Nuffnang

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

sumber :-

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia


Gambar pelakon Linda Hashim

Posted: 14 Jun 2010 11:00 PM PDT

Kenal pelakon muda dan manis, Linda Hashim? sekarang ni dia bakal nak mempopularkan diri dengan menarik ribuan peminat daripada Facebook. Linda Hashim baru sahaja melancarkan fan Facebook miliknya. Memang baru diakui agaknya yang laman web sosial ini mampu mengeratkan diantara peminat dengan artis kesayangan mereka. Tak pun mungkin Linda Hashim dapat jodohnya di sana, seperti Harith Iskander dan


Gossip Awal, Ashraf dating bergiliran

Posted: 14 Jun 2010 09:00 PM PDT

Ada seorang mamat ni kebetulan berada di Papa Rich Kopitiam, Damansara. Dalam tidak disangka-sangka mamat ni terserempak dengan dua artis lelaki yang popular pada masa kini, Awal Ashaari dan Ashraf Muslim. Namun tidak dikenali pula siapa wanita yang berada disamping mereka ketika itu yang berada di tempat yang sama. Sepertinya orang lain dan bukan daripada artis sahaja. Kalau dari artis dah sah


Gambar aksi manja Natasha Hudson

Posted: 14 Jun 2010 07:06 PM PDT

Gambar di bawah tidak lah keterlaluan sangat. Memang aksinya begitu tidak disangka-sangka juga, diambil daripada Utusan edisi kelmarin, akhbar Melayu yang popular. Disana diceritakan mengenai kekasih Natasha Hudson yang berada di Jakarta. Mengikut sumber daripada pihak yang terbabit, Natasha Hudson didakwa berulang alik daripada Kuala Lumpur ke Jakarta banyak kali. Memang tidak dinafikan lagi,


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan