Nuffnang

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

sumber :-

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar pernikahan Elyana dan Khairul Anuar

Posted: 19 Nov 2010 08:02 PM PST

Tahniah buat Elyana Emrizal yang telah selamat dinikahkan dengan Khairul Anuar semalam pada pukul 9.40 malam.. Dengan hanya sekali lafas sahaja Elyana telah sah menjadi isteri kepada Khairul Anuar.. Majlis pernikahan Elyana yang diadakan di Duchess Place, Jalan Ampang ni dihadiri lebih 200 tetamu yang terdiri daripada kaum keluarga dan sanak saudara terdekat sahaja..

Selain wang mas kahwin sebanyak RM80 dan wang hantaran sebanyak RM22,000, Pengantin lelaki membawa tujuh dulang hantaran yang terdiri daripada setepak sireh, sebentuk cincin berlian Estrella, seutas jam tangan Cerruti, sepasang beg dan dompet Louis Vuitton, set haruman Lovely Sarah Jessica Parker dan manisan berbentuk coklat.

Manakala pengantin perempuan pula membalas dengan tujuh dulang juga yang terdiri daripada sireh junjung, sebentuk cincin Estrella, seutas jam tangan Tag Heuer, sepatu Lacoste, dompet Louis Vuitton, set haruman Bulgari dan buah-buahan.

MyGosip harap pernikahan Elyana ni kekal sehingga ke anak cucu hendaknya.. Majlis resepsi untuk pasangan pengantin baru ni akan diadakan hari ni.. nanti kami akan update gambar perkahwinan Elyana pula..

gambar pernikahan elyana

elyana nikah

pernikahan elyana

gambar elyana nikah

majlis pernikahan elyana

elyana nikah kawin


Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

Gambar Shila OIAM dan Haziq Zikri bermesra

Posted: 19 Nov 2010 03:20 PM PST

Gosip terbaru mengenai Shila OIAM yang kini dikatakan sedang hangat bercinta dengan pemain bola sepak pasukan Harimau Muda, Haziq Zikri… dengarnya Shila dan Haziq Zikri ni memang sering kelihatan bersama-sama.. dah seperti pasangan yang sedang hangat bercinta pula.. Tapi bila ditanya oleh pihak media, seperti biasa, Shila menafikanya.. menurut Shila mereka hanya lah kawan biasa sahaja…

Tapi bila gambar Shila OIAM dan Haziq Zikri bermesra ni tersebar di internet, Memang agak meragukan yang mereka ni hanyalah kawan kan..

Apa pun hubungan Shila dan Haziq Zikri ni.. MyGosip harap mereka berdua bahagia dengan hubungan mereka.. apa-apa pun jom kita layan Gambar Shila dan Haziq Zikri ni bersukaria…

shila oiam bercinta

teman lelaki shila oiam

shila oiam bersosial

shila oiam seksi

shila oiam dengan teman lelaki


Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan