Nuffnang

Gambarhehe

sumber :-

Gambarhehe


Saya ingin Menonton Filem World Invasion: Battle Los Angeles!

Posted: 28 Feb 2011 07:11 AM PST

Wahai peminat filem.. Ini ada filem baru.. Sangat sesuai bagi korang yang minat filem aksi dan fiksyen!



Nama filem ni World Invasion: Battle Los Angeles! Bukan battle of the band ye.. =P

Meh Mediahehe rewiew sikit filem best ni..

Selama bertahun-tahun, telah didokumentasikan kes penemuan UFO di seluruh dunia – Buenos Aires, Seoul, Perancis, Jerman, China. Namun pada tahun 2011, apa yang mungkin hanya rekaan akan menjadi kenyataan menakutkan ketika bumi diserang oleh sesuatu yang tidak diketahui. Ketika satu-persatu bandar besar dunia musnah, Los Angeles menjadi pertahanan terakhir bagi umat manusia dalam pertempuran tidak dijangka. Terserah kepada seorang sarjan tentera Laut (Aaron Eckhart) dan pleton barunya untuk menghadapi musuh yang tidak seperti mereka pernah temui sebelum ini.

Genre: Aksi
Pengarah Filem: Jonathan Liebesman
Pelakon: Aaron Eckhart,
Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez,
Bridget Moynahan, Ne-Yo, Michael Pena

Huhu baca review yang Mediahehe buat pon dah rasa best kan? Cuba korang tengok trailer filem ni plak..

Haa amacam? Mesti dah rasa teruja nak tengok filem World Invasion: Battle Los Angeles! ni kan? 17 Mac nanti bila korang dah tengok, korang jangan lupa bagi komen untuk filem tu nanti kat sini.. Enjoy!

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan