Nuffnang

Zon Artis

sumber :-

Zon Artis


Gambar Erin Malek Bertindik Lidah Dan Mengaku Bertatu

Posted: 18 Aug 2011 06:26 AM PDT

Dalam rancangan Galaksi TV9 baru-baru ini, Erin Malek telah membuat pengakuan yang dia bertindik lidah. Malah dia tanpa segan silu menunjukkan'nya kepada kamera. Macam gambar kat bawah ni.

GAMBAR ERIN MALIK BERTINDIK LIDAH DAN MENGAKU BERTATU

Selain mengaku bertindik lidah, Erin Malek juga mengaku yang dia bertatu di badan. Oh, sungguh mengejutkan kami. Walau bagaimanapun, Erin Malek menyatakan yang tatu tersebut hanyalah tatu sementara yang senang didapatkan di kedai 'body art'.

Entah la, kami tak tahu apa yang seronoknya bertindik lidah tu? Tapi kami faham, itu hak masing-masing dan mungkin sekadar suka-suka untuk kepuasan diri sendiri. Pasal tatu tu pulak, harap ianya benar.

+ Updated by Azizwan

P/S: Kalau buat tatu kat badan kereta macam ni takpe.. Nampak menarik..

Related Posts with Thumbnails Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

Video Klip Lagu Cinta 247 (MAX 24:7) Yang Lebih Banyak Dislike Daripada Like

Posted: 17 Aug 2011 07:19 PM PDT

Baru berkesempatan menyaksikan video klip kumpulan MAX 24:7 untuk lagu mereka yang berjudul Cinta 247 kat YouTube. Nampaknya selepas dimuat-naik pada 15 Ogos lalu, ianya sudah menerima 44,390 views. Ok lah untuk kumpulan baru yang belum berapa dikenali. Tapi sedihnya, video klip tersebut menerima lebih banyak dislike daripada like. Setakat ini, 1932 dislikes manakala hanya 69 likes. Oh, jauh sangat bezanya tu.

Malas nak cakap banyak, anda lihat sendiri video klip tersebut kat bawah ni dan anda tentukan adakah keputusan membuat dislike itu satu keputusan yang tepat atau sebaliknya. Kui3..

Kat bawah ni pula antara komen kat YouTube yang kami rasa cambest untuk dikongsikan kepada anda. Kaw-kaw punya komen diorang bagi. Tapi sebagai artis, kenalah terima untuk kebaikan.

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

VIDEO KLIP CINTA 247 MAX 247

Huh! Kalau kami yang dapat komen-komen ni, confirm menangis air mata darah la jawabnya. Plus, berbulan-bulan kami tak keluar rumah apatah lagi nak buat video baru. Hahahaha..

Related Posts with Thumbnails Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan