Nuffnang

Celebrity News

sumber :-

Celebrity News


Keputusan Malaysia VS Vietnam AFC B-22 | AFC Asian Cup 2013 Qualifiers

Posted: 30 Jun 2012 04:12 AM PDT



KELAYAKAN AFC B-22 2013 | Sebentar tadi ZoOM baru menyaksikan satu lagi perlawanan kelayakan AFC B-22 2013 bagi kumpulan G dimana Malaysia vs Vietnam pada hari ini ,30 Jun 2012.

Perlawanan Malaysia vs Vietnam yang berlangsung di Stadium Aung San jam 4.45 pm waktu Malaysia menyaksikan kita berjaya mengatasi Vietnam (3-0)

MALAYSIA VS VIETNAM

3                         0



Jika ZoOM mempunyai video terkini, akan diuload untuk tatapan peminat bola sepak di luar sana.

Jika Dah Baca ClickLah Like @ Share !!

13 Gambar Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah

Posted: 29 Jun 2012 10:22 PM PDT


Sebelum anda melihat beberapa gambar perkahwinan yang ZoOM jumpa daripada abang dan kakak Google Images, mari kita baca berita dan serba sedikit cerita Irma yang comel ni.

Biodata Irma Hasmie:

Nama: Irma Hasmie Ibrahim
Tarikh Lahir: 8 Januari 1982
Usia: 27 Tahun
Asal: Kuala Lumpur
Pencapaian: Gadis Jelita 2004
Iklan Komersil: Tourism Malaysia (Cuti-Cuti Malaysia), Fair & Lovely, Yamaha & Pringle's.
Filem: Cinta Fotokopi, Main-Main Cinta, Diva & Dua Hati Satu Jiwa
Drama: Lima, Awan Dania, Bella, Rahsia Gambar, Hantu Raya, Segalanya Ku Terima & Cinta 5 Bintang. 



Beliau Selamat diijabkabulkan dengan Redza Syah Azmeer sebentar tadi kira-kira jam 3.40 petang selepas selesainya solat jumaat.. Dengan hanya sekali lafaz sahaja Irma Hasmie telah sah menjadi isteri kepada Redza.. Majlis pernikahan yang serba ringkas tetapi meriah itu telah diadakan di Dewan Persidangan Putrajaya.

Kisah percintaan Irma Hasmie dengan Nabil Raja Lawak yang putus di pertengahan jalan tu pun aku tahu juga sikit-sikit. Tapi aku takde la buat entri sebab masa tu aku takde pun lagi blog.

Harinie, 29 Jun 2012, pukul 3.40 petang waktu Malaysia, Irma Hasmie telah sah diijabkabulkan bersama arjuna pilihan hatinya iaitu Redza Syah Azmeer.


Dan berikut 12 lagi gambar pernikahan Irma dan Redza :
 Bergambar bersama rakan-rakan termasuk artis Malaysia
 Pose Rakan-Rakan
 Wajah Seorang Bakal Menjadi Seorang Isteri

 Masa batal air sembahyang kot :)
 Kad Kahwin Irma Dan Suami
 Heliza Helmi Dan Mak Irma


 Semasa Redza Akad Nikah
 Mesti Redza Berdebar-debar masa ni kan
 Indah Dan Meriahnya


Sumber Gambar: FB Heliza,Rotikaya,Blog Amar,Budiey (Thanks Alls)

Jika Dah Baca ClickLah Like @ Share !!

Berita Terkini : Kaka Peluk Agama Islam

Posted: 29 Jun 2012 09:17 PM PDT

Beberapa hari lepas ZoOM ada terbaca satu laman blog mengenai seorang pemain bola terkenal memeluk ISLAM, dan sana-sini kecoh bercerita dan menaip mengenai cerita yang tersebar dengan pantas terutamanya di laman internet (Blog & Laman sosial).


Gambar diatas dan dibawah menunjukkan Kaka dan isteri serta rakan berada di dalam Masjid dan yang membuatkan berita ini seperti ada kebenarannya ketika isteri Kaka memakai Pakaian wanita soleha(bertudung) ketika berada didalam Masjid dan majlis tertentu.


Namun hakikatnya gambar tersebut mempunyai cerita tersendiri, dan ZoOM kini memahami apakah sebenarnya berlaku.


Menurut info dari blog atanahmad, gambar tersebut diambil ketika Kaka datang ke Arab Saudi untuk mempromosikan Dubai memalui sukan bola sepak.


Sepanjang berada disana beliau dibawa ke tempat-tempat tertentu termasuk Masjid, dan bagi menghormati budaya,adat resam dan agama Negara yang beliau lawati, isteri beliau telah memakai pakaian dan tudung.


Tetapi bagi ZoOM jika ia menjadi kenyataan, siapa yang tahu kerana hidayah dan pentunjuknya hanya datang daripada ALLAH yang Maha esa dan berkuasa. 


Semoga ia akan menjadi kenyataan. Insyallah


Lagi Gambar Kaka dan isteri dibawah :






Apa komen anda ?

Jika Dah Baca ClickLah Like @ Share !!

Hot : Gambar Seksi Lana Nordin Di Anchol Jakarta

Posted: 29 Jun 2012 08:56 PM PDT

Aksi yang acap kali dilakukan oleh Lana Nordin walaupun ramai pihak diluar sana mengkritik penampilan beliau, tanpa mengambil kira bahawa beliau adalah perempuan yang dikenali ramai di Malaysia khasnya.

ZoOM terbaca laman blog Klik Aje yang berkongsi dengan pembaca mengenai gambar panas terbaru Lana Nordin ketika berada di Anchol, Jakarta, Indonesia sempena " Festiva Bunga Api Antarabangsa Indonesi ".

Gelaran Pamela Anderson Malaysia kadang-kadang mencuit hati ZoOM kerana ada benarnya apabila semakin banyak koleksi gambar peribadi beliau tersebar di alam maya (Internet).

Dan lagi gambar seksi Lana Nordin semasa acara tersebut di Sandscape Beach Party pada 16 Jun 2012 (Menurut Info) :



Jika Dah Baca ClickLah Like @ Share !!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Komen