Nuffnang

Celebrity News

sumber :-

Celebrity News


Facebook I Hate Diana Danielle Semakin Ramai Like !!

Posted: 14 Apr 2011 01:06 AM PDT

Macam-macam cerita yang ZoOm baca hari ini, daripada artis Malaysia sehinggalah artis daripada seberang yang menjadi tatapan. Namun ada lagi Facebook Fan yang di "Create" untuk membuat protes atau mengatakan mereka tidak suka kepada artis tersebut.

Dan yang terbaru Facebook " I Hate Diana Danielle" yang kini sudah menjangkau 4000 ++ user yang LIKE !!, entah like atau benci sebab dalam bahasa Melayu like = Suka. Apa-apalah...!!

Namun persoalannya apakah motif si admin sehinggakan nak "mempromote" Fan ini ? adakah kerana ingin mengambil kesempatan dengan populariti artis atau memang benar si Admin dan rakan-rakan tidak menyukai Diana.



ZoOM : Bagi ZoOM.. TAK ADA MAKNANYA.....Apa Pula Kata Anda !!!?

Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Prisa Adinda Arini Rianzi Gadis Indonesia Seorang Giratis !

Posted: 14 Apr 2011 12:56 AM PDT

WOw....superb dan bombastic gadis bernama Prisa Adinda Arini Rianzi, gadis daripada Indonesia yang baru berumur 23 tahun. Siapa sangka wajah yang ayu dan cantik tersembunyi bakat terpendam yang pasti mengemparkan dunia hiburan diseberang.

 Mana tidaknya gadis secantik Prisa Adinda Arini Rianzi, bukan sahaja pandai bermain gitar yang malah  Prisa, pernah menganggotai kumpulan Vendetta grup band heavy metal sebagai gitaris & pernah muncul dengan album solonya sendiri, dengan lagu hit berjudul Muka Dua.

Menakjubkan bukan !!?

Malam ni ZoOm uplod Video Gadis Cantik bernama Prisa ni, maklum sahajalah sekarang ni tengah kerja, masa yang terluang untuk merehatkan minda dengan kerja-kerja yang ada diatas meja dan PC ni ZoOm gunakan sepenuhnya untuk menaip dan berkongsi dengan pembaca setia di ZoOMartis.



Jum Layan Gambar Gadis Cantik Dan Comel Ini... : ( Info OHbulan )






ZoOm : Comel & Cantik tak ?....Huh...Cairrr !!


Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Cerita Lawak : Ujikaji Cacing Oleh Cikgu

Posted: 13 Apr 2011 08:00 PM PDT

Suatu pagi yang indah kat sebuah sekolah rendah, seorang guru yang begitu dedikasi mengajar anak2 muridnya tentang betapa bahayanya minuman keras kepada mereka. Sebelum memulakan mata pelajarannya pada hari itu dia telah mengambil 2 ekor cacing yang hidup, sebagai contoh kehidupan dan dua gelas minuman yang masing2 berisi dengan air mineral dan arak..

"Cuba perhatikan murid2.. lihat bagaimana saya akan memasukkan
cacing ini kedalam gelas, perhatikan betul2. Cacing yang sebelah kanan
saya, akan saya masukkan ke dalam air mineral manakala cacing yang sebelah kiri saya akan masukkan ke dalam arak. Perhatikan betul2."

Semua mata tertumpu pada kedua2 ekor cacing itu. Seperti dijangkakan, cacing yang berada dalam gelas yang berisi air mineral itu berenang2 di dasar gelas, manakala cacing yang berada di dalam arak menggeletek lalu mati. Si cikgu tersenyum lebar, apabila melihat anak2 muridnya memberikan sepenuh tumpuan pada
ujikajinya.


"Baiklah murid2, apa yang kamu dapat belajar dari ujikaji yang
cikgu tunjukkan sebentar tadi??"


Dengan penuh yakin anak2 muridnya menjawab,

UNTUK MENGELAKKAN KECACINGAN...MINUMLAH ARAK...

Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Cerita Lawak : Kisah Si Penjual Telur

Posted: 13 Apr 2011 07:57 PM PDT

Pembeli: "Dik, telur sekilo berapa?"

Penjual: "Telur ayam atau telur itik?"

Pembeli: "Telur ayam."

Penjual: "Telur ayam biasa atau ayam kampung?"

Pembeli: "Ayam biasa."

Penjual: "Yang tempatan atau yang import?"

Pembeli: "Yang tempatan."

Penjual: "Yang tempatannya mahu yang dari Ipoh, Kuala Selangor

atau Tampin?

Pembeli: "Yang Ipoh lah..." (Sambil terlihat kesal).

Penjual: "Mahu yang Ipoh Pusat, Barat, Timur, Utara, atau Selatan?"

Pembeli: "Adik nie jual telur atau nak jalan-jalan?"

Penjual: "Maaf kak, saya penjual mee rebus kat sebelah. Kebetulan
yang jual telur pergi makan. Saya disuruh berbual dulu dengan pembeli sampai dia datang.

Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

Cerita Lawak : Kisah Nyonya Kaya Sewa Hotel

Posted: 13 Apr 2011 07:54 PM PDT

Nyonya Kaya
Pada suatu hari, seorang Nyonya bernama Nyonye Mei Lee datang ke KL untuk kali pertama selepas menang loteri.

Beliau check-in disebuah hotel mewah dan seorang pelayan membawakan begnya menuju ke bilik penginapan Nyonya Mei Lee.

Nyonya Mei Lee dengan girangnye mengikuti langkah-langkah pelayan itu
dan ketika pelayan tersebut menutup pintu, Nyonya Mei Lee melihat ke
sekeliling.

Beliau tetiba menjadi marah lalu berkata kepada pelayan tersebut. Eksekius mi, lu jan ingat wa tua, mali dari kampung, tatak (takde) tau tutuk hotel.. sudah baya latut latut (ratus ratus), lu kasi ini bilik ka??!! kicik!! tatak tibi, tatak lemari tatak apa pun??? katil mau titun (tidur) pun tatak????, haiyyaaa.. mau tipu olang ka??!!"

Lalu pelayan itu pun menjawab, "Sabar Nyonya, ini baru lift,
maaa....""
Suka Gossip Ini ClickLah Like !!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan