Nuffnang

Gosip Artis | Gambar Artis | Berita Hiburan - MatKepoh.com

sumber :-

Gosip Artis | Gambar Artis | Berita Hiburan - MatKepoh.com


Perang Besar Zarina Ann Joulie & Faezah Elai

Posted: 18 Apr 2011 07:31 PM PDT

anak pontianak

Aduhhh! Depa berdua ni tak habis-habis lagi dengan kontroversi. Sekarang ni dua-dua ni pulak berlaga kepala sesama sendiri.. Adoiyaaaii! Yang ni pulak nak bergaduh pasal lelaki.

Mat Kepoh faham korang berdua minat dekat sorang mamat ni kan, tapi tak payah laa nak berebut sampai nak buruk-burukkan orang lain. Adakah ni sikap artis wanita atau memang sikap wanita je? Hohoho!

Faezah Elai baru je redha dengan krisis rumah tangga orang. Ni kena pasal lain pulak. Zarina pelakon Anak Pontianak ni haritu Mat Kepoh tengok perubahan makin baik, tak sangka pulak ada lagi isu macam ni.

zarina, faezah elai

Mat Kepoh harap-harap dua orang artis berbakat BESAR dan masih muda lagi ni silalah berfikir panjang. Harap diorang ni boleh la berdamai balik yaaa..

Nanti susah nak cari makan wooo.. Tak elok gaduh-gaduh maaaa.. Peace okayh? :) Oh yaaa! Lagi satu janganlah luahkan perasaan yang negatif dekat Facebook tu.

Awak tu kan public figure even korang perlukan privacy pun. Biasalah orang Malaysia ni..

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Ashraf Muslim Jadi Tunangan Gadis Gombak

Posted: 18 Apr 2011 09:59 AM PDT

asyraf muslim

Nampaknya Ustaz Amirul kita ni dah nak bertunang dah 23 April ni dengan gadis Gombak berumur 24 tahun. Gadis ni bukan sebarang gadis, sekarang tengah praktikal dekat hospital di Melaka sebagai doktor perubatan.

Fuuhhh! Senang hidup Ashraf Muslim nanti kan. Kalau sakit sikit je isteri yang ubatkan. Tapi layanan pesakit biasa dengan suami sebagai pesakit mesti lain kan. Hehehehe.. Kagum dengan pilihan bro Asyraf ni!

asyraf muslim

Mat Kepoh bangga dan terharu dengan perubahan Ashraf Muslim. Bukannya dia tak boleh nak dapat awek-awek hot, cuma dia tak nak dan dia sedar semua tu duniawi.

Kalau Mat Kepoh ada akak or adik, memang mintak dia kahwin je dengan Ashraf Muslim. Hohoho! Owh ya! Pada hari pertunangan tu, pagi-pagi tu klinik, Pusat Perubatan Islam Al-Hidayah kepunyaan Ashraf Muslim akan dirasmikan oleh Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin.

Syabas Ustaz Amirul syabas!

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

jeles laaa....
nak isi borang.....
yang kedua pn jadi laahhh.....

Catat Ulasan