Nuffnang

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


(Panas) AC Konsortium Milik AC Mizal Penipu?

Posted: 07 Nov 2010 02:25 PM PST

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

Woot! AC Konsortium milik AC Mizal penipu? Biar betul ni? Kalau tanya kat kami, kami tak berani nak kata betul ataupun tak. Sebab tu la kami letak tanda soal kat tajuk atas tu. Jadi, apa kata korang nengok semua pembongkaran kat bawah ni kemudian anda tentukan.

Penipuan 1

AC Konsortium milik AC Mizal dikatakan menjual gelang yang dibeli dari sebuah syarikat di China iaitu Hottime Jewelry Co. Ltd. Rujuk pic bawah ni.

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

Samada betul ataupun tak yang AC Konsortium mengambil tempahan daripada Hottime Jewelry Co. Ltd, kena tanya kat AC Mizal sendiri. Huhu..

Jika dilihat pada harga untuk setiap 1 gelang made in China tu hanyalah sekitar RM78 je tapi syarikat AC Konsortium menjualnya pada harga yang super mahal iaitu RM1000 setiap 1. Patutlah cepat je dapat kereta mewah walaupun perniagaan baru setahun jagung. Rupa-rupanya…

Penipuan 2

AC Konsortium kantoi menipu testimoni bila beberapa testimoni yang mereka tunjukkan sama seperti yang terdapat pada website luar negara. Cuma nama dan produk je yang berbeza. Buktinya:

Testimoni yang 'dibuat' oleh AC Konsortium

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

Cuba tengok pula yang ni..

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

Macam, ada persamaan tak?

Lagi testimoni yang disalin bulat-bulat dari website luar negara

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

Ada lagi…

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

AC KONSORTIUM MILIK AC MIZAL PENIPU

So, apa yang dapat anda simpulkan?

Sebenarnya ini masih sedikit. Belum lagi masuk bab plan perniagaan yang telah membuatkan ramai 'pelaburnya' pening kepala dan juga bab gelang yang konon'nya hanya propa semata-mata tu. Jadi, kalau korang berminat untuk membaca lebih lanjut pembongkaran secara besar-besaran mengenai AC Konsortium milik AC Mizal ni, korang terjah link berkaitan yang kami sertakan kat bawah ni. Kami jamin korang pasti terkejut.

Gelang AC Mizal – A Disaster Waiting To Happen

Gelang AC Mizal – Bayang Bala Di Ufuk Timur

Gelang AC Mizal – Penipuan Testimonial Yang Amatur Sungguh!

+ Credit to Blog Aidid Mu'addib

P/s: Adakah anda mahu keluarga, sanak-saudara atau kawan-kawan anda terpedaya dengan penipuan ini? Pastinya tidak bukan? Jadi, silalah kongsikan artikel ini kepada semua orang. Paling mudah, kongsikan saja kat Facebook. Hanya klik button SHARE kat bawah ni dan klik submit. Selesai.

Related Posts with Thumbnails
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan