Adsense

Isnin, 19 November 2012

Blog Sensasi Ohbayu

Blog Sensasi Ohbayu


(Gambar Ngeri) Pembedahan Mengeluarkan Kokain Dari Perut Pengedar Dadah

Posted: 19 Nov 2012 01:21 AM PST

Melihat gambar-gambar ini mungkin membuat anda bertanya, apa yang terjadi pada orang tersebut sehingga perlu di bedah perut?. Menurut maklumat yang saya dapat, orang ini ialah ahli kartel perdagangan kokain yang memasukkan benda haram tersebut ke dalam perut. Dia tertangkap di sebuah lapangan terbang sesaat sebelum dia terbang meninggalkan bandar. Orang ini dikesan menyembunyikan kokain di dalam perut dan akhirnya di tangkap, operasi pembedahanpun di lakukan untuk mengeluarkan kokain dari dalam perutnya.

Gambar-gambar di bawah ini adalah gambar ketika pasukan doktor mengeluarkan benda terlarang tersebut dari dalam perutnya. Dari dalam perut orang ini dikeluarkan satu kilagram lebih kokain.

Gambar-gambar ini memang sangat mengerikan dan tidak sesuai bagi anda yang sensitif terhadap darah atau luka. Mohon untuk tidak melihatnya.

Update Twitter: Diana Danielle Sah Mengandung

Posted: 19 Nov 2012 12:56 AM PST

Sebentar tadi, Diana Danielle melalui akaun rasmi Twitter beliau berkongsi berita gembira yang mana beliau telah di'sahkan secara tidak rasmi mengandung.

Diana Danielle menulis — "The most precious birthday present, thanks Allah SWT" dan di'sertakan sekeping gambar alat uji kehamilan yang menandakan beliau sedang hamil.

Ulangtahun kelahiran Diana Danielle jatuh pada 22 November 2012 ini dan ya, tidak di'sangkal lagi ini merupakan hadiah buat beliau dan Farid Kamil yang teristimewa.

Farid Kamil & Diana Danielle bernikah pada 3 November 2012 yang lalu dalam sebuah majlis ringkas tetapi meriah di tepian tasik Hotel Flamingo Ampang, Kuala Lumpur.

Tahniah buat pasangan ini & nampaknya tidak lama lagi boleh kita lihat cahayamata comel dari pasangan ini. Jaga kandungan baik baik ya!