Adsense

Sabtu, 6 November 2010

Celebrity News

Celebrity News


Gambar Seksi Ummi Nazeera Dengan Kangaroo

Posted: 06 Nov 2010 11:12 AM PDT

Bertuahnya si Kangaroo ni, kena belai-belai oleh pelakon Nur Kasih ni. Sure gambar ini diambil dekat australia ( kalau betul ). No Komen...tapi dia nampak cantiklah...Apa kata anda !!

( Gambar ) Gossip Aksi Manja Yusry KRU dan Maya Karin

Posted: 06 Nov 2010 08:47 AM PDT

Walaupun kemana pasangan ini pergi sudah tentu akan menjadi perhatian kerana hampir setiap masyarakat di Malaysia mengenali mereka berdua. Pernah satu ketika pasangan ini ada peminat nampak keduanya berpegangan tangan namun mereka menidakkan gossip tersebut.Nampak sepadan je pasangan ini.
Suka tengok Maya senyum, nampak ayu.

Apa salahnya kalau betul sebab kedua-duanya sudah tidak berpasangan malah pernah melalui kisah hitam mereka suatu ketika. Mungkinkah kisah mereka berdua akan berakhir dijinjang pelamin, sama-samalah kita doakan.

(Gambar) Rozita Che Wan sexy pakai baju Pengantin di MIFA Semalam

Posted: 06 Nov 2010 08:10 AM PDT

Boleh tahan juga RCW kita ni, makin lanjut makin laku dipasaran, untuk pengetahuan anda gambar ni diambil di MIFA semalam. Sebenarnya gossip ni Zoom ambil dekat laman forum popular di Malaysia, dalam ramai-ramai mereka dan mereka menggosipkan RCW kita ni. Nak buat macam mana dia comel dan cute mungkin dia jelouse kot :). JUm layan gambar  RCW kat MIFA kat bawah..

Panjangnya kain ni...
Ops...sikit je tau..
Huh....gaya seorang artis "glamour"

Gambar Credit : runwitme


Wonder Girls Datang Ke Malaysia Pada 11.12.2010

Posted: 06 Nov 2010 05:58 AM PDT

Konsert Wonder Girls akan berlansung di Area Of Stars, Genting Highland pada 11 Disember dengan harga tiket bermula dari RM130, RM180, RM250, RM280, RM320 & RM420. Memang mahal, tetapi kami yakin peminat Wonder Girls tidak akan mengendahkan harga tiket kerana pengalaman bersama mereka lebih bermakna.


Beli tiket dengan Click di sini ---- > Tiket Wonder Girls