Adsense

Sabtu, 17 November 2012

Blog Sensasi Ohbayu

Blog Sensasi Ohbayu


Gambar Kembar ZIZAN Raja Lawak ke ni?

Posted: 17 Nov 2012 02:29 AM PST

Kembar Zizan Raja Lawak?

Kembar Zizan Raja Lawak?

Wahh! Tak sangka Jz yang Zizan Raja Lawak ada kembar. Bukan calang-calang orang pula tu. Hendak tahu siapa kembar Zizan Raja Lawak ni, ya atau pun tidak artis / selebriti itu kembarnya…  Tak sangka rupa-rupanya zizan nih ada kembar..
Dok oversea pulak tuh..

Sebenarnya bukan kembar tp pelanduk dua serupa.. Korang Tau Siapa Barry Manilow?

Barry Manilow (born June 17, 1943) is an American singer-songwriter, musician, arranger, producer, conductor, and performer, best known for such recordings as "Could It Be Magic", "Mandy", "Can't Smile Without You", and "Copacabana (At the Copa)."

Apa-apa pun, Zizan! Jz memang minat dengan Zizan.. Tak kiralah Zizan rap ke, lawak ke.. Zizan memang sentiasa menceriakan suasana. Good job bro! Keep it up! Tingkatkan prestasi jauhi kontroversi k..   :)

SUMBER

Jangan Percaya Sumber Lain Mengenai Penceraian Kami – Erra Fazira

Posted: 17 Nov 2012 02:09 AM PST

Sudah lama gosip penceraian antara Erra Fazira dan Engku Emran berterbangan di alam maya. Terbaru, ada khabar angin menyatakan yang pasangan ini sudah pun bercerai pada bulan Oktober yang lalu. Kononnya sumber berita ini sangat boleh dipercayai.

erra fazira bercerai

Ingin mendapatkan kepastian mengenai desas-desus ini, portal Murai menghubungi Erra Fazira sendiri. Tuan punya badan berharap agar segala gosip mengenai rumah tangganya tidak dipercayai melainkan hanya keluar daripada mulutnya sendiri. Kata Erra:-

Minta maaf, buat masa ini tiada sebarang kenyataan dan penjelasan untuk Erra berikan kepada umum mengenai gosip ini. Sehingga ke hari ini, gosip hanya tinggal gosip sahaja. Jika ada fakta yang mahu Erra kongsikan bersama peminat dan umum, Erra pasti akan memberitahu secara langsung kepada anda dan rakan media semua. Diharapkan rakan media tidak menyokong sebarang fakta dari sumber seperti ini selain apa yang datang daripada Erra atau Engku Emran sendiri

erra fazira bercerai

Jadi kepada peminat Erra Fazira, tunggu sahajalah kenyataan daripada mulut Erra Fazira sendiri. Apa pun Abang Nara harap agar perkahwinan Erra dan Engku Emran akan berkekalan sehingga bila-bila. Mereka bertiga nampak sangat-sangat bahagia dan saling melengkapi antara satu sama lain. Tak gitu?

SUMBER