Adsense

Selasa, 1 November 2011

Sensasi

Sensasi


Full Movie Youtube: Filem Libas

Posted: 01 Nov 2011 02:18 AM PDTSensasi belum tgk lagi movie nie,tapi dgr cerita memang kelakar sangat..japg nak layan..hehe

Abby dan Zul putus Cinta,eminat minta zul pujuk

Posted: 01 Nov 2011 01:48 AM PDTSetelah beberapa tahun bersama,pasangan yang serasi bersama iaitu Abby dan Zul akhirnya berpisah.
Punca perpisahan sensasi kurang pasti...tapi peminat mengharapkan mereka berdua terus kan hubungan.

Sebelum nie memang penuh kontroversi diantara Abby,Norman dan Memey.Mungkin Zul terbeban dengan semua kontroversi ini.

Tapi memang kesian kat abby satu persatu masalah menimpa,kurang job,bekas suami kurang memberi bantuan penjagaan anak-anak,masuk hospital kerana stress,dan terbaru berpisah pula dengan Zul.http://www.blogger.com/img/blank.gif

Semoga Abby tabah ,hidup nie bagaikan roda..ada kalanya kita di atas,bahagia..tetapi ketika berbahagia haruslah sentiasa bersedia untuk meniti hari berduka..

Takda manusia yang tiada masalah,berdoa dan cari jalan untuk menyelesaikan semua ini ya.


catatan blog Abby tentang Zul Ariffin dan penghujung cinta mereka

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Sitkom Hujung Minggu Terbaru Kopi O

Posted: 01 Nov 2011 11:34 PM PDT

Bergelak Ketawa Dengan Sitkom Hujung Minggu Terbaharu Kopi O di TV2

Program sitkom seringkali mendapat sambutan menggalakan dari kalangan penonton terutama masyarakat Melayu yang mahukan hiburan ringan pada malam minggu. Menampilkan topik yang berubah-ubah dari semasa ke semasa tetapi menggunakan set, lokasi, dekorasi dan watak yang hampir-hampir sama setiap kali muncul di TV, tayangan sitkom pastinya lebih menarik apabila menonjolkan pelakon yang dikenali ramai dan miliki pesona tersendiri dalam mencuit hati penonton.

Terbaharu, Radio Televisyen Malaysia (RTM) yang sebelum ini pernah menghiburkan penonton dengan sitkom-sitkom yang menarik antaranya Salam Pantai Timur dan Muzikal S.Y.O.K kini tampil dengan sitkom Kopi O yang menemui penonton mulai 13 November ini, setiap Ahad, jam 9.30 malam menerusi saluran TV2.

13 episod Kopi O yang berlatarkan situasi berlaku dalam sebuah warung kopi milik seorang lelaki berbangsa Cina dikenali sebagai Alex ini membariskan pelakon Danny X Factor, Siti Fazurina, Alex Raja Lawak, Amelia Chin, Prieya Kalpana, Ebi Cornelis dan Karim Rizs dengan episod dan topik semasa yang disampaikan berbeza-beza setiap minggu.

Ia mengisahkan Alex yang membuka sebuah warung kopi di kawasan perumahannya. Di warungnya, Alex berdepan dengan pelbagai kerenah pelanggannya. Pelbagai permasalahan berlaku namun Alex dan rakan-rakannya cuba mencari jalan penyelesaian. Dengan semangat kerjasama yang tinggi tanpa mengira agama dan bangsa segalanya cuba diatasi bersama. Antara kisah yang dipaparkan dalam drama bersiri ini termasuklah doktor palsu, barang tiruan, PATI, teknologi maklumat dan komunikasi, bayi, lawatan YB, nyamuk aedes dan banyak lagi.

Dalam edisi pengenalannya yang bermula 13 November kelak, Kopi O tampil dengan episod Doktor Palsu yang berkongsi situasi berlaku dalam warung Alex apabila dia didatangi oleh Doktor Sim (doktor palsu). Doktor Sim mendapati Langgong dan Cikgu Nik Man disahkan mendapat penyakit ketumbuhan disebabkan kekerapan mereka berdua minum kopi O di warung Alex. Azizah cuba membantu mententeramkan mereka berdua. Akhirnya, Doktor Sim rupa-rupanya seorang pesakit mental yang terlepas dari hospital mental.

Seterusnya antara episod lain yang turut mencuit hati termasuklah Barang Tiruan yang berkongsi kekecohan berlaku apabila Alex terpengaruh dengan pelanggan-pelanggannya yang menggunakan barang tiruan. Alex tanpa berfikir panjang telah menggunakan kopi tiruan hingga membuatkan pelanggannya sakit perut dan cirit-birit.

Saksikan juga episod mencuit hati apabila Alex sebagai pemilik kedai terpaksa berdepan dengan kerenah pelanggannya yang mengambil kesempatan menggunakan wifi di warungnya hingga mengakibatkan dia terpaksa lewat menutup kedai setiap hari. Begitu juga pengajaran di selitkan dalam tajuk Bayi apabila Kavitha menemui bayi dalam bas mini dan keadaan menjadi kecoh apabila bayi tersebut di bawa ke warung Alex dan masing-masing memperkatakan kes pembuangan bayi yang semakin berleluasa sekarang.

Usah ketinggalan untuk berhibur dan bergelak ketawa dengan sitkom Kopi O hanya di TV2.

Sitkom Kopi O

Tags:

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

 • Nasi Lemak Kopi O Musim Baru
 • Karnival Nasi Lemak Kopi O di Laman Budaya Taman Tasik Shah Alam
 • Joey, Noorkhiriah, Fauzi Nawawi dalam Drama Ejen 2 X 5
 • Profile Band Gensekii
 • Komedi Muzikal S.Y.O.K Undang Jep Sepah & Dira Abu Zahar
 • Finalis Vokal Bukan Sekadar Rupa Minggu Kedua
 • Ais Krim Walls Perkenal Fruit Salad & Mocha Crumble
 • Sitkom Angguk-Angguk Geleng-Geleng
 • Gambar Pelakon Nora Danish di Ulangtahun ke-2 TV9
 • Pelancaran Album Kompilasi Radio Rosak 2009
 • Full content generated by Get Full RSS.

  Suria FM Kekal Radio Nombor Satu Peningkatan Pendengar

  Posted: 01 Nov 2011 11:09 PM PDT

   NO 1 DALAM PENINGKATAN JUMLAH PENDENGAR RADIO DARI TAHUN KE TAHUN, TERIMA KASIH!

  Pada jam 11 pagi tadi telah berlangsung satu sidang media di pejabat urusan Radio Suria FM yang terletak di tingkat 9, Tropicana Office Tower untuk mengumumkan tentang kedudukan terkini stesen radio Suria FM dan Red FM.

  Meningkat dan terus meningkat! Ia sesuai sekali untuk menggambarkan kedudukan SuriaFM ketika ini dimana kaji selidik Nielson kedua 2011 menunjukkan stesen radio berbahasa melayu ini semakin memikat hati pendengar. SuriaFM mencatatkan anjakan positif bagi suku kedua tahun ini apabila berjaya kekal sebagai peningkatan tertinggi dalam jumlah pendengar dari tahun ke tahun dimana pendengar SuriaFM telah meningkat sebanyak 415,000 orang.

  Hasil kajian suku kedua ini berjaya mengekalkan momentum peningkatan bagi stesen radio berbahasa melayu yang mana kenaikannya melibatkan jumlah pendengar pada hari Isnin hingga ke hujung minggu. Jumlah pendengar dari hari Isnin hingga ke hari Jumaat telah meningkat sebanyak 392,000 orang dan jumlah pendengar di hujung minggu meningkat sebanyak 300,000 orang pendengar. Kedudukan SuriaFM dalam pasaran radio berbahasa Melayu diperkuatkan lagi dengan pelbagai program dan pengisian yang sentiasa berinformasi dan menghiburkan.

  Memperlihatkan kepada persembahan segmen-segmen yang ke udara, segmen Breakfast@Suria yang dihoskan oleh Halim, Shiera dan Zizi telah meningkat bukan sahaja dari segi jumlah pendengar malah meningkat dari segi jumlah masa mendengar. Peningkatan yang positif juga ditunjukkan oleh segmen-segmen yang dikendalikan oleh para penyampai di sebelah petang dan juga malam.

  SuriaFM juga telah melakar sejarah sekali lagi apabila jumlah pendengar setia kami semakin meningkat. SuriaFM juga menerima respon positif apabila jumlah pendengar yang berumur 20 tahun hingga 39 tahun semakin membanggakan.

  Hasil dari peningkatan ini telah membuktikan SuriaFM telah berusaha keras demi memberikan yang terbaik kepada semua pendengar. Daripada barisan penyampai radio yang sememangnya mesra pendengar, putaran lagu-lagu terbaik 90-an dan terbaharu hinggalah kepada aktiviti-aktiviti untuk menghargai para pendengar, SuriaFM amat menitikberatkan setiap saat ke udara berteraskan kualiti untuk kepuasan pendengar.

  Menurut En. Azrullah Mohd Nor, Ketua Pegawai Operasi SuriaFM dan RedFM, "Insyallah SuriaFM akan memastikan peningkatan positif dari tahun ke tahun. Keputusan kali ini berjaya membuktikan bahawa format 90-an dan terbaharu yang kami bawa semakin diterima ramai. Kami ingin memanjangkan ucapan terima kasih kepada pendengar, rakan media dan rakan perniagaan untuk sokongan yang tidak berbelah bagi. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan seperjuangan yang telah banyak bekerja keras dan menghasilkan keputusan yang terbaik. "

  SuriaFM akan memastikan bahawa peningkatan yang positif ini akan berterusan dan dari semasa ke semasa, stesen ini akan memberikan yang terbaik. Terima kasih kerana menjadikan SuriaFM nombor 1 dalam peningkatan jumlah pendengar!

  Tentang Suria FM
  Suria FM adalah sebuah stesen radio berbahasa Malaysia yang bersiaran selama 24 jam. Stesen ini boleh didengari di kawasan Lembah Klang dengan frekuansi 105.3FM dan juga di seluruh semenanjung Malaysia dan Sabah. Suria FM memainkan muzik-muzik dari era tahun 90-an hinggalah kepada lagu-lagu yang terkini. Menampilkan pelbagai pilihan lagu terbaik dan terkini Bahasa melayu, Bahasa Inggeris dan juga Indonesia, Suria FM mensasarkan pendengar yang berumur di antara 25 tahun hingga ke 39 tahun. Stesen ini juga telah menerima respon yang cukup baik iaitu 2.3 juta pendengar setakat ini dan ia semakin meningkat dari setahun ke setahun.

  Suria Fm

  Tags:

  Click on the following buttons to share this article with your friends:

  Baca artikel lain yang berkaitan:

 • Kaji Selidik Radio Nielsen Kedua 2010 Suria FM
 • Suria FM & Red FM Catat Peningkatan Jumlah Pendengar Tertinggi
 • Keputusan Kaji Selidik AC Nielson Mac 2010 Suria FM & Red FM
 • Dayang Nurfaizah, Stacy, Farah Asyikin di Road Tour Lelong Amal Suria FM
 • Konsep Muzik Terbaik Tanpa Henti Berjaya Naikkan SURIA FM
 • Radio Hot FM Radio Nombor Satu di Malaysia
 • Tagline Baru Suria FM – MUZIK TERBAIK TANPA HENTI
 • Suria FM Umumkan Pemenang Kempen Suria FM Senyum & Menang
 • JOM SERTAI KUIZ TEKA SUARA SIAPA DI SURIA FM
 • Penyampai Radio Hot FM Tahun 2008
 • Full content generated by Get Full RSS.

  Zon Artis

  Zon Artis


  Jais Akan Tangkap Bob Lokman

  Posted: 01 Nov 2011 08:11 PM PDT

  BOB LOKMAN DITANGKAP JAIS

  Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) dilaporkan akan menangkap penulis lirik dan pelakon, Mohd Hakim Lokman atau lebih dikenali Bob Lokman pada bila-bila masa. Seperti dinyatakan, tangkapan itu bagi membantu siasatan berhubung kes menyampaikan ceramah tanpa tauliah yang pernah dilakukannya.

  Terdahulu, Bob Lokman ditahan ketika menyampaikan tazkirah dan ceramah agama tanpa tauliah di sebuah masjid di Sungai Lui, Hulu Langat, Selangor. Bob Lokman sepatutnya hadir memberi keterangan ke pejabat Jais keesokannya, tetapi beliau gagal berbuat demikian sehinggalah waran tangkap terhadapnya dikeluarkan.

  Bob Lokman kemudiannya dalam satu kenyataan berkeras tidak akan hadir ke pejabat Jais untuk memberi keterangan malah rela menunggu waran tangkap dikeluarkan terhadapnya dan sanggup menerima hukuman yang bakal dikenakan sekiranya tindakannya itu dianggap sebagai satu kesalahan besar.

  Advertisement

  Dalam pada itu, Bob Lokman berkata, dia tidak dihubungi Jais untuk dipanggil bagi membantu siasatan berhubung kes berkenaan.

  "Bagaimana saya hendak pergi beri keterangan sedangkan saya tidak dihubungi Jais, malah nombor telefon bimbit saya juga tidak diambil mereka (Jais).

  "Malah sekiranya dihubungi sekalipun, saya memang tidak dapat hadir kerana mempunyai urusan lain pada hari tersebut,"

  Ketika ditanya berhubung reaksinya sekiranya ditahan Jais, Bob Lokman berkata, semuanya bergantung kepada keadaan.

  "Semua itu bergantung pada keadaan kerana saya tidak tahu nak kata macam mana, tetapi semuanya bergantung pada kehendak Tuhan,"

  Related Posts with Thumbnails Full content generated by Get Full RSS.

  Album Baru Amy Winehouse Dilancar

  Posted: 01 Nov 2011 07:34 PM PDT

  AMY WINEHOUSE LIONESS HIDDEN TREASURES

  Genap tiga bulan kematiaan Amy Winehouse, pihak pengurusan dan syarikat rakaman Amy Winehouse, Island Records mengumumkan akan melancarkan album ketiga penyanyi itu yang berjudul 'Lioness: Hidden Treasures'.

  Album yang memuatkan 12 lagu ini bakal diterbitkan oleh Mark Ronson dan Salaam Remi, dimana mereka adalah individu yang bertanggungjawab membawa Amy Winehouse ke puncak kejayaan dengan dua album terdahulunya iaitu 'Frank' dan 'Back To Black'.

  'Lioness: Hidden Treasures' akan berada di pasaran pada 5 Disember ini. Peminat Amy Winehouse boleh mendengar rakaman terakhirnya iaitu duet bersama Tony Bennet yang turut dimuatkan di dalam album ini.

  Related Posts with Thumbnails Full content generated by Get Full RSS.

  borak kosong

  borak kosong


  Lawak..wanita ini tinggal nama dan alamat rumahnya sebelum curi barang perhiasan

  Posted: 01 Nov 2011 09:00 PM PDT

  Seorang wanita meninggalkan nama dan alamat rumahnya di kedai perhiasan sebelum dirinya mencuri barang-barang emas dan perak berharga lebih kurang10 ribu Euro.

  Seperti yang dilapor dari femalefirst, polis di Obernburg, Bavaria tak mengalami kesulitan untuk mencari wanita 38 tahun itu.

  Sebuah laporan yang dipost di situs polis Bavarian menyatakan : "Para petugas dengan polis Obernburg mendapatkan sebuah pekerjaan yang mudah untuk mencari si pencuri tersebut."

  Wanita itu sendiri akhirnya tertangkap ketika dirinya dalam perjalanan pulang ke rumah, meskipun pada awalnya dirinya menyangkal telah mencuri perhiasan di kedai tersebut sebelum akhirnya mengakui kejahatan yang dilakukannya.

  untuk cerita selengkapnya sila tekan OPEN di spoiler

  Spoiler:
  Jewelry thief arrested after leaving name, address behind


  "The 38-year-old woman made her getaway after grabbing a tray filled with gold and silver jewelry from a glass case on Thursday afternoon. The total worth of the stolen goods was estimated at about €10,000.

  Police in the Bavarian town of Obernburg had little trouble tracking down a woman who made off with valuables worth thousands of euros. According to a police report, the thief left her name and address with the store clerk before fleeing.

  But shortly before the theft occurred, the woman gave the store clerk a bracelet to have cleaned, whereby she provided her full name and even her address.

  "Officers with the Obernburg Police had an easy job with the subsequent search," a report posted Friday on the Bavarian police website said.

  After the woman fled the shop, the store clerk informed police and provided them with a full description of the woman.

  Shortly afterward, the woman was arrested. She was on her way home at the time. Though police seized some of the stolen jewelry from the woman's car, she initially denied having robbed the store.

  After a phone call with her lawyer, the woman confessed to the crime and led officers to the nearby community of Elsenfeld, where she had left the rest of the jewelry and watches."

  http://www.thelocal.de/society/20111022-38381.html

  Tiga wanita cantik dedah payudara depan kediaman bekas ketua IMF

  Posted: 01 Nov 2011 08:00 PM PDT

  Reuters
  SEBELUM mendedahkan payudara, tiga wanita itu memakai pakaian seperti amah di depan kediaman bekas Ketua Dana Kewangan Antarabangsa, Dominique Strauss-Kahn di Paris kelmarin.

  PARIS - Tiga aktivis kumpulan pembela hak asasi wanita yang dikenali sebagai FEMEN bertindak mendedahkan payudara mereka di depan kediaman bekas Ketua Dana Kewangan Antarabangsa (IMF), Dominique Strauss-Kahn di sini kelmarin.

  Sebelum mereka mendedahkan payudara masing-masing, ketiga-tiga wanita itu memakai pakaian amah.

  Ketiga-tiga wanita itu melakukan perbuatan tersebut bagi membantah sikap Strauss-Kahn terhadap wanita.

  Strauss-Kahn meletakkan jawatan sebagai Pengarah Urusan IMF pada 18 Mei lalu selepas dia didakwa melakukan serangan seksual ke atas seorang wanita yang merupakan pekerja di sebuah hotel tempat dia menginap di New York.

  Namun, dakwaan itu digugurkan oleh pendakwa raya kerana kekurangan bukti fizikal. - Agensi

  sumber : kosmo online

  Sanggup keluar isi perut anak ,pijak sampai mati untuk halau hantu

  Posted: 01 Nov 2011 07:40 PM PDT

  MOSCOW: Sepasang suami isteri semalam dibicarakan atas tuduhan mengeluarkan isi perut anak perempuan mereka berusia 26 tahun dan kemudian memijaknya hingga mati, kononnya untuk mengusir hantu.

  Penyiasat berkata, Sergei Koshimbetov, 49, pemandu teksi dan isteri, Elena Antonova, guru berusia 50 tahun, menyiksa anak mereka selama beberapa jam sebelum membunuhnya pada 7 Januari, hari penganut Kristian Ortodoks Russia menyambut Krismas. Elena dikatakan mengeluarkan isi perut mangsa dengan tangannya. - AP

  sumber : myMetro

  Kesian...kakak ini suami yang disanjunginya rupanya gay

  Posted: 01 Nov 2011 06:40 PM PDT

  KLANG: "Selepas hampir tujuh tahun berkahwin dan dikurniakan dua anak, saya langsung tidak menyangka akan berdepan badai yang amat dahsyat apabila suami berubah cinta dengan menyintai kaum sejenisnya.

  "Hati isteri mana yang tak remuk kerana suami yang disanjung rupa-rupanya gay," rintih isteri yang hanya mahu dikenali sebagai Liza.


  Ibu berusia 29 tahun itu berkata, pada mulanya dia mengesyaki suaminya yang berusia 30-an menjalin hubungan sulit dengan perempuan lain selepas mengesan beberapa petanda mencurigakan.


  "Suami saya seorang yang lembut, begitu juga dengan tingkah laku dia, tetapi saya tak sangka sampai ke tahap dia melakukan hubungan songsang dengan kaum sejenisnya," katanya yang juga kakitangan sebuah hospital swasta di ibu kota.


  Liza berkata, perkahwinannya dengan suami diatur keluarga, namun dia mencintai dengan sepenuh hati lebih-lebih lagi selepas mereka dikurniakan dua cahaya mata lelaki berusia enam dan tiga tahun.


  Menurutnya, perubahan sikap suaminya mula dikesan Mac lalu apabila sering marah tanpa sebab munasabah, panas baran dan sering memaki-hamunnya.  Liza semakin curiga apabila menemui kondom di bawah pelapik kaki di dalam kereta, namun apabila ditanya, suaminya memberi alasan ia milik rakan.


  "Selepas kejadian itu, saya nekad untuk mengintip setiap perlakuan suami. Pada Ogos lalu, saya membohongi suami kononnya terpaksa bekerja sehingga lewat petang, padahal saya sengaja ingin memerangkapnya.


  "Tanpa diketahuinya, saya pulang awal ke rumah dan sejurus tiba saya nampak ada lelaki lain yang tidak berbaju bersama suami di dalam bilik tidur kami. "Apabila saya masuk ke rumah secara mengejut, muka suami pucat dan menggelabah, namun masih cuba berselindung dengan memberi alasan lelaki itu rakannya yang datang ke rumah untuk berehat," katanya.


  Selepas kejadian itu, perasaan Liza semakin kuat mengesyaki ada sesuatu yang tidak kena terutama apabila membaca SMS berunsur lucah di dalam telefon bimbit milik suami dan perbualan di laman sosial facebook suaminya juga ada banyak perkataan lucah.


  "Saya juga menemui e-mel berunsur lucah selain gambar bogel lelaki dan perempuan. Lebih mengejutkan, semua gambar dan e-mel lucah yang diterima suami datangnya daripada lelaki.


  "Saya sungguh sedih, lebih-lebih lagi bila terbaca perbualan kotor suami saya dengan pasangan gaynya," katanya.


  Bagi mengatasi masalah dihadapinya, Liza mendapatkan nasihat daripada jabatan kaunseling di tempat kerjanya dan dia dinasihatkan banyak berdoa serta melakukan solat hajat supaya suaminya diberi petunjuk oleh Allah. "Saya nampak ada perubahan pada sikap suami. Dia tidak lagi panas baran, tetapi saya tetap kecewa kerana perasaan suami terhadap pasangan songsangnya yang dia panggil 'adik' masih tidak berubah.


  "Malah, suami saya mengaku dia melakukan hubungan sejenis dengan ramai lelaki dan memberi alasan pengalaman diliwat ketika zaman sekolah menengah menyebabkan dia jadi begitu," katanya.


  Berikutan itu, Liza meminta suaminya menjalani ujian mengesan virus HIV kerana bimbangkan risiko dijangkiti penyakit kelamin itu.


  "Alhamdulillah, keputusannya negatif, tetapi saya tetap berasa tidak tenang kerana suami kini kembali kepada perangai lamanya selepas saya terbaca mesej lucah di telefon bimbitnya.


  "Saya sayangkan keluarga, tidak mahu bercerai, tetapi saya keliru dengan keadaan ini," katanya.

  sumber : myMetro

  Inilah Jadinya Kalau Tisu Di Jadikan Gaun Pengantin

  Posted: 01 Nov 2011 05:00 PM PDT

  Gaun Pengantin Yang Terbuat Dari Tisu-Aneh tapi unik gan, para pengantin ini memiliki gaun-gaun yang sangat luar biasa uniknya. Bagaiman tidak unik, gaun ini berbahan Tisu.

  Aik..datuk dan nenek ni gi kedai barangan seks

  Posted: 01 Nov 2011 11:01 AM PDT

  Wow..Lady Gaga Menyanyi dengan Mikrofon Dildo (Penis Buatan)

  Posted: 01 Nov 2011 10:01 AM PDT

  Lady Gaga kembali mengejutkan para penggemarnya. Kali ini bukan baju atau dandanan yang aneh darinya, melainkan pemilihan model mikrofon yang 'unik'.

  Saat menyanyi untuk penutupan acara Indian Formula One di New Delhi, penyanyi berusia 25 tahun tersebut mengenakan pakaian yang diakuinya sebagai 'perpaduan antara visi dirinya dengan visi India'. Ia pun tampil mengenakan skirt dari bahan PVC, stoking jala, kerudung panjang dan atasan manik-manik emas.

  Penampilannya kali ini terfokus pada mikrofon yang digunakan. Mikrofon tersebut bentuknya menyerupai dildo atau penis buatan. Hal ini cukup mengejutkan penggemarnya, kerana sebelumnya Gaga pernah berkata bahawa dia tidak sabar untuk mengunjungi India dan memberikan pertunjukkan yang unik di panggung sirkit F1.

  "Aku bekerja sangat keras, jadi setiap penampilanku haruslah beza," ujarnya seperti dikutip Daily Mail. "Aku membuat baju menjadi lebih moden. Akan ada juga beberapa kejutan," tambahnya saat berbincang di sidang akhbar.

  Terbongkar..isteri tangkap suami sedang lakukan hubungan seks dengan perempuan simpanan di dalam kereta (full pic)

  Posted: 01 Nov 2011 09:25 AM PDT  Si isteri ini berjaya menangkap suaminya yang berlaku curang...
  sila tekan OPEN spoiler dibawah untuk mengetahui kisahnya  Spoiler:  Caught: Wife Catches Husband Having Sex With Mistress In Car


  Men and women having sex in the car is no longer something strange, as even stars have been caught having sex in cars. However, for this man and women having sex in the car, being caught by the wife red-handed is not good. Photo: One day, the wife in the photo learned that her husband was meeting with his mistress in a van, and angrily rushed to the scene!  Truly one of those things one wishes weren't true, how the wife hoped she would not see her husband within after pulling open the door, but the truth is often the opposite of what we hope. Within the car was not only the wife's husband with a young and beautiful woman, but worse, the woman was completely naked…even an idiot would know what they were up to. The scene that followed, surely everyone can imagine, could be nothing less than a horrific war. Photo: After the wife quietly approached the van, she attempts to quickly pull open the door.  This is a tragedy, and you can't blame the government either. You can only blame yourself. Since you're having sex in the car, why let your wife find you so easily? Therefore, you are just getting what you deserve. Men who become wealthy easily become bad, but are all men like this? The car sex and the fighting are warnings, warning netizens that only the wife in one's home is one's lifelong woman. In the name of morality, in the name of responsibility, please respect yourself and respect her! Photo: Finally opening the door, the wife sees an unsightly and awkward scene…

  Barbie Bertato Bikin Heboh

  Posted: 01 Nov 2011 08:00 AM PDT

  INILAH.COM, New York – Pengeluar boneka Barbie, Mattel Inc., lagi-lagi bikin heboh. Kali ini mereka melancarkan Barbie dengan tato di bahu dan lehernya.

  Barbie bergaya edgy itu dilancarkan awal Oktober ini seharga US$50. Desainer Barbie itu adalah Tokidoki, perusahaan fesyen yang bermarkas di Los Angeles, memang untuk pasaran orang dewasa dan bukan anak-anak.

  Edisi tersebut langsung laris walaupun menjadi kontroversi besar dan dimuat di berbagai media AS. "Apakah Barbie bertato Tokidoki sesuai untuk anak-anak?" demikian pertanyaan di majalah US News & World Report.

  Beberapa orangtua di Amerika juga mempertanyakan, apakah mainan yang pertama keluar pada 1959 ini harus mempromosikan seni lukis tubuh semacam tato. Hingga kini, pihak Mattel masih belum memberikan jawaban.

  Barbie Tokidoki ini bukanlah yang pertama kali bertato. Pada 2009, sejumlah toko menarik edisi Totally Stylin' Tattoos Barbie kerana sejumlah keluhan. Setahun sebelumnya, Mattel kerjasama dengan produsen motor Harley Davidson untuk memproduksi Barbie bertato logo motor tersebut di punggungnya.

  Produksi Butterfly Art Barbie yang bertato juga dihentikan pada 1999 kerana orangtua khuatir boneka anak perempuan itu akan dijadikan ikutan oleh anak-anak yang memainkannya.

  Model Ini Dipecat Kerana Bercinta Dengan Anak Khadafi

  Posted: 01 Nov 2011 07:00 AM PDT

  BERLIN - Perusahaan Telefonica Germany akan memberhentikan Vanessa Hessler, seorang model berusia 23 tahun dan segera menghapus wajah model itu di dalam situs internetnya, kerana hubungannya dengan keluarga Khadafi.

  "Vanessa Hessler gagal menjauhkan dirinya dari komen-komen mengenai konflik di Libya," ujar juru cakap Telefonica Germany Albert Fetsch, seperti dikutip Associated Press, Selasa (1/11/2011).

  Hessler yang sudah bekerja dengan perusahaan itu dalam beberapa tahun, mengatakan pada majalah Itali, Diva e Donna, dirinya sudah bercinta empat tahun dengan Mutassim Khadafi, yang tewas di Libya bersama ayahnya.

  "Saya tidak berhubungan dengannya sejak demonstrasi pecah di Libya. Keluarga Khadafi tidak seperti apa yang selalu dibicarakan oleh seluruh orang, mereka adalah orang biasa," ujar Vanessa.

  Model ini pun mengatakan, dirinya sangat prihatin dengan apa yang terjadi di Libya dan menyebutkan, para pasukan revolusi Libya adalah orang-orang yang tidak tahu apa-apa.

  Sikap dan komen-komen yang diutarakan oleh Vanessa pun tampaknya membuahkan hasil yang buruk. Model yang sudah tampil dalam berbagai iklan produk perusahaan Jerman itu terpaksa kehilangan pekerjaannya.

  Pada Ogos lalu, bekas kekasih Mutassim Khadafi, Talitha Van Zon yang juga seorang model berhasil dievakuasi dari Libya ke Malta. Hubungan Talitha dengan Mutassim berlangsung selamat tiga bulan dan setelah putus, mereka tetap berkawan.(rhs)

  Hebat...Itik ini kena serang dengan ikan emas

  Posted: 01 Nov 2011 06:00 AM PDT

  Seekor itik ini mungkin tak bernasib baik ketika berusaha mendapatkan mangsa sekumpulan ikan emas di kolam yang dangkal.

  Itik tersebut mengira dapat menyantap mangsa untuk makan siangnya itu di sebuah taman di Changsa, Hunan, China. Namun, di luar dugaannya, itik tersebut justru dikerjakan oleh sekumpulan ikan emas yang seharusnya menjadi mangsanya.

  Itik itu tersentak menyedari telah dikerumuni oleh kawanan ikan emas yang mengadakan serangan balik. Akibat menjadi bahan dikerjakan dan menghadapi perlawanan tak seimbang, itik itu kemudian tak nampak lagi di antara kerumunan ikan emas.

  (kompas.com)

  Inilah Janggut Penghangat Ketika Musim Dingin

  Posted: 01 Nov 2011 05:00 AM PDT

  Liputan6.com, Ottawa: Janggut ini bukan sembarang jenggot kerana boleh menghangatkan pemakainya saat musim dingin. Janggut ini pun boleh ditampalkan di topi agar menambah rasa kehangatan.


  Topi berjanggut rajutan dari wol itu merupakan rekaan dari sebuah perusahaan di Kanada. Mereka membuat karya baru di dunia fashion yang bakal digemari semua kalangan.

  Pembuat Beradowear mengatakan, topi khusus buatan mereka ini dijamin bakal menghangatkan, boleh dikenakan wanita, dan super lembut tanpa menimbulkan rasa gatal ataupun bengkak.

  Beardo nampaknya menjadi cara instan dan bakal "in" di dunia fashion sejak dijual online dengan harga mulai dari 25 Poundsterling.

  Janggut akrilik ini dapat disesuaikan pemakainnya dan dikatakan sesuai dengan semua wajah. Selain itu janggut rajutan tersebut juga dapat diletakkan di dalam topi, jika memakaikan janggut dirasa kurang tepat.

  Situs Beardowear mengatakan, janggut ini merupakan gagasan Jeff Phillips,lelaki kelahiran Kanada yang antusias dengan musim dingin dan senang snowboarding.

  "Setelah pertama kalinya topi janggut didesain dan dimasukkan ke publik, kita benar-benar tidak tahu apa yang diharapkan, tetapi respon dari masyarakat mengatakan semuanya," kata website.

  "Mereka yang membelinya ini rupanya bermacam-macam orang, bukan hanya pemain ski dan snowboarders, seperti dugaan awal kita"

  Awek gemuk nampak kurus kalau pakai baju macam ni

  Posted: 01 Nov 2011 04:00 AM PDT  buat baju tidur boleh lah jgn dipakai jalan-jalan....

  Mahasiswi yang seksi ini sanggup lakukan apa saja agar dapat lulus ujian

  Posted: 01 Nov 2011 03:00 AM PDT

  Seorang mahasiswi seksi yang gagal ujian datang ke pejabat pensyarahnya yang
  masih kacak. Dia melirik ke sekililingnya sebentar, menutup pintunya, dan langsung berlutut di hadapan sang pensyarah sambil memohon.
  "Tuan, Saya bersedia melakukan apapun juga agar lulus ujian....", ujarnya sambil melirik genit.


  Lalu sang mahasiswi mendekat ke arah pensyarahnya, mengusap rambutnya, menatap matanya penuh erti. "Kalau tuan masih belum mengerti maksud saya..." bisiknya, "Saya bersedia melakukan apapun, apa saja yang tuan mahu..."

  Pensyarahkacak tadi membalas tatapannya, "Apapun?"

  "Apapun!", jawab sang mahasiswi seksi secepatnya.

  Suara pensyarah itu melembut, "Apapun?"

  "Apapun...."

  Akhirnya Pensyarah itu berbisik, "Mahukah kamu......... belajar?"

  Wanita Hamil Selamat Dari Musibah Gara-gara Dia Rendah

  Posted: 01 Nov 2011 02:00 AM PDT

  Kelli Chapman, 26, berada di lampu lalu lintas ketika 1,5 ton baja jatuh dari truk yang lewat dan masuk ke dalam keretanya.

  Rob ,Ayahnya berkata puterinya, dari Ammanford, Carmarthenshire, akan tewas jika dia lebih tinggi.

  "Dia begitu sangat beruntung. Ini benar-benar sebuah keajaiban," katanya.

  Ms Chapman, seorang pekerja pejabat yang hamil tiga bulan, sedang menuju ke rumah untuk makan siang ketika trak mengambil sudut di pusat Ammanford.


  Besi waja masuk melalui kaca depan di atas kepala dalam insiden bulan lalu.. Dia berhasil menelefon ayahnya yang juga seorang polis dari dalam kendaraan yang hancur untuk meminta bantuan.

  Pc Chapman, seorang petugas keamanan masyarakat dengan Polis Dyfed-Powys , berkata: "Kelli menelepon saya dan berkata:" Ayah, beberapa logam telah jatuh di kereta saya. "

  "Tapi ketika aku tiba di tempat kejadian aku hanya terpegun. "

  "Aku tidak percaya apa yang saya lihat. Jika ia tidak seperti gadis mungil ia akan mati." , lanjutnya

  "Kalau dia lebih tinggi - atau bahkan jika keretanya sudah tiga inci lebih dekat ke tepi jalan – galang itu akan memukul langsung pada kepalanya."

  Kelly berkata: "Itu terjadi begitu tiba-tiba. Saya terperangkap di dalamnya. Tapi aku menelefon ayahku dan dia membantu aku keluar. "

  "Aku baik-baik dan begitu juga bayi saya. Aku begitu beruntung."

  Awek ni bikin gempar pengunjung mall

  Posted: 01 Nov 2011 01:00 AM PDT  yang gempar tu bukan apa..tu badannya di toreh dengan duit syiling
  untuk buang angin..
  boleh ke cara macam tu buang angin...tak pernah cuba..mujarab???

  Heboh ..Muncul Penampakan Wajah Manusia Ketika Pesakit USG(ultrasound) Buah Zakar Kerana Tumor

  Posted: 01 Nov 2011 12:00 AM PDT

  Seorang pesakit didapati mengalami tumor di buah zakarnya. Namun yang mengejutkan pada pemeriksaan USG (ultrasonografi) pada tumor dibuah zakarnya itu, muncul penampakan wajah manusia. Doktor yang berfikiran sangat rasional pun sampai berdebat di jurnal ilmiah mengenai penampakan yang tak luarbiasa itu.

  Adanya penampakan yang tidak wajar selalu dikaitkan dengan hal ghaib, tak terkecuali saat para doktor menemukan seraut wajah manusia dalam pemeriksaan tumor testis. Perdebatan tentang fenomena ini bahkan dibahas di sebuah jurnal Urology, jurnal rasmi dari International Society of Urology.

  Bermula ketika 2 orang doktor bernama G Gregory Roberts dan Naji J Touma dari Queens University di Ontario yang melakukan pemeriksaan pada seorang pesakit. Pesakit berusia 45 tahun tersebut mengalami pembengkakan pada buah zakar sehingga harus diperiksa dengan ultrasonografi (USG).

  Hasil pemeriksaan menunjukkan bahawa massa tersebut adalah tumor yang tidak berbahaya. Namun yang mengejutkan, massa yang teridentifikasi dari hasil pemeriksaan USG sebagai tumor itu membentuk penampakan yang cukup jelas untuk ditafsirkan sebagai wajah manusia.

  "Para dokter sangat takjub melihat wajah tersebut, kerana mulutnya menganga dan matanya menatap keluar seperti ikut merasakan penderitaan pesakit," tulis Roberts seperti dikutip dari Telegraph, Selasa (1/11/2011).

  Roberts menggambarkan, ekspresi wajah yang terakam dalam hasil pemindaian USG tersebut menggambarkan penderitaan pesakit yang diperiksa. Menurutnya, tumor tersebut memang membuat radang yang disebut epididymo-orchitis yang membuat pesakit tersebut kesakitan.

  Penampakan wajah tersebut pada akhirnya memang diyakini sebagai sebuah fenomena kebetulan yang sangat langka. Meski begitu dalam jurnal disebutkan, perdebatan singkat berlaku berkait penafsiran dari penampakan yang jarang terjadi dengan sejelas itu di dunia kedoktoran.

  Kerana munculnya di tumor testis atau buah zakar, sebagian doktor sempat meyakini wajah tersebut adalah penampakan dewa kesuburan. Namun tidak ada kesimpulan apapun yang ditarik dari perdebatan tersebut, sebab yang terpenting adalah tumor itu sekarang sudah dibuang dan pesakit sudah kembali sihat.

  Ini pose separuh bogel Taylor Swift yang dikatakan mirip dirinya

  Posted: 31 Oct 2011 11:00 PM PDT

  Penyanyi country asal Amerika, Taylor Swift terpalit skandal. Dalam sebuah halaman website, penyanyi 'Love Story' itu dikatakan berpose topless!


  Taylor Swift tampak sangat terganggu dengan kemunculan foto perempuan berpose bogel yang mirip dirinya pada halaman website 'Celebrity Jihad'. Website tersebut memasang headline 'Taylor Swift Topless Private Pic Leaked?'. Mereka juga mengatakan foto tersebut adalah benar Taylor Swift.

  Namun ia bersama peguamya secara rasmi telah membantah bahawa foto tersebut adalah dirinya, "Foto palsu dan berita palsu tentang penyanyinya (Swift)", tegas peguamnya dilapor The Sun.

  Melalui sebuah surat, pengacara Taylor Swift menyatakan bahawa foto tersebut adalah palsu dan meminta pihak 'Celebrity Jihad' untuk menghapusnya. Swift juga mengancam akan menyaman website tersebut jika tidak melakukan permintaan dalam surat rasmi tersebut.

  Hingga hari ini,Isnin, (31/10/2011) belum ada pihak yang meminta keterangan dari 'Celebrity Jihad'.

  Polis mabuk pandu laju kenderaan dan kemudian rempuh orang rama (full pic)i

  Posted: 31 Oct 2011 10:00 PM PDT

  Kejadian ini berlaku 29 oktober yang lalu.dimana seorang polis yang mabuk telah merempuh orang ramai dan menyebabkan beberapa kematian.Kejadian ini telah meyebabkan orang ramai begitu marah dengan sikap polis itu. (open spoiler dibawah video untuk mengetahui kisahnya)
  Spoiler:
  Event Review: 2011年at 14:40 on October 29th or so, Runan County, Henan Zhumadian serious traffic accident occurred south bus station, I saw a police car not far from opposite the speed at which crashed into a few people in the street , killing four people were killed and three were rushed to hospital, two of whom later died, according to per capita of about 7 Runan County Xiang Yin shop workers who are going out, and the vehicle as a hanging Yu Q3517 police of Santana, the driver is Runan Butterfly Town, (formerly known as horse town) police station deputy director Wang Yinpeng, because the incident away from the traffic police booth near the county, who was then rushed into the two traffic police near the automatic mahjong table control store sales up, it seems to drink a lot of wine, after the Public Security Bureau to take away another vehicle, police also cordoned off, and later the car to the crematorium, then we discovered that the police are now too crazy, drunken Jiajing Che gave the driver the police had enough to make people angry and drunk driving were killed after the crematorium directly to pull people, direct damage to the scene, this time more and more people live to reach thousands of many, many people could not stand, ultimately drew public outrage, ** a police car, smashed the crematorium car, it was found in the trunk of a vehicle control of long knives and a box of wine, many of the people guarding the existing site, around 6 pm Zhumadian riot arrived, trying to cordon the scene, the confrontation between the two parties, the end of last night.