Nuffnang

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


(Gambar) Maya Karin Semasa Melancong Ke Amerika Selatan

Posted: 03 Aug 2011 06:49 PM PDT

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

Patutlah macam tak dengar apa-apa cerita Maya Karin beberapa bulan yang lalu. Rupa-rupanya, dia telah meninggalkan Malaysia dan melancong ke luar negara dimana destinasi yang dituju adalah Amerika Selatan. Menariknya, Maya Karin melancong secara 'backpacker' iaitu semua kelengkapan harian dimuat dalam satu beg. Macam orang mengembara tu. Lebih kurang la.

Pengembaraan Maya Karin di Amerika Selatan itu agak lama juga, selama dua bulan. Pengembaraan'nya bermula dengan Brazil, disusuli Venezuela, lepas itu Colombia dan berakhir di Peru. Ianya bermula dari 11 Mei dan berakhir pada 8 Julai lalu sehingga Maya Karin berhadapan dengan masalah untuk memilih apa yang hendak dibawa. Seperti update Twitternya:-

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

Kat bawah ni pula antara catatan perjalanan dan beberapa gambar yang dikongsikan oleh Maya Karin melalui Twitter'nya. Jom layan..

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

GAMBAR MAYA KARIN SEMASA MENGEMBARA DI AMERIKA SELATAN

Psstt: Mentega jenama Golden Churn Creamery Butter disahkan mengandungi DNA babi

Related Posts with Thumbnails Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Shahir AF8 Akan Berhenti Menyanyi, Dakwa Dirinya Dianiaya

Posted: 03 Aug 2011 05:57 PM PDT

GAMBAR SHAHIR AF8 BERHENTI MENYANYI KERANA DIANIAYA

Lebih kurang setahun berlalu, nampaknya perjalanan karier juara Akademi Fantasia musim ke-8 iaitu Shahir dilihat agak kurang memberangsangkan. Senang cakap, hanya laku sekejap. Terbaru, Shahir dikatakan sudah mengambil keputusan untuk berhenti daripada industri seni dalam waktu terdekat ini.

Menurut sumber yang juga rakan terdekat Shahir, dia nekad untuk berhenti kerana tidak tahan terhadap penganiayaan dan penindasan pihak tertentu. Walau bagaimanapun, kami tidak pasti apakah bentuk penganiyaan dan penindasan yang dimaksudkan kerana ianya tidak dinyatakan secara terperinci.

Berikut kenyataan daripada rakan terdekat Shahir itu:-

Shahir tidak akan menyanyi lagi dan meninggalkan terus karier seni ini kerana berasa dirinya telah dianiaya.

Saya kasihan dengan nasib yang menimpa Shahir kerana dia masih baru dalam industri seni tetapi sudah mengalami insiden seperti ini.

Apabila sudah berhenti, dia mungkin akan mengikut jejak langkah pemuzik Sham (Kamikaze) yang terlibat dengan majlis-majlis berkaitan keagamaan.

Setakat ini, dia sudah memaklumkan perkara tersebut kepada pihak Astro Entertainment Sdn Bhd dan peminat Shahir Fan Club (FC).

Dia mungkin akan membuat sidang media kelak untuk menjelaskan dengan lebih lanjut tentang isu ini.

Kami jamin, pasti ramai peminat Shahir yang sedih dengan berita ini. Tapi kalau ini adalah yang terbaik buat Shahir, korang redhakan je la. Siapa tahu ada yang lebih baik daripada kariernya sebagai seorang penyanyi sekarang ni sedang menunggu. Lagipun, Shahir tak ler famous mana untuk terus menyanyi. Huhu..

Psstt: Mentega yang popular digunakan untuk membuat kek lapis Sarawak disahkan mengandungi DNA babi. Habislah!

Related Posts with Thumbnails Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan