Nuffnang

OHBULAN!

sumber :-

OHBULAN!


(Gambar) Justin Bieber Live Di Kuala Lumpur, Daripada Media Rakyat.

Posted: 21 Apr 2011 05:59 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]

(Gambar) Justin Bieber Live Di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.

Posted: 21 Apr 2011 11:01 AM PDT

biar la sape yg nak minat bieber ke, nk gi tgk knsert dia ke..itu hak masing2..beli tiket pun tk pakai duit korg..kdg2 ni la org kita, defensive sgt..tu tak boleh ni tak boleh..suka nak mengkondem org..lgpun yg kutuk2 tu kalau dpt tiket bieber scr free yg seat paling depan pun, confirm pergi nyer..aku pun bukannya minat bieber tp klu org lain minat bieber pun aku takdelah nk mengkondem..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan