Adsense

Ahad, 5 Disember 2010

OHBULAN!

OHBULAN!


(Gossip) Rumah Tangga Juara Sehati Berdansa Bergelora, Diambang Penceraian?

Posted: 05 Dec 2010 06:18 PM PST

SehatiBerdansaLogo (Gossip) Rumah Tangga Juara Sehati Berdansa Bergelora, Diambang Penceraian?
Seingat kami, timbul cerita rancangan Sehati Berdansa banyak membawa nasib malang kepada peserta, dimana kes-kes penceraian atau bergaduh kerap timbul selepas menyertai rancangan realiti tersebut. Hasil daripada kontroversi, mereka membawa pula rancangan Mari Menari, konsep yang sama, cuma tidak melibatkan selebriti.

Pasangan juara Sehati Berdansa ini dikatakan tidak sebulu walaupun sudah berkahwin sejak tahun 2006. Tak sangka pula, walaupun si suami berbekalkan wajah baik ala-ala arab, itu tidak menjadi masalah buat si isteri untuk menengking si suami kerana tersilap langkah ketika sesi latihan.

Penulis gossip turut berkata, si isteri mungkin mengesyaki si suami mempunyai hubungan cinta yang lain berikutan status facebook'nya seperti berikut, "Homewreckers are the worst kind of evil. Selfish breed. May Allah forgive them."

Pasti cerita ini lebih panas untuk wartawan di luar sana selongkar, kami sekadar menyampaikan sahaja. Enjoice!

pixel (Gossip) Rumah Tangga Juara Sehati Berdansa Bergelora, Diambang Penceraian?
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.

Perkahwinan Rebecca Al-Islam Bakal Ditaja Choppard

Posted: 05 Dec 2010 05:49 PM PST

Rebecca Nur Islam1 Perkahwinan Rebecca Al Islam Bakal Ditaja Choppard
Bertuah'nya badan, jenama jam terkenal Choppard begitu berani menaja set hiasan perkahwinan Rebecca Al-Islam kerana sudah menjadi pelanggan setia Choppard sejak 6 tahun lepas. Sidang media majlis perkahwinan dia juga akan diadakan di butik Choppard, KLCC pada 10 Disember ini. Empunya calon suami, masih kekal rahsia.

Jam-jam bernilai antara belasan ribu hingga ratusan ribu sering menjadi buruan para VIP & hartawan. Antara selebriti yang pernah menyarung jenama Choppard ialah penghibur no 1, Siti Nurhaliza.

Fuh, sudah tentu majlis kahwin Rebecca penuh gilang gemilang, mungkin juga boleh ditakrifkan sebagai wedding of the year, selepas Siti Nurhaliza dan Mawi. Nantikan penuh debar majlis sidang media nanti.

pixel Perkahwinan Rebecca Al Islam Bakal Ditaja Choppard
Full Feed Generated by GetFullRSS.com, sponsored by USA Best Price.