Adsense

Khamis, 23 Jun 2011

OHBULAN!

OHBULAN!


(Music Video) Solo – Andi A. Merican Feat Altimet.

Posted: 23 Jun 2011 09:34 PM PDT

Home > Video > (Music Video) Solo – Andi A. Merican Feat Altimet.

Okay, here the scene which I like the most. Kinda romantic, teasing & urmmm…

Entri ini berkisarkan kesinambungan untuk trailer video klip terbaru daripada Andi Merican yang dipaparkan dalam entri Eksklusif : Altimet Ditahan & Khairul Fahmi Ditampar!

Namun, komen-komen yang diterima daripada penonton agak mendukacitakan. Bukannya mereka mengkritik lagu, sebaliknya mereka mengkritik Khairul Fahmi & bermain dengan sentimen kenegerian. Dey, please enjoy the song ler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Bekas Artis Rancangan Realiti Berkelakuan Sumbang Di Negara Seberang

Posted: 23 Jun 2011 06:56 PM PDT

Gosip ini memang panas, amat panas kerana ia melibatkan bekas artis rancangan realiti yang belum pun setahun jagung, sudah pandai membuat onar di negara orang. Kalau disebut nama, memang orang kenal sangat. Apatah lagi rancangan realiti tersebut baru sahaja tamat penyiarannya di sebuah televisyen swasta.

Al-kisahnya, sekumpulan artis rancangan realiti ini diberikan tugasan untuk menjalani rakaman di sebuah pulau peranginan popular di negara seberang. Apabila mereka tiba di sana, seperti biasa jadual yang padat dengan urusan imigresen & sebagainya membuatkan mereka keletihan.

Dalam keletihan, krew produksi yang bertugas sama ingin merehatkan minda dengan berjalan-jalan di sekitar pulau peranginan tersebut. Namun, apabila mereka mengajak si lelaki (peserta rancangan realiti) ini, dia menolak dengan alasan untuk berehat di bilik hotel. Nak dijadikan cerita, si wanita (peserta rancangan realiti) turut memberikan alasan yang sama. Orang yang mengajak tidaklah mengesyaki apa-apa, fikir positif katakan.

Tetapi, sudah ditakdirkan tuhan nak tunjuk peel pasangan rancangan realiti ini. Seorang peserta, biarlah kami namakan sebagai X naik ke bilik hotel. Apabila pintu dibuka, dia terkejut melihat si wanita ini sudah menghempap tubuh si lelaki ini. Lagaknya, seperti baru nak bermadu mesra menyedut kemanisan sesama sendiri. Kalau ikutkan, sejak dari awal musim rancangan realiti pun, kedua-dua pasangan ini sudah menunjukkan interest yang mendalam terhadap satu sama lain.

Mungkin masih bermukadimah, kedua-dua pasangan ini kantoi dalam keadaan lengkap berpakaian. Haih, andailah sudah tertanggal semua, bertambahlah dosa 2 orang anak Melayu ini.

Kami geleng kepala, sedih melihat artis yang baru nak naik terjerumus dalam kancah maksiat. Apa pun tak boleh!

Nota: gambar sekadar hiasan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.