Nuffnang

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Beyonce Mengandung anak Sulung,Takut Jadi Gemuk

Posted: 06 Dec 2011 06:08 PM PST






Dipetik daripada Daily Mail, isteri kepada Jay-Z ini berkata dalam satu temubual bersama Katie Couric dalam program televisyen 20/20 terbitan ABC baru-baru ini, dia sangat berhati-hati dengan pengambilan makanan dan diet dalam usaha untuk mengelak daripada menambah berat badan.

"Saya benar-benar mengambil berat tentang makanan. Saya berusaha agar tidak hilang kawalan. Saya pernah bertemu dengan wanita yang sukar menurunkan berat badan mereka selepas bersalin," katanya kepada Couric.

Pada masa yang sama, Beyonce memberitahu dia akan berehat buat sementara waktu untuk persediaan kelahiran anak mereka dan menjaganya.

"Ia sangat mengujakan. Saya tidak kisah kerana saya sedang bergembira. Walaupun rasa gugup, saya yakin mampu mengatasinya seperti ibu saya sewaktu dia melahirkan saya. Saya sudah bersedia untuk meneruskan fasa baru bersama anak dan suami saya," akhirinya.





Video Cerite hot gilew: Ada Dara ? Lu kolot..

Posted: 06 Dec 2011 06:02 PM PST



haha,sensasi rasa lawak jugak cara percakapan awek yang bercerita dalam Video nie..sebab cara lu ala-ala gengster dowh...mcm hip hop pun ader..hehe

Ada Dara Lu Kolot?sebenarnya kalau ada dara, lu lebih bermaruah ,pandai jaga diri,..patutnya dara haruz lah di simpan sehingga ke malam pertama bersama suami kan..

Ape kejadah dow ada dara lu kolot..(tiru sket ayat awek yg bercerita nie)..

Sensasi pun belum habis tgk video nie..jom layan..

P/s: baru tengok part-part nak last...???? Tetiba je cakap pasal Dettol..haha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

borak kosong

sumber :-

borak kosong


Lawak..Pelajar digantung sekolah panggil gurunya 'cute'

Posted: 06 Dec 2011 09:00 PM PST


TRIBUNNEWS.COM, GASTONIA - Hanya kerana memanggil gurunya dengan sebutan cantik @ cute, Emanyea pelajar berusia sembilan tahun dari Gastonia, North Carolina, Amerika Syarikat, digantung dari sekolahnya.

Menurut Chiquita Lockett ibu dari Emanyea, pihak Sekolah Brookside, menngantung anaknya, kerana pihak sekolah menilai apa yang diperbuat oleh Emanyea merupakan bentuk dari pelecehan seksual. Anaknya kini sudah dua hari berada di rumah.

Chiquita menyebut kes tersebut berawal saat Emanyea tengah mengikuti proses belajar mengajar di dalam kelas. Emenyea pun berbisik kepada kawannya, dan mengatakan bahwa guru pengganti yang menggajarnya tersebut berwajah cantik. Tak disangka bisikan Emanyea itu terdengar guru.

"Ini kan tidak seperti ia menghampiri wanita tersebut dan cuba untuk menyentuhnya dengan cara seksual, jadi mengapa ia digantung selama dua hari?" seru Chiquita, seperti dikutip dari WSOCTV.com.

Seorang Juru Cakap Distrik North Carolina, mengatakan ia sudah mengetahui insiden penggantungan Emanyea dari sekolahnya. Namun ia tidak mengetahui detail kesnya, namun sepengetahuannya Emanyea digantung kerana perilaku tidak pantas setelah membuat pernyataan-pernyataan yang tidak pantas sebagai seorang murid.

Seperti Ariel, Luna Maya dan Cut Tari, Miss Korea Pun Kena Skandal Video Seks

Posted: 06 Dec 2011 08:00 PM PST

Ternyata skandal video porno seks yang pernah menimpa Cut Tari, Ariel dan Luna Maya terjadi juga di Korea Selatan. Skandal video seks tengah menggoncang dunia hiburan Korea Selatan. Ke ini melibatkan tiga orang, yakni seorang selebriti wanita A, penyebar video C, dan lelaki dalam video itu yang disebut dengan B. Pihak berkuasa belum mengkonfirmasikan identiti ketiganya, tapi dari rumor yang beredar, salah satunya adalah Han Sung-joo, Miss Korea 1994 dan bekas pembaca berita stasiun SBS.

Han Sung-joo Miss Korea yang dihebohkan terlibat skandal video porno , mirip kes yang pernah menimpa Ariel, Cut Tari dan Luna Maya di Indonesia

Skandal seks ini disebarkan C yang langsung dengan cepat menyebar dan menghebohkan jagat hiburan Negeri Ginseng itu. Meskipun belum dikonfirmkan kebenarannya, wajah pelakon wanita dalam video itu amat mirip dengan bekas ratu kecantikan tersebut. Para netizen menduga pemeran wanitanya adalah Han lantaran hanya dia yang terdeskripsi paling serupa dari wajah dan tubuh dalam video seks itu.

Adapun mengenai seseorang berinisial C yang dianggap sebagai pembocor video itu memposting di blognya hari ini, Selasa, 6 Disember. "Image yang Anda lihat dari A di televisyen itu benar-benar dipalsukan."

B, yang dituduh bekas kekasih selebriti itu, juga mengatakan kebenciannya atas karakter selebritas yang dimaksud. Ia mengikuti cara C, B lalu membagi video yang sama di blognya sebaik ia membagi foto pasport A dan catatan rakam mediknya. Para netizen menyebutkan, "Dari foto paspor yang dirilis B juga memastikan selebriti A yang dimaksud adalah Han Sung-joo."

B memberikan komen tajamnya mengenai selebriti itu. "Jangan tertipu dengan penampilan luarnya." Dia menambahkan tudingan yang tak kalah kejam, "Dia pernah mengencingi laptop saya sekali. Dia benar-benar mahu menang sendiri, arogan, dan paling suka menjadi pusat perhatian. Setelah berhubungan dengannya, saya faham bagaimana narsisnya dan bermuka duanya orang ini."

Kemungkinan tindakan legal yang akan dilakuan A terhadap dirinya, B menyatakan, "Gugatan dia kepada saya tidak akan mengubah masa lalu. Jika saya hanya memfitnah karakter dia untuk batas tertentu, saya tidak akan pernah memulainya. Jika memang diperlukan, saya akan senang pergi ke pengadilan."

B juga merespons tudingan publik bahawa dia melakukan pelanggaran wilayah peribadi. "Saya hanya cua menceritakan cerita ketidakberuntungan saya. Semua yang saya katakan 100 peratus benar. Apa yang disebut melanggar wilayah peribadi. Saya akan menyatakan lagi, perempuan di dalam video itu adalah benar orang dalam televisyen, selebriti A."

Sementara itu dikhabarkan selebriti A sudah meminta seorang peguam untuk melaporkan ke Sungdong Police Station di Seoul. Ia melaporkan diri sebagai mangsa kejahatan Internet kerana pelanggaran wilayah peribadi. (ruanghati.com)

Seorang model cedera parah kerana terkena kipas kapal terbang

Posted: 06 Dec 2011 07:00 PM PST

AUSTIN (Texas): Seorang model cedera parah kerana terkena kipas kapal terbang 2011 Aviat Husky selepas dia merempuh alat itu kerana teruja mahu melihat lampu Krismas.

Akibat kemalangan itu, Lauren Scruggs, 23, hampir putus tangan kirinya, selain luka di muka serta bahagian atas tubuh.


Dia kini dilaporkan dalam keadaan stabil selepas menjalani pembedahan, tetapi doktor terpaksa memotong tangan kirinya.


Lauren - banyak menulis mengenai fesyen dalam blog dan mengedit majalah dalam talian di Texas - terkena kipas berkenaan sejurus selepas keluar dari pesawat.


Dia tiba di Lapangan Terbang Aero di McKinney untuk melihat sambutan Krismas di situ.


Menurut rakannya, sebaik saja dia keluar dari pesawat berkenaan, Lauren terus berjalan ke aras kipas.



Jurucakap keluarga mangsa berkata, satu blog dibuka khas sebagai penghormatan terhadapnya.


"Sebaik saja Lauren sedar, dia tahu bagaimana keadaannya," katanya.


Menurut jurucakap itu, adik Lauren, Brittany, menjelaskan kepadanya bahawa dia terbabit dalam kemalangan dan cedera parah.


"Nampaknya Lauren memahami apa dikatakan Brittany," katanya.


Walaupun mata kirinya berbalut, kata jurucakap itu, Lauren masih mampu membuka mata kanannya.


"Tolong berdoa supaya penglihatan mata kirinya selamat," katanya.


