Adsense

Rabu, 24 Oktober 2012

Zon Artis

Zon Artis


Khairul Fahmi & Leuniey Nikah Disember 2012

Posted: 24 Oct 2012 01:02 AM PDT

GAMBAR PERNIKAHAN KHAIRUL FAHMI CHE MATMedia Hiburan melaporkan bahawa Khairul Fahmi Che Mat akan menamatkan zaman bujangnya pada bulan Disember ini dengan gadis pilihan hati, Nur Eilunie Natasha Nazri atau lebih dikenali dengan nama Leuniey. Walau bagaimanapun, tarikh tepat tidak dinyatakan. Mungkin 12 Disember 2012 menjadi pilihan.

Difahamkan juga, Khairul Fahmi yang sinonim dengan panggilan Apex tidak akan mengadakan majlis pertunangan sebaliknya akan terus melangsungkan pernikahan.

Dan jangan tidak tahu, ada sumber yang menyatakan bahawa persiapan untuk majlis perkahwinan Apex dan Leuniey itu sedang rancak dibuat. Nampaknya berita pernikahan Apex dan Leuniey ini suatu yang serius!

GAMBAR KAHWIN KHAIRUL FAHMI CHE MAT DAN LEUNIEY

Untuk info juga, dua majlis persandingan akan diadakan iaitu satu di Hotel Renaissance Kota Bharu dan satu lagi di Hotel Perdana Beach Resort Kota Bharu.

Related Posts with Thumbnails

(Gambar) Manjanya Fazura Di Sisi Buah Hati

Posted: 24 Oct 2012 12:05 AM PDT

GAMBAR MESRA FAZURA BERSAMA TENGKU MAHKOTA JOHOR

Gambar ini tulen. So, Fazura tak perlu nak cipta alasan untuk menafikannya. Hee~ Anda lihatlah sendiri betapa manjanya Fazura di sisi buah hatinya yang kami rasa anda semua mengenalinya. Bagi yang tak kenal, beliau ialah Tengku Mahkota Johor.

Apa yang kami nampak, semakin lama semakin terserlah kemesraan antara mereka dan gambar mereka berdua pun sudah banyak tersiar kat internet ni. Mungkin sudah tiba masanya untuk mereka ke fasa yang seterusnya. Sama-sama kita doakan.

Psstt: Cool seh restoran atas pokok kat Thailand ni~

Related Posts with Thumbnails