Nuffnang

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


(Gambar) Dayang Nurfaizah Berpelukkan Dengan Marcell

Posted: 17 Apr 2011 04:23 PM PDT

GAMBAR DAYANG NURFAIZAH BERPELUK DENGAN MARCELL

Pergh! Melekat.. Beruntung kau Marcell dapat peluk Dayang Nurfaizah tu. Huhu.. Gambar Dayang Nurfaizah berpelukkan dengan Marcell ni sebenarnya telah diambil pada tahun lepas sewaktu showcase single terbaru Dayang Nurfaizah yang diadakan di Hard Rock Kuala Lumpur. Tapi hanya baru-baru ini ianya terkeluar dan haruslah kami nak panaskan lagi line.

Lagi gambar Dayang Nurfaizah berpelukkan dengan Marcell kat bawah ni.

GAMBAR DAYANG NURFAIZAH BERPELUK DENGAN MARCELL

GAMBAR DAYANG NURFAIZAH BERPELUK DENGAN MARCELL

GAMBAR DAYANG NURFAIZAH BERPELUK DENGAN MARCELL

GAMBAR DAYANG NURFAIZAH BERPELUK DENGAN MARCELL

GAMBAR DAYANG NURFAIZAH BERPELUK DENGAN MARCELL

GAMBAR DAYANG NURFAIZAH BERPELUK DENGAN MARCELL

GAMBAR DAYANG NURFAIZAH BERPELUK DENGAN MARCELL

Oh ya, Isteri Marcell, Rima Melati Adams dikatakan turut hadir semasa showcase single Dayang Nurfaizah itu. So, pastinya dia juga melihat aksi berpelukkan suaminya dengan Dayang Nurfaizah itu. Tertanya-tanya kami, apalah agaknya perasaan isteri si Marcell time tu? Ker dia memang tak kisah nengok suaminya itu berpelukkan dengan perempuan lain? Huhu..

+ Diupdate oleh Encik One

Related Posts with Thumbnails Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

(Video) Aksi Terlampau Azwan Ali Di Show Pondan

Posted: 17 Apr 2011 09:03 AM PDT

VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM.. EH SILAP, VIDEO TERLAMPAU AZWAN ALI

Tahun lepas kami pernah kongsikan artikel bertajuk Azwan Ali join show pondan, dibayar RM6K untuk satu lagu. Kalau korang pernah baca artikel tu, mesti korang dah tahu yang Azwan Ali telah menghadirkan dirinya ke satu show pondan yang diadakan di Johor Bahru untuk membuat persembahan dan dibayar RM6k untuk satu lagu. Ntah betul ke tak dia dibayar RM6k, tak tahu ler.

Oleh itu, mungkin ada antara korang yang tertanya-tanya, meletup sangat ke show Azwan Ali tu sampai ada yang sanggup membayarnya sehingga RM6k untuk satu lagu? Untuk itu, nah kami sajikan kepada anda video persembahan Azwan Ali yang dibayar RM6k itu. Kalau nak layan, silakan. Tapi jangan termuntah depan komputer korang tu sudah.

Aksi paling tak boleh blah bermula pada minit 1:06

Psstt: Jom usya www.zonbebas.com

Related Posts with Thumbnails Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan