Adsense

Jumaat, 19 November 2010

Kosmo Online - Hiburan

Kosmo Online - Hiburan


MCR Bukan Grup Spiritual

Posted:

MCR Bukan Grup Spiritual

MCR Bukan Grup SpiritualSIAPA yang tidak kenal dengan kumpulan My Chemical Romance atau lebih dikenali dengan singkatan MCR yang hebat memperjuangkan genre muzik neo-punk dan rock moden.

Kumpulan yang terdiri daripada lima orang anak muda iaitu Gerard Way (vokalis) dan adiknya Mikey Way (bass), selain Ray Toro (gitar) , Frank Lero (gitar) dan Bob Bryar (dram) itu bagaimanapun kini tinggal berempat apabila Bob mengumumkan keluar daripada MCR pada 13 Mac tahun ini.

Dalam kenyataan yang diumumkan menerusi laman web rasmi band itu, gitaris, Frank Lero menulis: "Sebagai sebuah band, kami dirundung malang pada tahun ini dan ingin mengumumkan bahawa Bob (Bryar) telah mengambil keputusan untuk tidak lagi bersama MCR.

"Kami ingin memberitahu perkara yang benar kepada semua peminat MCR sebab itu kami menulis di sini, supaya berita tentang Bob itu bukan anda dapati daripada laman web gosip."

Tambahnya: "Ia suatu keputusan yang sangat memeritkan bagi kami dan bukan dibuat dengan sewenang-wenangnya. Kami mendoakan yang terbaik buat Bob di masa-masa depan dan begitu juga kami harap anda semua memperolehi perkara yang sama."


BOB (kiri) meninggalkan MCR sejak 13 Mac tahun ini, namun tiada sebarang kenyataan rasmi tentang sebab di sebalik pengunduran dirinya itu.


MCR bagaimanapun tidak mengeluarkan sebarang kenyataan tentang faktor di sebalik keputusan Bob untuk meninggalkan kumpulan itu.

Namun menurut majalah Notifi Radios, Bob meninggalkan MCR selepas terbabit dengan perselisihan faham dengan anggota lain MCR.

Begitu juga belum ada sebarang pengumuman tentang siapakah yang bakal menggantikan tempat Bob. Sehinggalah kemunculan album terbaru mereka itu, MCR masih dianggotai hanya empat ahli.

Biarpun hanya berempat, namun MCR tetap muncul dengan album terbaru mereka.

Justeru, penantian peminat untuk album studio keempat MCR selepas album ketiga mereka, The Black Parade (2006) telah berakhir apabila MCR mengumumkan bahawa Reprise Records bakal melancarkan album studio keempat mereka yang sangat dinanti-nantikan, berjudul Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys pada 22 November ini.

Menurut wajah penting grup itu yang merangkap posisi vokalis kumpulan tersebut, Gerard Way, "Lagu-lagu dalam album ini adalah himpunan material yang kami telah bincangkan beberapa tahun lalu.


IMEJ baru My Chemical Romance sempena kemunculan album keempat mereka.


"Lagu-lagu yang sepatutnya telah dimasukkan ke dalam album terdahulu sebagai single pertama dan kedua. Kami menulis semula kesemua lagu-lagu ini".

Gerard turut mengakui bahawa mereka bersikap lebih 'ganas' dalam menentukan bahan yang wajar dimasukkan ke dalam album keempat itu.

Antara orang kuat yang sama-sama berusaha keras bagi penghasilan album itu termasuklah Dave Matthews Band, Jawbreaker dan The Goo Goo Dolls. serta pengerusi baru Warner Bros. Records, Rob Cavallo yang sebelum ini juga terbabit dengan album The Black Parade.

Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

Mel B tidak bayar penari

Posted:

Mel B tidak bayar penari

Mel B tidak bayar penari


SIKAP keterbukaan Mel B dan suaminya, Stephen terhadap seks telah mendatangkan impak negatif kepada mereka.


SIKAP keterbukaan Melanie Brown atau lebih dikenali sebagai Mel B dan suaminya, Stephen Belafonte terhadap seks akhirnya telah menjerat diri mereka berdua.

Seorang penari bogel dari Australia mendakwa bahawa dia tidak dibayar setelah diminta untuk membuat persembahan di hadapan pasangan tersebut di sebuah kelab malam.

Menurut penari berkenaan, dia telah membuat aksi tarian bogel di sebuah kelab malam, Nevermind setelah diundang sendiri oleh pengawal peribadi Mel B. Bagaimanapun, dia akhirnya kecewa setelah tidak mendapat sebarang bayaran.

"Ketika bersetuju untuk beraksi, saya fikirkan itu adalah peluang keemasan sekali seumur hidup. Mulanya saya tidak mahu tetapi mereka telah menghantar pengawal peribadi untuk menjemput saya," ujarnya.

Kejadian tersebut berlaku ketika bekas anggota kumpulan Spice Girls itu dan suaminya itu berkunjung ke Sydney untuk mempromosikan program realiti TV mereka, It's A Scary World.

Namun, sehingga kini masih belum ada kenyataan balas daripada penyanyi berkenaan.

Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.