Lauren - terbabit dalam siri televisyen Gossip Girls di bahagian pakaian - dikejarkan ke hospital di Dallas sebaik saja kejadian berlaku. Setakat ini juruterbang itu belum dikenal pasti, tetapi dipercayai rakan Lauren yang baru membeli pesawat ringan berkenaan baru-baru ini. - DM

Sumber : myMetro


Atlet bina badan bogel serang sepasang suami isteri

Posted: 06 Dec 2011 06:00 PM PST

COLTON: Polis California berkata, seorang atlet bina badan ditahan dalam keadaan berbogel kerana menyerang sepasang suami isteri di rumah mereka, semalam, menyebabkan mangsa cedera parah.

Ruben Arzu, 22, dipercayai berada dalam keadaan separuh sedar kerana dipengaruhi steroid dan pelbagai dadah lain.


Disebabkan mempunyai badan seberat 140 kilogram, empat anggota polis dan dua senapang pegun terpaksa digunakan untuk menahan Arzu.


Jurucakap polis berkata, mereka menerima panggilan kecemasan daripada pasangan suami isteri itu beberapa minit sebelumnya.


"Mangsa mengadu ada lelaki berbogel di depan rumah mereka," katanya.


Apabila ditegur si suami yang berusia 35 tahun, katanya, Arzu menyerang mangsa sehingga mengalami trauma di kepala.



"Isteri mangsa menghubungi talian kecemasan 911 sebelum dia turut dibelasah suspek," katanya. - AP

sumber : myMetro

Wanita menyamar lelaki untuk nikah dipenjara 2 tahun

Posted: 06 Dec 2011 05:00 PM PST

JAKARTA: Seorang wanita yang menyamar sebagai lelaki dan memperdaya seorang wanita lain dengan berjanji untuk berkahwin dengannya, semalam dijatuhi hukuman penjara dua tahun.

Joni Nunas Lestari, 31, dikenakan hukuman itu oleh Mahkamah Daerah Sungginasa, Gowa, Sulawesi Selatan selepas didapati bersalah menipu Nur Aslim Velayati, 22.


Mahkamah berkenaan juga menjatuhkan hukuman penjara setahun terhadap rakan Joni, Waode Nirmalasari, 30, kerana bersubahat untuk memperdaya mangsa.


"Tertuduh dikenakan hukuman ringan kerana mereka berjanji untuk tidak lagi merahsiakan identiti mereka sebagai wanita," kata Ketua Panel Hakim, Abdul Rahman Hakim ketika menjatuhkan hukuman itu.


Nur sebelum itu memberitahu mahkamah, dia hanya mengetahui Joni adalah wanita selepas 'kekasihnya itu' menetap di rumah ibu bapanya selama sebulan, sebelum mereka dijadual melangsungkan perkahwinan pada pertengahan Oktober lalu.


"Saya mengenali Joni menerusi telefon. Kami berpacaran selama dua minggu," kata Nur.



Bagaimanapun, keluarganya mengesyaki sesuatu tidak kena pada Joni. "Dia tidak pernah menanggalkan bajunya selepas mandi. Tingkah laku dan wajahnya juga mencetuskan keraguan," kata mangsa.


Nur berkata, keluarganya terpaksa menanggung kerugian kerana sudah berbelanja untuk kenduri kahwin itu. - Agensi

sumber : myMetro

Wow, Gaun Bertabur 152 Ribu Kristal Swarovski Berharga £230.000

Posted: 06 Dec 2011 04:00 PM PST

Dengan dijahit tangan, satu per satu kristal Swarovski ditampalkan pada gaun panjang. Jumlahnya mencapai 152 ribu buah. Gaun mewah ini merupakan koleksi spesial dari Ralph & Russo.

Saat ini gaun dipamerkan di Harrods, pusat perbelanjaan mewah di Inggris, sebagai bahagian dari acara Crystal Christmas. Model gaun ini cukup klasik, kerana sang perancang terinspirasi dari gaya busana 1920an.

"Saat aku diminta untuk menciptakan gaun Swarovski, aku langsung mendapat inspirasi dari gaya 1920an. Saya ingin membuat busana yang rumit dan berkesan glamour," kata Tamara Ralph, pengarah kreatif Ralph & Russo, dikutip dari vogue.co.uk.

Dengan bertabur ribuan kristal Swarovski dan dengan proses pembuatannya yang rumit, tentu harga gaun ini sangat tinggi. Harganya mencapai £230.000.


"Ini kali pertamanya kami menggunakan sangat banyak kristal dalam sebuah gaun, totalnya mencapai 152 ribu buah! Diperlukan waktu ratusan jam untuk menyelesaikannya dan 25 pekerja untuk membuatnya. Kami sangat puas dengan hasilnya, terlihat sangat indah dalam almari kaca," kata Ralph.

Atuk-atuk digunakan untuk iklan syampoo

Posted: 06 Dec 2011 10:01 AM PST

inilah gaya atuk-atuk jika digunakan untuk iklan syampoo

Lady Gaga bikin gila lagi,tampil bogel untuk video klip terbarunya

Posted: 06 Dec 2011 09:01 AM PST

Tampil bogel dengan pamer payudara bukan hal yang aneh lagi bagi Lady Gaga. Terbukti demi video klip terbaru Lady Gaga rela tampil 'seronok'.

Seperti dikutip Dailymail, penyanyi 'Born This Way' itu rela memperlihatkan tubuh indahnya tanpa ada sehelai benang pun yang menempel untuk menutupi bahagian kewanitaannya itu demi sebuah video klip terbaru berjudul 'Marry The Night'.


Video klip dari single kelima album terbaru Lady Gaga tersebut memiliki durasi hingga 13 minit 47 detik sekaligus menjadi video klip yang pertama kali di arah oleh penyanyi hits Bad Romance itu.

Dalam video klip tersebut, Lady Gaga mempamerkan bahagian payudaranya serta bermain alat musik piano tanpa mengenakan busana sama sekali.

"Saya begitu gugup dan bersemangat untuk berbagi bahagian masa lalu saya dengan Anda. ini bahagian dari masa lalu saya dengan Anda," tulis Lady Gaga dalam akaun Twitter-nya sebelum pelancaran videonya, seperti dikutip Dailymail.

"Ada sesuatu yang sangat lucu tentang pembukaan video, meskipun itu cukup menakutkan dan gelap," lanjut Lady Gaga.

Kemban Melorot, Payudara Artis Korea Liu Yuxin Menyembul!

Posted: 06 Dec 2011 08:01 AM PST

infospesial.net - Artis Liu Yuxin seperti tak sedar jika payudaranya menyembul saat menghadiri acara model dengan kenakan gaun ketat warna krim. Seperti dalam foto tersebut terlihat jika bahagian dada dari gaun Liu Yuxin nampak agak melorot, dengan demikian tak sedar puting payudaranya nyaris terlihat, bahkan urat payudaranya yang berwarna biru juga ikut terekspos.

Saat ditanya alasan Yuxin nekat mengenakan pakaian yang sangat seksi, dia mengungkapkan kerana merasa muda, dan masih memiliki aset yang boleh dipamerkan.

"Ketika aku tua nanti, aku tentu tidak akan mengenakan pakaian seperti ini lagi. Dan sekarang adalah waktunya untuk memperlihatkan apa yang aku punya," kata Yuxin, Selasa (6/12/2011).
Bahkan melalui microblog peribadinya Yuxin mengungkapkan, buah dadanya itu memiliki warna asli merah muda. Sedangkan warna biru yang dianggap urat payudaranya tersebut diperoleh dari hasil editan foto media.

Lihat Bagaimana Seorang Seniman Membuat Lukisan Dari 3,2 Juta Titik [Video]

Posted: 06 Dec 2011 07:00 AM PST


Ingin melihat bagaimana seorang seniman melukis hanya dengan menggunakan titik (Stippling/Pointillism)?Lihat video berikut dari seniman dan desainer Miguel Endara.


sumber: Miguel Endara

Super Junior Bakal Bubar?

Posted: 06 Dec 2011 06:00 AM PST

infospesial.net -

Boyband populer Super Junior bakal bubar ? Rumor ini semakin menyebar kerana banyaknya para anggota Super Junior yang melakukan kegiatan solo.

Rumor ini beredar setelah boyband yang bernaung di bawah agensi SM Entertainment melancarkan album kelima Super Junior, Mr Simple.

Rumor ini semakin kuat kerana Heechul ke wamil, Kibum yang tidak kembali ke SuJu dan sang leader, Leeteuk ke wamil pada awal tahun 2012.

Namun dalam konsert global mereka, M Live by CJ MOA, Super Junior membantah rumor panas tersebut. Bahkan mereka meyakinkan para fans jika semua akan baik-baik saja.

Leeteuk menyatakan, "Kami tidak akan menghadapi kesulitan di dalam group, dan sebagai sebuah boyband. Semua anggota boleh merasa sangat senang dan bahagia ketika bersama. Kami selalu bersenang-senang."

"Satu-satunya masalah kami hanyalah kerana kita terlalu banyak anggota, sehingga itu membuat makanan kita sangat mahal." tambahnya dengan bergurau.

Selanjutnya ketika ditanya perihal karier mereka yang begitu sukses secara internasional dan boleh terkenal sampai Amerika dan Eropah sekalipun tidak pernah merilis lagu full dalam bahasa Inggris, Leeteuk berpendapat, "Kami mendapatkan banyak sekali sokongan dari penggemar di luar negeri. Kami berharap bolehberbagi cinta pada mereka, ketika mereka benar-benar memerlukan."

GANGGUAN TIDUR TERBARU : BOLEH KIRIM SMS

Posted: 06 Dec 2011 05:00 AM PST

Berjalan dan bercakap ketika tidur adalah gangguan tidur yang biasa bagi sebahagian orang. Namun, pernahkah Anda mengirim pesan pendek @sms ketika tidur?

Sebuah penelitian terbaru yang dilakukan di Australia melihat sebuah fenomena aneh saat orang tertidur. Tak lagi berbicara ataupun berjalan, tetapi semakin banyak orang yang mengirim pesan singkat ketika mereka tertidur.

Penyebabnya? Para ahli percaya bahawa hal ini disebabkan oleh stress dari banyaknya aktiviti yang harus dilakukan ketika terjaga.

Keadaan ini pun mengakibatkan penderita mengirim pesan teks yang tidak beraturan pada teman ataupun keluarga. Kerana sedang tertidur , mereka pun tidak menyedari telah mengirimkan pesan. Telefon pintar disebut sebagai penyebab atas keadaan ini, mengingat sulit rasanya jauh dari telefon bahkan ketika Anda tertidur.

"Kami memiliki pesakit yang mengaku telah mengirim pesan teks ke teman dan keluarga saat mereka tidur," ujar Dr David Cunnington dari Melbourne Sleep Disorder Centre in Australia, dikutip Female First.

Meski demikian, menurutnya keadaan ini masih sedikit ditemukan. Namun, ada kecenderungan untuk berkembang.

"Saat ini, sangat mudah untuk menerima email, ataupun notifikasi dari sosial media. Hal ini mengakibatkan kita sulit untuk memisahkan waktu tidur dengan waktu terjaga," paparnya.

Dr Cunnington pun menambahkan bahawa tidur dengan smartphone di samping bantal membuat Anda lebih sulit mendapatkan kualiti tidur yang baik tanpa merasa harus membalas email atau memeriksa akaun Facebook.

"Kuncinya adalah setiap orang harus menghormati waktu tidur mereka dan
berusahan untuk mematikannya pada malam hari."

sumber

‘Pogromly’, Monopoli baru dari Neo Nazi

Posted: 06 Dec 2011 04:00 AM PST

Sebuah kelompok teroris Jerman menjual permainan Monopoli versi Neo-Nazi yang dinamai 'Pogromly' untuk mendanai kegiatan terlarang mereka, menurut informasi dari pihak berkuasa.

Pogromly tidak ubahnya dengan permainan monopoli yang sering kita mainkan, namun yang membezakannya adalah beberapa fitur dalam papan permainan ini. Dimana pada titik awal start terdapat gambar Swastika, dan blok yang biasanya ditempati rel kereta api diganti dengan kamp-kamp konsentrasi, lengkap dengan gambar bendera Israel yang terbakar.

Menurut Telegraph yang dikutip Huffingtonpost, Hasil dari penjualan mainan ini untuk membiayai kegiatan ilegal dari National Socialist Underground. Kelompok ini dituduh bertanggung jawab atas kematian sembilan lelaki dan seorang polis diantara tahun 2000 dan 2007 serta kes 14 perampokan bank.

Menurut The Local, papan permainan monopoli ini dijual sekitar 78 dolar .

Menurut laporan The Herald, pihak berkuasa Jerman mengatakan bahawa mereka telah menyita beberapa set permainan ini sehubungan dengan penggeledahan terhadap operasi pembuatan bom kelompok tersebut pada bulan November lalu.

Ini agaknya sayur yang paling mahal

Posted: 06 Dec 2011 03:00 AM PST

FAKTA : WANITA BERBAJU SEKSI DI CAP MURAHAN

Posted: 06 Dec 2011 02:00 AM PST

Mata lelaki cenderung tak berkedip saat dihadapkan susuk wanita dalam balutan baju ketat, mini, atau terbuka. Mereka mudah tergoda dengan penampilan seksi wanita. Tapi, tunggu dulu. Tergoda bukan bererti mereka tertarik untuk berhubungan serius.

Kajian terbaru di Amerika Syarikat menguatkan argumen bahawa ketika lelaki melihat seorang wanita dalam balutan busana seksi, fikirannya akan berkelana ke arah seks. Lelaki akan menjadikan wanita sebagai objek hasrat, tanpa peduli dengan tingkat kecerdasannya.

Dalam kajian tersebut, sejumlahlelaki dihadapkan serangkaian gambar close up wanita yang fokus ke arah wajah. Sementara kelompok lelaki lainnya dihadapkan serangkaian gambar wanita dengan citra sensual.

Saat dihadapkan gambar-gambar wanita berbalut busana seksi, terjadi penurunan tingkat aktiviti di bahagian otak yang bertanggung jawab terhadap cara pandang tentang seseorang. Fikiran lelaki membangun kesepakatan bahawa wanita seksi cenderung tidak cerdas, ambisius, dan ramah.

Kajian serupa yang dilakukan Kurt Gray mengungkap bahawa lelaki menangkap gambaran wanita sensual sebagai seseorang yang berpengalaman soal perasaan, tapi tidak soal logika.Kajian yang dipublikasikan dalam Jurnal Psikologi Sosial dan Kepribadian ini juga mengungkap bahawa lelaki memandang wanita dengan baju sopan seabagai susuk yang kompeten, bijaksana, dan penuh logika.

Hasil kajian tersebut mungkin benar untuk beberapa lelaki. Namun, Kurt dan beberapa orang yang terlibat dalam penelitian serupa berharap bahawa temuan itu hanya merepresentasikan beberapa kelompok lelaki. Ingat pepatah: Jangan menilai seseorang dari kulitnya. [galleryunik.com]

Lelaki banggang ni tahan polis kerana pesan dadah dan ganja di Restooran Burger King

Posted: 06 Dec 2011 01:00 AM PST

DELTONA – Seorang lelaki di Florida, Amerika Syarikat (AS) terpaksa ditahan akibat ulahnya sendiri, kerana sengaja memesan dadah dan ganja di restoran cepat saji.
Petugas polis melaporkan Shawn Porter dan seorang temannya memesan dadah dan ganja, di restoran cepat saji Burger King di Deltona. Meski melakukannya hanya untuk bergurau, kelakuan mereka mengundang kecurigaan dari pegawai restoran. Demikian seperti diberitakan The Huffington Post, (5/12/2011).
Petugas cashier mencium bau ganja yang berasal dari kereta mereka dan menulis nombor plat kereta mereka dan melaporkannya kepada pihak polis.
Tak disangka, seorang petugas polis sudah menunggu di kediaman porter dan langsung menahannya. Petugas melaporkan, sebanyak 28 gram ganja ditemukan di dalam kereta.
Porter pun langsung dibawa ke penjara dan didakwa atas kes pemilikan dadah.Dirinya boleh bebas bila memberikan wang jaminan sebanyak USD1.000.

Ini dia pramugari Ryana Air yang kerja sampingannya sebagai bintang porno

Posted: 06 Dec 2011 12:00 AM PST


Seorang pramugari dari sebuah jasa penerbangan murah dan terkemuka Eropah, Ryana Air, diam-diam mempunyai pekerjaan sampingan sebagai seorang bintang porno. Edita Schindlerova (22) ternyata memuaskan penonton lewat tayangan filem porno saat tidak melayani penumpang di pesawat.

Edita tampil formal dengan seragam pramugari Ryanair (kiri) dan nampak sensual dalam pose sebagai bintang porno (kanan)

Edita mengisi tayangan situs yang hanya ditujukan bagi orang dewasa melalui peranannya sebagai "Edita Bente." Dari gambar tayangan itu, Edita tampak berhubungan seks dengan seorang lelaki misteri. Pada tampilan gambar lain, wanita dengan ukuran bra 34B ini terbaring di sebuah ranjang dengan mengenakan G-string dan membiarkan buah dadanya menyembul keluar.

Pramugari yang bekerja untuk syarikat penerbangan Ryanair di Stansted, Essex, tersebut mengakui rakan-rakan kerjanya memperlekehkan aktiviti di waktu luangnya itu. "Aku melakukan hubungan badan yang diekspos lewat tayangan internet itu dengan seorang pilot setahun lalu," demikian diakui oleh Edita yang menjadi model kalender 2009 Ryanair dengan mengenakan bikini unggu dan sepatu hak tinggi berwarna perak.


"Kami tak tahu apa yang dilakukannya di waktu luang. Tak banyak anak kapal yang menjadi bintang porno dan merangkap sebagai pramugari," jelas salah satu rakan pramugari Edita.

Sementara Ryanair tak mahu ikut campur dengan pekerjaan sampingan yang dinilai sebagai urusan peribadi Edita. "Apa yang dilakukan anak pesawat sebelum atau sesudah jam kerja adalah urusan mereka," ujar salah seorang juru bicara Ryanair.

(kompas.com)

Pelajar mati kerana beronani berpanjangan selama 12 minit

Posted: 05 Dec 2011 11:00 PM PST

BRAZIL - Satu kes yang jarang berlaku yang pelik menyebabkan kematian pelajar BiancaBorges Bezerra, 21, dari Belém (Brazil), kerana beronani berpanjangan selama 12 minit, dan akhirnya mati.Wanita muda yang mempunyai hubungan dengan teman wanita dari kolej.

Hospital yang menerima Bianca mengesahkan bahawa orgasma 12 minit yangberterusan adalah punca kematian.


Tekan Spoiler Untuk Mengetahui Kisah Sebenar:




A rare case resulted in death of student Bianca Borges Bezerra, 21, of Bethlehem (PA), which went into a trance, having a prolonged orgasm for 12 minutes, and ended up on death. The young man was having an "oral relationship" with a friend from college. The hospital confirmed that he received Bianca orgasm continuously for 12 minutes was the cause of death. "She held the mattress with strong nails enfincadas, opened his mouth in the form of" O ", and the pupils of the eyes were spinning around in circles as if they were released into her eyes, "said the friend who was present during the tragedy. The friend also said that, became suspicious when, at 10 minutes, Bianca continued in the same position, eyes rolling, and with the mouth open screaming loudly. "At twelve minutes she went out, and I ran behind an ambulance," said the friend. At the request of the family, the police will investigate. The delegate said, speaking with the reporting of G17, the friend of the victim may account for murder without intent to kill, it is recognized through awards, she was responsible to make her friend feel orgasm for 12 minutes without stopping .
source


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blog Selebriti TV

sumber :-

Blog Selebriti TV


Sepah Juara Maharaja Lawak 2011

Posted: 24 Jun 2011 10:26 AM PDT

Kumpulan Sepah sah sebagai Juara Maharaja Lawak yang pertama.

sepah juara maharaja lawak

Tahniah kami ucapkan buat Jep, Shuib dan Mamat. Selaku juara mereka mendapat wang tunai RM350,000 beserta piala.

Memang malam gelanggang akhir Maharaja Lawak semalam berpihak kepada sepah. Tema bebas pada persembahan pertama Sepah memang buat kami pecah perut, mengalahkan Jozan dan lain-lain peserta. Begitu juga dengan pusingan ke-2, pengisian lawak yang dibawa oleh sepah sangat konsisten. Walaupun Jambu, Jozan dan Nabil menunjukkan peningkatan pada pusingan ke-2 dengan tema Musikal tetapi ianya sudah agak terlambat sebab pengundi-pengundi sudah dibayangi persembahan pertama Sepah yang dianggap OMG!

sepah juara maharaja lawak

Tahniah sekali lagi kami ucapkan buat Kumpulan Sepah. Kamu sememangnya sudah banyak berubah, daripada lawak double meaning masa raja lawak dulu kepada lawak yang matang dan membawa mesej yang baik.

Jumpa lagi Maharaja Lawak.

Mana yang belum menyaksikan video persembahan mereka boleh tengok dibawah ini :-

















credit video www.GuaTv.com

Blog Widget by LinkWithin

Sponsor Setia Blog Selebriti.tv :


Full content generated by Get Full RSS.

Video Cinta Melody OST – Aishiteru – Zivilia Band Dengan Lirik (Karaoke)

Posted: 05 Jun 2011 07:22 PM PDT

Siapa yang layan Sinetron Cinta Melody boleh la layan Video OST dengan lirik ni.

Cinta Melody OST Lirik Karaoke

Cinta Melody OST – Aishiteru by Zivilia Band – Karaoke
Sinetron Cinta Melody Randy Pangalila Chelsea Olivia

Lirik Lagu Aishiteru :-
menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat kuharus bersabar dan terus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus
Menunggu sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh di sana

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasa kan a… a… ku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetian ini
Pada ketulusan ai… ai… Aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus
Bertahan saat kau jauh di sana rasa cemburu
Merasuk ke dalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Reff:
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasa kan a… a… ku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetian ini
Pada ketulusan ai… ai… Aishiteru
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

Brige:
Saat kusendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah jalani
Kenyataan hidup ini tanpa ghairah
Ou… o…
Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai di sini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimi ga tooku ni itemo
Kino omoi ga tsunagaru kara
Shinjiteru yo, shinjiteru yo

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasa kan a… a… ku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetian ini
Pada ketulusan ai… ai… Aishiteru
ou oo..ai… ai… Aishiteru

Sapa yang terlepas episode atau teringin nak tahu jalan cerita Cinta melody boleh tengok Full Episod Sinetron Cinta Melody di blog ni:-
http://donnyien.com/entertainment-2/video-sinetron-cinta-melody-full-episode/

atau sini :
http://ezany-kun.com/2011/05/01/sinetron-cinta-melody-full-episode-video/

Sinopsis Cinta Melody.

Melody adalah gadis yang cantik dan cergas. Dia bekerja sebagai supervisor di sebuah perusahaan mie instant/makanan ringan. Melody tinggal bersama nenek (Fatima), ibu (Nissa), tante (Hanny), dan dua sepupu (Agung dan Jelita). Hanny dan Nissa adalah dua menantu Fatima yang tinggal bersama, setelah anak-anak Fatima (Fajri dan Fajar) meninggal secara bersamaan kerana kemalangan. Saat kecelakaan itu, hanya mayat Fajri yang ditemukan sementara mayat Fajar tidak. Hal ini menyebabkan Nissa bersikeras kalau suaminya masih hidup. Nissa selalu marah kalau Fatima ingin membuatkan makam untuk Fajar. Nissa marah dengan dalih bahwa tidak masuk akal membuat makam tanpa ada jasad. Sementara itu Hanny sangat membenci Nissa karena ia merasa bahwa suaminya meninggal karena kelalaian Fajar membawa kereta. Hanny menganggap Nissa adalah janda pembunuh.

Suatu hari, Melody bertemu dengan Elang dan tidak sengaja menabraknya. Terjadilah pertengkaran diantara mereka. Elang sebenarnya anak pemilik perusahaan tempat Melody bekerja. Elang dididik orang tuanya (Anggika dan Bharata) untuk bisa mengatur perusahaan mereka, tetapi harus dari level bawah dulu. Dan Bharata menempatkan Elang sebagai asisten Melody. Betapa terkejutnya mereka berdua ketika menyadari mereka harus bekerja bersama. Pertengkaran dan perdebatan pun akhirnya selalu mewarnai pekerjaan mereka.

Saat tak sengaja bertemu dengan Bharata, Melody terpana karena wajah Bharata mirip sekali dengan Fajar, ayahnya, tapi Melody berusaha menepis semua itu. Padahal Bharata sebenarnya adalah Fajar, yang mengalami amnesia setelah ditolong Anggika dari kecelakaan bertahun-tahun yang lalu. Rahasia yang disimpan ini terusik saat tiba-tiba Bharata mempersoalkan tentang masa lalunya. Anggika cemas, apalagi saat dia selidiki, semua ucapan Bharata keluar setelah dia kenal dengan Melody. Anggika mencari tahu tentang Melody dan keluarganya. Anggika syok karena Melody adalah anak suaminya. Ia berusaha keras menjauhkan Bharata dari Melody. Bahkan saat Elang makin dekat dengan Melody, Anggika makin keras dan menjodohkan Elang dengan Ajeng. Ajeng yang memang mencintai Elang dan membenci Melody senang atas keputusan Anggika, tapi tidak dengan Elang.

Ancaman demi ancaman keluar dari Anggika agar Elang menjauhi Melody karena kalau tidak, Melody akan sengsara. Elang khawatir sehingga dia pun perlahan menjauhi Melody tapi tidak juga mendekati Ajeng. Elang malah tidak sengaja bertemu dengan Jelita, sepupu Melody. Jelita sendiri jadi menyukai Elang dan ia sering mencari kesempatan untuk jalan berdua.

Bagaimana kisah selanjutnya? Akankah cinta Melody pada Elang akan berakhir bahagia? Akankah Melody tahu kalau Bharata adalah ayah kandungnya? Saksikan semuanya dalam Cinta Melody di Astro Ria.

Pelakon Cinta Melody
Chelsea Olivia sebagai Melody
Randy Pangalila sebagai Elang
Poppy Bunga sebagai Jelita
Fendy Chow sebagai Raffi
Fanny Ghassani sebagai Sonia
Ryana Dea sebagai Ajeng
Aditya Firmansyah sebagai Delon
Zidni Adam sebagai Agung
Febby Febiola sebagai Hanny
Febby Lawrence sebagai Anggika
Amara sebagai Nisa
Krisna Murti Wibowo sebagai Bharata/Fajar
Ferry Salim sebagai Fajri
Marini sebagai Fatima
Yoppie Beda sebagai Indarto
Afifa Syahira
Derry Drajat

Blog Widget by LinkWithin

Sponsor Setia Blog Selebriti.tv :


Full content generated by Get Full RSS.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS