Nuffnang

zoomartis

sumber :-

zoomartis


Gambar Heliza di Kenduri Doa Selamat,Heliza Helmi Production

Posted: 22 Jun 2010 02:56 PM PDT

Tahniah kerana maju setapak lagi, ini gambar terbaru artis kelahiran Akademi Fantasia ni, beliau baru sahaja selesai mengadakan kenduri doa selamat sempena syarikatnya 





Heliza Helmi Production (HHP)'s Photos - Majlis Pelancaran & Doa Selamat



Arja Lee totally berbogel dlm Anu Dlm Botol !!!?

Posted: 22 Jun 2010 02:43 PM PDT

SEBELUM
Betul ke...ini yang Zoom baca mengenai satu tajuk di Forum, cuba baca artikel di bawah ni...Adeiii makin panas lagi filem ni....!!! But English tau...


SELEPAS





PETALING JAYA (June 16, 2010): MALE nudity may be common in Hollywood flicks, but it is almost unheard of in the local movie scene. That may be about to change. Who better to break the taboo then controversial film producer Raja Azmi Raja Sulaiman, who has inserted a nude bathing scene featuring actor Arja Lee in her latest film "… Dalam Botol".
The movie, about a man who undergoes a sex-change operation to please his lover only to be ditched later, features Arja, whose real name is Azharudin Ramly and Wan Raja in the lead roles of Rubidin and Ghaush respectively.
If all goes well, Malaysian audiences will get to see Rubidin's buttocks as he takes a shower after undergoing sex-reassignment surgery.
There is a lingering shot of the rivulets of water running down Rubidin's newly-awakened body.
Of course, there is a strong possibility the scene may end up on the cutting floor courtesy of our ever-vigilant censorship board.
"I am keeping my fingers crossed that the censorship board will be open-minded and allow the scene to pass through without any hassle," says Raja Azmi in an exclusive interview Sun2Surf.
She points out that Yasmin Ahmad's "Gubra" briefly featured the butt of an extra who plays a hospital patient on screen, and this was allowed to be shown.
"That goes to show the censorship is becoming more liberal," Raja Azmi says.
"Besides, Hollywood movies have far more daring male nude scenes. What I am showing in my film is very tame (in comparison)."
Initially, the scene was shot with Arja wearing skin coloured briefs.
"We shot the bathing scene a few times," recalls Raja Azmi.
"But the scene did not look real. Besides, Arja was uncomfortable in the underwear and keep fidgeting.
So I jokingly told him to take off the briefs and shoot the scene, totally naked. To my surprise, he agreed."

Raja Azmi admits she really admired Arja's guts and commitment to the role.
"I was just joking and never expected he will do it. He was not shy at all. In fact the people on the set were more shy," she says with a laugh.

"... Dalam Bottle", which is directed by Khir Rahman, also features some steamy scenes between Rubidin and Ghaush.
During the rehearsals, the producer found the actors were very uncomfortable and awkward during the romantic scenes.
"I was extremely worried whether they could pull off playing lovers," she says.
But come time to shoot the scene, both Arja and Wan Raja rose to the occasion and shed their shyness.

Raja Azmi is planning to bring "…Dalam Botol" to the overseas market and screen it at international film festivals.
"If any of the scenes get cut here, our efforts will not be totally wasted," she says philosophically.
"... Dalam Botol" is expected to be released at the end of the year. -- theSun
Read Arja Lee's interview in theSun today where he talks about doing the nude bathing scene and playing a transsexual.




Gambar Sarah Pelakon Adamaya, Memang Sexy Dan Cute !!!

Posted: 22 Jun 2010 02:35 PM PDT


Zoom kagum dengan ciptaanya, contohnya gadis ini membuatkan kita dan orang-orang diluar sana terpegun dan tertanya-tanya siapakah beliau,seksinya dia....siapakah namanyaaaaa,Apa-apa pun beliau bukan islam yerrrr...!!! nasib baik sebab gambar pun dah sexy,kalau tak sure FUHHH dan terjahhhh !!!! ops sorry pinjam kejap ayat dan program popular di Malaysia ni...!!!
Nama betul minah ni Chloe Nicole Saralyn Bimbizagan's.Kacuk kot dia ni.Tp cute jugak.mcm japanese look



Apa kata anda pelakon baru ni ?

Gambar Dato Siti Nurhaliza dan Shahrir AF8 !!

Posted: 22 Jun 2010 02:18 PM PDT

Bertuahnya Shahrir...tapi persoalanya sekarang adakah anda perasaan dan "alert"Isteri Dato K yakni Dato CT kita, makin lama tudung nak tercabut dah.Mungkin ini yang dinamakan tudung moden...bukan nak memburukan sesiapa tetapi sekadar mengingatkan yang kita ini bersaudara dan seagama.


Apa kata anda !!

Gambar Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya di Bali !!!?

Posted: 22 Jun 2010 02:03 PM PDT


Zoom tak fahamlah dengan artis Malaysia ni suka menafikan hubungan. Tapi kalau dah putus baru kecoh satu Malaya. Tak tau ker semua perkataan yang keluar dari mulut tu satu doa. Aku rasa Melodi (Michel) tu sepatutnya terjah dioarang ni. Yang Awal tu sibuk suka cakap hal orang dalm FUHHH..., hal ko kenapa tak g tau sendiri..Memang panas gambar ni, samada ini merupakan gossip terbaru yang sengaja mereka cetuskan !!!!! sebab Zoom rasa gambar ini dari Facebook Awal sendiri.


Entahlah anda je la yang Komen !!!!
Yang Ini saja je nak bagi besar untuk  tatapan anda semua, bila mereka nak kahwin ?? muhrim ?? sure FUHHH !!!!! 

Video Seks Bunga Citra Lestari Dan Ariel Peterpan

Posted: 21 Jun 2010 09:06 PM PDT

Adeiii Meletup la cerita ni kalau betul, kalau betul kesian kat Ashraffff nasib la nak buat macam mana..si Peter memang superb..!!!! Bilalah orang-orang yang terjebak kes macam ni nak bertaubat !!?

Maklumat terbaru yang kami terima nie masih tak confirm lagi tapi dah kecoh-kecoh kat Indonesia. Kononnnya Bunga Citra Lestari pun turut menjadi mangsa kejantanan Ariel Peter Pan. Memang pria terhebat betullah Ariel Peterporn nie.

Dengarnya kat Indonesia semua orang tengah sibuk nak download video seks Ariel Peterpan dan Bunga Citra Lestari sekarang nie. Tak tahu la pulak sama ada benar atau tidak kewujudan video ini. Yang pasti kalau ada, video ini tak tahu dirakam sebelum atau selepas perkahwinan BCL dengan Ashraff.
Kalau betullah ada, memang meletop industri hiburan Malaysia dan Indonesia. Sama-sama kita nantikan




Siti Nurhaliza habiskan RM100k untuk plat kereta KCT1 !

Posted: 21 Jun 2010 08:57 PM PDT

Tercengang sekejap dibuatnya. Kalau dah namanya orang kaya, nombor plat kereta berharga RM100,000 pun sanggup dibeli. Mungkin ada nilai nostalgia untuk nombor plat KCT 1. Sebab itu Dato' Siti Nurhaliza tanpa segan silu membida RM100,000 untuk plat kereta tersebut.

Kalau Zoomlah ada duit RM100,000 dah Zoom tukar kereta Honda ke HONDA TYPE R tu..heheheheh kesian kereta Zoom, tak per nanti Zoom convert jadi VTEC dulu. Wahai kereta ku pakai je la No Flat WE*** tu :P walaupun harga Flat kereta ku hanya RM47 tetapi superb dah 400,000 km hahahahhahahaha

Tak pe laa DT CT dan DT K mampu beli je la....!!  

Amaran Fizz Fairus Kepada Fasha Sandha

Posted: 21 Jun 2010 08:48 PM PDT

BERANG tidak mahu dikaitkan dengan agenda peribadi Fasha Sanda, pelakon lelaki drama Nur Kasih, Fizz Fairus memberi amaran kepada pelakon wanita itu supaya tidak mengaitkannya dengan sebarang cerita yang bukan-bukan melibatkan Tiz Zaqyah.
"Semasa berita ini tersebar, saya ada mesej pada Fasha melalui Blackberry Massenger untuk bertanyakan kenapa dia perlu libatkan saya dalam hal ini. Fasha balas yang dia ada mendengar perkara tersebut daripada orang lain.
"Saya ingatkan dia agar jangan kaitkan lagi nama saya dalam agenda peribadinya itu," katanya yang ditemui pada Majlis Doa Selamat Filem Nur Kasih di sini.
Fizz yang menafikannya menganggap perkara tersebut sebagai publisiti murahan kepada filem Nur Kasih.
"Kami dah macam adik-beradik tiada istilah maksud kacau, mungkin ada dia telefon saya tapi atas hal lain dan bukan sebab untuk mengoda saya.
"Saya tidak faham apa motif untuk dia bagi kenyataan begitu. Kami tak mahu ambil tahu perkara tersebut dan menganggapnya sebagai publisiti murahan," jelasnya.
Bagaimanapun, Fizz memberitahu dia tidak mahu perkara ini terus mengaitkan namanya sehingga disalah anggap oleh masyarakat.
"Saya tak mahu perkara ini dibesar-besarkan dan kaitkan nama saya. Saya tidak mahu masyarakat salah anggap tentang saya dan Tizz," tegasnya.

Zoom: Makin kronik kisah artis-artis yang berkait rapat dengan Fasha ni, Iskk...Isk tak habis-habis dengan konterversi si Fasha Sandha ni...!!


Apa kata anda ?

Kawan Rapat Luna Maya Dan Ariel Penyebar Video Porno !

Posted: 21 Jun 2010 08:39 PM PDT

Kepada insan-insan di luara sana harap berhati-hati menyimpan video dan gambar anda, jika nak menjual atau menukar telefon pastikan data yang ada didalam HS/VIDEO/ atau etc, pastikan delete.


Kalau boleh janganlah merakam aksi sendiri, nanti diri sendiri juga yang malu, cuba lihat kisah-kisah video dan gambar konterversi sebelum ini, 1001 cerita mengenai mereka padahal bukan mereka yang sebarkan.


Semoga ia akan diambil iktibar bagi anda-andaaa di luar sana...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blog BOM321

sumber :-

Blog BOM321


Teletubbies Yang Kepanasan !

Posted: 22 Jun 2010 06:15 AM PDT

Teletubbies Yang Kepanasan !
Teletubbies Yang Kepanasan !
Sekarang sudah tahukan, teletubbies adalah PEREMPUAN! (ada petunjuk kat situ!)

Kuat Helikopter Dari Kapal Terbang !

Posted: 21 Jun 2010 11:06 PM PDT

Kuat Helikopter Dari  Kapal Terbang !
Kuat Helikopter Dari  Kapal Terbang !
Kuat Helikopter Dari  Kapal Terbang !
Tengok helikopter teringat cerita "airwolf"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


Gambar Romantis Awal Ashaari & Scha Al-Yahya Semasa Bercuti Di Bali

Posted: 21 Jun 2010 06:41 PM PDT


Kami tak mahu kata apa-apa kerana gambar-gambar yang bakal korang saksikan ni akan ‘mengatakan’ segalanya kepada korang. So tunggu apa lagi? Layan. Untuk pengetahuan korang, koleksi gambar Awal Ashaari bersama Scha Al-Yahya ini dikongsikan sendiri oleh Awal Ashaari melalui laman Facebook’nya dan dinyatakan yang ianya adalah gambar-gambar semasa mereka bercuti kat Bali, Indonesia. Bila dah [...]

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Fizz Fairuz minta Fasha Jangan kaitkan nama nya dlm Kes Tiz Zaqyah

Posted: 22 Jun 2010 09:10 AM PDT


Sensasi:Ala...kecoh jer mamat nie...rasa nya only once jer Fasha tulis pasal benda nie..tue pun kat dalam Twitter nyer,masa tue dia tengah bengang bila "kwn makan kwn"..yer la Tiz Zaqyah nie rapat dgn Fasha ,slalu ajak Fasha hang out sume and sllau nak join Fasha tup2 blkg Fasha ajak lak boyfriend dier kuar berdua-duaan...Sebagai perempuan mestilah rasa mcm nak shout kat the whole world kans...bila kwn sendiri buat mcm tue,.,..


dan dalam twitter Fasha tak sebut pun nama Fizz Fairuz,..dia just ckp Almy Nadia pun bengang Tiz calling2 her boyfren pukul 3 pagi... So Fizz kalau nak kecoh2 gi la tegor ur girlfren yang marah2 dan gtau org yg Tiz kacau you..

actually Almy Nadia sendiri pernah ckp dlm majalah hiburan tentang artis baru yang cuba merampas kekasihnya...cuma dia tak sebut lah Tiz Zaqyah dlm magazine tue....magazine apa yeh sensasi baca..samada URTV atau mangga la...huhuhu


mcm nak back up Tiz la plak si Fizz nie kans..atau dia yang nakkan publisiti murahan untuk filem Nur Kaseh itew... Mungkin dia takmau bermasam muka dengan Tiz nanti,maklumla masing2 sedang menjayakan Filem tue,karang tak laku dia jugak yang rugi..

apa-apa pun komen sensasi la..tak payah la nak kecoh sgt "warning" bagai kat Fasha...suh la Almy senyap2 bila bf dia diganggu..kan senang?! tak lah Fasha tahu ttg hal ni..

P/S:kalau sensasi la jadi Almy mesti sensasi cam bengang la..hey why you nak back up2 sgt Tizz..you de feeling2 ker?haha..amok2..



anyway nie dia berita tentang Fizz Fairuz Warning Fasha

BERANG tidak mahu dikaitkan dengan agenda peribadi Fasha Sanda, pelakon lelaki drama Nur Kasih, Fizz Fairus memberi amaran kepada pelakon wanita itu supaya tidak mengaitkannya dengan sebarang cerita yang bukan-bukan melibatkan Tiz Zaqyah.

"Semasa berita ini tersebar, saya ada mesej pada Fasha melalui Blackberry Massenger untuk bertanyakan kenapa dia perlu libatkan saya dalam hal ini. Fasha balas yang dia ada mendengar perkara tersebut daripada orang lain.

"Saya ingatkan dia agar jangan kaitkan lagi nama saya dalam agenda peribadinya itu," katanya yang ditemui pada Majlis Doa Selamat Filem Nur Kasih di sini.

Fizz (gambar) masih membawakan watak yang sama untuk filem Nur Kasih.

Dia berkata demikian ketika ditanya tentang namanya yang dikaitkan dalam kenyataan kontroversi Fasha baru-baru ini yang kononnya dia dikatakan turut diganggu oleh Tizz sehingga menimbulkan kemarahan kekasihnya Almy Nadia.

Barisan artis yang bakal menjayakan filem Nur Kasih.

Fizz yang menafikannya menganggap perkara tersebut sebagai publisiti murahan kepada filem Nur Kasih.

"Kami dah macam adik-beradik tiada istilah maksud kacau, mungkin ada dia telefon saya tapi atas hal lain dan bukan sebab untuk mengoda saya.

"Saya tidak faham apa motif untuk dia bagi kenyataan begitu. Kami tak mahu ambil tahu perkara tersebut dan menganggapnya sebagai publisiti murahan," jelasnya.

Bagaimanapun, Fizz memberitahu dia tidak mahu perkara ini terus mengaitkan namanya sehingga disalah anggap oleh masyarakat.

"Saya tak mahu perkara ini dibesar-besarkan dan kaitkan nama saya. Saya tidak mahu masyarakat salah anggap tentang saya dan Tizz," tegasnya.

Penggambaran filem berkenaan bermula 20 Jun lalu akan dilakukan di sekitar Kuala Lumpur, Jordan dan Kuala Selangor dan dijangka ditayangkan pada akhir tahun hadapan.

Dalam masa yang sama, dia juga terbabit dengan sebuah telemovie bersama Rosyam Nor berjudul Bicara Dari Tuhan yang dijadualkan ditayangkan pada Aidilfitri tahun ini.

Joe Radzwill Tolak Tuntutan Fasakh Aida Radzwill dan menuntut Aida taat padanya dalam masa 14 hari

Posted: 22 Jun 2010 08:30 AM PDT




Sensasi:nampaknya Joe radzwill tak bersetuju untuk melepaskan (menceraikan Aida) jadi dia menolak tuntutan Fasakh Aida dan menuntut Aida supaya kembali taat kepadanya dalam masa 14 hari (mcm kes Manohara pulak)...hmmm,bila wife tue dah tak tahan dan menuntut Fasakh mestila dia rasa tak sanggup nak tido sekatil ngan si suami..huhuhu..tp Joe Radzwill kata (mungkin dgn nasihat peguam) kalau Aida tak taat dlm masa 14 hari dia dikira Nusyuz...

Ha,..bila Nusyuz satu masalah bagi si Isteri,kalau dia mendapat title Nusyuz semasa mereka disahkan bercerai,susah bagi Aida untuk menuntut harta sepencarian..so dlm kes nie,kalau Aida tak kembali layan si Joe macam suami,Nusyuzlah aida....

Tp kalau Aida Radzwill dapat membuktikan keganasan rumahtangga atau apa2 yang membolehkan aida tak kembali taat pada suami dalam tempoh Tuntutan Fasakh nie (kira mcm membela diri drpd musibah,title Nusyuz tue tak jadi....So dlm apa2 kes penceraian ,wanita perlu ada ilmu dan pengetahuan untuk membela diri kalau diri memang teraniaya.....

Apa-apa pun mahkamah akan meneruskan lagi sebutan kes pada 22 July 2010....baca berita tentang kes ini kat bwh:



Penyanyi dan pelakon, Joe Radzwill dalam pernyataan pembelaannya menolak tuntutan fasakh yang difailkan oleh isterinya, pelakon terkenal Aida Radzwill sekaligus mahukan plaintif kembali taat kepadanya dalam masa 14 hari.

Sekiranya plaintif masih ingkar dan tidak menghormati defendan sebagai suami yang sah, defendan menganggap bahawa plaintif telah nusyuz.

Tuntutan cerai secara fasakh itu difailkan oleh plaintif di bawah Seksyen 53 1 (b)(h)(i)(ii)(l), Enakmen Undang-undang Keluarga Islam Negeri Selangor 2003.

Joe juga menyatakan dia tidak pernah curang terhadap plaintif dan kenyataan plaintif disifatkan sebagai fitnah untuk memburuk-burukkan defendan semata-mata.

Dalam kenyataannya juga, defendan mengaku masih menjalankan tanggungjawab sebagai suami dan tidak pernah mengabaikan rumah tangga seperti didakwa oleh plaintif.

Hakim Syarie Mohamad Yusri Kassim menetapkan 22 Julai ini untuk sebutan semula bagi plaintif memfailkan jawapan.


Kedua-dua Aida dan Joe hadir secara berasingan ke Mahkamah Rendah Syariah di sini untuk sebutan kedua kes tuntutan fasakh tersebut.

Pasangan itu telah melantik peguam syarie masing-masing iaitu Nahar Alias mewakili Aida manakala Roslizam Rahim baru dilantik secara rasmi oleh Joe pada Khamis lalu.

Sementara itu, ketika di luar mahkamah, Joe atau nama sebenarnya Ismail Ahmad @ Mohd Radzwill, 39, berkata dia gagal hadir ke mahkamah pada 11 Mei lalu kerana mendapat saman pada 10 Mei, pukul 4 petang.

"Saya tidak hadir pada hari itu kerana mendapat tahu agak lambat iaitu sehari sebelum tarikh itu. Saya mendapat tahu daripada peguam bahawa prosiding sepatutnya diberitahu tujuh hari lebih awal tetapi saya mendapat tahu kurang daripada 24 jam.

"Jadi, saya tak sempat buat apa-apa persediaan kerana saya tidak tahu-menahu tentang tuntutan cerai itu," ujarnya di luar mahkamah.

Aida, atau nama sebenarnya Khalidah Adibah Ahmad, 52, memfailkan permohonan fasakh terhadap suaminya di Mahkamah Rendah Syariah itu pada 27 April lalu.

Dalam permohonannya, Aida mendakwa suaminya gagal memberikan nafkah lebih dari tiga bulan dan defendan lazim menyakiti dan menjadikan hidup plaintif menderita.

Selain itu, defendan didakwa berperangai keji kerana tidak mengikut hukum syarak serta wujud perbalahan berpanjangan antara mereka berdua.

Pada 3 September 2009 pasangan itu mengesahkan pernikahan di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur.

Pasangan itu bernikah di Yala, selatan Thailand pada 6 November 2002. Mereka tidak dikurniakan anak sepanjang perkahwinan mereka bagaimanapun masing-masing mempunyai cahaya mata bersama bekas pasangan terdulu.

Ariel Peterpan serah diri kepada polis berhubung klip video lucah

Posted: 22 Jun 2010 08:07 AM PDT


Vokalis rock Indonesia, Nazril Ariel hari ini menyerah diri kepada polis berhubung penyebaran dua video seks membabitkannya dengan dua artis wanita yang juga teman wanitanya.

Penyanyi utama Peterpan itu dikaitkan dengan skandal "Peterporn" itu menjadi bualan ramai sejak klip video seksnya bersama dua artis wanita tersebar di laman sosial internet, awal bulan ini.

"Ariel menyerah diri hari ini jam 3 pagi (waktu Indonesia) selepas polis menjadikannya suspek bagi penyebaran video yang menyalahi undang-undang antipornografi.

"Kalau dia tidak menyerah diri, kami tetap akan menahannya," kata jurucakap polis, Zainuri Lubis.

"Mengikut undang-undang Indonesia, polis mempunyai kuasa untuk menahannya sehingga tempoh 24 jam. Kami akan membuat keputusan seterusnya sama ada dia akan terus ditahan," katanya.

Video itu menunjukkan Ariel sedang mengadakan hubungan seks dengan teman wanitanya, Luna Maya dan bekas teman wanita, Cut Tari dalam dua kejadian berlainan.

Toh Muda Rizal Ashram Ramli a.k.a Jejai Dedahkan memang Tiz Zaqyah mengajaknya dating pukul 4 pagi

Posted: 22 Jun 2010 07:29 AM PDT

Sensasi:Selepas penafian Tiz tentang isu cuba merampas Jejai dari Fasha dan mengatakan Fasha mengarut ,menyebabkan org ramai byk mengatakan yg Fasha sengaja reka cerita sebab nak dptkan publisiti murahan...oh please,she dun need publisiti murahan ),kini Jejai tampil untuk membersihkan nama Fasha dan mengaku bahawa memang Tiz ada menghubunginya untuk keluar BEDUA-DUAAN tanpa Fasha pada pukul 4 pagi...

4 kali tue Tiz calling2 pujuk Jejai...aduhai...~ ape kes????


"Tiz Zaqyah ada menghubungi saya empat kali, kira-kira jam 4 pagi, 19 Mac lalu. Kononnya dia ingin mengajak saya keluar tetapi saya menolak.


"Saya berpendapat tidak wajar selain menghormati perhubungan dengan Fasha," kata Toh Muda Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai berhubung kenyataan Tiz yang menafikan dakwaan pernah menghubunginya sebelum ini.

Pelakon drama bersiri popular Nur Kasih itu sebelum ini menafikan sekeras-kerasnya dakwaan itu menerusi beberapa laporan akhbar selepas dikecam sebagai perampas kekasih orang.

Malah, Tiz sekali lagi menafikan perkara itu dalam laporan muka depan Harian Metro, semalam.

Kronologi 'perang dingin' itu bermula apabila aktres terkenal yang juga kekasih Jejai iaitu Fasha Sandha menulis dalam laman twitter iaitu @FashaSandha1, kononnya ada seorang pelakon cuba merampas kekasihnya dengan menghubunginya pada awal pagi.

Meskipun tiada nama dipetik, berdasarkan gambaran yang diberi serta lenggok bahasa digunakan Fasha, bintang Berlari Ke Langit dan Cicakman itu seakan merujuk kepada Tiz Zaqyah.

Jejai yang ditemui bagaimanapun enggan mengulas lanjut berkenaan perkara itu kerana tidak mahu isu seperti itu menjadi lebih besar sehingga mendatangkan masalah kepada mana-mana pihak.

"Jujurnya, saya hanya mengenali Tiz sebagai seorang rakan kerja Fasha yang pernah keluar bersama sebelum ini. Malah, Fasha sendiri yang mengenalkan dia kepada saya.

"Justeru, mustahil untuk saya keluar berdua dengannya atau menerima pelawaan ketika dia hubungi saya itu terutamanya tanpa Fasha sekali.

"Saya harap tiada lagi sebarang kenyataan yang tidak benar diberikan oleh mana-mana pihak mengenai isu ini," katanya.

Tiz yang juga dramatis berusia 21 tahun dalam kenyataannya semalam, menyebut kononnya dakwaan dilemparkan Fasha itu mengarut dan tidak benar.

Sementara itu, Fasha ketika dihubungi terkejut dengan artikel itu selain menyifatkannya tidak patut dikeluarkan.

"Saya tidak mahu lagi mengulas perkara ini. Malah, pada kenyataan sebelum ini, saya sudah menyatakan perkara ini perlu dihentikan untuk kebaikan semua pihak.

"Bagaimanapun, saya amat terkejut dengan kenyataan Tiz dalam laporan muka hadapan Harian Metro yang kononnya saya mengarut. Saya harap Tiz akan lebih berhati-hati dalam memberi kenyataan," katanya.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS