Adsense

Isnin, 12 Mac 2012

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar anak pertama Harith Iskander dan Jezamine Lim

Posted: 11 Mar 2012 10:10 PM PDT

gambar lawak cerita lawak

Gambar anak pertama Harith Iskander
Tahniah buat pasangan Harith Iskander dan isteri, Jezamine Lim kerana mereka berdua baru sahaja menimang cahaya mata mereka yang pertama pada 8 March yang lalu… Jezamine Lim dikatakan telah selamat melahirkan bayi lelaki seberat 3.89kg yang diberi nama Zander Xayne Iskander… Nah!! cangeh-cangeh nama anak-anak artis kita ni kan…

MyGosip harap Harith Iskander dan Jezamine Lim akan mendidik anak lelaki mereka ni dengan didikan yang betul.. dan yang paling penting bila Zander Xayne ni dah besar, boleh la dia mengantikan tempat bapaknya sebagai pelawak yang hebat…

Apa-apa pun jom kita layan gambar anak pertama Harith Iskander dan Jezamine Lim kat bawah ni… comel kan…

Gambar anak pertama Harith Iskander dan Jezamine Lim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kes video bogel Melia Aimelia semakin kecoh

Posted: 11 Mar 2012 09:31 PM PDT

gambar lawak cerita lawak


Berikutan kes video bogel Melia Aimelia yang kecoh bulan lepas, Melia Aimelia yang juga seorang pelakon filem Karipap-Karipap Cinta telah membuat laporan di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) yang blog Rotikaya telah menabur fitnah kepadanya.. Team rotikaya yang tampil di Harian Metro menjawab segala dakwaan Melia Aimelia mengenai penyebaran gambar bogelnya baru-baru ini. Jom kita baca apa kata mereka kepada Harian Metro

"Kami tidak pernah melakukan 'superimpose' atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,"

"Kami ada video gambar bogel milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya."

Bagi sesiapa yang tidak tahu.. sebelum ini Melia Aimelia pernah menafikan yang gadis didalam video tu bukan lah dia dan mungkin telah dilakukan superimpose..

"Saya rasa ia super impose yang dilakukan pihak tertentu untuk menjatuhkan saya. Saya akui agak terkilan kerana ada pihak suka melihat saya jatuh dalam industri ini dengan melemparkan pelbagai cerita buruk, walaupun saya bukanlah sepopular pelakon lain,"

"Saya pernah memakai cincin hitam yang diberi bekas teman lelaki. Tetapi cincin itu saya buang selepas siri jelajah Festival Filem Malaysia (FFM24) yang lalu, atas sebab kami sudah berpisah.

"Saya juga ada menghubungi portal hiburan itu dan mereka sendiri tidak dapat memastikan bila video itu diambil kerana tidak mengetahui sumber yang menyebarkan video tersebut."

"Jadi sepatutnya, orang lain tidak boleh menilai hanya kerana cincin itu. Lagipun wajah wanita dalam screenshot itu jauh berbeza dari saya."

Bagi MyGosip, walaupun pihak Rotikaya mempunyai bukti yang sahih.. Mereka sepatutnya memberikan ruang buat melia untuk menutup gosip ni.. bagi kami Kes video bogel ni satu kes yang amat memalukan.. rasanya tak perlu kot pihak rotikaya tampil ke Harian Metro siap tunjuk bukti video bagai.. cukup la sekadar melaporkan.. dan bila dah dinafikan tu bagi la ruang buat dia pula…

Apa-apa pun Melia Aimelia sanggup bersumpah yang gambar dan video bogel tu bukanlah dirinya..

"Saya sanggup bersumpah yang semua gambar dan video itu bukan saya.. apa yang dibuat adalah fitnah"

bukan video bogel melia aimelia

bukti cincin yang sama video bogel milik melia

cincin yang dikatakan sama dengan cincin milik melia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...