Nuffnang

Celebrity News

sumber :-

Celebrity News


(Gambar)Erra Fazira Menghiasi Muka Depan Majalah Wanita

Posted: 31 Mar 2011 08:23 AM PDT

WOw !!! dah lama tak nampak gambar terbaru akak Erra secara live, last pun masa Hari Belia Malaysia di Putrajaya. Rindu pula nak bersembang dengan akak yang pernah buka booth dekat sebelah ZoOm masa tu, dan untuk pengetahuan anda ZoOM pernah menjaga kedai akak Erra Fazira tahun lepas.

Mesti si kecik dah besar kan....ingatkan nak bagi hadiah dekat si kecik ( engku Allesya ) tapi tak tau bila masa free nak jumpa akak tu. Apa-apa pun ZoOM doakan si kecik dan ibu dia sihat walafiat dan sentiasa dimurahkan rezeki serta bahagia hingga ke akhir hayat.

Ok la....nak tau komen anda di ZoOmartis @ Facebook...Akak Erra Comel tak !!!?

Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Gossip Gambar Seksi Dahlia Daphne Iking Dalam Majalah MAG

Posted: 30 Mar 2011 09:51 PM PDT

Jika ingin berkongsi dengan anda di ZoOmartis mengenai kisah artis-artis kita di Malaysia khasnya golongan wanita sampai bila pun tak akan habis. Malah golongan artis wanitalah yang sering kali menimbulkan seribu satu gossip yang kadang-kala membuatkan jari dan mulut tidak berhenti berkongsi.

Cerita terbaru mengenai artis hari ini yang ingin ZoOm kongsi bersama adalah mengenai gossip gambar model dan artis yang telah memeluk islam ini ( Dahlia Daphne Iking ). Gambar diatas adalah gambar beliau yang diambila semasa majlis perkahwinan beliau kot dan gambar dibawah adalah pose terbaru beliau didalam majalah MAG yang memaparkan wajah beliau.

Ada ramai manusia diluar sana yang memperkatakan pakaian beliau yang masih berada ditakuk yang lama yakni mengenakan pakaian seksi walhal beliau dah memeluk agama islam. Tetapi bagi ZoOm mungkin Dahlia Daphne perlukan masa untuk menyesuaikan diri kerana baru belajar selok belok ajaran islam yang baru dikenalinya. Semoga beliau akan menjadi isteri yang soleha dengan bimbingan suami tercinta.

Dan Berikut pula disertakan gambar yang menjadi bualan diluar sana :



ZoOm : Apa PUla Kata Anda Di ZoOmartis@

Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan