Nuffnang

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Finally,I cant Do this anymore..The Quote for the broken,.

Posted: 31 Dec 2010 01:06 AM PST





The girl in My Mirror

Posted: 31 Dec 2010 12:32 AM PST



Theres a girl in my mirror
I wonder who she is
Sometimes I think I know her
Sometimes I really wish I did
There's a story in her eyes
Lullabyes and goodbyes
when she's lookin' back at me
I can tell her heart is broken easily

'Cause the girl in my mirror
Is crying tonight
And there's nothing I can tell her
to make her feel alright
Oh, the girl in my mirror
is crying 'cause of you
and I wish there was something
something I could do

If I could
I would tell her
not to be afraid
The pain that she's feeling
the sense of loneliness will fade
So dry your tears and rest assured
Love will find you like before
but when she's looking back at me
I know nothin really works that easily

'Cause the girl in my mirror
is crying tonight
and theres nothin' I can tell her
to make her feel alright
oh , the girl in my mirror
is crying cause of you
and I wish there was something
I wish there was something
oh I wish there was something
I could do

I can't believe it but I see
that the girl in the mirror
the girl in the mirror
Is me
I can't believe what I see, no

(Cause the girl in my mirror)
The girl in the mirror
is me
oh, is me

Cause the girl in my mirror
Is crying tonight
and theres nothing I can tell her
to make her feel alright
Oh the girl in my mirror
Is crying cause of you
and I wish there was something
I wish there was something
Oh I wish there was something
I could do

So much for my Happy Ending....

Posted: 31 Dec 2010 12:19 AM PST

i really like this song it definitely pictures the situation of a crushed broken Happy Ending dreams.and it is so true.




Let's talk this over
It's not like we're dead

Was it something I did?
Was it something you said?????

Don't leave me hangin'
In a city so dead
Held up so high
On such a breakable thread (breakable thread)

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be


You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be
But we lost it (but we lost it)
All of the memories, so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

Oh oh,
So much for my happy ending (Oh oh, oh oh)

Oh oh,

You've got your dumb friends
I know what they say
They tell you I'm difficult

But so are they (So are they)

But they don't know me
Do they even know you? do they even know you?!?

All the things you hide from me
All the shit that you do (All the shit that you do) <-did they know all the shit u've done?

You were all the things I thought I knew And I thought we could be You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
all of the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

It's nice to know that you were there,
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

OHBULAN!

sumber :-

OHBULAN!


Spotlight Videos : 31 Video Yang Paling Popular & Menarik Di Youtube 2010

Posted: 31 Dec 2010 12:40 AM PST

Screen shot 2010 12 31 at 4.12.43 PM Spotlight Videos : 31 Video Yang Paling Popular & Menarik Di Youtube 2010

Youtube, keluaran khas Spotlight Videos menyenaraikan 31 video yang paling popular & menarik untuk dikongsi bersama sepanjang tahun 2010. Kesemua video yang tersenarai disusun mengikut jumlah tontonan terbanyak, mudah bukan?

Kedudukan no 1 dipegang oleh Justin Bieber, untuk lagu Somebody To Love dengan jumlah tontonan 112,519,925, setakat minit tadi. Trend youtube setakat ini dipegang oleh dominasi 6 tangga teratas selebriti Hollywood seperti Lady Gaga, Eminem, Rihanna, Katy Perry & Kesha.

Yang menarik, video terbitan individu mendominasi tangga ke-7 hingga ke-31, permulaan oleh video Bed Intruder yang popular dengan lirik "Hide your kids, hide your wife, hide your husband, homeboy", dengan jumlah tontonan setakat ini, 58,993,039.

Di tangga ke-15, video teknik mekap mata ala Lady Gaga mendapat respon yang mengejutkan. Kami tak sangka ramai orang yang minat dengan gaya mata tersebut, atau mungkin mereka lebih minat menonton MichellePhan, lol!

Nigahiga, antara remaja yang gemar dengan video parody menduduki tangga ke-23. Kami suka filem terbaru yang menampilkan dia sebagai ejen A.S.S, Agent of Secret Stuff!

Halakan kursor anda ke channel Spotlight Videos 2010, dibawa khas oleh HTC.

pixel Spotlight Videos : 31 Video Yang Paling Popular & Menarik Di Youtube 2010
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

sumber :-

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video &amp; Teater


Selamat Hari Jadi Ke-35 DJ Lin Suria Cinta

Posted: 31 Dec 2010 06:19 PM PST

Hari Khamis lalu sebenarnya tak lah busy sangat. Pagi dan petang takde event pun. Cuma pada sebelah pagi tu, Budiey sempat menonton filem aksi lakonan Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore iaitu Season of The Witch di GSC Mid Valley. Namun, pada malamnya pula, Budiey kena menghadiri dua party yang diadakan serentak di dua venue berbeza. Party Masquerade Media Hiburan di Menara KL dan Party Sambutan Ulang Tahun DJ Lin Bersama Peminat di Red Box Ria Sogo.

Kebetulan ke party media hiburan pun mahu mengambil 100 majalah Media Hiburan yang ditaja oleh Karangkraf untuk diberikan kepada pembaca yang join Party Ulangtahun Budiey.com ke-4 yang akan diadakan pada 8 Januari 2011 ini. Terima kasih Meen Tahrin dari meja editorial Media Hiburan atas sumbangan ini.

Beralih kepada cerita tentang sambutan hari jadi DJ Lin bersama peminat ini sebenarnya adalah idea inisiatif dari pihak AJK Kelab Peminat DJ Lin yang terdiri seramai 10 orang dan mereka adalah di kalangan peminat setia DJ Lin. Kepada yang masih tak kenal DJ Lin, beliau merupakan salah seorang penyampai radio Suria FM yang mengendalikan segmen Suria Cinta yang ke udara setiap Ahad hingga Jumaat dari 11 malam hingga 2 pagi.

Hari Jadi DJ Lin

Untuk info pembaca juga, anda boleh memenangi pass masuk ke Party Ulangtahun Budiey.com ke-4 dengan hanya menyertai peraduan di segmen Suria Cinta dari 3-7 Januari ini. Jadi kepada nak 2 keping pass masuk percuma ni, dengar-dengarlah Suria Cinta. Lagu-lagu di Suria Cinta pun semua best-best. Lagi pun pada yang menang, boleh bawa seorang kawan untuk hadir di party budiey.com.

Nah, dengar sendiri DJ Lin nak promo:

Di kesempatan ini, Budiey ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi yang ke-35 buat DJ Lin. Semoga terus sukses dan dimurahkan rezeki. Budiey juga nak ucapkan tahniah buat Lin sebab dilantik menjadi duta untuk Skin Club yang menawarkan perkhidmatan aesthetic service tanpa sebarang pembedahan antaranya untuk kecantikan kulit wajah, perampingan badan dan sebagainya.

Budiey dikhabarkan, Fan Page DJ Lin di Facebook iaitu DJ LIN SURIA CINTA SURIA FM juga mencatatkan peningkatan memberangsangkan dan hingga kini mencecah lebih 22 ribu peminat. Wow…. dah kira banyak tu. Dan Budiey yakin akan bertambah meningkat dari masa ke semasa.

Seramai 60 orang peminat dan media hadir memeriahkan sambutan hari jadi DJ Lin. Ada yang sanggup datang walaupun dari jauh iaitu dari Perak, Johor dan Melaka.

Bertuahnya Lin sebab kini beliau antara penyampai radio Suria FM yang semakin meningkat populariti seiring dengan peningkatan jumlah pendengar Suria Cinta. Patutlah kelab peminat DJ Lin semakin giat dan aktif buat event. Kalau nak tahu, kelab peminat DJ Lin diberi nama FAN DJ LIN SURIA CINTA. Kelab yang berdaftar ini telah dirasmikan pada 27 dan 28 November 2010 bersempena dengan Majlis Gathering Pertama DJ Lin bersama peminat yang telah diadakan di Glory Beach Resort, Port Dickson.

Menurut DJ Lin, menerusi Kelab Peminat ini, banyak aktiviti bersama akan diadakan pada masa akan datang. Pada malam itu, kelab peminat juga menjual baju T-shirt yang memaparkan logo rasmi bagi kelab peminat DJ Lin. Budiey dapat tahu, untuk masa akan datang, mereka akan mengeluarkan pula pelekat kereta dengan logo rasmi kelab peminat ini selain pelbagai barangan cenderahati lain.

Budiey rasa memang event malam ni happening. Meriah dengan peminat DJ Lin yang semuanya sporting dengan menyertai permainan dan hadiah cabutan bertuah pun memang banyak sekali.

Antara artis yang hadir pada malam itu ialah Afee vokalis kumpulan UTopia, Elly vokalis kumpulan AXL's, Fazli Zainal, Farawahida dan ramai lagi. Yang menariknya artis yang diundang pada malam ini adalah di kalangan mereka yang turut mendengarkan Rancangan Suria Cinta yang dikendalikan oleh DJ Lin.

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Hari Jadi DJ Lin

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Deejay Glamour Suria FM Macam Minah Saleh?
  • Suria FM Kini Dah 2 Tahun!
  • Selebriti di Rumah Terbuka Suria FM & Red FM 2010
  • Gambar Halim Othman di Sidang Media Penyampai Suria FM
  • Krisdayanti Ucap Selamat Naik Haji Buat Siti Nurhaliza?
  • Tagline Baru Suria FM – MUZIK TERBAIK TANPA HENTI
  • Selamat Ulangtahun Ke-2 SURIA FM
  • Erra Fazira Selamat Melahirkan Engku Aleesya Engku Emran
  • Video Trailer Filem Selamat Pagi Cinta
  • Gambar Majlis Akad Nikah Zaffrina Penyampai Suria FM
  • Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

    Maizawati Patah Tangan Kemalangan Jalan Raya

    Posted: 31 Dec 2010 05:16 PM PST

    Maizawati Patah Tangan, Kandungan Selamat

    PETALING JAYA: Bekas isteri penyanyi Nasyid Akhil Hayy iaitu Maizawati Zainal,36, (gambar) selamat menjalani pembedahan selepas tangan kirnya patah kerana terlibat dalam kemalangan jalan raya di Ipoh, Perak tiga hari lalu.

    Maizawati yang baru sedarkan diri, Jumaat ditempatkan di wad ortopedik, Hospital Permaisuri Bainun, Ipoh.

    Suaminya, Mohd. Yassin Ben @ Abd. Rahim,23, ketika dihubung mStar Online Jumaat berkata, Maizawati dijangka ditahan di hospital berkenaan sehingga 4 Januari ini tetapi doktor akan memanjangkan tempoh rawatan sekiranya perlu.

    pernikahan bekas isteri Akhil Hayy

    "Syukurlah… hari ini (Jumaat) dia sudah sedar akibat kemalangan itu. Tangan kirinya akan dimasukkan besi," katanya.

    Dalam kejadian pada 28 Disember lalu, kereta Proton Gen 2 yang dinaiki Mohd Yassin bersama Maizawati terlibat dalam kemalangan ketika mereka dalam perjalanan dari Medan Gopeng ke Bercham di Ipoh.

    Maizawati bersama suaminya, Mohd Yassin Ben@Abd. Rahim. Mereka bernikah pada 9 Ogos 2010.

    Kemalangan tersebut berlaku kira-kira pukul 5.15 pagi selepas mereka menghantar keluarga angkat Mohd Yassin ke perhentian bas Medan Gopeng yang ingin pulang ke Singapura selepas bercuti.

    Kenderaan yang dipandu Maizawati itu dikatakan terbabas apabila sebuah Proton Wira tiba-tiba membelok di satu selekoh menyebabkan wanita itu terlanggar kenderaan berkenaan.

    Turut berada dalam kereta mereka termasuklah tiga daripada enam orang anak hasil perkahwinan Maizawati yang terdahulu iaitu Siti Maisarah,14, Mohd. Syarif Hidayatullah,12, dan Mohd Syatiri,3.

    Suami dan anak-anak hanya mengalami cedera ringan.

    Ditanya mengenai kandungan Miaza yang sekarang berusia lima bulan, Mohd Yassin berkata, kandungan itu selamat walaupun berlaku sedikit pendarahan.

    Selain patah tangan Maizawati turut mengalami luka pada lutut kiri. via Mstar Online

    Click on the following buttons to share this article with your friends:

    Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Gambar Maizawati Zainal Isteri Akhil Hayy
  • Trivia: Handbag Pelakon Wanita Mana Ni?
  • Maizawati Tidak Mahu Jadi Pengacara
  • Aktor Sophan Sophiaan Meninggal Dunia Akibat Kemalangan Jalan Raya
  • Penyanyi Waheeda dan Akhil Hayy Kahwin Pagi Ini
  • Isteri Akhil Hayy Mahu Berpisah Tapi…
  • Gambar Kereta Nissan Fairlady Shahir AF8 Kemalangan
  • Akhil Hayy dan Maizawati Bercerai Talak Satu
  • Faizal Tahir Kemalangan di Lebuhraya Penchala Link
  • Shikin Dangdut Nyaris Maur Kemalangan
  • Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS

    borak kosong

    sumber :-

    borak kosong


    Majalah playboy untuk orang buta

    Posted: 31 Dec 2010 09:20 PM PST

    Untuk orang buta pun ada majalah playboy...




    Gaya ganas atuk bergurau dengan cucu

    Posted: 31 Dec 2010 08:45 PM PST







    memang ganas betul atuk ni bergurau dengan cucu...
    nasib baik cucunya kecik lagi kalau tak dah lama kena terajang atuknya..


    Wanita paksa 22 murid jadi pelacur dan bantu suami rogol budak

    Posted: 31 Dec 2010 07:20 PM PST

    Seorang wanita telah dihukum mati setelah menjebakkan 22 orang murid sekolah ke dalam jaringan pelacuran. Menurut laporan harian Guizhou, Zhao Qingmei dihukum mati di daerah Guizhou setelah permohonan rayuannya di tolak.

    Zhao bersama enam yang lain lainnya dituduh memaksa 22 murid sekolah dan di antaranya berusia 6 tahun, di daerah pegunungan yang kotor itu. Zhao juga dituduh membantu suaminya memperkosa seorang kanak-kanak yang dipaksa menjadi pekerja seks komersial.


    Sementara itu, terdakwa lainnya, termasuk suami Zhao, dijatuhi hukuman  penjara seumur hidup dan hukuman mati. Hukuman mati  di Chinamerupakan yang tertinggi di dunia.

    Tahun lalu, lebih dari 1.700 orang telah menjalani hukuman mati di China. Menurut Amnesti Internasional, angka tersebut merupakan sebahagian dari 2.400 orang yang menjalani hukuman mati di seluruh dunia. China tidak pernah menerbitkan data lengkap dari mereka yang telah dihukum mati, beberapa kumpulan hak asasi manusia yakin jumlah mereka yang telah dihukum mati di Negeri China ini mungkin lebih besar daripada data yang ada.


    Giealfonsin.blogspot.com

    Ada pelajar di China makan telur cacing untuk kurus

    Posted: 31 Dec 2010 06:30 PM PST

    Macam-macam cara digunakan untuk mrnguruskan badan.
    walaupun boleh menyebabkan kesan sampingan...saya petik dari myMetro

    BEIJING: Pelajar perempuan di Xiamen, China dilapor memakan telur cacing bulat untuk mengurangkan berat badan bagi memudahkan mereka mendapat pekerjaan.

    Telur berkenaan akan menetas di dalam perut, membolehkan mereka yang memakannya menurunkan berat badan tanpa perlu bersenam atau berdiet.


    Dengan kekurangan pekerjaan di seluruh negara itu, wanita China berdepan dengan tekanan untuk kelihatan kurus jika ingin mendapat peluang pekerjaan, Sebahagian pelajar pula merenung gambar selama beberapa jam dengan hasrat mengekang selera makan sebagai cara untuk melangsingkan badan.


    Seorang pelajar, Xiaomei berkata, beberapa rakannya menggunakan sabun khas yang dapat membantu diet mereka. Ada juga yang mandi sehingga 10 kali sehari. - Agensi

    Kanak-kanak macam anak patung

    Posted: 31 Dec 2010 05:25 PM PST

    Kalau melihat gambarnya memang sebiji macam anak patung..saya petik
    dari kosmo online

    KEPULAUAN SHEPPEY - Seorang budak perempuan berusia dua tahun di Britain, Abbie King kelihatan seperti anak patung dan bayi berusia enam bulan, lapor sebuah akhbar semalam.

    Abbie menghidap penyakit genetik dinamakan sindrom Russell-Silver yang menyerang seorang bagi setiap 100,000 bayi dan menyebabkan tumbesarannya terhenti.

    Walaupun tingginya 0.6 meter dan beratnya tidak sampai 6.3 kilogram, Abbie boleh berjalan, ketawa, bermain dan meragam seperti kanak-kanak biasa.

    "Apabila saya mengetahui bahawa tumbesaran Abbie terbantut, saya bimbang dia tidak akan dapat menjalani kehidupan normal," kata ibunya, Emma Smith, 29, seorang bekas pengasuh dari Kent dekat sini. 

    "Namun, saya kini lega selepas mendapati dia suka bergaul dan nakal seperti kanak-kanak lain," tambahnya. - Agensi

    [Berita Sedih] Wanita campak anak selepas dilahirkan

    Posted: 31 Dec 2010 04:23 PM PST

    Bila pagi-pagi baca berita ini sungguh menyayat hati kerana seorang ibu sanggup
    mencamapak anaknya sendiri...saya petik dari myMetro

    KINGSTON: Polis di ibu negara Jamaica berkata, seorang wanita dengan sengaja mencampakkan anak yang baru dilahirkannya menerusi tingkap tingkat dua di hospital tempat dia dirawat.

    Jurucakap polis, Yanique Matthews berkata, bayi itu meninggal dunia serta-merta.


    Menurut Matthews, pihak hospital masih berusaha mententeramkan wanita berkenaan yang dipercayai meroyan.

    Polis bagaimanapun turut menyiasat kemungkinan ada orang ketiga terbabit dalam kejadian berkenaan. — AP

    Kereta Hummer H3 beroda kayu

    Posted: 31 Dec 2010 04:00 PM PST

    image

    image
    sumber gambar : sekadar-tahu.blogspot


    Memang gempak hammer pakai roda kayu.....

    Cara balas gurauan yang sangat brutal

    Posted: 31 Dec 2010 10:01 AM PST




    LETAK MAKLUMAT IKLAN
    INILAH AKIBAT KALAU DIUSIK HARIMAU YANG SEDANG
    TIDUR...MEMANG MERANA KALAU KENA TANG KEPALA MERANA BADAN... BETUL-BETUL BRUTAL

    Ni terlupa pakai baju atau sengaja

    Posted: 31 Dec 2010 09:01 AM PST

    12937103341762411
    Pok Cik ni terlupa pakai baju atau memang sengaja tak nak pakai…

    Kerana tak tahan lihat tubuh molek perempuan ini terus saya rogol

    Posted: 31 Dec 2010 08:30 AM PST

     Seorang staf hotel memperkosa seorang tamu di hotel tersebut dan mengatakan kepada polis jika dirinya tak mampu menahan diri melihat kemolekan tubuh  perempuan itu.

    Staf hotel berketurunan Asia itu bekerja di Bahrain dan memperkosa  tetamu setelah mengancamnya dengan pisau. Perempuan yang berusia dalam lingkungan 30-an sedang berbaring di atas katil hanya melihat lelaki itu melepaskan pakaiannya satu persatu kerana diancam dengan pisau.

    Setelah selesai memperkosa perempuan itu ,dia kemudian meninggalkan hotel dan mengancam agar  perempuan tidak melapor kejadian itu kepada pengurus hotel.Namun perempuan tetap melaporkan kejadian tersebut. Staf hotel yang tidak dirahsiakan identitinya itu kemudian mengaku melakukannya kerana dia tak tahan melihat kemolekan tubuh  perempuan itu dan organ intimnya.

    Sumber: Emirates247.com

    Entri terakhir untuk 2010

    Posted: 31 Dec 2010 07:41 AM PST

    http://sms2all.blogspot.com/

    Ini merupakan entri terakhir untuk tahun 2010.Tahun 2010 merupakan satu yang cukup membuat aku berbangga kerana menjadi seorang blogger.Daripada hanya untuk suka-suka kini sudah menjadi ketagih (ketagih berblog tak apa jangan ketagih dadah).Tahun yang penuh dengan kemajuan pada blog ini daripada blogspot sehinggakan kepada menggunakan domain sendiri.Daripada Alexa ranking berjuta-juta sehinggakan mempunyai ranking Alexa sebegini......

    Alexa rank untuk borakkosong.com

    Sesuatu yang cukup aku bangga didalam berblog sebagai seorang pendatang baru.Daripada blog ini kosong sehingga mula dikenali sedikit demi sedikit (kata sifu aku pelan-pelan).Mendapat ramai kenalan merupakan hal yang teristimewa didalam dunia blog ini.Biarpun hanya berhubung didalam dunia maya sahaja.Dan dari dunia maya inilah aku dapat belajar tentang dunia blog daripada seorang sahabat yang akau anggap SIFU siapa lagi kalau bukan BEN ASHAARI.Banyak ilmu yang dicurahkan kepada aku walaupun aku belum pernah bersua muka dengannya (insyaAllah satu hari nanti).Daripada tunjuk ajarnya aku mampu mencapai target yang aku inginkan dalm dunia blog ini."Ko buat seberapa banyak entri yang ko mampu bro,ko update hari -hari..pasti ko mampu capai target," sifu aku beri nasihat.DAN BUKTINYA.....

    untuk bulan ini blog ini hampir mencapai pageviews 1/2 juta dan insyaAllah akan pada tahun hadapan akan cuba pulak untuk mencapai sasaran yang lebih.Ini sebagai motivasi untuk diri dan mencuba potensi yang ada pada diri ini.Dan yang paling penting ini semua atas sokongan kawan-kawan yang sudi mengunjung dan menjadi followers blog ini.




    Thank you My friend Pictures, Images and Photos

    Kerana tanpa sokongan dan dorong kawan-kawan blog ini tak kemana pun.Diharapkan jika ada tulisan atau apa pun yang menyinggung perasaan dapat dimaafkanlah kiranya.Kiranya ada yang tak kena pada blog ini tegurlah.Dan diucapkan juga kepada Cik Mat Gebu dan Kak Ummi kerana sudi letakkan blog ini didalam blog list mereka kerana banyak juga Referrals yang datang melalui blog mereka dan diucapakan juga terima kasih kepada sahabat-sahabat yang sudi link blog ini dan letkkan sebagai blog list. HARAPAN AGAR TERUS MEMBERIKAN SOKONGAN KEPADA BLOG INI.

    Boleh masuk tak boleh keluar

    Posted: 31 Dec 2010 06:00 AM PST

    Anjing bernama Rebel ini entah macam mana kepalanya boleh masuk ke dalam lubang sebesar 18 inci di tembok di Desert Hot Springs, California, AS. Anjing tersebut merengek dan menggonggong hingga akhirnya kawan pemilik anjing tersebut mendengarnya dan meminta bantuan.

    Petugas haiwan  berhasil mengeluarkan kepala anjing tersebut dalam masa 30 minit dari lubang tembok tersebut.



    Hebat anjing ni dah macam professor baca buku

    Posted: 31 Dec 2010 05:00 AM PST






    memang ada gaya anjing ni...

    Bila akal di letakkan di lutut

    Posted: 31 Dec 2010 04:40 AM PST






    LETAK MAKLUMAT IKLAN


    SEBAB TU BERIKAN KITA AKAL..AGAR KEJADIAN MACAMNI
    TAK BERLAKU.....

    Model tertinggi didunia 2.05 meter

    Posted: 31 Dec 2010 03:00 AM PST

    Model tertinggi di dunia bernama Amazon Eve  memiliki ketinggian 205 sentimeter. Wanita berusia 31 tahun tersebut kini menjelajah ke beberapa negara sebagai model. Eve mulai dikenal setelah tampil mengenakan bikini di  sebuah majalah pada November tahun lalu. Setelah tampil di majalah tersebut, Eve pun mulai dikenali.


    Lihat bertapa tingginya Amazon Eve ini

    Wanita berasal dari Turlock, California, Amerika Syarikat, itu kini menjadi model penuh dan juga sebagai seorang artis. Eve mengaku dia berdarah campuran Jerman dan Belanda . "Seluruh wanita di keluarga saya memang tinggi," ujar Eve. Kerana posturenya yang lebih tinggi, dia mengalami kesulitan mencari kasut untuk dipakai. Dia memakai kasut berukuran 14.

    Sumber : ruanghati.com

    Senjata makan tuan

    Posted: 31 Dec 2010 02:47 AM PST





    LETAK MAKLUMAT IKLAN

    Hajat di hati nak tegangkan payudara tapi tak pasal-pasal payudaranya jadi empat

    Posted: 31 Dec 2010 01:30 AM PST

    Mimpinya memiliki payudara indah terkandas di meja pembedahan. Memiliki bentuk payudara indah adalah dambaan setiap wanita. Ketika bra atau penyangga payudara tak lagi tegang sebahagian wanita nekad melakukan bedah plastik demi menyempurnakan bentuknya.


    Inilah yang dilakukan Maria Alaimo, 40, pada 2003. Wanita berasal Staten Island, New York, itu rela mengeluarkan US$ 7.000  untuk membuat payudaranya lebih berisi. Dia menjalani pembedahan plastik memperbesar payudara.

    Namun, mimpinya memiliki payudara indah  terkandas . Kepercayaan dirinya pun hilang lantaran di dadanya kini tumbuh empat payudara. Dua gumpalan daging tumbuh di bawah payudara aslinya yang berukuran C.

    Melalui penguamnya, Michael J. Kuharski, dia mendakwa Dr. Ken Keith Berman yang menjalankan pembedahannya telah melakukan kesalahan. "Pembedahan itu membuat payudaranya menjadi empat," kata Kuharski, penguam Alaimo, kepada hakim di pengadilan setempat.

    Ketua bahagian pembedahan plastik pusat kesihatan Universiti George Washington, Dr. Michael Olding, mengatakan, kes Alaimo merupakan salah satu risiko akibat kegagalan pembedahan. Di dunia perubatan kes semacam itu disebut sebagai double bubble. "Payudara implan tak menyatu, dan tumbuh di bawah atau di atas payudara asli," ujarnya.

    Dr. Jeffrey Kenkel, juru cakap American Society for Aesthetic Plastic Surgery, menambahkan, kes Alaimo harus menjadi pelajaran berharga, baik untuk para calon pasakit mahupun doktor. Sebelum memutuskan melakukan pembedahan pesaki harus benar-benar fpaham mengenai risikonya. Doktor juga harus berhati-hati menanganinya.(link)

    Mari kita tengok manusia benggong

    Posted: 31 Dec 2010 12:45 AM PST

    Tak pasal-pasal tiang tu kena belasah..sendiri salah tak ingat..yang pelik member dia pun ikut benggong sekali........




    LETAK MAKLUMAT IKLAN

    Macam ni David Arumugan (Alleycats) pun kalah

    Posted: 30 Dec 2010 11:25 PM PST

    daily_picdump_640_97

    Comfirm David Arumugan kalah dengan perempuan ni......

    Beginilah Cara Guru di China Memberikan Pendidikan Seks

    Posted: 30 Dec 2010 10:30 PM PST

    Memberikan kesempatan kepada murid laki-laki dan perempuan melihat  tandas dari lawan jenis adalah salah satu cara baru guru-guru di China memberikan pendidikan seks di sekolah.

    Murid kelas 3 di sebuah sekolah rendah di daerah Chaoyang, Beijing, menerima pendidikan seks pertama mereka dengan melakukan lawatan ke tandas. "Memberikan kesempatan untuk melihat tandas lawan jenis adalah salah satu cara pendidikan seks dan mengerti posisi mereka," kata guru Hou Wenjun.

    Hou percaya jika pendidikan ini mestilah dimulakan dari rasa ingin tahu. "Dengan melakukan lawatan ke tandas memberikan kesempatan kepada anak-anak untuk melihat perbezaanya," jelasnya, lagi. Salah satu bahagian kurikulum mulai dari kelas 1 hingga kelas 6. Pendidikan seks di mulakan dengan subjek mengenai masalah kesuburan.

    Sumber: PTI

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS