Nuffnang

OHBULAN!

sumber :-

OHBULAN!


Respon Elyana Berkenaan Video Gadis Miripnya Menari Seksi, Mengoda

Posted: 11 Dec 2010 09:20 PM PST

Screen shot 2010 12 12 at 1.12.33 PM Respon Elyana Berkenaan Video Gadis Miripnya Menari Seksi, Mengoda

Tarian erotik & seksi yang kecoh tersebar semalam telah pun mendapat perhatian Elyana & sedikit pengumuman rasmi di blog Elyana berkenaan penafian gadis dalam video tersebut adalah diri'nya. Tonton link asal.

Adalah dimaklumkan bahawa perempuan yang mirip Elyana dalam video yang anda tonton adalah BUKAN Elyana. Diharap semua tidak ada salah faham dalam kepala tu. Memang 100% bukan. Perkara ni dah di-confirm-kan sendiri oleh tuan punya badan.

Kepada ElyanaLovers semua, kalau ada sesapa tanya, betul ke Elyana dalam video tu, korang just jawab, "NO!". Sekali lagi, memang BUKAN Elyana. Bukan kami menyangkalnya tetapi ianya fakta, bukan Elyana.. Samada Elyana yang dulu @ sekarang, memang bukan k.

Harap semua sedia maklum, dan terima kasih atas sokongan korang semua selama ini. Elyana loves you guys <3

Tak sangka, ada juga orang yang mirip lebih 90% dengan Elyana, maksud kami Elyana bersaiz 2 tahun lepas. Semua persoalan sudah terjawab, gadis tersebut bukan Elyana seperti dakwaan diri'nya, anda yang tonton nilaikan sendiri. Enjoice!

pixel Respon Elyana Berkenaan Video Gadis Miripnya Menari Seksi, Mengoda
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

Sir Richard Branson Jadi Pramugari AirAsia Februari 2011

Posted: 11 Dec 2010 03:23 AM PST

Screen shot 2010 12 11 at 7.08.31 PM Sir Richard Branson Jadi Pramugari AirAsia Februari 2011

Kool, penantian keputusan pertaruhan antara 2 taikun syarikat penerbangan akhirnya berakhir dengan pengumuman di twitter Tony Fernandes sebentar tadi bahawa Sir Richard Branson akan menjadi pramugari AirAsia pada 21 Februari 2011. Pertaruhan ini bukan calang-calang, ia akan melibatkan billionair Richard Branson menyarung uniform pendek merah putih AirAsia, ouch!

Ketahui lebih lanjut mengenai pertaruhan 2 billionair gila ini dalam entri berikut :

1. Sir Richard Branson Jadi Pramugari AirAsia, Kalah Taruh F1 Dengan Tony Fernandes

2. Perang Virgin & AirAsia: Richard Branson Atau Tony Fernandes Bakal Menyarung Uniform Pramugari

pixel Sir Richard Branson Jadi Pramugari AirAsia Februari 2011
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Komen