Nuffnang

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Bob Kuman meninggal Dunia

Posted: 04 May 2012 07:20 AM PDT

Al fatihah.Sama-samalah kita sedekahkan bacaan Al-Fatihah kepada arwah Bob Kuman yang baru meninggal pagi tadi...

Kesian sungguh baru je seminggu dua nie kecoh tentang kisah Bob yang kesusahan dan kesakitan terlantar di hospital.Rupanya ajal dan hampir tiba...

Takziah Sensasi ucapkan kepada keluarga arwah.Semoga arwah ditempatkan dikalangan org beriman..

Perkhabaran yang pasti mengundang pelbagai emosi apabila berita yang disahkan sendiri oleh pihak kakitangan hospital Sungai Buloh dimana pelawak kesayangan kita, Bob Kuman atau nama sebenar allahyarham, Husni Mohd Rawi telah meninggal dunia.
Bob Kuman yang memang terkenal dengan sikap dan lakonan komedinya telah dimasukkan ke hospital Sungai Buloh awal tahun lepas setelah mengalami kemalangan ketika di lokasi penggambaran drama 'Jangan Pandang Belakang Congkak" di Hulu Langat sekitar tahun 2011.
 
Berita ini turut disahkan oleh wartawan Mazidul Akmal Sidek di dalam blog rasminya dan memberitahu Bob Kuman menghembuskan nafasnya yang terakhir pada jam 4.38 siang tadi di kediamannya di Seksyen 11, Kota Damansara. 
"Kakitangan Ambulan Hospital Sungai Buloh telah mengesahkan Bob Kuman meninggal dunia pada jam 4.38 petang tadi."

Gambar Nora seksi tayang dada hiasi majalah Glam

Posted: 04 May 2012 07:16 AM PDT

Sensasi tahu gambar Seksi Nora nie dah tersebar sejak dua tiga hari lepas.


Daring betul Nora bergambar mcm nie,maklumlah Nora kan sering dikatakan sweet,innocent,baik gitu..

Pun begitu nie lah sebenarnya dunia artis.. Secara umumnya kalau jadi artis memang sering kali dikaitkan dengan dunia yang sosial, seksi,glamour,kontroversi.

Baru-baru nie Nora mengerjakan Umrah,Semoga lepas nie Nora tak pakai seksi seksa sangat lah ye.


nora danish glam
nora danish glam
nora danish glam
nora danish glam

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan