Nuffnang

- Blog Hanz -

sumber :-

- Blog Hanz -


Panduan Bercinta Kepada yang baru Bercinta

Posted: 05 Apr 2011 05:06 PM PDT



Ini adalah nasihat dari lelaki single, amalkan atas risiko sendiri.

1.) Jangan sesekali cakap die dah naik berat badan, gemuk, berisi, montel atau yang sama waktu dengannya.

2.) Jangan sesekali tengok atau renung atau jeling atau yang sama waktu denganya kat prempuan yang lagi cantik (tarik balik, semua prempuan termasuk nenek tua).


3.) Jika anda keluar bersama, jangan sesekali pegang tangan, pegang bahu, duduk kat tempat sunyi dan lain-lain perkara maksiat lagi, ni bukan gf korang marah, Tuhan marah.

4.) Sentiasa sensitif dengan perubahan dirinya, die potong rambut ke (ni kes malas pakai tudung ni), die pakai baju baru ke, die pasang inai ke (dah kawin ke?) atau lain-lain, puji atau anda akan mula melihat itik sebelah anda.

5.) Kalo korang dah lama keluar, tak kan nak stay haram camtu kot, kang tak pasal-pasal org lain masuk meminang, tak pon korang terlanjur nanti, baik kawin lelekas.

6.) Kalo sesusah sangat try je cari kat internet. Tapi peluang berjaya korang dah jadi 15% je.

7) salu tunjuk yg ko syg dia... caring ngan dia.. (tiap2 ari mesti tnya dia sehat x.. kalo xsehat pandai2 la nk setel kan)

8) salu la bg sumtin kt dia.. adiah kecik2 pn xpe.. pompuan suka adiah maa..

9) jual ah diri sket depan dia.. tp jgn bg nmpak sgt.. biar dia tau kelebihan ko and ko SE (spesel edition)

10) last but not least.. ko kena salu ada untuk dia.. hehe. baru dia tau dia bleh harapkan ko..

ade yg korng patot buat ade yg korng x patut....hehe...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Komen