Adsense

Khamis, 17 November 2011

Celebrity News

Celebrity News


Live Streaming Malaysia Vs Indonesia Di Internet

Posted: 17 Nov 2011 12:35 AM PST

Malam ini menyaksikan perlawanan yang sudah pasti ditunggu-tunggu oleh segenap lapisan masyarakat, termasuk ZoOM sekali. Siapa yang bakal memenangi perlawanan malam ini sudah pasti akan meningkatkan moral pasukan mereka. Bagi ZoOm walaupun kita dicemuh dan dikritik oleh pasukan seberang, namun semua itu tidak bermakna jika berjaya mengalahkan mereka.

Dari kertas pasukan Indonesia telah layak ke separuh akhir, namun dari segi mentaliti sudah pasti ada sesuatu yang ingin dibuktikan, terutamanya kepada rakyat yang inginkan kemenangan ketika menentang Malaysia Malam ini.

Tidak kurang hebatnya iklan dan propaganda yang disebarkan, tidak terlepas laman forum dan blog menjadi medan melepaskan luahan dan pendapat masing-masing mengenai perlawanan malam ini.

Siapa Yang bakal menjadi JUARA kumpulan A, pasti akan terjawab selepas 90 minit diatas padang..

ZoOM : Apa Kata Anda Mengenai Perlawanan ini ?


Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!

Kisah Perkahwinan Imam Dan Isteri Muda

Posted: 17 Nov 2011 12:16 AM PST

Kisah yang sudah pasti akan di ingati oleh masyarakat di Mukim Bechah Laut, Tanah Merah yang menyaksikan pasangan yang berkahwin ini. Walaupun hanya berjumpa suami ketika dinikahkan, malahan jodoh gadis bernama Noor Mahayu Shamsuddin,26 semuanya diuruskan oleh keluarga.

Bagi ZoOm walaupun siapa yang menjadi teman hidup, niat dan keikhlasan hati perlu diutamakan. Semoga Jodoh pasangan ini akan kekal hingga ke akhir hayat.

Kisah perkahwinan pasangan ini menjadi sensai dek kerana gambar dan cerita perkahwinan mereka terpampang di dada akhbar Metro kerana tarikh istimewa pada 11.11.11, pukul 11 malam dan dilangsungkan di batu 11.

Menurut info majlis persandingan turut diiringi 11 das tembakan senapang patah oleh penduduk kampung, selain diarak dengan 60 kereta dan 40 motosikal.

Alangkah indahnya majlis yang dilangsungkan, sudah pasti sanak saudara tersenyum gembira mengenangkan perkahwinan yang menjadi sejarah pasangan ini.

ZoOM : Apa Kata Anda Mengenai Jodoh Anda ?
 
Suka Gossip Ini ClickLah Like @ Share !!