Adsense

Jumaat, 1 Jun 2012

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia

My Gosip .com | Gosip Artis Malaysia Terkini Dan Gambar Artis Malaysia


Tiz Zaqyah Berjaya Menawan Puncak Gunung Kinabalu

Posted: 31 May 2012 11:05 PM PDT

Tiz Zaqyah Berjaya Menawan Puncak Gunung Kinabalu
Rasanya sudah lama MyGosip tak update mengenai Tiz Zaqyah, Dengarnya sekarang Tiz Zaqyah sedang sibuk dengan pengambaran drama bersiri untuk slot Akasia yang bertajuk Dejavu Di Kinabalu.. Dan pastinya sekarang Tiz Zaqyah sedang berada di Sabah. Apa yang lebih menariknya Tiz Zaqyah dan Aqasha serta beberapa krew untuk drama itu telah berjaya menawan Gunung Kinabalu semalam..

Ramai yang tak sangka Tiz Zaqyah yang comel molek sopan santun ni mampu mendaki Gunung Kinabalu yang juga gunung tertinggi di Malaysia tu, namun Tiz Zaqyah telah membuktikannya demi cinta beliau kepada seni…

"Alhamdulillah. Ramai tidak menyangka yang kami akan sampai ke puncak gunung Kinabalu. Ramai mempersoalkan tahap kekuatan mental dan fizikal kami, tanpa sebarang latihan untuk mendaki gunung ini.Jujur, kalau bukan kerana cinta dan pengorbanan kami untuk seni, takkan kami sampai di sana." (Tiz Zaqyah Zak)

MyGosip tabik spring la dekat Tiz Zaqyah, Kami yang berkali-kali ke Sabah pun tak sampai hati nak daki Gunung Kinabalu tu.. Apa-apa pun jom kita layan beberapa keping gambar Tiz Zaqyah yang berjaya menawan Gunung Kinabalu kat bawah ni…

Tiz Zaqyah dan krew drama dejavu di kinabalu

gunung kinabalu

gunung kinabalu dan kasut Tiz Zaqyah

Tiz Zaqyah di gunung kinabalu

Tiz Zaqyah Berjaya Menawan Puncak Gunung Kinabalu

Cincin Di Jari, Diana Danielle Nafi Di Risik Farid Kamil

Posted: 31 May 2012 08:08 PM PDT

cincin diana danielle pemberian farid kamil
Pada Majlis Malam Gala Tayangan Media Filem 'Jiwa Taiko' yang lalu, pihak media terlihat Diana Danielle memakai cincin di jari manisnya lantas menimbulkan tanda tanya adakah Diana Danielle telah dirisik oleh keluarga Farid Kamil sebelum ini?..

Untuk mendapatkan kepastian, Pihak media telah mengajukan soalan tersebut kepadanya dan Diana Danielle menafikan cincin itu adalah cincin merisik daripada Farid Kamil namun mengaku cincin itu pemberian Farid Kamil sempena ulangtahun ketiga percintaan mereka berdua..

Wah! dalam diam sudah 3 tahun mereka berdua ni bercinta kan?.. Tambah Diana Danielle lagi hubungan percintaan mereka berdua sedang di dalam proses untuk melangkah ke alam perkahwinan namun masih belum dipastikan lagi sama ada dalam tahun ini ataupun tahun hadapan.. MyGosip harap segala perancangan Diana Danielle dan Farid Kamil untuk berkahwin akan berjalan dengan lancar hendaknya.. Lagi cepat lagi bagus kan..

cincin diana danielle