Nuffnang

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

sumber :-

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar Lisa Surihani dengan imej rambut barunya

Posted: 19 Apr 2012 01:33 AM PDT

Makin lama makin cute pula Lisa Surihani ni kan.. terbaru Lisa Surihani telah berkongsi dengan peminat gambar imej rambut terbarunya yang akan digunakan untuk filem 'Dendam Orang M4ti'.. satu lagi filem seram lakonan Lisa Surihani selepas filem 'Jangan Pandang Belakang Congkak'. Imej rambut pendek yang digayakan Lisa Surihani ni menampakan dia jauh lebih muda kan.. bagus juga kalau dia kekal kan imej rambut macam ni.. nampak sikit kelainan.

Buat peminat Lisa Surihani yang sudah bosan dengan stail rambut panjang Lisa Surihani sebelum ni.. nah! dua keping gambar Lisa Surihani berambut pendek pula dibawah ni…

stail rambut baru lisa surihani

rambut baru lisa surihani pendek

Gambar Stacy seksi berseluar pendek

Posted: 19 Apr 2012 12:52 AM PDT

Gambar Stacy seksi berseluar pendek
Wah!, jarang-jarang kita dapat tengok stacy berseluar pendek kan.. kebiasaannya Stacy akan berseluar panjang jika membuat persembahan.. Namun Stacy juga sama seperti perempuan lain yang gemar berseluar pendek apabila berada di rumah walaupun agak seksi.. mungkin lebih selesa dengan cuaca yang agak panas kat Malaysia ni kan.. Walaupun Stacy hanya pakai t-shirt dan seluar pendek dia tetap nampak cute kan…

MyGosip tak pasti dimana dan apa yang Stacy lakukan semasa gambar ni di ambil.. Tapi apa yang pasti, Stacy memang seksi dengan seluar pendek yang terlalu pendek ni.. Memang Hot Stacy ni walaupun berposing disebelah sinki.. Jadi buat peminat Stacy.. 2 gambar buat anda dibawah..

stacy seksi berseluar pendek

stacy sexy short pant

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan