Nuffnang

OHBULAN!

sumber :-

OHBULAN!


(Video) Mission Impossible : Ghost Protocol Theme Tiesto Remix. Fuh!

Posted: 16 Dec 2011 12:31 AM PST

Demam Mission Impossible yang melanda seluruh tanah Malaya terkena tempiasnya juga kepada krew OHBULAN! di pejabat. Kami sempat memeriksa beberapa pawagam terkemuka di KL dan mendapati banyak tempat duduk ditempah penonton. Bergaya dan dup-dap, tema lagu Mission Impossible telah diberi nafas baru oleh DJ terkenal, Tiesto. Untuk pengetahuan, Tiesto baru sahaja mengunjungi Malaysia pada 10 Disember lepas di Sepang sempena acara Thirst.

Cakap banyak tak guna, layankan tema Mission Impossible secara full blast selepas ini.

Dan ini pula trailer Mission Impossible : Ghost Protocol

Full content generated by Get Full RSS.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

sumber :-

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Sekitar Pembikinan Video Klip BERDUA Alvin Anthons

Posted: 16 Dec 2011 01:58 AM PST

Anda kenal tak dengan artis dan penyanyi bersuara lunak, Alvin Anthons? Haaa, pada pembaca yang tak kenal, Budiey nak ceritakan sikit tentang Alvin Anthons ni. Baru-baru ini, pada 30 Oktober lalu, Alvin dah selesai menjalani pengambaran video klip berjudul BERDUA di mana lagu ini dicipta sepenuhnya oleh Ajai. Lokasinya iaitu di Jababeka II, Cikarang Barat dan sekitar perumahan Veranda No. 2, Cikarang Barat.

Pengambaran dibuat di Jakarta oleh sebuah production house iaitu Inhousekreasi Creative Production. Video muzik Berdua diarah oleh Almer Lipasha dan diterbitkan oleh Rifa. Storyboard video yang memakan masa sehari ini dibuat sendiri oleh Inhousekreasi Creative Production. Video klip ni nampak ada kelas kerana diserikan lagi oleh seorang model bernama Rhessa yang berusia 24 tahun.

Alvin

Alvin

Alvin

Alvin

Alvin

Alvin

Alvin

Tags:

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Gambar Sekitar Pembikinan Video Klip Liyana Jasmay Ku Tak Percaya Cinta
  • Saksikan Nitrus di Konsert Jom Heboh Bukit Jalil
  • Video Klip Lagu Kerek Bandi Amuk Tema Filem Karak
  • Sekitar Pengambaran Video Klip Chiki Kat Mentor
  • Video Lucah Ida Nerina & Fauzi di Rumah Tumpangan Sabul
  • Single Kedua Infinatez Ada Masa Lagu R&B Soul Terbaru
  • Video Klip Video Seks Tersebar di YouTube & Blog
  • Gambar Pengambaran Video Klip Sindarella
  • New Video Clip Age Of Pollution by Ning Baizura
  • Video Klip Hujan Gandingkan Scha Alyahya Dengan Fauzi Baadila
  • Full content generated by Get Full RSS.

    Maxis Lancar iPhone 4S & Pelan Baru iValue

    Posted: 16 Dec 2011 12:37 AM PST

    Maxis membawa iPhone 4S ke pelanggan
    • Pelan baru iValue dengan gabungan data mudah alih & WiFi tertinggi sehingga 11GB
    • Aplikasi Eksklusif Maxis – Perkhidmatan Pelanggan Maxis

    Maxis Berhad ('Maxis'), peneraju penyedia telekomunikasi bersepadu Malaysia, dengan sukacitanya memperkenalkan iPhone 4S kepada para pelanggannya tepat pada jam 12 malam, dengan sebuah majlis pelancaran khas di Pusat Konvensyen KLCC. Pada masa yang sama, Maxis juga telah memperkenalkan peranti ini di Johor Bahru, Pulau Pinang, Kuantan, Kota Kinabalu dan Kuching. iPhone 4S boleh didapati di semua Pusat Maxis dan Rakan Eksklusif Maxis (Maxis Exclusive Partners – MEPS) di seluruh negara bermula Jumaat, 16 Disember 2011.

    Maxis

    Sandip Das, Ketua Pegawai Eksekutif Maxis, menyatakan, "Mempunyai sebuah iPhone dengan Maxis merupakan satu pengalaman yang istimewa. Kami amat berbesar hati untuk membawa model terbaru iPhone, iaitu 4S, kepada pelanggan-pelanggan kami, setelah membawa iPhone pertama ke Malaysia pada tahun 2009. Maxis terus menjadi peneraju dalam membawa telefon pintar kepada pelanggan, dan kami telah menawarkan pelbagai jenis sejak dua hingga tiga tahun yang lalu. Hasilnya di mana, kami sudah mempunyai lebih daripada 7.5 juta pengguna Internet mudah alih yang aktif."

    "Maxis menyokong permintaan berterusan pelanggan untuk perkhidmatan internet, dan Maxis telah bekerja keras untuk meningkatkan pengalaman rangkaian datanya, bersama dengan kandungan yang menarik di samping menawarkan pelbagai pakej data untuk pilihan para pelanggan . Sebagai permulaan, kami mempunyai rangkaian data terbesar dan juga telah memperkenalkan aplikasi eksklusif yang dibangunkan khas untuk iPhone 4S, yang akan memperkayakan pengalaman pelanggan Maxis selain apa yang lazimnya ditawarkan di mana-mana saja."

    Maxis menawarkan empat pelan iValue yang baru untuk para pelanggannya, dengan gabungan data mudah alih dan WiFi yang tertinggi sehingga 11GB, membolehkan mereka benar-benar menikmati peranti ini yang kaya dengan pelbagai ciri-ciri. Pelanggan-pelanggan setia Maxis yang telah menjadi sebahagian daripada komuniti iPhone Maxis sejak ia melancarkan iPhone 3G, 3GS dan 4, akan menjadi antara peminat-peminat iPhone yang pertama di kalangan yang telah mendaftarkan minat mereka untuk mendapatkan iPhone 4S dari Maxis dan menikmati pelan baru secara automatik.

    Antara tambahan yang baru kepada pelan iValue termasuk peningkatan kuota data serta sambungan WiFi percuma sebanyak 4GB setiap bulan merentasi semua hotspot Maxis di seluruh negara. Dengan tambahan sambungan WiFi percuma, Maxis kini menawarkan pelanggan peruntukan data mudah alih yang tertinggi. Untuk memeriksa hotspot WiFi yang terdekat, pelanggan boleh memuat turun aplikasi Maxis WiFi dari kedai App secara percuma.

    Di bawah pelan Maxis, iPhone 4S yang baru ini datang dengan aplikasi yang dibangunkan oleh Maxis. Antaranya adalah aplikasi Perkhidmatan Pelanggan Maxis, yang merupakan aplikasi perkhidmatan pelanggan syarikat telekomunikasi yang pertama yang terdapat pada iPhone di Malaysia. Dengan aplikasi ini, pelanggan Maxis boleh mengakses akaun mereka dan maklumat bil dengan mudah, melanggan atau membatalkan langganan kepada perkhidmatan tambah nilai dan menghubungi Khidmat Pelanggan Maxis menggunakan saluran pilihan mengikut keselesaan mereka.

    Pelanggan juga akan menikmati pelan ansuran dengan kadar faedah 0% dan pelanggan-pelanggan yang sedia ada akan dapat menaiktaraf kepada pelan baru yang menampilkan ciri-ciri data yang telah dipertingkatkan dan WiFi. Mereka juga dapat melanjutkan kontrak mereka dengan Maxis, membolehkan sesiapa sahaja untuk memiliki iPhone dengan Maxis.

    Harga dan Pelan Tarif:
    Pelan iValue Maxis iPhone 4S iValue 1 iValue 2 iValue 3 iValue 4
    Komitmen Bulanan
    Minit Tempatan Percuma 333 667 1500 2500
    Data Tempatan Percuma 1GB 3GB 5GB 7GB
    WiFi Percuma 4GB 4GB 4GB 4GB
    SMS On-Net Percuma 200 400 600 800
    MMS On-Net Percuma 20 40 60 80
    Pelan iPhone 4S 16GB
    12 bulan 1,750 1,650 1,250 1,150
    24 bulan 1,450 1,250 500 FREE
    Pelan iPhone 4S 32GB
    12 bulan 2,050 2,000 1,600 1,450
    24 bulan 1,750 1,600 800 350*
    Pelan iPhone 4S 64GB
    12 bulan 2,400 2,300 1,900 1,750
    24 bulan 2,100 1,950 1,150 750

    *Pelanggan akan menikmati naik taraf PERCUMA dari iPhone 4S 16GB ke 32GB apabila mereka melanggan pelan iValue 4 untuk kontrak 24 bulan untuk 30 hari yang pertama dari tarikh pelancaran.

    iPhone 4S merupakan iPhone yang paling menakjubkan, penuh dengan ciri-ciri baru yang luar biasa termasuk cip dwi-teras A5 Apple untuk prestasi yang laju dan grafik yang menarik; kamera baru dengan optik yang dipertingkatkan dan resolusi rakaman video 1080p HD yang penuh. Dengan pelancaran iPhone 4S juga datang pelancaran iOS 5, sistem operasi mudah alih yang paling maju di dunia dengan lebih 200 ciri-ciri baru; dan iCloud, iaitu satu set perkhidmatan awan yang percuma yang berfungsi dengan iPhone, iPad, iPod touch, Mac atau PC, untuk menyimpan kandungan anda dalam iCloud dan menolaknya kepada semua peranti anda secara automatik dan tanpa wayar.

    Untuk maklumat lanjut mengenai harga dan pelan tarif Maxis untuk iPhone 4S, sila layari laman web www.maxis.com.my/iphone

    Untuk maklumat lanjut mengenai iPhone 4S, sila layari www.apple.com/iphone

    Maxis

    Maxis

    Maxis

    Maxis

    Maxis

    Tags:

    Click on the following buttons to share this article with your friends:

    Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Maxis to Bring iPhone 3GS to Malaysia on 31 July
  • Maxis to Bring iPhone 3G to Malaysia on March 20
  • Maxis Launches iPhone 3GS in Malaysia
  • Maxis iPhone 4 Malaysia Pakej Plan
  • PRICE MAXIS IPHONE 3G LAUNCH KUALA LUMPUR CONVENTION CENTRE
  • List Data Plan Price iPhone4 Malaysia Maxis
  • Maxis iPhone 3G Presentation to the Prime Minister in Cyberjaya
  • Apple iPhone 4S Launch Events in Malaysia
  • Harga iPhone 4 Apple di Malaysia (Unofficial)
  • Creative Advertisement iPhone4 in Japan Subway
  • Full content generated by Get Full RSS.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS

    borak kosong

    sumber :-

    borak kosong


    Lawak ibubapa dan pelajar bercium yang buat warga internet marah

    Posted: 16 Dec 2011 09:00 PM PST


    Kasih orang tua memang tiada batasnya dan sebagai anak kita juga pasti mencintai orang tua yang telah bersusah payah melahirkan dan membesarkan kita. Namun, dalam menunjukkan bentuk kasih sayang tentunya tetap ada norma-norma yang harus diikuti dan dijalani.

    Apa yang telah dilakukan orang tua pelajar beserta staf dari SMA Rosemount di Minnesota, Amerika Syarikat, ini memang keterlaluan. Para orang tua ini setuju ketika diminta untuk ambil bahagian dalam lawak yang dirancangkan oleh para staf sekolah sebagai acara hiburan dalam acara pertemuan pelajar. Masalahnya permintaan para staf ini sangat tidak wajar bagi kebanyakan orang.

    Pada acara tersebut, setiap kapten pasukan olahraga ditutup matanya dan diminta berciuman dengan "seseorang tak dikenal." Mereka tak menolak kerana sebelumnya dijelaskan bahawa yang akan mereka cium adalah pelajar lain, tapi teka apa yang terjadi kemudian? Para "pelajar lain" yang dijanjikan para staf ternyata tak lain dari orang tua mereka sendiri!

    "Ehm, dia memiliki bibir yang menggairahkan," kata salah satu pelajar laki-laki. Semua orang pun tertawa ketika melihat betapa terkejutnya ia ketika membuka penutup mata dan mengetahui ibunyalah yang menciumnya.

    Banyak orang yang marah ketika video tentang kejadian ini beredar luas di YouTube. Mereka tidak merasa lawak ini lucu dan menghibur. Beberapa orang merasa tindakan ini adalah tindakan yang mendukung incest dan menjijikan.

    Salah satu pengguna memberi komen, "Jika ini terjadi pada saya di SMA, saya mungkin akan perlu banyak terapi untuk mengatasi (trauma) yang terjadi. Apakah SMA Rosemount tahu ditipu untuk mencium orang tua kita dengan cara seksual adalah sangat teruk? Sesuatu seperti ini terjadi, dan kemudian meluas secara online, hal ini dapat membuat seorang anak berada dalam tempat yang berbahaya. Idea yang buruk! Tidak lucu, janggal, dan mengganggu."

    Guru Besar sekolah SMA Rosemount John Wollersheim berkata, "Saya tahu ada orang yang marah setelah mereka melihatnya dan sebagai ketua sekolah saya bertanggung jawab atas apa yang terjadi di sini. Untuk semua orang yang tersinggung, mereka yang benar-benar tersinggung, saya berhutang permintaan maaf kepada mereka."




    sumber: MSNBC

    Gila..derma permainan dapat lap dance (tarian bogel) secara percuma

    Posted: 16 Dec 2011 08:00 PM PST

    Sebuah kelab penari bogel di AS menawarkan lap dance percuma kepada mereka yang menyumbangkan mainan-mainan untuk anak-anak yang kurang bernasib baik.Inisiatif yang berjudul Lap Dances for Needy itu telah diluncurkan oleh Admiral Theatre dari Chicago.Adapun mainan-mainan yang disumbangkan haruslah yang baru dan bagi mereka yang memberikan satu mainan saja bakal mendapatkan satu lap dance seberapapun banyaknya alat permainan yang mereka sediakan.Seperti yang dilansir situs Femalefirst, event tersebut ditetapkan untuk dijalankan secara bersamaan dengan pertandingan Perang Bantal Sambil Telanjang.

    Ini Jadinya kalau Anak Kembar Ganti Kelamin

    Posted: 16 Dec 2011 07:00 PM PST


    Wyatt dan Jonas Maines terlahir sebagai kembar identik. Meski kembar, keduanya tidak merasa mirip satu sama lain.

    Anak kembar ini awalnya sama-sama berjenis kelamin lelaki. Namun seiring berjalannya waktu, salah satu si kembar merasa terjebak di tubuh lelaki dan memilih jadi wanita.

    Jonas besar menjadi seorang anak laki-laki Amerika pada umumnya. Sementara saudara laki-lakinya Wyatt merasa tidak menikmati hidupnya sebagai anak laki-laki.

    Pada Boston Globe, Wyatt mengatakan dia selalu merasa sebagai seorang anak perempuan. Akhirnya dengan bantuan dan izin orangtuanya, anak lelaki yang 14 tahun itu pun kini sedang dalam proses menjadi seorang remaja perempuan. Wyatt pun mengubah namanya menjadi Nicole.

    "Aku selalu tahu kalau aku sebenarnya anak perempuan. Aku fikir aku ingin menjalani operasi untuk mendapatkan tubuh perempuan yang sesuai dengan diriku," kata Nicole yang mulai memakan hormon untuk menghentikan hormon laki-lakinya.

    Tentu saja langkah Wyatt mengubah dirinya menjadi Nicole tidak berjalan tanpa hambatan. Permasalahan hukum dan diskriminasi adalah sejumlah hal yang harus dilalui keluarganya.

    Nicole dan keluarganya mendapat dukungan dari Childrens Hospital Gender Management Services Clinic di Boston. Hospital tersebut didirikan oleh endocrinologist Norman Spack dan urologist David Diamond pada 2007.

    Kes Nicole ini, di mana seorang anak remaja memiliki isu gender, baru pertama kalinya terjadi di Amerika. Sehingga kes itu pun begitu mendapat perhatian banyak pihak.

    Meski menjadi kontroversi, ibunda kedua anak kembar itu, Kelly tidak pernah berhenti memberikan dukungan. Kelly sama sekali tidak meragukan keinginan salah satu anak kembarnya yang ingin menjadi seorang remaja perempuan.

    "Aku percaya pada Nicole. Dia selalu tahu siapa dirinya," ujarnya.

    Setelah melakukan berbagai pertimbangan Wayne Maines, ayah dari Nicole, memutuskan mengangkat kisah keluarganya ke publik untuk mendapatkan dukungan. Apalagi kini keluarganya kerap mendapat cacian. Mereka yakin ada juga keluarga lainnya yang menghadapi masalah serupa.

    "Kami mengatakan pada mereka untuk tetap mengangkat kepala, bangga dan saling melindungi diri mereka juga teman mereka. Aku bangga pada mereka berdua kerana mereka tidak melupakan pelajaran itu dan tetap membantu sesama apabila memang itu aman dilakukan," urai Wayne yang bekerja sebagai Director of Safety and Environmental Management di University of Maine, Orono, Amerika Serikat.

    Wow..Cas jantung guna pencucuh rokok kereta

    Posted: 16 Dec 2011 06:00 PM PST


    LONDON: Seorang bekas fanatik sukan yang mempunyai jantung tiruan terpaksa 'mengecas' jantungnya, terutama ketika perjalanan jauh - dengan menggunakan tempat pencucuh rokok kereta.

    Chris Marshall, 50, terpaksa membawa beg berisi bateri dan mengecasnya di palam elektrik apabila tidur setiap malam.

    Tiga tahun lalu, dia mengalami serangan jantung yang hampir meragut ajalnya dan terpaksa menjalani pembedahan untuk membetulkan jantungnya yang rosak dan injap sempit.

    Tahun lalu, kapasiti jantungnya menjunam ke 13 peratus dan sejenis peranti dimasukkan ke dalam tubuh untuk berfungsi sebagai jantung tiruan dan mengepam darah ke seluruh tubuhnya.


    Tetapi, bateri itu hanya bertahan selama empat jam dan Chris terpaksa mengecasnya selalu.


    Jurufoto amatur itu sering melakukan perjalanan jauh dan akan mengecas 'dirinya' menggunakan pencucuh rokok kereta untuk memastikan baterinya tidak habis.

    Dia yang juga seorang jurutera televisyen kabel dari Wembury dekat Plymouth, Devon berkata, "Saya akan mengecas setiap kali ada peluang.

    "Peranti ini sangat penting untuk saya tetapi baterinya hanya tahan empat jam jadi saya terpaksa mengecas setiap masa.

    "Apabila saya masuk tidur, saya akan mengecas di palam utama dan sekiranya ia gagal mengecas, jadi nampaknya selamat malam untuk saya."



    Katanya lagi, "Tenaga saya datang dari bateri ini. Kalau saya memandu ke Cornwall, perjalanan pergi balik saja mengambil masa tiga jam.

    "Jadi, untuk memastikan saya tidak kehabisan bateri, saya akan mengecas menggunakan pencucuh rokok di kereta. Ia tak jadi masalah selagi saya tak perlu ganti untuk mengecas pemandu arah satelit.

    "Saya mungkin satu-satunya orang di Britain yang terpaksa mengecas dirinya menggunakan pencucuh rokok kereta," katanya.

    sumber : myMetro

    Warga emas tikam doktor kerana berang tunggu giliran lama

    Posted: 16 Dec 2011 05:00 PM PST



    GEORGETOWN: Berang menunggu giliran pemeriksaan perubatan yang lama, seorang lelaki warga emas secara tiba-tiba mengamuk sebelum menikam rusuk kiri seorang doktor di sebuah klinik swasta dengan pisau di Jalan Magazine di sini, malam kelmarin.

    Dalam kejadian kira-kira jam 9 malam itu, Dr Lee Kok Seng, 50, sedang merawat pesakit lain dalam bilik rawatan ketika suspek berusia dalam lingkungan 60-an tiba di klinik berkenaan.

    Difahamkan, warga emas berkenaan kemudian terus meluru masuk ke bilik rawatan itu tanpa mempedulikan doktor yang sedang merawat pesakit lain.

    Berikutan itu, doktor tidak mempedulikan kehadirannya dan membiarkan dia menunggu di bilik rawatan terbabit, sebaliknya terus merawat pesakit lain mengikut giliran.

    Kira-kira 20 minit menunggu, lelaki itu naik berang dengan tindakan doktor kerana tidak merawatnya menyebabkan dia bertindak menikam mangsa dengan pisau yang dipercayai dibawanya.

    sumber : myMetro

    Lelaki Paksa Ukir Namanya di Tangan Kekasihnya

    Posted: 16 Dec 2011 04:00 PM PST

    OAK HILL - Seorang lelaki terpaksa ditahan setelah memaksa kekasihnya untuk mengukir namanya ditangan setelah adanya petengkaran dan perkelahian.

