Nuffnang

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


(Tahniah!) Serina Redzuawan Mengandung Anak Kedua

Posted: 31 May 2011 07:19 PM PDT

GAMBAR ANAK KEDUA SERINA

Tahniah kami ucapkan kepada satu-satunya anak perempuan Chef Wan, siapa lagi kalau bukan Serina kerana dia kini sedang mengandung anak kedua. Berita gembira ini dikongsikan sendiri oleh Serina melalui laman Facebook'nya seperti kat bawah ni.

GAMBAR ANAK KEDUA SERINA

Seperti yang tertulis kat status Facebook tu, kandungan Serina sekarang ni baru masuk usia sebulan. Tahniah sekali lagi dan semoga impian Serina untuk mendapat anak perempuan termakbul. Sama-sama kita doakan. Kepada Serina, jaga kesihatan yer.

Psstt: Hanya untuk mereka yang CUTE!

Related Posts with Thumbnails Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

(Gambar) Majlis Resepsi Perkahwinan Salih Yaacob & Isteri Keempat

Posted: 31 May 2011 05:42 PM PDT

GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERSANDINGAN PERKAHWINAN SALIH YAACOB DAN ISTERI KEEMPAT

Gambar sekitar majlis pernikahan dah share semalam, boleh tengok sini dan juga sini. Kali ini share gambar sekitar majlis resepsi pula. Kalau majlis pernikahan dibuat pada sebelah pagi, majlis resepsi'nya pula dibuat pada sebelah malam hari yang sama iaitu pada Isnin, 30 Mei 2011.

Jangan buang masa lagi, jom tengok beberapa gambar sekitar majlis resepsi Salih Yaacob dan isteri keempatnya kat bawah ni.

GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERSANDINGAN PERKAHWINAN SALIH YAACOB DAN ISTERI KEEMPAT

GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERSANDINGAN PERKAHWINAN SALIH YAACOB DAN ISTERI KEEMPAT

GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERSANDINGAN PERKAHWINAN SALIH YAACOB DAN ISTERI KEEMPAT

GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERSANDINGAN PERKAHWINAN SALIH YAACOB DAN ISTERI KEEMPAT

GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERSANDINGAN PERKAHWINAN SALIH YAACOB DAN ISTERI KEEMPAT

GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERSANDINGAN PERKAHWINAN SALIH YAACOB DAN ISTERI KEEMPAT

Tak puas? Boleh tengok lebih banyak gambar di galeri foto SINAR FM.

Related Posts with Thumbnails Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan