Adsense

Isnin, 19 Disember 2011

borak kosong

borak kosong


Kisah Pilu Seorang Gadis Cantik Berumur 18 Tahun Yang Sudah 11 Kali Kahwin Kontrak

Posted: 19 Dec 2011 09:00 PM PST


 Ironis, itu kalimat yang tepat bagi gadis berusia lapan belas tahun asal Cijantung Jakarta Timur ini. Betapa tidak, di usianya yang masih muda, ia sudah melakukan kaHwin kontrak dengan Lelaki Timur Tengah sebanyak 11 kali.


 Pengakuan Fitriasih, 18, membuat Camat Cisarua, Drs Teddy Pembang mengurut dada. Teddy seakan tidak percaya, jika Fitriasih yang pada bulan Julai lalu telah genap berusia 18 tahun, telah menjalani profesi kahwin kontrak hingga belasan kali.


 Yang lebih mengejutkan lagi, semua kegiatan kahwin kontrak dilakukan melalui ijab kabul. Anak sulung dari tiga bersaudara ini menuturkan, orangtuanya yag tidak punya pekerjaan tetap serta adiknya yang perlu biaya sekolah, memaksa dirinya menjalani pekerjaan menjual diri ke pelancungTimur Tengah.


 "Demi adik, saya rela keluar dari sekolah saat masih duduk dibangku SMP. Orangtua saya tak tahu pekerjaan saya begini. Yang jelas, saya dapat wang, saya bayar sekolah adik dan keperluan rumah tangga," katanya .


 Menurutnya, dirinya baru tiga hari berada di Puncak. Perkenalan dengan lelaki Arab melalui pembantu sang pelancung yang ia kenal sebelumnya.  Fitriasih juga mengaku, pernah menikah saat usianya menginjak 17 tahun.


 "Selama lapan bulan saya menjalani profesi ini, sudah 11 laki-laki Arab saya nikahi. Kahwin kontrak saya dengan mereka paling pendek 3 minggu dan paling lama 1 bulan. Selama kaHwin kontrak, saya diberi nafkah Rp 5 juta seminggunya. Tinggal hitung aja, kalau dikontrak satu bulan. Wang bayaran, 30 peratusnya dipotong mami," papar Fitriasih.


 Camat Teddy didampingi polis, Koramil, unsur masyarakat dan agama menuturkan, kegiatan kahwin kontrak sangat bertentangan dengan agama apapun. Maka dari itu, dirinya sangat mengutuk perbuatan tersebut.


 "Mami yang mempekerjakan wanita muda ini demi kepuasan nafsu lelaki Arab, benar-benar tidak punya nurani. Keterangan para korban, akan saya minta polis menyelidiki keberadaan sang mami."


 "Dia harus bertanggung jawab atas perbuatannya. Ini terakhir wilayah saya dijadikan maksiat. Jika tertangkap lagi kala operasi, saya akan kirim mereka ke Jawa Tengah atau Pasar Rebo Jakarta Timur," papar Teddy.

Kanak-kanak ini Bertelinga Setengah Akibat Kelainan Genetik

Posted: 19 Dec 2011 08:00 PM PST


Sean Wingrove-Smith tersenyum gembira. Kanak 10 tahun asal dari Walderslade, Kent, Inggris ini tak henti memandangi telinga barunya di cermin. Ia tak lagi bingung menyandarkan gagang kacamata ke telinganya yang sebelumnya tak utuh. 


 Selama 10 tahun, Sean hidup dengan keadaan telinga kanan hanya tumbuh setengah. Ia mengalami cacat akibat kelainan genetik yang cukup langka.


 Setelah melewati serangkaian  operasi, pasukan doktor bedah di Great Ormond Street Hospital mengambil sebahagian kecil tulang rusuk sebagai pengganti tulang rawan untuk menyempurnakan bentuk telinganya. Sementara sebagai penutup tulang, tim doktor mencangkokkan lapisan kulit yang diambil dari kulit kepala. 


 Sean menderita Sindroma Goldenhar, kelainan yang mempengaruhi satu dari sekitar 25 ribu bayi. Sindrom ini umumnya ditandai dengan terhentinya perkembangan telinga, bibir atau hidung janin di rahim. 


 Kes yang menimpa Sean, tak hanya bentuk fizik telinga kanan yang tak sempurna, tapi juga mempengaruhi pendengarannya. 


 "Meski sekarang masih tuli, tapi hasil operasi ini telah mendorong rasa percaya dirinya," kata orangtuanya, Dee, 38, dan Steve, 37, seperti dikutip Daily Mail.

Wanita yang hanya dijangka hidup 12 jam kini berusia 105 tahun

Posted: 19 Dec 2011 07:00 PM PST


SOMERSET: Seorang pesasara semalam meraikan ulang tahun kelahirannya yang ke 105 meskipun hanya diberikan tempoh 12 jam untuk hidup ketika dilahirkan pada 1906.


Namun, Lillie Arnold tidak menyambut pencapaian menakjubkan itu dengan meminum arak memandangkan dia mencapai usia itu kerana dia tidak pernah menyentuh minuman keras.
Dan pesara berkenaan mempunyai satu mesej kepada doktor yang hampir putus asa merawatnya ketika dia baru dilahirkan: "Lihatlah saya sekarang!" Lillie yang kini menetap di Institut Kebangsaan Diraja untuk Orang Buta di Burnham-on-Sea, Somerset berkata: "Saya dilahirkan kembar. Malangnya, adik saya meninggal dunia.
"Saya begitu lemah. Doktor hanya memberi masa setengah hari untuk hidup. Saya sering tertanya-tanya apa yang akan difikirkan doktor itu apabila melihat saya sekarang." Lillie berjaya mengatasi pendapat perubatan untuk mencapai usia emas dan masih kuat, meneruskan kehidupan selama 199,800 jam selepas dikatakan hanya akan hidup selama 12 jam pada 1906.
Dia berjaya mencapai usia setua itu dengan menjalani kehidupan secara sihat dan menghirup udara segar tepi laut.
Dia yang pernah menetap di London, berpindah ke Portsmouth sebelum menetap di Burnham-on-Sea. - Agensi


sumber : myMetro

Suami potong hidung dan bibir isterinya kerana banyak habiskan masa dengan ibu bapanya

Posted: 19 Dec 2011 06:00 PM PST


ISLAMABAD: Seorang lelaki memotong hidung dan bibir isterinya selepas pertengkaran besar mengenai perbuatan si isteri yang banyak menghabiskan masa dengan ibu bapanya.


Ghulam Qadir, 22, yang dikatakan mempunyai hubungan tegang dengan isterinya, Salma, 18, bertindak menoreh muka wanita itu dengan pisau Sabtu lalu di Karhana, kampung terpencil yang terletak kira-kira 475 kilometer ke barat daya Islamabad.


"Ghulam memotong hidung dan bibir isterinya sebelum melarikan diri," kata Nadir Khan, pegawai pentadbir daerah Musa Khel yang terletak di wilayah Baluchistan.
"Mereka sering bertengkar kerana si isteri lebih banyak menghabiskan masa bersama ibu bapanya," kata Nadir. Pasangan itu berkahwin setahun lalu.
Menurut Nadir, pihak berkuasa kini berusaha mennangkap Ghulam.
Perdana Menteri, Yousuf Raza Gilani mendesak supaya tindakan diambil terhadap kes itu.Bagaimanapun, kebanyakan kes membabitkan keganasan terhadap wanita di Pakistan terlepas tanpa sebarang hukuman dikenakan terhadap pesalah.
"Ibu bapa si isteri membawanya ke hospital di Multan dan mangsa dilapor selamat," kata Penolong Pesuruhjaya di Muhsa Khel, Aftab Hasnain.

Rangkaian televisyen Express menyiarkan rakaman gambar Salma terlantar di hospital dengan hidung dan bibirnya berbalut.
Kumpulan hak asasi manusia berkata, wanita Pakistan berdepan dengan diskriminasi, termasuk keganasan rumah tangga dan pembunuhan 'menjaga maruah.' - AP


sumber : myMetro

Syarat gila..bekas suami minta serah tubuh syarat beri nafkah anak,tak mahu kena simbah asid

Posted: 19 Dec 2011 05:00 PM PST


KUALA LUMPUR: Dia cuma mahu mendapatkan nafkah untuk menampung kehidupan dua anak yang masih kecil, namun permintaan itu dikenakan syarat gila oleh bekas suami yang rakus memintanya terlebih dulu menyerahkan tubuh sebagai balasan.


 Sedar dirinya terperangkap dosa zina, Elina, 39, pernah cuba menolak permintaan bekas suami, tapi akhirnya mengalah apabila lelaki durjana itu bertindak kasar dengan memecahkan pintu rumah dan mengugut mahu menyimbah asid ke wajahnya.


 Tanpa sedikit rasa malu dan bersalah, bekas suami juga memaksa Elina menghalau dua anak lelaki mereka berusia satu dan empat tahun keluar rumah buat sementara waktu bagi membolehkan mereka melakukan hubungan seks sebelum wanita malang itu diberi 'nafkah' sekadar RM50.


 Elina berkata, itulah penderitaan yang dilaluinya selama setahun lalu setiap kali ingin meminta wang saraan dua anak hasil perkahwinan dengan bekas suaminya sejak mereka bercerai penghujung 2010.


 "Derita saya bukan sekadar hari ini, tapi bermula sejak dipaksa bekas suami menjadi isteri kedua secara senyap-senyap dengan alasan saya sudah banyak menghabiskan duitnya," katanya.


sumber : myMetro

Model Lingerie 'Alessandra Ambrosio' Post Foto Nakal di Twitter

Posted: 19 Dec 2011 04:00 PM PST


infospesial.net -  Terlihat nakal namun sangat indah! Alessandra Ambrosio memposting foto nakalnya ke dalam akaun Twitter peribadinya. Dalam foto tersebut ia tak hanya sendiri, Alessandra yang merupakan model dari produk lingerie terkenal Victoria secret berpose bersama rakan modelnya Erin Heatherton dan Candice Swanepoel, mereka nampak mengenakan lingerie seksi dengan berselimut kain putih.


Foto tersebut sepertinya diambil disaat para model Victoria secret tersebut meluangkan waktu untuk beristirahat. Gambar seksi tiga model Victoria secret tersebut dipostkan pada awal bulan ini. Dan dalam Twitternya Alessandra pun sempat membalas Tweet teman seprofesinya tersebut.


'Having a great time!! RT @ErinHeatherton: working with my gorgeous angels @AngelAlessandra @angelcandice'. (Dailymail)

Apa yang buat pak cik ni tertarik pergi ke pameran kereta?

Posted: 19 Dec 2011 03:00 PM PST


Semuanya seperti nampak normal,
tapi cuba perhatikan lebih dekat
apa yang membuat pakcik ini tertarik?Halusinasi Orang Ketika Mabuk

Posted: 19 Dec 2011 11:00 AM PSTPhotografer yang bernafsu tengok modelnya

Posted: 19 Dec 2011 10:00 AM PST


Topless Bowery Woman ,wanita yang selamba berjalan tak pakai bra

Posted: 19 Dec 2011 09:00 AM PST

Wanita ini segera disebut dengan nama "Topless Bowery Woman - Wanita Tanpa Atasan Jl.Bowery" setelah ia berjalan tanpa atasan pada hari Isnin dan muncul keesokan harinya di media-media.

Dia terlihat pertama kali di jalan Bowery oleh Matt Kosoy, berjalan dengan cepat membawa sebuah beg tangan di bahu. Kemudian ia terlihat di jalan 5th dan 69th dekat Central Park sebelum akhirnya dihentikan oleh polis dan dikenakan denda.

Namun menurut hukum Amerika, adalah sah bagi wanita berjalan tanpa atasan di jalanan New York. Pada tahun 1992, Ramona Santorelli dan Mary Lou Schloss dan lima wanita lainnya berhasil menentang hukum yang cuba menahan mereka kerana melakukan hal yang sama.

Komisioner Deputi Informasi Publik New York, Paul Browne mengatakan, "Pengadilan tertinggi negara sudah lama mencadangkan bahawa wanita memiliki hak yang sama dengan lelaki untuk muncul tanpa atasan di depan publik." 

Seorang Ibu Pengsan di Jalan. Anaknya Menangis Histeria Tapi Tidak Ada Yang Mau Menolong

Posted: 19 Dec 2011 08:00 AM PST

China memang terkenal dengan ketidakpedulian masyarakatnya akan penderitaan orang lain. Beberapa waktu yang lalu, sempat marak beredar video seorang anak yang kecelakaan, tapi orang yang lalu lalang tidak memperdulikannya, hingga akhirnya sang anak harus tewas di hospital.

Khabar terbaru, beredar sebuah foto saat seorang ibu muda pengsan di jalanan kota Xi'an, sementara disampingnya, anaknya yang masih kecil menangis histeria. Di sekeliling ibu pengsan itu ramai orang yang malah asyik menonton dan tidak memperdulikan nasib si ibu yang pengsan itu. Bahkan untuk sekedar menggendong si anak kecil itu supaya terdiam dari tangisnya.

Acara yang cari pasangan yang sanggup bernikah bogel

Posted: 19 Dec 2011 07:00 AM PST


Acara berhadiah bulan madu di sebuah resort indah diadakan di Amerika. Menyedihkannya, acara itu mengharuskan pesertanya menikah dalam keadaan bogel dan masuk televisyen.


 Seperti dikutip LA Times, acara  berhadiah itu dibuat oleh resort Hedonism II yang ada di Jamaica. Ini adalah kedua kalinya resort yang memang dikenal sebagai kawasan nudies itu mengadakan acara pernikahan bogel.


 Pada tahun ini, resort tersebut mencari 10 pasangan yang bersedia menikah dalam keadaan tanpa pakaian.Nantinya kesepuluh pasangan yang terpilih akan jadi bintang dalam sebuah program televisyen kabel. Pasangan pengantin juga akan didokumentasikan pernikahannya.


 Hadiah utama acara tersebut memang cukup menggiurkan. Hadiahnya adalah menginap empat malam di Hedonism II secara percuma. Pernikahan bogel ini hanya boleh diikuti oleh mereka yang tinggal di Amerika Syarikat dan Kanada.


Pernikahan bogel yang diadakan di resort Hedonism ini bukan bererti muncul tanpa kontroversi. Pada 2001, saat lapan pasangan menikah tanpa pakaian, pemerintah setempat protes. Tentu saja acara pernikahan itu dianggap tidak pantas dilakukan dan melanggar susila.


Resort Hedonism dioperasikan oleh SuperClubs yang berada di bawah naungan Village Resorts Ltd. Resorts tersebut memang dikenal sebagai area nudism dan keliberalan dalam hal urusan seksual. Anak-anak dilarang eksis di resorts dengan luas 22 area itu.


Hedonism II menawarkan pemandangan laut dan pantai dengan pasir putihnya. Ada juga kamar dengan pemandangan taman. 12 suite yang ada di resorts tersebut menyediakan area jacuzzi epribadi.

Hebat..lelaki ini buat wang palsu hanya menggunakan pena dan dakwat

Posted: 19 Dec 2011 06:00 AM PST

Sejak abad ke 19 orang sudah pandai membuat wang kertas palsu dengan mesin cetak kecil, tapi Emanuel Ninger lebih suka membuatnya hanya dengan pena dan dakwat. Hasilnya memang cuma satu sampai dua lembar seminggu, tetapi kualitinya istimewa. Imigran dari Jerman ke Amerika Syarikat ini bertahan hidup selama 15 tahun dengan menggunakan keahliannnya itu.


Emanuel Ninger tinggal bersama isteri dan anaknya di pedesaan New Jersey. Ia dan isterinya tiba di Amerika pada tahun 1882 dari Jerman dan tinggal di Hoboken, New Jersey. Dia bekerja sebagai pelukis tanda (sign painter) dan kemudian membeli sebuah peternakan di Westfield, New Jersey. Dia mengatakan kepada tetangganya bahawa ia menerima pencen dari tentara Prusia. Pada tanggal 12 Oktober 1892 ia pindah ke Flagtown, New Jersey.

Setiap bulan ia memalsukan wang kertas dollar Amerika pecahan $50 setidaknya satu atau paling sebanyak enam lembar, seluruhnya ia kerjakan dengan mata  dan menggunakan pena, pensil, serta berus dengan dakwat berwarna. Ninger melukis wang palsunya pada kertas Bond yang dibelinya dari Crane & Company, di Dalton, Massachusetts. Kemudian kertas-kertas tersebut ia potong sesuai ukuran yang sama  dengan pecahan $ 50 dan $ 100 Amerika Syarikat, kemudian potongan kertas itu direndam dalam larutan kopi , dan selanjutnya ditempatkan diatas wang kertas asli untuk menciplak gambar yang dihasilkan. 

Gambar wang yang asli :


Gambar wang yang dibuat Ninger :

Setelah wang palsu karyanya itu jadi dia akan membawanya ke New York. Biasanya wang tersebut ia gunakan untuk membeli minuman keras atau membelanjakannya di salon. Selama lima belas tahun ia berhasil lolos dengan itu.

Wang palsu hasil ciptaan Emanuel Ninger ini mampu membuat dia bertahan hidup kerana kalau diukur present value of money berdasarkan nilai wang sekarang adalah di sekitar $ 2000 atau $ 4000 dolar di hari ini.

Seperti kata pepatah, sepandai-pandainya tupai melompat pasti akan jatuh juga. Ia ditangkap oleh Agen Rahsia Negara Amerika Syarikat pada tahun 1896 atas laporan seorang bartender yang menyedari bahawa dakwat untuk pewarnaan wang itu tidak asli, kerana Ninger dengan tidak sengaja meletakan wang tersebut pada genangan kecil air di mejanya sehingga dakwat-nya luntur.

Pada awalnya orang agen rahsia tidak percaya Ninger adalah pemalsu, kerana profilnya sebagai seorang petani tidak sesuai dengan profil pemalsu. Bahkan setelah dia mengaku, mereka terus menolak untuk percaya.

Akhirnya Ninger di tahan enam bulan, dan membayar ganti rugi sebesar $ 1. Bahkan Rumornya bahawa wang $ 1 yang dipakai untuk membayar denda tersebut adalah salah satu karyanya sendiri

Ninger menjadi selebriti kecil untuk waktu.Surat kahbar sesekali menulis tentang "pena dan pemalsu tinta" mereka menjuluki Emanuel Ninger sebagai "Jim Penman itu" seperti karakter yang dimainkan di Broadway. Bahkan Bartender memberi bingkai pada bill tagihan Ninger dan menggantungnya pada dinding Bar mereka.

Setelah menjalani hukumannya Ninger dikhabarkan menghilang dan diperkirakan tidak lagi "berkarya", akan tetapi diakui bahwa komunit seni menginginkan dia untuk bertahan dan berharap lebih banyak wang palsu hasil karya nya untuk ditemukan Tapi hal tersebut Tidak pernah ada.


sumber

Inilah buku yang hanya berisi foto-foto tapi begitu popular di Jepun

Posted: 19 Dec 2011 05:00 AM PST

Di Jepun ada buku yang cuma berisi foto-foto yang terjual lebih dari 40,000 buah hanya dalam 1 bulan lebih dan masuk dalam penjualan buku populer. Buku yang berjudul "Mousatsu" atau "Rahsia Lamunan" atau "Secret Desire" adalah buku yang berisi kumpulan foto-foto hasil seorang cameraman yang bernama Tommy.

Tommy ingin mengabadikan lamunan-lamunan para lelaki-lelaki Jepun ketika melihat wanita-wanita cantik. Misalnya ketika sedang duduk di meja perpustakaan dan didepan ada awek cantik yang sedang melihat keluar jendela, diam-diam kita terpana melihat awek tersebut dan didalam fikiran kita melamun "warna pakaian dalam wanita tersebut dan bentuk tubuhnya".

Idea cameraman ini ingin menyajikan sebuah seni gambar-gambar erotik secara halus dan tidak jauh dari realiti kehidupan lelaki yang banyak diisi dengan lamunan-lamunan erotis. Menurut penelitian, lelaki jauh lebih terangsang dengan gambar-gambar erotik yang hanya memperlihat sebahagian dari sisi tubuh wanita dibandingan dengan gambar-gambar porno dimana wanitanya tidak mengenakan sepotong helai pakaian.

Gambar-gambar erotik ini merupakan salah satu teknik menggabungkan dua gambar dalam satu gambar dengan model wanita yang berpenampilan biasa dan model wanita yang berada didalam lamunan lelaki.

Facedrink minuman yang terinspirasi daripada Facebook

Posted: 19 Dec 2011 04:00 AM PST


London – Merasa lelah memandangi Facebook di komputer?
Mengapa tak mencuba meminumnya? Kini ada minuman 'rasa persahabatan'.
Seperti apa?

Minuman bernama 'Facedrink' dilancarkan dengan janji memberi Anda 'rasa persahabatan' dan tambahan 'energi sosial'. Minuman 75ml ini nampaknya dirancang sedemikian rupa agar menyerupai jejaring sosial itu, bahkan terdapat kalimat 'Add as friend'.

Minuman 'energi dengan rasa buah tropikal' ini khabarnya mampu meningkatkan fokus mental. Menurut situs pembuat minuman ini, Facedrink LLC, minuman ini hanya memiliki tiga kalori dan tak menggunakan gula melainkan taurine seperti dikutip DM.

"Facedrink merupakan suplemen energi revolusioner dengan rasa unik dan memberi energi untuk mengatur semua kegiatan dalam hidup Anda," tulis Amazon.com di situsnya.
Minuman ini dijual seharga US$18  dan saat ini baru ada di situs tersebut.


Selain skema warna biru dan putih yang sudah menjadi ciri khas Facebook, produk tersebut terkesan tidak terlalu Facebook-ish. Tapi tampaknya saat ini marketing boleh menjual apa saja, meski mungkin tidak akan terlalu lama, sampai Facebook mengetahui dan mengajukan gugatan hukum untuk menghilangkan produk tersebut dari peredaran.

Doktor cantik jadi tukang sunat

Posted: 19 Dec 2011 03:00 AM PST

Sarung Tangan Masturbasi Kini Di jual

Posted: 19 Dec 2011 02:00 AM PST


TRIBUNNEWS.COM - Perkembangan sex toy di Amerika Syarikat terus memunculkan inovasi. Bila sejenis dildo ataupun love dolls sudah biasa, kali ini sebuah kedai online di negeri Uncle Sam tersebut menjual sarung tangan khusus masturbasi.


Memakai tag-line 'Do It Yourself', sarung tangan khusus masturbasi bagi lelaki ini diberi nama Masturbation Kit. Produk ini juga diklaim telah direkomendasikan oleh American Masturbators Association.


Bila kondom dipakai saat berhubungan intim dengan lawan jenis, sarung tangan ini juga dilengkapi kondom saat melakukan masturbasi. Hal ini sepertinya juga sesuai dengan tag-line berikutnya dari produk ini, yakni 'You Can't Trust Anyone These Days, Not Even Yourself'.


Adapun harga yang ditawarkan untuk sarung tangan aneh ini cukup murah, hanya seharga US$ 5,95. Dalam keterangannya, bila membeli sarung tangan ini juga mendapat bonus pakej test kejantanan. Namun seperti apa testnya, tidak dijelaskan secara terperinci.

Inilah cara menentukkkan keperawanan wanita yang salah

Posted: 19 Dec 2011 01:00 AM PST


Keperawanan wanita oleh sebahagian besar orang masih begitu disucikan. Saking diagungkannya, kadang orang meneka sendiri mana perempuan yang masih perawan dan mana yang sudah tidak perawan. Penilaian-penilaian itu malah banyak yang menyesatkan dan merugikan wanita.

Menurut seksologi Dr Andri Wanananda dalam konsultasi seksologi di detikHealth, wanita perawan atau tidak perawan itu tidak terlihat ciri-ciri fiziknya. Kerana sebenarnya tidak ada perubahan fizik yang terjadi ketika seorang perempuan kehilangan keperawanannya.

Keperawanan yang ditandai dengan selaput dara hanya boleh dipastikan dengan melakukan pemeriksaan kesihatan secara menyeluruh misalnya melihat apakah selaput daranya telah ditembus oleh penis atau tidak.

Meski begitu selaput dara pun tidak boleh menjadi satu-satunya indikator sebuah keperawanan, kerana ada beberapa wanita yang mengalami kecelakaan seputar vagina yang membuat selaput daranya pecah.

Beberapa tanda-tanda keperawanan yang menyesatkan tapi begitu dipercayai banyak orang seperti dikutip dari About.com, adalah:

1. Orang yang tidak perawan jalannya mengangkang


Hal ini sama sekali tidak berhubungan dengan perawan atau tidak perawan. Kerana cara berjalan seseorang dipengaruhi oleh pertumbuhan dan perkembangan fiziknya, seperti lebar tulang pinggul dan juga banyaknya lemak di sekitar peha.

2. Orang yang tidak perawan bahagian punggungnya terlihat berkurang ketegangannya


Bentuk punggung yang kendur atau berkurang elastik tidak berhubungan dengan perawan atau tidak perawan. Seseorang yang kurang berolahraga atau aktiviti fizik boleh membuat punggungnya kendur.

3. Orang yang tidak perawan salah satu payudaranya akan terlihat lebih besar


Hal ini boleh membuat orang beranggapan perempuan dengan payudara cukup besar sudah tidak perawan. Padahal payudara seseorang memang boleh membesar ketika terangsang, tapi umumnya ia akan kembali ke bentuk semula dan tidak permanen.

4. Orang yang tidak perawan urinennya jernih


Kualitas urine ditentukan oleh asupan air yang diterima oleh tubuh, semakin banyak air yang diminum maka urinenya akan jernih dan bersih. Sedangkan warna urine yang tidak jernih boleh disebabkan oleh kurang minum atau ada penyakit tertentu seperti infeksi kandung kemih bukan kerana perawan atau tidak perawan.

5. Gadis yang tidak berdarah ketika pertama kali berhubungan seks sudah tidak perawan


Darah yang keluar terjadi ketika selaput dara yang menutupi pembukaan vagina robek saat berhubungan seksual. Tapi selaput dara ini boleh robek melalui kegiatan fisik seperti berbasikal, jatuh, menggunakan pembalut tidak tepat atau senam yang berlebihan.

Selain itu beberapa gadis ada yang memiliki selaput dara fleksibel sehingga tidak mengeluarkan darah ketika pertama kali berhubungan seks.

Mengetahui riwayat gaya hidup dan pergaulannya mungkin cara yang tepat untuk mengetahui apakah seorang wanita masih berstatus perawan atau tidak

Pakaian Transparant Lady Gaga Bermotif Kebaya

Posted: 19 Dec 2011 12:00 AM PST


Lady gaga monster artis dengan pakaian yang kontroversi ini sekali lagi bikin sensasi, entah ini hobinya atau sebuah kempen terselindung yang diam-diam menghanyutkan, bagaimana tidak setiap pakaian yang dikenakan  Lady Gaga seperti memberikan inspirasi kepada mereka para celeberiti "berpakaian topless agar laris " .


Lihat pakaian  bermotif kebaya transparant ala Monster lady gaga.Kesian..Guru Cantik (bekas model) Ini ketinggalan Flashdisknya, Foto Hotnya Disebar oleh Murid

Posted: 18 Dec 2011 11:00 PM PST


London - Perangkat flash disk terkadang menyimpan berbagai file peribadi, yang bakal jadi masalah jika jatuh ke tangan orang lain. Sayang sekali, kejadian malang  itu menimpa seorang guru cantik jelita di Inggris sehingga dia merasa malu amat sangat.


Joanne Salley, sang guru, adalah bekas model dan ratu kecantikan terkenal yang mengajar di sekolah elit Harrow School, Inggris. Foto telanjang dadanya tersimpan dalam flash disk tersebut, yang ditemukan oleh salah seorang muridnya.


Foto tersebut kemudian menyebar dengan cepat di kalangan murid menerusi email dan telefon. Bahkan tidak cuma di sekolah tempat Joanne mengajar, namun juga ke sekolah tempat dia mengajar sebelumnya.
Sesungguhnya, bukan Joanne yang sembarangan meninggalkan flash disk itu, namun fotografer bernama Fiona Corthine. Fiona yang juga adalah fotografer yang mengambil gambar Joanne meninggalkannya di studio foto sekolah dan akhirnya ditemukan oleh seorang murid nakal.


Terang saja Joanne merasa terpukul. Ia meninggalkan sekolah dengan berlinang air mata begitu tahu foto peribadinya menyebar ke murid-muridnya sendiri.

Gadis remaja ini ancam bunuh Santa Claus kalau permintaanya tidak di makbulkan

Posted: 18 Dec 2011 10:00 PM PST


Sebahagian besar anak-anak bersedia melakukan segalanya untuk terus menjadi anak yang manis bagi Santa Claus tetapi salah seorang remaja telah membuat suatu tindakan aneh yaitu membuat surat dengan  bahawa ia akan membunuh Santa jika daftar keinginannya tidak dikabulkan.


Dalam suratnya, Mekeeda Austin (13) seorang gadis dari Inggris, memperingatkan Santa bahawa ia akan 'dibunuh' jika gagal untuk mengabulkan setidaknya dua daftar panjang hadiah mewah baginya. Dia bahkan mengancam untuk 'memburu' rusa Santa dan memasaknya, serta memberikan dagingnya kepada orang-orang yang tidak berumah pada hari Natal jika dia tidak mendapatkan keinginannya.


Ibunya, Tracey Austin (40), terkejut ketika menemukan catatan tersebut dalam beg sekolah puterinya.
Dalam surat tersebut Mekeeda, dari Brickhill, Bedford, menuntut sebuah Blackberry, rajutan buatan desainer, wang, kacamata hitam dan membawakannya Justin Bieber dan penyanyi remaja Austin Mahone.
Tapi ibunya Tracey, 40, tidak menghukum dia untuk surat itu dan telah bersumpah untuk memenuhi keperluan anaknya.
"Ketika saya pertama kali menemukan surat yang saya fikir itu lucu, sekarang saya pikir saya lebih baik memberikan apa yang ia inginkan. Aku tahu kedengarannya seperti dia dimanja tapi aku ingin membuat puteriku mendapatkan apa yang ia inginkan," tutur Tracey yang dikutip Mail Online.
"Saya marah kerana saya berpikir tidak akan mendapatkan semua hadiah saya inginkan tahun ini. Saya tidak melihat ada masalah dengan surat itu, saya menginginkan semua hal ini dan pantas mendapatkan mereka." tutur Tracey.


sumber : Mail Online