Nuffnang

- Blog Hanz -

sumber :-

- Blog Hanz -


(VIDEO) DatoT & Anwar Conspiracy (Video Anwar)

Posted: 25 Mar 2011 06:20 AM PDT

Perkara- Perkara Yang Sering Buat Kita Tension

Posted: 24 Mar 2011 04:47 PM PDT




1. Nampak pempuan jalan sane-sini sambil kolom lollipop...

2. Tengah bersesak2 dalam bas/komuter, ade budak kecik menangis kuat2...

3. Nampak ade orang tersungkur depan kite tapi kite takleh ketawe kuat2...


4. Tengah jawab exam ade pengawas exam jenguk2 kertas kite...

5. Order makanan pastu lambat siap...

6. Dalam kuliah/kelas kite tak paham pape langsung tapi orang lain sume paham...

7. Baru pas clash pastu nampak ade couple ngah dating...

8. Tengok orang tue makan...

9. Tengah gaduh ngan boypren/girlpren pastu kredit abes...

10. Baru nak download @%#& movie, tetibe internet slow plak...

11. Tengah sronok tengok cite kat tb tetibe ade orang alih channel lain plak...

12. Jumpe duet tepi tepi jalan tapi rase sedang diperhatikan...

13. Rase nak sepak2 orang tu tapi tak berani... 

14. Bace luahan perasaan orang yang baru pas break di facebook...

15. Pegi bandar nampak awek2 tak cun cube bertelanjang untuk secebis perhatian dari orang ramai...

16. Bercite-cite nak jadi mufti tapi nak jadi imam pun tak berani...

17. Time tengah puase nampak KFC terbang di mane2...

18. Bile tengah malam ade orang cite pasal hantu pastu terjage sorang2...

19. Chelsea kene bantai ngan MU tapi takleh tengok sebab kene wat lab report...

20. Dah tulis msj panjang2 pastu terdelete plak... @_@

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Komen