    Hank Watson mengalami perselisihan dengan kekasihnya, Amanda Telson. Hank pun memukul tangan kiri Amanda dan meletakkan pisau ke leher Amanda. Lelaki itu langsung meminta kekasihnya agar mengukir kata "HANK" di tangannya.

    Menurut harian The Daytona Beach, Hank terus menerus memukul Amanda di bahagian kepala. Hank pun dikhabarkan sedang dalam keadaan mabuk berat kerana menggunakan kokain. Demikian seperti diberitakan Daily Mail, Jumaat (16/12/2011)

    Hank juga menuduh Amanda berselingkuh, meski demikian, Amanda tidak memberitahu peristiwa ini ke polis kerana dirinya takut Hank akan mengamuk. Namun Hank akhirnya ditahan keesokan harinya setelah dirinya memukuli sepupu Amanda, Kevin Watson dengan sebilah kayu.

    Kevin yang menggunakan kaki palsu dan menderita hernia pergi memancing bersama puterinya. Hank pun datang dan meminta wang kepada Kevin. Ketika Kevin menolak, Hank langsung memukulnya.

    Hank pun dibebaskan dari penjara kerana ibunya membayar denda ke polis. Menurut ibu Hank, anaknya tidak bersalah kerana tindakan yang dilakukannya adalah mebela diri. Meski demikian, polis mendakwanya atas tuduhan melakukan penyerangan dengan senjata ke Amanda.(rhs)

    Kelab bogel pecat pekerja kerana berbeza warna kulit

    Posted: 16 Dec 2011 03:00 PM PST

    LITTLETON - Kelab hiburan malam di Maine, Amerika Syarikat (AS) memecat seorang pelayan kerana pelayan itu berkulit hitam. Komisi HAM Maine mengatakan, kelab malam itu harus membayar wang terhadap pelayan yang dipecat olehnya.

    Komisi HAM Maine menyelidiki kes pemecatan terhadap Cecilia Smith, perempuan berkulit hitam yang dipekerjakan oleh kelab malam PT's Showclub yang sering menampilkan tarian bogel.

    Pemecatan Smith terjadi ketika manager kelab malam datang dan melihat Smith. Pada saat itu, Smith langsung dipecat dengan alasan "kegemukan."

    Smith pun langsung menunjuk pekerja lain yang diperbolehkan bekerja meski badannya nampak lebih besar daripada Smith.

    "Tanpa basa-basi, saya katakan pada Anda (Smith) berat badan, dan kulit Anda tidak masuk ke dalam kategori yang diinginkan bos," ujar manager PT's Showclub, seperti dikutip Reuters, Khamis (15/12/2011).

    PT's Showclub juga mengatakan, mereka memecat Smith lantaran perempuan itu tidak cantik dan gemuk. Namun, Smith diperbolehkan untuk bekerja lagi ketika berat badannya sudah turun.

    Hingga saat ini, Komisi HAM Maine masih mendesak agar kelab malam itu membayar ke Smith atau mengambilnya kembali untuk bekerja.(rhs)

    Pemain tenis wanita yang baru 17 tahun,saiz branya 34DD

    Posted: 16 Dec 2011 01:01 PM PST

    Ternyata ada khabar buruk dari seorang pemain tenis wanita yang "terkenal", namanya Simona Halep. Cuba perhatikan data berikut ini yang membuat dia akan selalu dikenang sama para peminat tenis : Size Bra-nya 34DD walaupun umurnya baru 17 tahun.

    Tapi sayangnya musim gugur nanti dia merancang untuk menjalani operasi pengecilan payudara sebab dirasa menghambat gerak dia. Ramai yang menentang terutama para peminat lelaki.

    Wow! Seksinya Bekas Miss Irleland Jadi Model Bikini Ultimo

    Posted: 16 Dec 2011 11:01 AM PST


    infospesial.net - Bekas peserta Miss Ireland Claudine Palmer mempamerkan susuk sensasionalnya dengan membuat jantung para lelaki akan berdenyut cepat jika melihat pose menggodanya saat memperagakan koleksi lingerie terbaru untuk Ultimo untuk musim panas ini.

    Model 28 tahun tersebut dalam sebuah foto terlihat mengenakan satin hitam cantik bersulam bunga-bunga yang dipadukan dengan stocking seksi. Dalam kesempatan lainnya, si perang yang menakjubkan ini berdiri di sudut sebuah bilik, dan dalam gambar lainnya ia tampil dengan model lingerie satin merah muda yang berenda.

    Claudine yang merupakan isteri dari pemain bola sepak Robbie Keane, memilih pindah ke Amerika pada bulan Ogos lalu mengikuti suaminya yang bergabung dengan club LA Galaxy, yang merupakan club dari pemaiin bolasepak terkenal dunia David Beckham. (Dailymail)

    Kesian..orang kena baru kena rompak atau diperkosa?

    Posted: 16 Dec 2011 10:01 AM PST

    selamba je naik LRT tak pakai baju....

    Gilalah..model ni selamba salin pakaian ditempat awam

    Posted: 16 Dec 2011 09:01 AM PST




    memang betul-betul selamba

    Kesian mahasiswa ni,gambar bogel isterinya (juga seorang pelajar) di upload ke internet oleh guru peribadi isterinya

    Posted: 16 Dec 2011 08:01 AM PST

    Kampus sebuah perguruan tinggi negeri di Jalan Parangtritis Bantul Yogyakarta kecoh. Kerana, ada seorang mahasiswi dikenali sebagai Y (20) asal Bangka Belitung berpose bogel. Ironisnya, foto bogel mahasiswi tersebut tersebar luas di dunia maya.

    Diketahui, mahasiswi cantik tersebut sudah memiliki suami dikenali sebagai FJ. Keduanya masih berstatus mahasiswa. Yang meng-upload foto bogel itu diduga guru peribadi mahasiswi tersebut, yang dikenali sebagai W yang juga masih berstatus mahasiswa.

    Diduga, mahasiswa W ini melakukan pengambilan foto-foto bogel mahasiswi itu setelah keduanya melakukan hubungan intim seperti suami istri.

    "Saya suaminya, nanti silahkan menanyakan ke peguam saya," kata suami mahasiswi tersebut saat dikonfirmasi melalui telefon genggam milik isterinya, Rabu (14/12/2011).

    Ia juga mengakui foto bogel isterinya itu sudah dilaporkan ke Mapolda DIY, Selasa 13 Disember kelmarin sekira pukul 14.30 WIB. Ia berharap, agar pihak polis menyiasat dan menyelesaikan kes tersebut hingga ke pengadilan.

    "Tolong kampus saya disamarkan (jangan disebutkan), mohon kerjasamanya," imbuhnya melalui pesan sms.

    Lelaki ini kahwin dengan wanita yang lebih tua daripada orang tuanya,bercium 150 kali sehari

    Posted: 16 Dec 2011 07:00 AM PST

    Cinta tak mengenal usia, hal itu dibuktikan pasangan Simon dan Edna Martin yang berbeza usia 38 tahun. Simon sudah enam tahun menjalani pernikahan dengan Edna yang usianya lebih tua dari orangtuanya.

    Simon menikahi Edna pada 2005. Saat itu, keduanya jadi buah mulut kerana menikah dengan perbezaan usia yang cukup jauh. Simon pun sempat dituding hanya mengejar kekayaan Edna.
    Kini setelah enam tahun berlalu, Simon membuktikan dia bukanlah lelaki pengejar harta. Lelaki 38 tahun itu masih setia bersama Edna dan merancang untuk memperbaharui janji pernikahan mereka.

    "Hubungan kami lebih kuat sekarang. Dan masih ada ketertarikan liar di antara kami," kata Edna yang berusia 76 tahun, seperti dikutip Huffington Post dari Thisissomerset.

    Ia menambahkan, hubungan pernikahannya dengan Simon tidak jauh berbeza dengan pasangan yang berusia 25 tahunan. "Kami berciuman 150 kali sehari," katanya menggambarkan betapa mereka masih saling merasakan adanya ghairah.

    Pasangan asal North Somerset, Inggris ini pertama kali bertemu dalam sebuah konsert piano di Odeon pada 2003. Meskipun keduanya memiliki perbezaan usia yang sangat jauh dan fakta bahawa usia Edna lebih tua dari orangtua Simon, mereka tidak ragu untuk menikah. Dua tahun setelah berkenalan, keduanya menikah. Ketika itu Edna berusia 70 tahun dan Simon, 32 tahun.

    Ketika bertemu Edna, Simon belum pernah sekalipun menjalin asmara dengan seorang wanita dan masih tinggal dengan orangtuanya. Sementara Edna bercerai dari suaminya yang sudah memberinya empat anak.

    "Itu adalah cinta pada pandangan pertama. Kami tertawa dan tertawa dan tertawa. Orang lain mungkin memperhatikan perbezaan usia kami, tapi kami tidak," kata Simon.

    "Kami benar-benar jatuh cinta. Menikah dengan Simon adalah hal yang luar biasa,"

    Abang cekik adik sampai mati kerana terpengaruh dengan rancangan TV

    Posted: 16 Dec 2011 06:00 AM PST

    Seorang remaja mencekik adiknya kerana terispirasi acara TV Dexter. Ia mengaku memiliki keinginan tersembunyi untuk membunuh seseorang selama beberapa tahun.

    Andrew Conley, 17, mengaku kepada pihak polis bahawa ia sangat mengagumi tokoh di drama TV yang menceritakan ahli forensik sekaligus pelaku pembunuhan.

    Conley mengaku muncul dorongan melakukan pembunuhan di dalam dirinya seperti perasaan lapar. Ia bahkan berkhayal ingin membunuh ayahnya.

    Remaja ini menyebutkan bahawa ia awalnya bermain dengan adik laki-lakinya Conner, 10, sebelum mengarahkan tangannya ke leher adiknya itu. Conner dicekik selama 20 minit hingga meninggal.

    Lalu Conley memasukkan tubuh adiknya ke dalam beg sampah dan membuangnya di taman dekat rumah mereka di Rising Sun, Inidana. Selanjutnya, Conley ke rumah kekasihnya untuk menonton film.

    Dalam pernyataan tertulis pengadilan, Conley mengaku, Saya merasa seperti dia (tokoh drama TV Dexter).

    Drama TV ini dibintangi Michael C Hall yang bekerja sebagai penyelidik darah korban kejahatan di polis Miami. Namun, ia juga merupakan pembunuh berantai yang menyiksa korban dengan cara mengerikan.

    Wow! Aplikasi ini Memungkinkan Anda Melihat Pakaian Dalam Model di Katalog

    Posted: 16 Dec 2011 05:00 AM PST

    Aplikasi X-Ray augmented reality ini memungkinkan anda untuk 'menembus' pakaian model di katalog majalah, untuk melihat pakaian dalam apa yang mereka pakai.

    Untuk menggunakan aplikasi ini, pengguna hanya perlu menempatkan iPad atau smartphone mereka ke atas gambar model yang diinginkan, dan aplikasi ini kemudian menggantinya dengan sebuah gambaran tentang bagaimana yang sebenarnya berada di balik pakaian mereka.


    Sebenarnya Aplikasi tidak benar-benar melakukan sinar-X, namun menggunakan augmented reality untuk memperkiraan bagaimana setiap orang terlihat. Dimana aplikasi telah menjadi sukses besar dan telah didownload sebanyak 75.000 kali dalam waktu hanya lima minggu.


    Menurut Mail Online, sebuah video dari pembuat aplikasi ini, iaitu Moosejaw, telah dilihat sebanyak 160.000 kali dan perusahaan pakaian AS tersebut mengatakan bahawa ini telah meningkatkan penjualan mereka sebanyak 37 peratus.

    Namun sayangnya, aplikasi ini hanya berfungsi pada katalog Moosejaw,dan membuat perdebatan di blog teknologi bahawa ini tidak lebih dari sebuah trick murahan.

    Polis Colombia Ubah Ferrari Bos Pengedar Dadah Jadi Kereta Peronda

    Posted: 16 Dec 2011 04:00 AM PST

    Pihak Polis Colombia telah menerima kiriman terbaru kereta patrol untuk memerangi kejahatan di negara tersebut. Dan bukan hanya mewah, kereta peronda tersebut adalah Ferrari kesayangan milik bos pengedar dadah.

    Sebelumnya Ferrari 348 merah keluaran tahun 1991 tersebut adalah kebanggaan dan kesayangan dari bos dadah yang ditakuti di Colombia, iaitu Luis Hernando Gomez.

    Namun sekarang mafia terkenal itu harus menerima kenyataan pahit bahawa kereta sport kesayanagnnya itu saat ini digunakan sebagai alat propaganda oleh sang musuh nombor satu, yakni polis.

    Polis Colombia memutuskan untuk menyita aset ketika Gomez, yang dikenal sebagai 'Scratch', dipenjara di Amerika Syarikat untuk perdagangan lebih dari 500.000 kg kokain melintasi perbatasan.

    Sebuah operasi kompleks pihak berwajib pada 2005, menyita harta dari lelaki berusia 53 tahun tersebut, yang diperkirakan sekitar 60 juta pound (sekitar Rp 847,8 milliar), termasuk peternakan, rumah, karya seni dan Ferrari 348 yang amat dicintainya.

    Polis mengatkan Gomez menyimpan kereta ini dalam keadaan sempurna, dan jarang memakainya untuk jalan-jalan, kerana kereta ini hanya tercatat menempuh perjalanan sejauh 1.800 km..

    Sebelumnya pihak berwajib bermaksud untuk menjual kereta tersebut, namun rupanya tak ada yang berminat atau mungkin lebih tepat dikataklan tidak berani. Sebab berada di belakang kemudi kereta milik seorang bos dadah adalah sesuatu yang sangat berisiko.

    Sebagai hasilnya, Policia Nacional de Kolombia kemudian memutuskan untuk mengambil kepemilikan dari Ferrari tersebut dan mengubahnya sebagai kereta peronda.

    Aksi binatang dan manusia sama kurang ajar

    Posted: 16 Dec 2011 03:00 AM PST

    Yang satu ada otak tapi tak nak gunakan..yang satu memang tak ada otak

    Gila..kanak-kanak acu pistol mainan untuk rampas gula-gula daripada rakannya

    Posted: 16 Dec 2011 02:00 AM PST

    WASHINGTON - Polis di Michigan, Amerika Serikat (AS) tengah memburu sepasang anak kecil yang merampas gula-gula dan mainan teman mereka dengan mengacukan pistol mainan.

    Menurut keterangan pihak polis Michigan, pelaku berjumlah dua orang. Mereka diperkirakan berusia 10 dan 8 tahun. Aksi ini mereka lakukan selepas pulang dari sekolah.

    Sejauh ini sudah 5 orang yang menjadi mangsa kedua pelaku. Para korban mengaku mereka diacukan dengan menggunakan pistol yang ternyata palsu.

    "Jujur saya tidak pernah melihat pelaku jenayah semuda mereka" ujar juru bicara polis Michigan seperti dikutip News Lite Selasa (13/12/2011).

    Atas kejahatan yang dilakukannya, para pelaku akan segera ditahan dengan pasal perompakan bersenjata.
    (faj)

    Suami lapor isteri kepada polis kerana berhubungan seks dengan anjing peliharaan keluarga

    Posted: 16 Dec 2011 01:00 AM PST

    Ada ada saja, polis mencari seorang wanita yang melakukan hubungan seks dengan anjing peliharaannya sendiri,.. gila benar. Polis di Greenwood, Arkansas sedang memburu tersangka setelah dilaporkan oleh suaminya sendiri.

    INI ORANGNYA :

    Alan Gragg melaporkan isterinya Cornelia kepada polis setelah ia menemukan gambar-gambar tidak senonoh isterinya di komputer rumahnya. Menurut surat perintah penangkapan gambar gambar dalam komputer tersebut menunjukkan Cornelia Gragg 47 tahun melakukan hubungan seks dengan anjing peliharaan keluarga. Polis mulai penyelidikan atas dugaan tersebuttetapi tidak dapat menemukan Gragg dan dia telah menghilangkan diri.

    INI ANJINGNYA :


    [http://www.forumkami.net/cafe/126208-gilaaaa-suami-laporkan-istrinya-karena-ml-anjing-sendiri-gan.htm

    Wanita ini mengalami pendarahan dan pengsan guna toy sex vibrator

    Posted: 16 Dec 2011 12:00 AM PST

    Hati-Hati dengan alat bantuan seks. Seorang wanita dari California Utara, April Bonjour, menggugat pembuat alat bantu seks setelah vibrator yang digunakannya menyebabkan dia mengalami pendarahan berat dan kehilangan kesadaran (pengsan).

    Saat menggunakan alat bantuan ini, April merasakan 'nyeri tajam' dan akhirnya darah mulai keluar dari viginanya.Dia harus dilarikan ke hospital dan diberi 'beberapa liter darah' kerana kerosakan yang disebabkan oleh vibrator.

    Bonjour telah mengambil tindakan hukum terhadap pengeluar toy sex- Pipedream products kerana salah satu produk dari perusahaan ini menyebabkan cedera di bahagian peribadi dan tekanan emosional.

    Insiden terjadi pada 3 November tahun lalu. Menurutnya:"Selama penggunaan, saya merasakan nyeri tajam yang intens dalam vagina saya. Kekasih saya menarik keluar mainan itu dan ternyata mainan itu berlumuran darah.

    "Saya fikir bahawa saya mulai haid tapi perdarahan terus semakin berat dan akhirnya saya sedar itu bukan haid. Saya mengambil pembalut saya.Perdarahan melambat tetapi ketika saya harus bangun untuk mengganti pembalut saya, darah keluar lagi.Akhirnya perlahan saya pengsan dan dilarikan ke hospital. Saya mengalami tekanan emosional ekstrim begitu juga keluarga saya.Kami mengajukan komplain ke perusahaan tersebut dan meminta kompensasi atas kejadian ini,tapi mereka menolak klaim saya."

    Padahal perusahaan ini disitusnya menuliskan bahawa produk mereka adalah produk paling komprehensif di dunia dengan moto:" Kami Tidak Membuat Orgasme itu ... Kami
    Membuat Orgasme LEBIH BAIK!" [sumber]

    Gila!..Situs Online Beriklan dengan Gadis Bogel

    Posted: 15 Dec 2011 11:00 PM PST

    Penjual barang secara online Zappos membuat kempen terbaru untuk kasutnya. Kempen ini menampilkan gadis bogel yang sedang melakukan aktiviti seharian mereka.

    Kempen ini dibuat agen iklan Mullen. Menurut Direktor Kreatif Tim Vaccarino di Mullen, "Zappos memiliki pencerahan yang aneh. Melakukan hal biasa bukanlah hal menarik bagi mereka."

    Manager Penjualan Michelle Thomas mengakui, kempennya ini sedikit menimbulkan perdebatan kerana agak bersifat cabul. Selain itu, ia juga mengakui hanya sedikit model mahu mengambil bahagian dalam kempennya ini.

    Model Lol Nathalie Binda menyokong rancangan ini dan menyebut rancangan ini 'berani'. Sebelumnya, seperti dilaporkan New York Times, terdapat contoh alternatif brand lain yang telah mengkapitalisasi seks pada iklan mereka, seperti Calvin Klein dan Abercrombie.

    Gempak..Isteri Pasang Poster Minta Cerai di Jalanan

    Posted: 15 Dec 2011 10:00 PM PST

    Wanita dari Whitley, Inggris ini memilih cara yang luarbiasa saat minta cerai dari suaminya. Dia memasang poster cukup besar di pinggiran jalan yang dilalui banyak kendaraan.

    Seperti dikutip dari Daily Mail, wanita bernama Jude itu memasang poster yang bertuliskan permintaan cerainya dari suaminya, Dan. Tulisan di poster tersebut seolah-olah mengatakan kalau dia ingin perceraianlah yang jadi hadiah Natal untuknya dari si suami,


    "For Xmas Dan, Jude wants a divorce," begitu tulis Jude.

    Tulisan berwarna hitam dan merah itu ditulis di sehelai kain berwarna putih berukuran besar. Poster dari kain tersebut kemudian dipasang di pagar yang berada di pinggiran lebuh raya di London, Inggris.

    Ribuan orang yang melalui jalan itu, sempat memperhatikan poster 'minta cerai' tersebut. Sepertinya Jude memasang poster itu saat dini hari, di saat belum banyak kenderaan melintas di jalanan tersebut.

    Identiti Jude dan Dan yang disebutkan di poster itu belum diketahui secara pasti. Namun sejumlah orang yang tinggal di kawasan Whitley mulai bergosip dan meneka-neka siapa pasangan tersebut.

    Salah seorang tetangga pasangan itu menolak disebutkan namanya, mengaku tidak menyangka Jude akan bertindak senekad itu. "Dia sepertinya sudah tidak tahan dan ingin mengungkapkan frustasinya itu di depan publik," ujar si tetangga.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS