Adsense

Ahad, 9 Disember 2012

Berita Harian: Hip

Berita Harian: Hip


Santhawan anak didik Cikgu Shafi

Posted: 08 Dec 2012 02:31 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Sekali pandang si cantik ini tak tumpah seperti gadis Melayu. Berusia 23 tahun gadis bernama Santhawan Dew Boonratana ini sebenarnya berasal dari Thailand tetapi dilahirkan di Pulau Pinang.

Produksi Tun Siti Hasmah bantu Gaza

Posted: 08 Dec 2012 02:22 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Jika selama ini lena malam Datin Paduka Umie Aida, 38, sering terganggu dalam memastikan kelancaran teater Tun Siti Hasmah. Tetapi kini, tidur malamnya sudah kembali normal selepas berakhirnya pementasan teater arahan kakaknya itu, Erma Fatima.

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Gambar Di Majlis Pernikahan Betty Banafe Dan Bruce Dargus

Posted: 08 Dec 2012 08:04 AM PST


Tahniah kepada Betty Banafe kerana telah selamat dinikahkan dengan jejaka kacukan Britain dan Lubnan, Bruce Dargus yang juga seorang perunding teknologi… Dengan hanya sekali lafas sahaja mereka berdua telah menjadi suami isteri yang sah.. Majlis pernikahan yang berlangsung di sebuah villa di Kempas, Johor telah dimeriahkan dengan kehadiran 300 tetamu yang terdiri daripada para VVIP, pihak media dan turut diserikan dengan kehadiran sanak saudara Betty Benafe yang berasal daripada Indonesia.

Betty Benafe yang mengenakan busana putih ala-ala Arab telah menerima sebentuk cincin sebagai mas kahwin dan 5 dulang hantaran iaitu telefon pintar Samsung S3, sebuah Macbook Air, sebuah Apple TV, telekung dan tepak sirih.

Manakala pihak lelaki pula menerima 7 dulang hantaran yang terdiri daripada Al-Quran digital, sehelai songket, set wangian lelaki, tepak sirih, buah-buahan, sejadah dan sirih junjung..

Dikatakan majlis resepsi bagi meraikan kedua-dua pengantin baru ni akan diadakan pada 12 Disember 2012 (Rabu) di Danga Bay Convention Centre, Johor Bahru..

Jadi sementara menunggu gambar di hari persandingan mereka, jom kita layan dulu gambar disekitar majlis pernikahan Betty Banafe dan Bruce Dargus kat bawah ni…