Nuffnang

Sensasi

sumber :-

Sensasi


Video Kelakar: Orang siam Islam akad nikah

Posted: 22 Oct 2010 05:56 PM PDT



Video nie kene tengok sampai habis,penghujung pun kelakar...

Sensasi rumuskan disini..
Al kisahnyer mereka nie dari selatan Thailand,jadi pelat tue ada mcm kelantan sikit sikit lah..,mamat yang nak bernikah tue dia bukan Islam dan baru je masuk islam..dan boleh ckp bahasa melayu siam tue sikit sikit je..
jadi jenuh tok kadi nak nikah kan..kelakar sgt dgr ...

Akhirnya sah juga la..hehe..
yang tak boleh tahannye tue,lepas dah habis je akad nikah,si pengantin tue tak sabar-sabar lagi nak masuk tido ngan pengantin pompuan..HAHA
suka hati je...

gelojoh!

Video Comel: Baby yang tergelak tengok baby lain mcm lembu

Posted: 22 Oct 2010 05:48 PM PDT



Comel sgt baby tue gelak...grrr rase nak cium cium pipi dier..

baby tue tengok membernya yang dipakaikan baju bercorak lembu,agaknye geli hati sangat sampai terkekek kekek die ketawa,lepas tue member dia pun gelakkan dia balik...

Video: Baby menari Waka Waka Eh Eh

Posted: 22 Oct 2010 07:03 PM PDT



Haha..kecik kecik lagi dah pandai menari camnie...
dah besar mesti berbakat...

Rupa-rupanya Ariel Peterporn yang menyalin dan menyebarkan klip-klip video porno

Posted: 22 Oct 2010 04:49 PM PDT

Sensasi: Ish mcm tak percaya je,betul ke atau sensasi yang silap paham...
sebelum ini dikhabarkan Ariel akan dibebaskan pada 22 Oktober 2010,namun sebaliknya Penahanan Ariel Peterporn dilanjutkan...

Ini berikutan pihak berkuasa menemui BUKTI KUKUH yang Ariel telah melakukan aktiviti menyalin dan menyebarkan Video-video lucahnya dengan artis2 yang dikaitkan dengan Video Seks nya yang menyebabkan kontroversi hangat..

Sebelum ini,sensasi difahamkan yang Video Ariel nie disebarkan oleh temannya .

Tapi skrg bukti menunjukkan Ariel yang menyebarkan..ape cer?

huhu,pelik betul ..mungkin dia nak show off dengan teman2 rapat jer,tetiba dah tersebar la agaknye...

Spekulasi dan spekulasi...tunggu cerita selanjutnya nanti....




Bekas vokalis Peterpan, Nazriel Irham atau Ariel tidak akan mendapat layanan istimewa selepas dipindahkan dari sebuah penjara di Jakarta ke Pusat Tahanan Kebun Waru di Bandung, Rabu lalu.

Ketua pusat tahanan itu Suharman berkata, Ariel tidak akan mendapat sebarang kemudahan tambahan manakala layanannya sama seperti tempat tahanan lain di Indonesia.

"Ariel akan ditempatkan di blok B tanpa disediakan sebarang kemudahan istimewa untuk dia," katanya seperti dipetik portal Inilah.Com, Khamis.

Katanya, waktu untuk melawat penyanyi itu juga sama seperti masa yang ditetapkan di pusat-pusat tahanan lain.

Luna Maya

Penyanyi itu dilaporkan akan berada di penjara itu selama 20 hari sebelum kes penyebaran video lucah melibatkannya dengan dua artis lain dibicarakan.

Ariel dipindahkan ke penjara berkenaan selepas pihak berkuasa mendapat bukti kukuh Ariel menyalin dan menyebarkan klip-klip video porno tersebut di sebuah rumah penerbit muzik Peterpan, Capung di Bandung.

Sementara itu kekasih penyanyi itu, Luna Maya dilihat melawat Ariel di pusat tahanan berkenaan, Khamis.

Luna hadir dengan mengenakan kemeja putih, berseluar jean warna biru tua serta memakai skarf di leher.

Ketika keluar dari pusat tahanan itu sekitar tengah hari, dia dilihat begitu tergesa-gesa tanpa mahu bertemu dengan pihak media yang menunggunya sejak awal pagi.

Dengan senyuman Luna hanya menjawab beberapa patah perkataan mengenai kekasihnya.

"Dia (Ariel) berada dalam keadaan baik. Dia sihat," katanya sambil berlalu menaiki kereta Avanza miliknya.

Berita Baik buat Fan Man Utd ,Rooney tandatangan Kontrak 5 tahun dengan Man Utd

Posted: 22 Oct 2010 04:18 PM PDT



Sensasi pasti ramai peminatMan Utd yang gembira dengan berita nie...Bila Rooney berura-ura nak keluar dari Man Utd dan masuk Man City ramai yang ugut nak bunuh Rooney,ada yang nak tukar FC dari Man Utd ke club lain..aha..

sungguh kuat pengaruh Rooney dalam Man Utd...sekarang Rooney dah menandatangai kontrak dengan Man Utd selama 5 tahun,bermakna sampai dia umur 30 tahun la..

Sebab Rooney memula nak keluar dari Man U sebab,dalam perbincangan dengan org2 management ,staff,coach Man U,dia ada bertanya tentang memastikan kejuaraan tetap di tangan Man Utd,masa tue mereka mcm tak memberi jwpn yang meyakinkan Rooney bahawa kelab Man U akan terus bertahan sebagai kelab unggul.

Skrg selepas dipujuk dan diyakinkan ,baru Rooney bersedia berjuang bersama rakan2 Man U...kata Rooney memang itulah tujuannya menyertai Man U dulu,dia hanya bercadang utk bersama kelab yang menjanjikan kejuaraan....

Rooney sudah meminta maaff kepada Ferguson,player player Man U,management dan mereka2 yang terlibat,dan akan membuat pemohonan maaf terbuka kepada peminat peminat Man U..

Semalam,sejumlah penyokong membanjiri kediaman Rooney yang bernilai 4.5mil pound
meminta penjelasan terhadap niat utk keluar Man U,kata penyokong2 tersebut mereka cuma nak memujuk Rooney supaya kekal dlm kelab tersebut,bagaimanapun,media melaporkan penyokong2 tue membawa banner yang menyatakan

"Sign For City And You're Dead! "


err..faham2 la,peminat bola nie fanatik ,kdg2 boleh jadi gila..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan