Nuffnang

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


(Video) Pengakuan Azwan Ismail – Saya Gay

Posted: 16 Dec 2010 05:47 PM PST

Kami tak kenal pun siapa Azwan Ismail ni, kalau Azwan Ali tu kami kenal la. Walaupun kami tak kenal, yang pasti pengakuan berani mati yang dibuat oleh Azwan Ismail yang dia adalah seorang Gay sungguh mengejutkan kami. Anda tengok la sendiri video pengakuan dia kat bawah ni.

Related Posts with Thumbnails
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

(Tahniah!) SM Nasarudin & Marion Telah Selamat Diijabkabul

Posted: 16 Dec 2010 09:45 AM PST

GAMBAR KAHWIN SM NASARUDIN DAN MARION CAUNTER
Kredit: Gambar Perkahwinan Marion & SM Nasarudin

Tahniah kami ucapkan kepada SM Nasarudin dan juga Marion Caunter atau nama Islam'nya Marion Rose Caunter Abdullah kerana telah selamat diijabkabul'kan. Selamat berbahagia dan semoga pernikahan anda ini akan berkekalan untuk selama-lamanya.

NOTE: Jika kami memperolehi gambar sekitar majlis pernikahan mereka dan juga gambar-gambar sekitar majlis persandingan (resepsi) yang akan berlangsung hari ini, kami akan post'kannya dengan segera. So, stay tuned with us dengan LIKE FB ni atau follow @zonartis.

Psstt: Gara-gara Vietnam kalah 0-2 lawan Malaysia, goal keeper jadi mangsa

Related Posts with Thumbnails
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi

sumber :-

Sensasi


3 kisah Lawak santai

Posted: 16 Dec 2010 01:51 PM PST

1. Orang tua beristeri muda dan seksi

Ada seorang orang tua yang berumur 70 ++ duduk di tepi jalan sambil menangis. Kemudian seorang polis mendekatinya dan bertanya,

"Kenapa pak cik menangis ?" tanya polis itu.

Sambil menangis orang tua itu menjawab..

"Saya ada seorang isteri yang cantik sekali berumur 25 tahun, berambut perang, seksi, sangat mencintai saya, dan sekarang sedang menantikan saya di rumah."

Polis tu kembali bertanya
"So apa masalahnya? kenapa pak cik bersedih??"

Dengan menangis semakin kuat orang tua itu menjawab:

"SAYA LUPA DI MANA RUMAH SAYA!!!! "

2. Anak kuda yang confuse

Seekor anak kuda di zoo bertanya kepada ibunya sambil menunjuk ke kandang Zebra.
Anak Kuda : "Mummy, kenapa anak kuda disana belang-belang, tapi saya tak?"
Mak Kuda : "Oh, itu pasti kerana bapaknya hidung belang…"

3. Anak seorang doktor

Seorang doktor kelihatan bangga ketika puterinya yang masih kecil bermain-main dengan stetoskopnya.

"Ya, Tuhan, terima kasih banyak, puteriku pasti berbakat dab ingin mengikuti jejakku sebagai seorang doktor," katanya dalam hati sambil tersenyum.

Anaknya kemudian mendekatkan stetoskop itu ke mulutnya dan berkata…..

"Selamat datang di McDonald's. Encik mahu order apa?"

Doktor: Aduh..

Lagi Video Polis bogelkan wanita yang tidak bersalah

Posted: 16 Dec 2010 01:49 PM PST



Huh??ape kejadahnyer semua nie???
Kisahnyer cousin wanita nie dtg dan menyerangnya,dia telefon 911 untuk dspatkan bantuan,Malangnya perksra buruk yang menimpa,Wanita ini di bogelkan oleh polis wanita dan polis lelaki.

Bahkan ada beberapa polis lelaki yang ada semasa pakaiannya dilucutkan.Memang nie dah mcm kes rogol??bodoh betul polis polis tue...dan kes nie masuk news .

ini adalah kisah polis di luar negara,sensasi harap takda lah kejadian yang memalukan begini berlaku kat Malaysia lagi..maklumlah memang pernah berlaku pun sebelum nie dengan kes wsnita yang dibogelkan di lokap dan disuruh ketuk ketampi...lepas tue dirakam oleh polis lelaki??huh,sungguh binatang bukan?


hmmmmm...tak tahulah samada mereka dah dijatuhi hukuman yang sepatutnya atau tak....sungguh menyakitkan hati..

Polis Kanada bogelkan wanita tak bersalah

Posted: 16 Dec 2010 01:48 PM PST


Satu klip video menunjukkan seorang wanita yang tidak bersalah dipukul manakala beberapa anggota polis menanggalkan pakaiannya secara paksa, lapor sebuah akhbar semalam.

Baju dan coli wanita itu, Stacy Bonds, 27, digunting oleh seorang anggota polis di sebuah balai polis di sini. Beberapa rakan setugasnya hanya memerhatikan perbuatannya.

Bonds yang merupakan jurusolek artis kemudiannya ditinggalkan dalam keadaan separuh bogel di dalam penjara selama tiga jam.

Wanita itu yang tidak mempunyai sebarang rekod jenayah ditangkap pada September 2008 di sini kerana mabuk di tempat awam.

Namun, klip video itu disebarkan kepada umum termasuk di laman YouTube selepas seorang hakim menggugurkan semua dakwaan terhadap Bonds.

Ekoran pendedahan klip tersebut, beberapa pihak di Kanada mendesak supaya dasar-dasar menahan orang yang tidak bersalah oleh polis dikaji semula.

Hakim Richard Lajoie membuat keputusan pada bulan lalu bahawa cara Bonds ditahan dan diperiksa merupakan satu pelanggaran hak-hak asasi di bawah Piagam Hak dan Kebebasan Kanada.

Menurutnya, Bond yang mabuk didapati tidak mencederakan orang lain dan polis tidak mempunyai asas untuk menahannya.



Gambar comel :Kucing berfesyen

Posted: 16 Dec 2010 01:26 PM PST

OMAIGOD....sangat comelll..busyukkk sgt...
sensasi pun nak pakaikan kucing sensasi camnie jugak... ;)

Jimmy dan suhaila tinggal berasingan,Suhaila termakan hasutan orang

Posted: 16 Dec 2010 01:16 PM PST

Rumah tangga pengacara Jimmy Shanley Norjahan Saleh,30, yang dibina dengan Nursuhaila Eliani Suhaimy,24, semakin rapuh apabila kedua-dua mereka dikatakan sudah tidak tinggal serumah sejak beberapa minggu lalu.



"Buat masa ini Jimmy tinggal di rumahnya di Subang Jaya manakala Nurshuhaila Eliani tinggal dengan keluarganya di Sungai Buloh, Selangor. Mereka dalam usaha untuk menyelamatkan rumah tangga itu," kata sumber berkenaan, Rabu.

Malah ujar sumber tersebut lagi, pasangan berkenaan sudah mendapatkan khidmat kaunseling bagi memulihkan keadaan tetapi setakat ini usaha tersebut tidak mencapai apa-apa perkembangan positif.

kemelut rumah tangga mereka terjadi apabila ada pihak yang cuba mempengaruhi Nursuhaila Eliani kononnya Jimmy hanya ingin mengambil kesempatan terhadap kekayaan keluarga wanita berkenaan yang merupakan sorang jutawan dan pengeluar produk kecantikan Natasya.

Katanya, disebabkan terpengaruh dengan tuduhan berkenaan, wanita itu mengambil pendekatan menjauhkan diri daripada Jimmy termasuklah meminta untuk tidak tinggal bersama sehingga menyebabkan perkahwinan mereka itu menjadi bertambah parah.

"Jimmy dan keluarga isterinya sangat baik. Malah mereka tiada masalah dengan Jimmy tetapi mereka sendiri kecewa apabila anak perempuan sendiri termakan kata-kata dan hasutan orang lain.

"Adalah lebih baik Nursuhaila Eliani membuat pertimbangan yang wajar serta berfikiran lebih positif agar rumah tangga mereka itu kembali pulih dan dapat diselamatkan," katanya.

Sensasi:Kesian ...perempuan mana yang tak kecewa apabila sering mendengar cerita yang si suami Jimmy Shanley hanya berkahwin dengannya kerana harta,bahkan di forum2 dan blog tempatan penuh dengan sindiran yang sama...

Mudah bagi semua org menyalahkan suhaila kerana termakan hasutan tapi hatinya yang remuk dengan kenyataan org ramai terhadap rumahtangga mereka itu org tak tahu...kalau dah 8 drpd 10 org kata begitu,mestilah dia tertanya tanya akan kebenarannya

Dalam hal nie,Jimmy sepatutnya memujuk suhaila dengan penuh kasih sayang dan buktikan cintanya,kalau betul dia kahwin bukan kerana harta,dia kena la berusaha untuk pujuk dan yakinkan suhaila,bukan buat dek je ...bukan org lain kan,isteri sendiri yang sedang mengandung pulak tue..maklumlah hati perempuan,bukannya keras mana.Tp hati perempuan kalau dah remuk angkara lelaki tue(mmg sah salah si lelaki),mmg susah la nak pulih seperti sediakala.

Nasihat sensasi kepada pasangan ini,Jimmy kena pujuk isterinya dengan bersungguh2...sekian tima kaseh

Katie Holmes dan Tom cruise berpisah

Posted: 16 Dec 2010 12:48 PM PST


Banyak pihak yang terkejut berita yang dikeluarkan oleh majalah Hollywood, Star mengenai perpisahan Tom dan Katie. Katie dikatakan meniggalkan Tom kerana tertekan dengan Tom dalam majalah Star tersebut.

Setelah keluarnya berita itu, Tom Cruise dan Katie Holmes membuat kenyataan kepada media di Hollywood mengatakan bahawa berita itu sebenarnya palsu. Tambahnya lagi, mereka memang berjauhan sekarang ini kerana Tom Cruise yang sibuk dengan lakonannya dan Katie tinggal keseorangan. Majalah Star yang mengeluarkan kenyataan palsu ini telah dikutuk hebat di laman-laman gosip artis Hollywood. Mungkinkah Tom dan Katie akan mengambil tindakan mahkamah terhadap Star selepas ini?

Azean Irdawati di ramalkan meninggal Oktober lepas,di suruh buat wasiat

Posted: 16 Dec 2010 12:18 PM PST







Memang semenjak Oktober lepas Sensasi tertanya tanya khabar Azean Irdawati atau Kak Yan,maklumlah satu ketika dulu awal tahun ini semasa Benjy ditahan,Kak Yan mengatakan bahawa Doktor meramalkan jangka hayat hidupnya akan berakhir pada bulan oktober tahun ini.amat mengejutkan.

Namun berpantang maut sebelum ajal,nyata umur kak Yan masih panjang..Sehingga kini Kak Yan masih menanggung derita barah payudara tahap 4.Namun semakin pulih kerana menjalani rawatan Alternatif.

Doktor yang merawatnya menjangkakan jangka hayatnya masih tinggal 2 tahun,masa tue 2 tahun lepas pada bulan oktober,

"Doktor sahkan barah Kak Yan kini tahap empat. Kalau ikut cakap doktor Kak Yan akan meninggal Oktober lepas melihatkan kepada keputusan scan yang dibuat. Waktu itu bulan Oktober 2008 dan dia ramal Kak Yan ada masa lagi dua tahun untuk hidup.

"Doktor tersebut nasihatkan Kak Yan untuk membuat surat wasiat. Menurutnya ramai yang tidak sempat berbuat demikian, Kak Yan dikira bernasib baik kerana boleh membuat persediaan awal menghadapi saat kematian.

"Namun setiap hari Kak Yan memohon kepada Allah agar dipanjang umur dan tidak mengambil nyawa selagi belum memeluk Benjy yang kini dalam tahanan," luah wanita tabah ini.

Tempoh rawatan yang panjang dengan kos perubatan yang mahal menyukarkannya meneruskan rawatan. 26 sesi kimoterapi dan 24 sesi radioterapi masih belum mampu memulihkan barah payudara yang dihidapi, malah tambah Kak Yan, dia tidak sanggup meneruskan rawatan kimoterapi yang disifatkan sangat menyakitkan.

"Kak Yan rasa sihat sekarang ini selepas beralih kepada rawatan alternatif. Kak Yan tak mampu untuk berjumpa doktor lagi sebab dulu Kak Yan berhabis lebih RM200 ribu untuk rawatan di hospital dan barah Kak Yan masih naik ke stage empat.

"Sekarang Kak Yan hanya amalkan bacaan ayat-ayat suci Al-Quran dengan Tuan Haji Lokman. Menurutnya setiap ayat dalam Al-Quran adalah ubat dan setiap kali Kak Yan pergi, dia akan bagi surah untuk diamalkan. Tuan Haji nasihatkan Kak Yan berhati-hatu buat rawatan kimoterapi kerana ia membahayakan kesihatan.

"Selain itu, Kak Yan juga amalkan Co Enzim Q10 sejak Januari lalu dan dalam masa tiga bulan Kak Yan mampu berjalan. Orang kena barah ni kalau kena panas cepat lesu dan kalau dulu untuk angkat pinggan pun tak boleh, tapi sekarang Kak Yan dah boleh menyapu sampah," katanya yang membelanjakan sekitar RM1000 sehingga RM2000 sebulan untuk rawatan alternatif.


Sensasi rasa kadang kadang memang rawatan alternatif adalah lebih bagus untuk sesetengah penyakit daripada bergantung dengan ubat ubatan dan dadah di hospital,rawatan secara rohaniah,dan herba semulajadi lebih baik..yang penting ikhtiar,usaha dan tawakkal..Insyaallah boleh jadi semakin pulih dan sembuh,..

Tapi of cos memula kena gunbakan rawatan klinikal dulu,sebab rawatan klinikal terbukti secara saintifik,kalau tak berkesan baru la mencuba rawatan alternatif,Jangan nanti ada yang penyakit semua tanak gi hospital plak...bahaya wooo...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

sumber :-

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Jom Meriah Viewing Party Chelsea vs Manchester United

Posted: 16 Dec 2010 08:15 AM PST

Kalau Budiey tak war-warkan kat sini, rasanya korang dah tahu tentang Chelsea akan melawan Manchester United pada hari Ahad ini. Ramai yang tak sabar nak tengok pasukan pilihan masing-masing berentap.

Tapi Budiey rasa nak war-warkan juga untuk info korang. Sebab Budiey antara peminat Manchester United. Kepada penyokong Chelsea, jangan marah ya. Hehe. Agak-agak, pasukan mana yang akan menang ek? Budiey rasa, tentu lah Man United yang menang. Hehe.

Sempena dengan perlawanan yang pastinya hebat ini, Budiey dapat tahu TM akan menganjurkan Viewing Party Chelsea vs Manchester United pada hari Ahad ini, 19 Disember 2010 di Padang Timur, Dataran Petaling Jaya dari jam 12 tengahari hingga 2 pagi.

banner

Yang gempaknya, kalau korang nak tahu, viewing party ini akan memecahkan rekod iaitu viewing party TV skrin paling BESAR di Asia Tenggara! Dahsyat tuh. Budiey pun tak tahu besar mana skrin tu.

Informasi ni sebenarnya Budiey dapat tahu semasa melayari laman web Everyone Connect semalam. Di situ juga Budiey dapat banyak info tentang perlawanan dan berita terbaru tentang Manchester United.

chelsea

Chelsea VS Man United

manchester_united_logo

Kepada penyokong MU, jangan lupa layari laman Everyone Connect dari TM ini sebab banyak info atau berita terkini akan dipaparkan. Jadi, korang boleh tahu berita terbaru dan apa yang berlaku sebelum perlawanan ini di ruangan page The Stadium di website EC.

Sambil melayari, lepak dan baca bahan menarik di situ, apa kata korang meriahkan ruangan komen di ruangan Kopitiam dengan melontarkan komen-komen korang jugak kat situ. Barulah best dan happening, kan? Komen tu akan dibaca juga oleh semua pelayar dan korang dapat mencari kenalan baru yang terdiri dari penyokong pasukan yang sama. Cakap pasal cari kenalan ni, korang juga boleh berchit chat dengan semua pelayar yang lain. Amacam, best tak?

Budiey pun ada jugak lepak-lepak kat situ. Tegur-tegurla Budiey ya kat sana.

Selain itu, korang boleh dapatkan juga merchandise terbaru yang eksklusif dari TM Man United dan layari di ruangan FAN ZONE seats di mana korang boleh sign up untuk macam-macam lagi produk dan servis TM kat situ.

Kepada penyokong Man United mahu pun Chelsea, rajin-rajinlah lawat Fanpage Everyone Connect. Mana tahu, nasib untung korang, dapat wristband EC yang cool tu di TM booth.

Jadi, jangan lupa hadir di Viewing Party Chelsea vs Man United pada hari Ahad ini di Padang Timur, Dataran Petaling Jaya dari jam 12 tengahari hingga 2 pagi.
Jumpa korang kat sana, okay?

Apa-apa jom layan : Everyone Connect

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Hollywood: Tom Cruise, Katie Holmes, Will Smith Rai David Beckham
  • Sinopsis Estet Lakonan Farid Kamil dan Jayashree
  • Photo Jennifer Lopez & Marc Anthony Kick Off Tour In Atlantic City
  • Fahrin Ahmad, Intan Ladyana, Aliff Dalam Super Soccer Star Malaysia
  • Party Masquerade Media Hiburan
  • Gambar Linda Onn dan Fahrin Ahmad Mandi Laut
  • Reality TV Programme, MAGGI® Mencari Bintang Coming Soon @ TV3
  • Gambar Sekitar 8TV Viewing Party di Bagan Lalang
  • Gambar Red Carpet di Party 20 Eh! Yang Anggun Part 1
  • Gambar Birthday Suprise Party Hannah Tan
  • Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

    Filem Songlap Lakonan Shaheizy Sam Tamat Pengambaran

    Posted: 16 Dec 2010 08:14 AM PST

    Semalam, jam 3 petang, Primeworks Studios (Grand Brilliance) bersama Red Films telah mengumumkan tamatnya penggambaran sebuah lagi filem terbaru mereka yang bertajuk 'SONGLAP' di Chawan, Bangsar.

    Filem Songlap

    Barisan utama bintang filem ini seperti Shaheizy Sam, Syafie Naswip, Sara Ali termasuklah Omar Abdullah, Rozie Rashid, Lisdawati, Eizlan Yusof, Normah Damanhuri, Berg Lee, Izzue Islam dan pengarah filem ini sendiri, Farina Azlina Isahak dan Effendee Mazlan hadir bagi menyerikan majlis tamat penggambaran tersebut.

    Kemeriahan majlis ini juga diperhebatkan lagi dengan iringan persembahan tarian oleh pemenang anugerah B-BOY dance group Famous Crew termasuklah tayangan eksklusif sedutan klip filem 'SONGLAP' selama lebih kurang 6 minit.

    Paparan klip filem tersebut bertujuan untuk memberikan sedikit gambaran kepada pihak media mengenai konsep dan penceritaan yang ingin disampaikan sekaligus dapat memperlihatkan keisitimewaan yang terkandung dalam filem ini.

    Filem Songlap

    SONGLAP, atau secara terperincinya bermaksud, 'mengambil sesuatu tanpa kebenaran', menyelami dunia sosial remaja yang mengandung luar nikah dan jenayah pemerdagangan manusia yang sering menjadi tajuk utama di media massa.

    Perkara itu dijadikan inspirasi oleh pengarahnya, Fariza Azlina Isahak dan Effendee Mazlan untuk mengangkat isu semasa itu ke layar perak melalui kisah kehidupan dua beradik yang melibatkan diri dalam kancah sindiket penjualan bayi demi meneruskan hidup mereka yang penuh liku di bandar metropolitan Kuala Lumpur.

    AM (Shaheizy Sam) dan AD (Syafie Naswip) yang terlibat dalam jenayah itu telah didalangi oleh seorang perempuan bergelar MAMA (Eliza Wong). Apabila adik kepada kawan Ad iaitu HAWA (Sara Ali) yang mengandung anak luar nikah turut terjebak dalam kancah penjualan bayi itu, ia telah menyebabkan dua beradik ini, Ad dan Am mula membawa haluan masing-masing.

    Movie Still Songlap

    Ad tekad untuk membawa dirinya dan Hawa keluar dari kancah dosa itu namun Am tetap ingin terus hidup dengan cara begitu. Niat murni Ad dibayangi oleh PAK DIN (Omar Abdullah), ayah Hawa yang sentiasa menjejaki kehilangan anak perempuannya itu.

    Sebuah filem usahasama antara Primeworks Studios (Grand Brilliance) dan Red Films dan merupakan juga projek filem kedua selepas Kami The Movie bersama pengarah dan penulis yang sama ini menjanjikan kelainan dalam pembawaan emosi dalam setiap watak yang merangkumi banyak aksi-aksi seperti perlumbaan kereta, pembunuhan, pergaduhan serta persembahan tarian B-Boy yang pasti setiap satunya memberikan impak yang hebat. Filem penuh aksi ini dijangka menjengah ke pawagam pada tahun 2011.

    Filem Songlap

    Majlis dihoskan oleh Ahmad Fedtri Yahya.

    syafie naswip

    Syafie Naswip, antara pelakon pelapis yang bakal bersinar di 2011

    Filem Songlap

    Persembahan oleh Famous Crew

    Filem Songlap

    Pengarah Farina Azlina Isahak

    Filem Songlap

    Pengarah Effendee Mazlan

    Filem Songlap

    Filem Songlap

    Bakat baru

    Filem Songlap

    Movie Still Songlap

    Movie Still Songlap

    Filem Songlap

    Click on the following buttons to share this article with your friends:

    Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Watak Ganas Shaheizy Sam Dalam Evolusi KL Drift 2 Dipuji
  • Video Temuramah Bersama Pengarah Filem Syirik M. Subash
  • M. Subash Mengamuk Di Lokasi Pengambaran Filem Syirik
  • Video Sekitar Pengambaran Hari Pertama Filem Syirik: Part 1
  • Trailer Filem Syirik Lakonan dan Arahan M. Subash
  • Drama Ali Din Lakonan Fazren Rafi, Umie Nazira, Hans Isaac, Vanidah Imran
  • Gambar Eksklusif Fasha Sandha di Lokasi Pengambaran Drama KEHANGATAN LANTANA
  • Filem ke-2 Pierre Andre – 9 September
  • Trivia: Sandal Putih Siapa?
  • Filem Akuarium Cinta Arahan Osman Ali
  • Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS