membeli salad itu untuk dijadikan pizza yang nantinya akan menjadi santapan bagi kekasihnya dan anak-anaknya. Paul menempatkan salad itu di mangkuk dan kekasihnya pun melihat adanya burung mati di salad itu.

Burung mati itu sudah berbau busuk dan berbentuk tulang-belulang. Saat ini pihak supermarket sedang mengadakan sebuah penyelidikan terhadap kes ini.

"Kami akan mengurus masalah ini dengan serius dan kami pun merasa sangat kecewa dengan adanya insiden ini. Kami sudah menghubungi pelanggan kami dan meminta maaf," ujar juru cakap Tesco.(rhs)(http://international.okezone.com)

bk-nasib baik bukan Tesco kat sini.....

Alami Sindrom Aneh, Gadis Inggris Tertidur 6 Bulan

Posted: 18 Nov 2011 04:00 PM PST

LONDON, RIMANEWS – Setelah melihat keadaan seorang gadis bernama Bethany-Rose Goodier mungkin fikiran anda akan tertuju pada kisah dongeng "Sleeping Beauty".

Kisah fiksi yang ceritanya dibuat oleh Brother Grimm itu berupa dongeng anak-anak yang berkisah tentang seorang puteri cantik yang tertidur selama 100 tahun kerana sumpahan.

Seperti diwartakan oleh mirror.co.uk , Beth tidaklah terkena kutukan meski mengalami pengalaman yang sama dengan kisah itu.

Gadis berusia 17 tahun itu yang berasal dari Stockport , Greater Manchester, Inggris dilaporkan mengalami sindrom langka yang memungkinkan ia tidur selama enam bulan non stop.

Pada saat itu, pada 4 November 2010, ketika ia merasakan sebuah rasa mengantuk yang luar biasa. Ia tertidur sepanjang hari.

Ia tidak bangun pada keesokan harinya, hingga enam bulan lamanya. "Hal terakhir yang saya ingat adalah saya berbaring di kerusi malas dan ibu saya berteriak bahawa saya tidur terlalu lama," ujarnya.

Ia melewatkan hari ulang tahun ke 17- nya, Natal, Tahun Baru, dua liburan sekolah dan sejumlah kelas pelajaran.

Dengan sabar, orang tuanya membawanya ke bilik mandi secara rutin. Orang tuanya juga berupaya untuk memberinya makan, sehingga ia tak menderita sakit. Hanya saja, Beth tak pernah menyedarinya ketika ia bangun.

Setiap kali ia bangun dari tidur panjangnya, apa yang dirasakan Beth hanyalah rasa lapar yang luar biasa. Meski ia makan sambil tidur, ia selalu terlihat lapar setiap kali ia bangun. Ia meminta makanan favoritnya seperti Pizza, makanan cepat saji lainnya, dan keripik.

Beth menderita sebuah keadaan yang langka yang disebut Kleine Levin Syndrome atau KLS. Gangguan itu secara umum dikenal sebagai sindrom puteri tidur dan hanya berakibat pada 1000 orang yang ada di dunia.

Dengan keadaan itu, Beth boleh tertidur 22 jam dalam sehari. Faktanya, dua jam selama terbangun, ia tampak kesulitan memproses informasi atau memahami apa yang terjadi disekitarnya

Jambatan yang paling cool di dunia

Posted: 18 Nov 2011 10:01 AM PST









Aksi budak tak senonoh,siap yang harus dipersalahkan?

Posted: 18 Nov 2011 09:47 AM PST

Tengoklah gelagat anak-anak kecil sekarang ni. Entah tau entah tidak aksi apa yang sedang mereka buat tu. Entah dari mana budak-budak ni belajar aksi yang tak sepatutnya digayakan pada usia yang terlalu muda macam mereka ni.

Kebarangkalian gaya yang ditiru mungkin dari video lucah yang mereka jumpa dalam bilik emak bapaknya atau terus dari emak bapak yang terlupa tutup pintu masa bercinta.





sumber : bestoneoffour

Tak perasan..upload gambar anak di twitter,berlatarbelakangkan gambar isteri tak pakai bra (Tori Spelling)

Posted: 18 Nov 2011 08:30 AM PST

Tori Spelling's husband Dean McDermott is very good at tweeting... This guy meant to post a picture of their son on Twitter yesterday, but apparently did not realize that his wife's big puffy nipples and giant areola were in the background. The focus of the picture was not Tori's naked breasts, but actually a picture of their oldest son Liam. It wasn't until McDermott started getting messages about his latest Twitter picture that he realized his mistake. So Tori Spelling's topless picture is forever on the Internet thanks to her husband. Now I don't know what you say or give to your wife after you upload a photo of her tits and shared it with the world. But Tori Spelling love getting attention so she must be liking the publicity from this accident. Interestingly enough, the image with the boobs shot was removed from their Twitter page but it was already too late. LOL! Click on pictures to enlarge.



Blogger Indonesia Dituntut Oleh Facebook Kerana Themes Blognya Yang mirip tampilan facebook.

Posted: 18 Nov 2011 07:00 AM PST

Themes Yang mirip tampilan facebook.

Seorang blogger Indonesia yang bernama Ainun Nazieb menghadapi masalah dengan raksasa penguasa jejaring sosial Facebook. Perusahaan tersebut melayangkan surat tuntutan terhadap Nazieb.

Apa masalahnya?
Surat tuntutan ini bermula ketika Nazieb membuat blog peribadi yang beralamat di nazieb.com dan membuat tema blog bernama 'Smells Like Facebook' yang mirip dengan tampilan Facebook versi pertama.
Berawal dari untuk membuat tema blog peribadi yang mirip tampilan Facebook, akhirnya ada beberapa teman yang meminta dia menyediakannya sebagai tema yang boleh dipakai oleh orang banyak kerana dinilai menarik.

"Jujur saya tidak berniat mencari keuntungan, kerana saat itu saya hanya berniat share saja," tutur Nazieb, ketika dihubungi okezone, Khamis (17/11/2011).

Tema blog tersebut memang sudah distop untuk dimuat dari blog peribadinya, namun peredarannya belum tentu berhenti. Orang lain masih mungkin boleh melakukan share melalui blog mereka.



Upaya yang sedang dilakukan Nazeib saat ini ialah berbincang dengan kuasa hukumnya yang disediakan oleh pimpinan perusahaan di mana dia bekerja sekarang. Bersama kuasa hukumnya dia akan memenuhi panggilan pihak Facebook Indonesia pada hari Isnin, 21 November atau Rabu, 23 November 2011untuk mengetahui apa yang sebenarnya dituntut pihak Facebook.

Apa yang dilakukan Ainun Nazieb memang lebih dari sebuah kreatifiviti biasa. Memanfaatkan ilmu untuk sebuah karya memang sangat diharapkan ada di setiap individu generasi penerus bangsa, namun sebaiknya memperhatikan juga karya orang lain. Jangan sampai menimbulkan masalah yang lebih besar kerana masalah hak cipta.

Kiranya kejadian ini menjadi pelajaran bagi kita yang bergelut di dunia digital, khususnya sebagai blogger atau web desainer / developer. Karya orang wajib untuk dihargai. Kebiasaan buruk yang sering dilakukan beberapa blogger adalah menghapus credit / copyrigth yang biasanya terletak di footer setiap template.

Cerita Gila Tentang Tattoo

Posted: 18 Nov 2011 06:00 AM PST

1.Lelaki yang mentato penisnya untuk mendapatkan mobil
10 Cerita Gila Tentang Tattoo
Andreas Mueller memenangkan kereta Mini Cooper berwarna silver dengan melakukan aksi gila pada kontes acara radio dengan mentato penisnya yang bertuliskan "MINI". Para pendengar radio mendengar jeritan Mueller pada saat alat vital-nya ditato yang juga disaksikan seorang pembawa acara wanita. "Begitu saya sudah memenangkan kereta itu, maka ini tidak akan menjadi masalah lagi", kata Mueller.



2. Seorang ibu yang mentato dirinya dengan abu anaknya

10 Cerita Gila Tentang Tattoo
Seorang ibu, Kim yang berduka akan selalu membawa bahagian dari putranya yang telah meninggal dengan mentato dirinya dengan abu jasad putranya tersebut. Ibu tersebut ditato dengan mencampurkan tinta dan abu putranya, Llyoid Evans yang meninggal dunia 3 tahun lalu akibat narkoba. Tato yang dibuat untuk mengenang putranya itu digambar oleh suaminya, David yang juga seorang pengusaha tato. Kim juga berharap agar mereka juga boleh menyoroti tentang bahaya narkoba.



3. Seorang suami yang mentato dirinya hanya untuk mengungkapkan bahawa isterinya berselingkuh

10 Cerita Gila Tentang Tattoo
Mentato gambar isteri dan anak-anak mungkin sangat jarang dilakukan oleh orang, tapi itu juga boleh menjadi ungkapan komitmen terhadap isteri. Namun sayangnya bagi sang suami, Alan Jenkins, isterinya tidak terlalu mempedulikan hal tersebut. Sementara Alan melakukan proses tato senilai $1500, isterinya malah berselingkuh dengan lelaki yang 10 tahun lebih muda di tempat kerja. Tapi walaupun Alan mengetahui perselingkuhan isterinya tersebut, dia tetap memutuskan untuk tidak menghapus gambar isterinya dari tato di punggungnya. Isterinya, Lisa berusaha membela dirinya dengan mengatakan bahawa dia tidak pernah bermaksud untuk berselingkuh, dan juga tidak menginginkan suaminya membuat tato dirinya pada awalnya.

4. Seorang lelaki yang mentato badannya dengan iklan perusahaan

10 Cerita Gila Tentang Tattoo

Billi Gibby akan mendapatkan rekod Guinnes World kerana memiliki tato iklan perusahaan terbanyak di badannya. Dia mensponsori karier tinjunya dengan cara ini agar dia boleh mendapatkan wang. Belakangan lelaki itu secara rasmi mengganti namanya menjadi Hostgator Dotcom sebagai bahagian dari promosi website perusahaan hostgator.com. Hingga saat ini, Billy sudah memiliki 26 tato perusahaan, termasuk Liberty Tax Service, Host Gator, Grown Up Geek, dan Cam4.



5. Rumah bordil yang menawarkan masuk percuma seumur hidup pada lelaki untuk tato

10 Cerita Gila Tentang Tattoo

Sebuah tempat pelacuran terbesar di Eropa kebanjiran peminat setelah menawarkan masuk gratis seumur hidup bagi pelanggan yang memiliki tato tempat pelacuran tersebut di lengan mereka. Manajer rumah bordil itu tidak menyangka sebelumnya bahwa akan banyak peminatnya. Lebih dari 40 orang datang untuk ditato di lengannya, sehingga artis tato bordil bekerja ektra untuk memenuhi permintaan.




Polis beri bir percuma untuk tangkap pencuri

Posted: 18 Nov 2011 05:00 AM PST

Pihak Polis Derbyshire menemukan cara atau taktik baru untuk membantu mereka mencari dan menangkap 19 orang penjahat yang dicari-cari atau buruan (atas tuduhan perompakan, pelecehan seksual dan juga kejahatan-kejahatan yang tak terpecahkan).

Polis yang menyamar, ke 19 buruan itu dikirimi surat yang meminta mereka untuk menelefon sebuah perusahaan marketing jika mereka ingin mendapatkan satu crack bir percuma.

Seperti yang dilansir dari situs Dailymail para penjahat itu diminta untuk memberikan nama dan juga alamat untuk boleh dikirimkan bir tersebut.

Dan kerana para penjahat itu tertarik mereka pun menelefon nombor yang tercetak di surat tersebut dimana nombor itu terhubung dengan para petugas yang berbase di pos polis Chesterfield.

Para petugas pun menyusun hari dan waktu untuk menghantarkan bir itu dimana mereka kemudian pergi ke rumah-rumah mereka di berbagai lokasi seperti Chesterfield, Staveley, Alfreton, Sheffield, dan Nottingham dan menahan mereka.

Graham McLaughlin, Ketua Polis yang memimpin operasi itu, Operation Rocky, mengatakan," Para tersangka ini adalah orang-orang yang telah sukses menghindari penahanan beberapa kali jadi kami harus menggunakan taktik yang berbeza untuk menemukan mereka."

"Taktik ini bernilai sangat efektif kerana taktik ini boleh saja memerlukan waktu dan wang yang banyak untuk mencari orang-orang ini.

Kami menggunakan berbagai metode untuk menahan para tersangka yang melakukan tindakan kriminal dan kami bakal terus menggunakan taktik-taktik baru jika diperlukan," ujar sang Inspektur lagi

Studio Filem Porno Ancam Saman HTC kerana Vivid

Posted: 18 Nov 2011 04:00 AM PST


Vivid Entertainment, sebuah studio filem porno yang menyebut mereka sebagai "pemimpin dalam dunia hiburan dewasa," telah mengeluarkan surat untuk peringatan kepada HTC, dan meminta raksasa telefon pintar dari Taiwan tersebut berhenti menggunakan panggilan "Vivid" pada smartphone terbaru mereka.

Vivid Entertainment telah mengancam untuk mengajukan saman terhadap HTC jika perusahaan itu tidak juga mengganti nama telefonnya sampai Isnin (21/11) depan.

"Kami sementara meninjau keluhan itu dan tidak belum boleh memberikan komen lebih lanjut sampai masalah ini diselesaikan," tutur HTC kepada Verge yang dikutip bgr.com.

Manusia Punya Hair Extensions, Burung Punya Feather Extensions [Video]

Posted: 18 Nov 2011 03:00 AM PST

Trend hair ekstensions ternyata sudah menjangkiti kaum unggas

Kerana fanatik sangat wanita 50 tahun ini tato badan dengan Twilight

Posted: 18 Nov 2011 02:00 AM PST

Seorang penggemar berat Twilight menunjukkan kecintaannya terhadap serial Vampire tersebut ke tingkat yang lebih 'permanen' dengan mentato badannya dengan karakter filem yang amat populer di kalangan remaja tersebut.

Cathy Ward, dari Reading, Berkshire, Inggris, menghabiskan wang sekitar 4.000 poundsterling untuk mendapatkan tato karakter Twilight di sekujur badannya, kerana begitu mencinta siri vampire itu.

Bahkan,pekerja pasaraya ini berhasil mewujudkan mimpinya ketika ia berhasil mendapatkan tandatangan Heartthrob Robert Pattinson (karakter Edward Cullen pada Twilight) di lengannya.

Wanita berusia 50 tahun ini menghabiskan 46 jam yang menyakitkan saat ia mentato belakang badan dan lengannya.

Itu adalah mimpi yang menjadi kenyataan. Robert menandatangani lengan saya dan saya akan membuatnya menjadi permanen dengan meminta juru tato menelusuri bekas tanda tangannya." tutur Cathy yang dikutip mail online.

Pelik..Cyber Cafe pun guna khidmat penari striptease untuk laris perniagaan

Posted: 18 Nov 2011 01:00 AM PST

Macam-macam cara nak lariskan perniagaan
tapi kenapa asyik gunakan wanita sebagai umpan.....




(Video+pic)..Lelaki yang digoda wanita dengan punggungnya

Posted: 18 Nov 2011 12:00 AM PST









Rasa-rasa masih adakah lelaki yang masih tahan dengan godaan sebegini....????

Betul-betul tersembul puting payud**a kakak ni

Posted: 17 Nov 2011 11:00 PM PST

macam-macam

Tekan(open) Untuk Lihat Gambar Sepenuhnya:





macamni punya fesyen baju pun ada...pelik dan semakin pelik dunia hari ini



Video Kanak-kanak Dengan Ekspresi ‘Chucky’ ini Jadi Hit Internet

Posted: 17 Nov 2011 10:00 PM PST

Sebuah video kanak-kanak menakutkan, yang memiliki kemiripan dengan boneka pembunuh dari filem horor 'Chucky', dimana ia terkekeh-kekeh seperti sang maniak pembunuh berantai, telah menjadi hit di internet.

Dalam video yang dirakam oleh orangtuanya, kank-kanak ini menunjukan cara yang mengerikan dalam bersenang-senang saat menghancurkan kereta mainan miliknya.



Ketika dia menjatuhkan kereta mainannya dari atas meja, sang bayi dengan mata kecilnya menyala tertawa dengan mimik wajah menakutkan seperti boneka pembunuh Chucky.

Menurut mail online, kedua orangtuaya diperkirakan tinggal di Oslo, Norway, tetapi menjaga identitas putri mereka tetap tersembunyi.

Setelah klip pendek ini diposting online, video ini menjadi hit dengan lebih dari 200.000 ribu tayangan di You Tube hanya dalam waktu sehari.

Bahkan sang ayah yang bangga menulis di channel You Tube mereka. "belum 12 jam sejak saya upload. Aku tidak mengharapkan reaksi semacam ini!. Aku akan menyampaikan salam Anda pada puteriku, meskipun aku berharap ini semua bahagian dari rencananya … '

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS