Nuffnang

Celebrity News

sumber :-

Celebrity News


Gambar Seksi Neelofa Lagi

Posted: 24 Jan 2012 01:28 AM PST

Alahai Neelofa...engkau cantik,comel,ayu dan romantik tetapi kisah panas dan gambar panas mengenai anda semakin dicari dan diperkatakan. Tidak terkecuali dilaman blog zoomartis ni, setiap minggu asyik gambar dan cerita gadis ini je menjadi Top 1..bukan Top 2 tau...

Mungkinkah populariti gadis ini semakin naik kerana gambar seksi dan cerita panas beliau ?

Apa kata anda ?

Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!

Gambar Lama : Sazzy Falak Seksi Berbasikal

Posted: 24 Jan 2012 01:21 AM PST


Entah gambar bila tetapi Sazzy nampak comel kan...sorry ye...saje nak berkongsi dengan pembaca di ZoOMartis, terutamanya gambar-gambar lama artis di Malaysia khasnya.

:)

Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!

Artis Hollywood Heidi Dan Seal Ingin Berpisah

Posted: 23 Jan 2012 11:59 PM PST

Cinta Hitam Putih telah pudar kerana tidak ada persefahaman diantara mereka, inilah yang terjadi kepada pasangan Hollywood (Seal dan Heidi). Walaupun pasangan ini bukan rakyat Malaysia namun ia sudah cukup menggambarkan bertapa profesionalnya pasangan ini kerana ingin berpisah secara baik demi anak-anak.

Tak macam beberapa selebriti kat Malaysia ni, kecoh satu Malaysia..kalau boleh nak bagi tau satu dunia yang keluarga dia tengah "Berantakan"...Bak kata peminat Twitter...Perang Twitter la Bang...Layan Je..

Apa-apa pun berikut cerita mengenai pasangan Hollywood ni :

"Cinta kami sangat dalam dan kami saling hormat menghormati...saya tidak percaya seseorang itu secara tiba-tiba bolehmenghapuskan rasa sayang mereka dengan begitu sahaja," katanya.

Seal ditemui ketika ditemubual dalam program Tavis Smiley, yang bertanya mengenai berita perceraian mereka selepas membicarakan tentang pelancaran album Seal yang terbaru.

Tambah Seal; "Apa yang perlu dilakukan oleh mereka yang berada dalam situasi sepertinya ini ialah untuk terus kekal waras dan mengekalkan kehormatan diri kerana bukan saya seorang sahaja yang berhadapandengan masalah ini dalam dunia ini.

"Cuma malangnya ini telah tertulisuntuk menjadi sebahagian daripada kisah hidup anda..."

Pelbagai laporan media telah menyiarkan berita pada hujung minggu lalu mengenai keputusan Klum untuk memfailkan perceraian dengan Seal di Mahkamah Daerah Los Angeles .

Pasangan popular ini telah berkahwin pada 2005 dan dikurniakan tiga orang anak. Mereka terkenal sebagai pasangan yang kelihatan ideal dan sentiasa melafazkan rasa cinta secara terbuka.

Pasangan ini juga memelihara anak perempuan Klum hasil hubungannya dengan peneraju sirkit Formula Satu, Flavio Briatore.

Kedua-dua belah pihak mengakui sementara mereka masih saling cinta mencintai tetapi pada masa yang sama mereka semakin terpisah jauh akibat perbezaan yang tidak dapat dielakkan.

Bagaimanapun kata Seal, masa depan anak-anak mereka adalah lebih penting dan mereka akan mencari jalan untuk berpisah secara baik danmengelakkan pergaduhan.

Ketika ditanya apa akan berlaku jika perceraian mereka berakhir dalam keadaan yang tegang, Seal menjawab; "Kami bukannya pasangan yang tergolong dalam kategori tersebut, malah kami tidak pernah benar-benarbertekak atau bergaduh.

Kata Seal, walaupun ini adalah keadaan yang sangat sukar dalam hidupnya tetapi dia sentiasa berfikiran positif dan percaya jikasesuatu pasangan itu masih saling sayang menyayangi mereka akan cuba mengelakkan pergaduhan atau menyakiti hati masing-masing.

"Malah ini akan memudahkan proses perpisahan kami," ujarnya.

Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!

Gambar Anak Perempuan Serina Redzuawan

Posted: 23 Jan 2012 11:40 PM PST

Ini berita  yang baru ZoOM baca mengenai artis Serina Redzuawan yang selamat melahirkan anak perempuan, bernama Isabella Safiyya ( Menurut Infolah..)

Bayi perempuan yang dilahirkan sudah tentu comel kan..kalau sebelum ini anak lelaki beliau tristan dah comel..apa-apa pun tahniah daripada kami di ZOomartis untuk Serina dan keluarga.

Dan berikut beberapa gambar yang ZoOm jumpa kat internet untuk tatapan anda semua :




Dan berikut komen datuk Chef Wan di akaun Facebook beliau :




Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!

Lirik Lagu Chammak Challo | Video Chammak Challo

Posted: 24 Jan 2012 01:06 AM PST

Bagi anda yang suka mendengar lagu filem Ra One yang turut menggunakan suara penyanyi Hollywood yakni Akon.


Selamat Mendengar :




Video :

Akon With Indian Selebriti :




Lirik Lagu :

Hey, hey, hey, hey

Girl,
you're my chammak challo,
Where you go girl I'm gonna follow
What you want girl just let me know
Oh oh ohh
You can be my chammak challo
Ooh ohh

[Verse:]
Shawty I'm gonna get ya
You know I'm gonna get ya
You know I'll even let you
Let you be my chammak challo

[Chorus:]
Kaisa sharmana aaja nach ke dikha de
Aa meri holey aaja parda gira de
Aa meri akhiyon se akhiya mila le
Aa tu na nakhre dikhaa...
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh

Hey hey hey hey

Tu meri chammak challo
Teri picture ka main hero
Give it to me girl mujhko de do
Ho hoo hooo
You can be my chammak challo oh

[Verse:]
Shawty I'm gonna get ya
You know I'm gonna get ya
Baby I'll even let you
Be my chammak chammak challo

[Chorus:]
Kaisa sharmana aaja nach ke dikha de
Aa meri hole aaja parda gira de
Aa meri akiyon se akiyan mila le
Aa tu na nakhre dikhaa
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
http://www.elyricsworld.com/chamak_challo_lyrics_akon.html
Ooh ooh ooh

Ooh ho ooh ooh hoo

[Hamsika (Tamil):]
Unnai thottal En Ullathai
Norukka maattiyo
Ennai pola pennai parthu
Mayanga maattiyo
Kannil kannai pootti vittaal sirikka maattiyo
Ennai unnil sooti vittaal
Ottikka maattiyo

[Chorus:]
Kaisa sharmana tujhe nach ke dikha doon
Mera ho jay jo mein parda gira doon
Aa tujhe akhiyon mein apne basaa loon
Aa tu na nakhre dikhaa
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh ooh
Wanna be my chammak challo
Ooh ooh ooh ooh

Wanna be my chammak challo... oh oh oh [x4]

Oho oh hey
Oho oh hey
Oho oh hey
Oho oh [x4]
(Hey) [x4]


Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan