Adsense

Rabu, 14 Disember 2011

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Apple iPhone 4S Launch Events in Malaysia

Posted: 14 Dec 2011 11:02 PM PST

Apple iPhone 4S to be launched in Malaysia by 3 local telcos: Maxis, DiGi, and Celcom at the same day – 16th December 2011. 3 telcos will have own iPhone 4S launch event in the 15th night. Read on for the details.

apple-iphone-4s

Pada hari ini 16 Disember 2011, ya hari ini dalam sejarah la kiranya, di mana telefon bimbit terkenal buatan Apple iaitu iPhone 4S akan dilancarkan serentak oleh 3 syarikat telco utama di Malaysia: Maxis, DiGi dan juga Celcom. Sesiapa yang nak beli, kenalah beratur panjang dan terlebih awal kena pre-register di laman web yang berkenaan.

Ini dia tiga lokasi yang akan menjadi tumpuan peminat iPhone 4S pada malam nanti:

Maxis iPhone 4S launch
Venue: Kuala Lumpur Convention Centre, Ground Floor, Exhibition Hall 1 (Google Maps)
Date: 16th December 2011
Time: 12:00am – 3:00am

DiGi iPhone 4S launch
Venue: DiGi 360° SoHoKL outlet, Solaris Mont Kiara (Google Maps)
Date: 16th December 2011
Time: 12:00am

Celcom iPhone 4S launch
Venue: La Bodega, Bangsar Shopping Centre, Kuala Lumpur (Google Maps)
Date: 16th December 2011
Time: Queue starts at 9am (15 Dec), Sales start at 12am (16th Dec)

Adakah anda juga menjadi salah seorang yang akan beratur panjang malam ni?

Tags: ,

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

 • Maxis to Bring iPhone 3GS to Malaysia on 31 July
 • Maxis iPhone 4 Malaysia Pakej Plan
 • Creative Advertisement iPhone4 in Japan Subway
 • Harga iPhone 4 Apple di Malaysia (Unofficial)
 • Maxis to Bring iPhone 3G to Malaysia on March 20
 • Maxis Launches iPhone 3GS in Malaysia
 • PRICE MAXIS IPHONE 3G LAUNCH KUALA LUMPUR CONVENTION CENTRE
 • TomTom App for iPhone 1.9 now available & Optimised for iPad
 • TomTom App for iPhone optimised for iPad
 • List Data Plan Price iPhone4 Malaysia Maxis
 • Full content generated by Get Full RSS.

  Sekitar Prebiu Media FIlem Suatu Malam Kubur Berasap

  Posted: 14 Dec 2011 05:51 PM PST

  Pada 13 Disember 2011, jam 8 malam yang lalu Budiey telah menghadiri satu Majlis Tayangan Media untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap di Cathay Cineleisure, Mutiara Damansara. Boleh dikatakan semua para pelakon utama yang menbintangi filem ini turut hadir. Antaranya ialah Angah Raja Lawak, Along Cham, Azrul Zaidi, Nurul Ain dan juga pendatang baru yang belum diperkenalkan dalam filem lain iaitu Wira dan Faiz Raja Lawak.

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Filem yang diterbitkan bersama oleh Ernie Chen (Penerbit Ekskutif). Lili Salhani bt Ismail (Penerbit) dan Manje (selaku Penolong Penerbit) ini menggandingkan lakonan mantap dari pelakon veteren iaitu Allahyarham Zami Ismail, Acappan dan Ruminah Sidek.

  Uniknya prebiu filem kali ini, media diberi peluang untuk menemubual para pelakon dan pengarah sebelum dan sesudah tayangan filem. Mungkin perkara ini membuatkan media merasa pelik, namun pihak Outloud Studios sengaja untuk memberikan peluang keemasan untuk media mengenali dan memahami sinopsis cerita terlebih dahulu.

  Semasa sidang media selepas tayangan pula, Budiey lihat ramai sekali media yang bertanyakan soalan tentang filem ini kepada pengarah. Maklumlah, ini adalah filem pertama daripada Ernie Chen dan pastinya percubaan kali pertama memberi respon yang pelbagai dari khalayak media.

  Apa-apa pun respon yang diberikan, Budiey nak ucapkan tahniah kepada pengarah Ernie Chen, semua pelakon dan juga krew produksi kerana filem ini akhirnya berjaya menemui penonton mulai 22 Disember nanti di pawagam. Budiey kira tanpa usaha keras, pasti filem ini tidak akan berjaya direalisasikan dan dibawa ke pawagam. Budiey teruja dan tak sabar nak baca rebiu dan ulasan dari rakan media yang lain. Kita tunggu sahaja nanti.

  Penerbit dan pengarah filem SMKB ini berharap filem pertama ini dapat mencetuskan fenomena baru dalam industri perfileman tempatan, sekaligus dapat memberikan kepuasan kepada penonton. Ernie Chen juga berpuas hati kerana dapat menyelesaikan filem ini dalam masa yang singkat iaitu 40 hari

  Budiey sempat menemubual beberapa orang pelakon filem yang menjalani pengambaran di 3 buah lokasi iaitu Rawang, Kuang dan Damansara Utama ini.

  Temubual Bersama Ain Filem Suatu Malam Kubur Berasap

  Temubual Bersama Angah Betul ke Makan Cacing?

  Sidang Media Prebiu Media Suatu Malam Kubur Berasap

  Temubual Bersama Ernie Chen Pengarah Filem Suatu Malam Kubur Berasap

  Bak kata pepatah, "Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu". Begitulah perumpamaan yang molek sekali diberikan kepada Angah, Along, Azrul, Wira dan Faiz dimana mereka dilahirkan daripada rancangan realiti televisyen popular Raja Lawak dan akhirnya mendapat tawaran untuk berlakon filem.

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Kelima-lima mereka berjaya menambat hati pengarah baru dan juga penerbit, Ernie Chen untuk berlakon di dalam filem pertama beliau, "Suatu Malam Kubur Berasap", filem yang bergenrekan seram komedi dan akan ditayangkan kepada orang ramai pada 22 Disember 2011. Lakonan yang mantap dan keserasian diantara mereka sewaktu pengambaran dijalankan amat mengagumkan dan patut dipuji. Malahan, keserasian tersebut turut dilihat selepas mereka selesai pengambaran dan membuatkan lakonan mereka di dalam filem ini menjadi.

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Bagi pendatang baru, Wira dan Faiz Raja Lawak, filem Suatu Malam Kubur Berasap adalah filem pertama bagi mereka dan mereka berasa sungguh teruja dengan filem ini. Menurut Wira, filem Suatu Malam Kubur Berasap dilihat sebagai batu loncatan baginya dan berharap melalui filem ini beliau diberikan lebih banyak peluang untuk terus berada di dalam industri hiburan dengan menonjolkan bakat yang beliau ada.

  Filem Suatu Malam Kubur Berasap juga membariskan pelakon seperti Zac Diamond (X-Factor), Ruminah Sidek, Zami Ismail, Accapan dan pendatang baru Nurul Ain Nordin. Bagi peminat Arwah Pak Zami Ismail atau lebih dikenali sebagai Pak Uda patut menonton filem ini kerana filem Suatu Malam Berasap adalah karya terakhir beliau.

  Nak tahu apa yang Budiey ceritakan kat sini betul atau tak, kenalah tonton filem Suatu Malam Kubur Berasap mulai 22 Disember ini di pawagam berhampiran dengan anda.

  Untuk maklumat lanjut, sila layari fanpage Facebook: https://www.facebook.com/suatumalamkuburberasap dan laman web rasmi http://suatumalamkuburberasap.com

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Prebiu Suatu Malam Kubur Berasap

  Tags:

  Click on the following buttons to share this article with your friends:

  Baca artikel lain yang berkaitan:

 • Sinopsis Poster Trailer Filem Suatu Malam Kubur Berasap
 • Gambar Sekitar Malam Gala Filem HAQ
 • Angah Raja Lawak Suka Makan Cacing?
 • Gambar Selebriti di Prebiu Media Filem Karak
 • Sekitar Prebiu Filem Kembar Siang
 • Gambar Selebriti di Prebiu Media Filem Apa Tengok Tengok
 • Gambar Ummi Nazeera di Prebiu Hikayat Merong Mahawangsa
 • Gambar Dafi di Majlis Pra Tonton Apa Kata Hati
 • Gambar Ashraf Sinclair dan Bunga Citra Lestari di Prebiu Filem Saus Kacang
 • Sekitar Prebiu Media Filem KHURAFAT
 • Full content generated by Get Full RSS.

  borak kosong

  borak kosong


  Ada Perempuan Telanjang 3 Dimensi Terbaring di Jalan Raya

  Posted: 14 Dec 2011 09:00 PM PST

  TRIBUNNEWS.COM - Seorang seniman jalanan Argentina, Eduardo Relero, menghabiskan waktunya selama dua minggu melukisdi jalan-jalan di sejumlah kota dan negara.Lukisan itu terlihat seperti tiga dimensi.

  Dilapor The Sun, Rabu (14/12/2011), sebuah lukisan tiga dimensi perempuan telanjang terhampar di jalan dan memukau sejumlah pejalan kaki. Bukan hanya lukisan itu, lelaki berusia 48 tahun ini juga melukis objek lainnya seperti singa terbang, air terjun raksasa, serta sejumlah karakter menakutkan lainnya.

  Eduardo yang kini tinggal di Madrid, Sepanyol, sudah melakukan pameran lukisan jalananya di seluruh dunia termasuk di Jerman, Perancis, dan Sepanyol. "Orang-orang selalu terkejut dengan efek tiga dimensi, namun hal terbaik bagi saya adalah ketika orang-orang mendekat dan melihat seperti apa gambar tersebut," katanya.

  "Kadang-kadang lukisan itu membuat orang-orang tertawa. Ini adalah momen yang sangat indah namun tiap orang bereaksi dengan cara yang berbeza," jelasnya. Koleksi seniman Eduardo ada di sini.

  Wow..pemandu teksi Britain ini dapat tugas jemput anjing di Sepanyol

  Posted: 14 Dec 2011 08:00 PM PST


  LONDON - Pemandu Teksi asal Britain mendapatkan tugas menarik dari pelanggan teksinya. Ia ditugaskan untuk menjemput seekor anjing Labrador, di Sepanyol.

  Si pemandu yang bernama John pada awalnya mengira itu adalah tugas yang biasa. Namun ketika diberitahu bahawa anjing itu berada di Madrid, Sepanyol ia pun terkejut.

  John akhirnya menerima tawaran tersebut setelah menyepakati imbalan yang akan diterimanya. Perjalanan dari Madrid kembali ke London akan memakan waktu sekitar 36 jam, itupun bila tidak ada halangan yang merintang.

  Seperti dilapor Thai Indian, Rabu (14/12/2011), John berangkat dari London dengan menumpangi feri yang akan membawanya menuju Santander. Kemudian, dirinya melanjutkan perjalanan dari Santander ke Madrid setelah menempuh waktu 4 jam.

  Ketika ia sampai, pengurus anjing dan seekor anjing Labrador sudah menunggunya.

  Saat kembali ke London, John pun harus menempuh perjalanan selama 16 jam menuju Calais, Perancis. Ini dimaksudkan untuk mendapatkan perpanjangan sijil doktor haiwan yang akan habis dalam waktu enam jam.

  Akhirnya John sampai kembali ke London dengan selamat dan ia mengatakan ini adalah pengalaman berharga yang tidak boleh dilupakannya.
  (faj)

  Gila..bapa upah penari bogel buat persembahan di majlis perkahwinan

  Posted: 14 Dec 2011 07:00 PM PST

  BEIJING: Polis China memberkas seorang lelaki yang mengupah dua orang penari bogel untuk membuat persembahan di majlis perkahwinan anaknya, setelah penduduk kampung menyerbu tempat persembahan itu, menurut laporan akhbar, semalam.

  Zhang Cheng, dari Xuzhou di timur wilayah Jiangsu pada mulanya mahu mengupah sebuah kugiran membuat persembahan di majlis perkahwinan itu, tetapi telah dinasihati dia boleh mendapat 'persembahan istimewa' sekiranya mengupah dua orang 'penghibur' itu.

  "Setelah menyaksikan persembahan itu, Zhang membuat keputusan ia sesuai untuk majlis perkahwinan anak lelakinya dan mengupah dua orang penari bogel itu," kata laporan akhbar Global Times.

  Tidak sampai lima minit, beratus-ratus penduduk kampung yang konservatif telah menyerbu untuk menyaksikan persembahan itu.

  Zhang telah ditahan keesokan harinya tetapi tidak diberitahu atas dakwaan apa. - Reuters

  sumber : myMetro

  Pemuzik punk kena botak kepala

  Posted: 14 Dec 2011 06:00 PM PST

  BANDA ACEH, Indonesia - Polis memulihkan akhlak lebih 60 peminat muzik punk rock yang terdiri daripada golongan belia di wilayah Aceh, Sumatera dengan alasan mereka mencemarkan imej wilayah berkenaan.

  Sejak ditangkap pada satu konsert di sini pada malam Sabtu lepas, seramai 59 peminat punk rock lelaki dan lima peminat perempuan dipaksa memotong rambut, menukar pakaian dan bersolat.

  "Kami khuatir undang-undang syariah yang dilaksanakan di wilayah ini akan tercemar akibat aktiviti mereka," kata Timbalan Datuk Bandar Banda Aceh, Illiza Sa'aduddin Djamal semalam.

  "Kami harap dengan menghantar mereka ke program pemulihan akhlak, mereka akhirnya akan bertaubat," tambahnya.

  Beratus-ratus peminat punk rock Indonesia tiba di Aceh untuk menonton konsert itu bagi mengumpul derma anak yatim.

  Polis kemudian menyerbu tempat konsert tersebut dan menangkap sejumlah peminat yang menyimpan gaya rambut mohawks dan bertatu, memakai seluar jeans ketat serta rantai.

  Mereka dibawa ke sebuah kem berdekatan kelmarin bagi menjalani program pemulihan akhlak selama 10 hari yang dikendalikan oleh pihak polis.

  Koresponden agensi berita AFP memberitahu, seorang gadis menangis apabila beberapa wanita bertudung memotong pendek rambutnya manakala beberapa lelaki mengeluh semasa kepala mereka dibotakkan.

  "Kenapa mereka menangkap kami? Mereka tidak memberikan sebarang alasan," kata seorang pemuda, Fauzal, 20.

  "Kami tidak mencuri, kami tidak mengganggu sesiapa. Kami berhak untuk menonton konsert," tambahnya.

  Seorang lelaki berusia 22 tahun dari Medan yang ditahan di kem berkenaan berkata, dia bimbang akan kelilangan pekerjaannya selepas ditahan selama 10 hari.

  "Saya baru mula bekerja di sebuah bank di Medan. Saya tidak tahu apa yang perlu dikatakan kepada mereka (polis) kerana saya tidak tahu mengapa kami ditangkap," katanya.

  Polis sebaliknya menyatakan, penangkapan tersebut dibuat bagi mengelakkan golongan belia daripada berkelakuan menyimpang agama.

  "Mereka tidak pernah mandi, mereka tinggal di jalanan, tidak pernah solat," kata Ketua Polis Aceh, Iskandar Hasan.

  "Kami perlu memulihkan mereka supaya mereka berkelakuan baik dan berakhlak. Mereka perlukan layanan keras bagi memulihkan mental mereka," tambahnya.

  Dalam perkembangan berkaitan seorang aktivis hak asasi manusia Indonesia, Evi Narti Zain berkata, penangkapan anak-anak muda itu melanggar hak asasi manusia. - AFP

  sumber : kosmo online

  Bekas kekasih bomohkan teman wanita supaya tak minat dengan suaminya

  Posted: 14 Dec 2011 05:00 PM PST

  KUALA LUMPUR: "Hampir setahun saya mengabaikan tanggungjawab kepada suami dan lebih teruk saya turut mengabaikan tanggungjawab kepada anak yang ketika itu berusia setahun kerana lupa semua itu.

  "Dalam ingatan hanya terbayang bekas teman lelaki dan jika boleh, saya ingin bersamanya setiap masa walaupun ketika itu sudah mendirikan rumah tangga," kata wanita yang ingin dikenali sebagai Rina, 31, mendakwa menjadi mangsa 'dukun asmara' mengakibatkan nafsunya hanya terdorong apabila melihat bekas teman lelakinya.

  Menurutnya, dalam tempoh itu, dia langsung tidak 'berminat' apabila melihat suami, sebaliknya perasaan itu bertukar setiap kali melihat wajah bekas teman lelaki dan tambah teruk ketika menerima SMS daripada lelaki itu juga turut membuatkannya ghairah.

  Katanya, dia tidak menyangka lelaki itu menggunakan 'cara halus' sedangkan mereka berpisah secara baik tanpa perselisihan faham dan dulu lelaki itu beranggapan perpisahan mereka ketentuan tanpa menaruh dendam.  Rina berkata, dakwaannya terhadap lelaki terbabit dirasakan berasas selepas menjumpai botol kecil dibungkus kain kuning mengandungi rambutnya di dalam kereta bekas teman lelakinya ketika mereka keluar makan malam.

  sumber : myMetro

  Inikah beruang paling peramah?

  Posted: 14 Dec 2011 04:00 PM PST

  Beruang biasanya tidak dikenal kerana perilaku baik mereka. Namun beruang Kodiak yang ramah ini memberikan sambutan hangat kepada mereka yang mengunjungi rumahnya di sebuah taman hidupan liar.

  Video pendek yang berdurasi tujuh saat ini menunjukkan seorang pengunjung melambaikan tangannya kepada beruang dan sang haiwan tersebut dengan ramah membalas lambaian tersebut.


  Rakaman ini diyakini difilemkan di Olympic Game Farm di Washington, dan dengan cepat menjadi hit di Internet setelah diposting ke situs YouTube.

  Hebat..ibu ini punyai haiwan peliharaan yang ganas

  Posted: 14 Dec 2011 03:00 PM PST

  Manusia memang tidak pernah lepas dari suatu kejadian yang aneh, unik, dan mungkin pelik. Apa saja boleh dijadikan suatu bahan untuk memberikan suatu pandangan yang aneh-aneh tersebut. Tinggal bagaimana orang lain menterjemahkan dari kegiatan yang memang aneh tersebut. Menyanyi juga boleh terlihat aneh jika caranya menyanyi juga aneh. Menari juga boleh terlihat aneh jika cara menarinya terlihat aneh.....

  Tidak terkecuali tindakan seorang ibu yang satu ini, mempunyai suatu hobi yang sangat aneh. Iaitu mempunyai haiwan peliharaan yang mungkin ramai orang bahawa haiwan peliharaannya ini cenderung menakutkan dan boleh membahayakan nyawanya sendiri atau bahkan nyawa orang lain. Tapi anehnya, ibu tersebut santai-santai saja berjalan di tengah keramaian dengan haiwan peliharaannya itu.

  INILAH DIA, HAIWAN PELIHARAAN IBU YANG LUAR BIASA TERSEBUT :

  Cara terbaik untuk orang mabuk tidak tidur sebarangan

  Posted: 14 Dec 2011 11:00 AM PST

  baru betul macam ni...tak delah tidur bersepah-sepah

  Bentuk badan atuk 60 tahun yang buat ramai lelaki jealous

  Posted: 14 Dec 2011 10:01 AM PST

  Lelaki mana yang tak jealous tengok bentuk badan lelaki yang berusia 60 tahun ini...
  six pack..tegap dan penuh dengan stamina....

  Penyanyi ini berbogel dalam video klip terbarunya untuk menaikkan popularitinya yang merudum

  Posted: 14 Dec 2011 09:01 AM PST

  infospesial.net - Peminat Cassie Ventura sudah tidak akan terkejut melihat penampilan hotnya sekali lagi dalam video klip single terbarunya yang berjudul "King of Hearts". Keputusannya untuk tampil panas pada video klip single terbarunya tersebut diambil untuk menaikan popularitinya di dunia muzik yang semakin merudum.

  Kali ini Cassie memilih untuk mempamerkan dadanya pada video klip terbarunya itu. Dengan hanya mengenakan cseluar berpinggang tinggi hitam, dan bahagian payudaranya yang hanya tertutupi kain hitam sempit

  Wow..Oh In Hye Kembali Pamer Payudara dengan Pakaian Terbuka

  Posted: 14 Dec 2011 08:01 AM PST

  infospesial.net - Artis Korea Oh In Hye, kembali menarik perhatian kerana pakaian yang dia kenakan saat dalam sebuah acara pelancaran sebuah produk di sebuah hotel pada Jumaat (9/12) lalu.

  Oh In Hye mengenakan seluar panjang yang cukup tipis, tembus pandang, dan terbuka di sekitar daerah belakang. In Hye nampak begitu percaya diri dengan berpose di depan kemera dengan atasan tank top yang dia kenakan seperti terpotong di bahagian samping sampai belakang sehingga menampakkan bahagian terbuka luas mulai sisi kanan dada, belakang, sampai sisi kiri. Membuat dadanya begitu mudah terlihat dari samping.  Sebelumnya, In Hye pernah membuat rakyat Korea tercengang ketika dia datang di acara Busan International Film Festival dengan mengenakan sebuah gaun berwarna orange. Gaun berbahan satin itu tampak dipotong di bagian tengah atas sampai ke pinggang, sehingga bagian depan tubuhnya mudah terlihat.

  Ni kedai jual handset atau jual perempuan

  Posted: 14 Dec 2011 07:00 AM PST  ini sebuah kedai jual handphone di Russia...macam-macam cara dilakukan untuk
  melariskan jualan mereka termasuk menjadikan wanita sebagai umpan...

  Inilah Roberta Manchino si pernerjun bogel

  Posted: 14 Dec 2011 06:00 AM PST

  99RATIZ ONLINE - Namanya Roberta Mancino, seorang atlet skydiver profesional. Dari wajah cantik dan sensualnya, boleh diteka dia berdarah Itali. Bagi yang belum tahu, Mancio sudah empat kali terjun payung tanpa pakaian menutupi tubuh mulusnya. Jangan dibayangkan, kerana ada fakta lain tentang peraih beberapa penghargaan dan rekod penerjun dunia ini.

  Pernah lima kali payung terjunnya tak terbuka saat terjun di kelas menengah, beruntung payung terjun keduanya bekerja dengan baik. Sejak percubaan pertama pada Oktober 2001 atau saat berusia 21 tahun, hingga Disember 2010, Mancino sudah melakukan skydiver atau terjun dari pesawat sebanyak lebih dari 6.000 kali.

  Sementara itu, Mancino terlibat modeling sejak berusia 16. Inilah alasannya terjun bogel, terlibat dalam sesi pengambaran majalah. Tahun lalu, ia dinobatkan sebagai atlet wanita terseksi di dunia oleh majalah kesihatan Men's Fitness. "Ya, aku melakukannya (terjun bogel) untuk sesi foto majalah. Pernah pesawat berisi 23 penerjun lain (kru), jadi aku harus menutup tubuh hanya dengan selimut, sampai saat terjun tiba. Tapi saat aku melompat, semua orang jadi punya pertunjukan di udara. Rasanya dingin, tapi sekaligus enak saat angin melanggar langsung tubuhku yang tanpa pakaian," katanya dilansir mensfitness.com.

  Selain melakukan skydiver, Mancino juga senang melakukan BASE Jumping, iaitu aktiviti melompat dengan payung terjun dari benda atau objek yang punya ketinggian, seperti bangunan, menara, tebing, dan lain sebagainya. Tak hanya itu, Mancino juga gemar dengan Wingsuit Flying. Sama, terjun bebas dari pesawat, namun payung terjunnya menempal di tubuh, mirip sayap ketika membuka tangan dan kaki.

  Pengantin Lelaki Pilih Anjing Jadi Pendamping Kerana Tak Mahu Kawan-kawannya tersinggung

  Posted: 14 Dec 2011 05:00 AM PST


  David Harding, 32 tahun melangsungkan pernikahan dengan isterinya Michelle, 32 tahun di gereja di Northam, Devon.

  Sebelum akhirnya pernikahan itu terlaksana, David tadinya kebingungan memilih salah satu teman-temannya sebagai pendamping lelaki di pernikahannya.

  Namun bukannya memilih salah satu temannya, David malah memutuskan anjing peliharaanya berjenis Spaniel bernama Frank yang berusia 18 bulan yang menjadi pendampingnya.

  Hal itu sebenarnya dilakukan David bukan tanpa alasan.

  Seperti yang diberitakan Metro.co.uk, David memilih Frank, kerana dirinya tak mahu menyinggung perasaan teman-temannya jika dia memilih salah seorang dari mereka.

  Bagaimana dengan reaksi teman-teman David saat tahu salah satu dari mereka tak ada yang terpilih?

  "Teman-temanku cukup terkejut," ujar David.

  Sedang Michelle menjelaskan Frank dipilih kerana dia termasuk salah satu anggota keluarga Frank dan Michelle.

  "Frank merupakan salah satu sebahaian besar keluarga kami dan kami ingin memasukkannya ke dalam acara pernikahan kami.

  Sebelum acara pernikahan, kami mengajaknya ke gereja untuk memastikan dia baik-baik saja disana dan bertanya kepada pendeta yang menjawab dia tak keberatan sama sekali – aku bahkan memperhatikan dia meletakkan mangkuk anjing diluar.

  Frank super tenang hari itu, dia sangat mengagumkan," ujar Michelle.

  Akhirnya pasangan gay penguin dipisahkan dan dikahwinkan

  Posted: 14 Dec 2011 04:00 AM PST

  TORONTO -Pihak Zoo Toronto, Kanada memisahkan sepasang penguin jantan yang saling menyayangi satu sama lain. Kedua binatang itu memang dikenal sebagai pasangan penguin yang gay.

  Seperti dilaporkan Associated Press, Selasa (13/12/2011) Buddy dan Pedro, dua ekor penguin jantan itu akhirnya ditempatkan secara terpisah setelah disyaki memiliki hubungan sejenis.

  Buddy telah dikahwinkan dengan Penguin betina begitu juga dengan Pedro. Namun perkahwinan Pedro tidak berjalan lncar seperti perkahwinan Buddy.

  Pemisahan sepasang penguin jantan itu harus dilakukan mengingat penguin adalah spesies yang terancam punah sehingga perlu dikahwinkan dengan pasangan masing-masing.

  Kini Buddy sudah menghasilkan keturunan namun pasangannya mati. Sedangkan Pedro, sampai saat ini belum menghasilkan keturunan.
  (faj)

  Fesyen dunia nak terbalik

  Posted: 14 Dec 2011 03:00 AM PST

  Dunia semakin lama semakin bercelaru.Semakin maju
  pemikiran semakin tak senonoh fesyen yang keluar.Contoh seperti gambar dibawah ini...

  Macam dah tak tahu nak buat fesyen macam mana..bra letak diluar...

  dan
  dibawah ni

  baju cantik-cantik koyak sana koyak sini macam tak cukup kain....

  Empat Gadis Topless Rompak Seorang Remaja

  Posted: 14 Dec 2011 02:00 AM PST

  Pagi hari yang indah mungkin merupakan hari paling malang bagi Olmer Morales (18) mungkin sekaligus juga merupakan hari yang bernasib baiknya. Ketika sedang menunggang basikalnya di Stuart, Martin County menuju tempatnya bekerja, Olmer diserang oleh empat orang gadis berambut perang. Yang lebih membuatnya terkejut adalah keempat gadis tersebut tanpa mengenakan atasan baju alias Topless dan menonjolkan buah dadanya.

  Boleh jadi kerana terpesona dengan pemandangan yang ada di depan matanya, Olmer pun tak sedar maksud jahat dari keempat wanita tersebut.

  Keempat wanita tersebut seperti dilaporkan Olmer kepada pihak polis setempat menahan basikalnya dan merampas wang sebanyak USD $ 100 dari dompetnya.

  Keempat wanita yang tanpa mengenakan baju dan juga Bra tersebut kemudian meninggalkan Olmer yang masih kebingungan sekaligus takjub dengan apa yang dialaminya.

  Namun, pihak polis setempat tak menemukan para pelaku setelah sempat menyiasat tempat kejadian.

  Olmer sendiri kemungkinan telah merelakan wangnya diambil. Boleh jadi Olmer masih terbayang-bayang dengan pemandangan indah yang dialaminya.

  Harry Judd Bogel Di Majalah Attitude

  Posted: 14 Dec 2011 01:00 AM PST

  infospesial.net - Harry Judd telah menarik perhatian para fans nya yang begitu besar selama beberapa minggu terakhir dalam acara Strictly Come Dancing. Dan Harry kembali menarik perhatian para fansnya melalui penampilan bogelnya di cover majalah Attitude untuk edisi Januari.

  Harry nampak sangat seksi dengan perut six packnya yang terlihat hanya dengan mengenakan seluar dalam berwarna putih untuk menutupi bahagian itimnya. Ia nampak berpose dengan pandangan yang sangat menggoda didepan kamera.

  Harry pun mengaku jika pada awalnya ia tidak pernah menyangka jika sampai akan melakukan hal seperti ini, namun semua sudah terjadi.

  "Pada awalanya aku tidak mengira boleh sampai sejauh ini memakai seluar dalam, tetapi sebelum Anda tahu itu aku sudah berada di depan kamera dengan sebuah seluar"ungkap Harry.

  Gaun Terlalu Ketat, Payu***a Maria Fowler Tertekan Keluar

  Posted: 14 Dec 2011 12:00 AM PST

  infospesial.net - Maria Fowler tampil seksi saat menghadiri acara makan malam nan romantis di Hotel Sanderson London, Sabtu, minggu lalu. Artis berusia 25 itu tampil seksi dalam balutan gaun khas musim panasnya berwarna orange dengan dipadukan kasut tumit tinggi tertutup berwarna nude.

  Namun satu hal yang menarik pasang mata saat melihat penampilan Maria, Gaun orange yang digunakannya terlalu ketat sehingga payudara kenyal bintang Essex ini tertekan gaun ketat dan terlihat 'menyembul' bahkan hampir keluar.

  Kekasih Tak Peduli Skandal Seks Zhang Xinyu

  Posted: 13 Dec 2011 11:00 PM PST

  HONG KONG - Zhang Xinyu telah mengakui foto seks yang beredar adalah miliknya. Namun sang kekasih, Ron Ng tidak ambil pusing dengan skandal seks kekasihnya itu.
  Menurut Ron, setiap orang punya masa lalu. Dan sebagai kekasih, dia mahu menerima hal itu. Bahkan dia memaafkan kesalahan Xinyu, dan berjanji melindungi kekasihnya itu.

  "Saya langsung menelefonnya untuk menanyakan masalah ini. Dia mengakui kalau bertindak salah, dan meminta maaf. Dan saya telah mengampuni dia," kata Ron seperti dinukil Jaynestar, Rabu (14/12/2011).

  Ron mengaku bangga pada Xinyu yang mahu mengakui, dan menghadapi masalah yang sedang dihadapinya. Ron pun meminta masyarakat, dan media untuk memberi ruang kepadanya, dan Xinyu untuk tetap melanjutkan hidup.
  "Dia perlu bekerja, begitu juga saya. Dan saya harap dengan kejadian ini tidak mempengaruhi kariernya," tegasnya.