Nuffnang

Celebrity News

sumber :-

Celebrity News


Erra Fazirah Beli Motor Harley Davidson

Posted: 15 Aug 2011 12:49 AM PDT

WOw....superb and menakjubkan sebab akak Erra akan menjadi seorang Bikers kot, lepas ni boleh la berlumba dengan akak Erra kita ni...tak pe kak Erra bagi 500 meter je kat depan. Namun kuasa liquid cooled Revolution 1,250cc unit, 60-degree V-Twin, built in kolaborasi dengan Porsche dan berat 289kg pun dah gerun ZoOm dibuatnya.

 Ops...gerun segerun ZoOm yang menyepi kerana terlalu sibuk dengan aktiviti di Downtown Cheras, kalau anda berkunjung disana jangan lupa berkunjung ke tapak ZoOM.



Harga istimewa bagi rakan-rakan di ZoOmartis.

Jumpa di sana...

Dan berikut gambar Erra Fazira dengan gambar bersama Motor Besarnya.






Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan